Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן. חשבנו עליך הבוקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

100 מטרות בלבנון תוך 10 דקות.

ממליץ לכולם לחכות שלא תצאו ליצנים.

לא יודע, נראה לי כמו מבצע סוף עונה אנחנו סוגרים כל החנות 70% הנחה.

אבל מה אני מבין.

מאד מקווה שזה לא המצב ושהצפוניים לא נרצחו ואיבדו את רכושם ובתיהם בשביל להיות באותה סיטואציה בעוד כמה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

100 מטרות בלבנון תוך 10 דקות.

ממליץ לכולם לחכות שלא תצאו ליצנים.

לא אכפת לי לצאת ליצן.

מה זה אמור להגיד לי 100 מטרות ב 10 דקות?

כאילו מלבד זה שזה מעלה לך קצת את הזקפה הלאומית?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

לא אכפת לי לצאת ליצן.

מה זה אמור להגיד לי 100 מטרות ב 10 דקות?

כאילו מלבד זה שזה מעלה לך קצת את הזקפה הלאומית?

ברור שלא אכפת לך, אתם (או בעיקר המנהיגים של האןפוזיציה כמו יאיר לפיד שאתם עוקביפ אחריהם) אוהבים לצאת בהצהרות של לוזרים ואחר כך כשהנזק נעשה והתמונת נצחון לאויב התקבעה אתם מתעלמים מהמציאות.

חיזבאללה אמר בבוקר שהם ניצחו ןבצהריים לפי הפרסומים סופר מאות הרוגים, הלוואי תמיד ינצחו ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

חיזבאללה אמר בבוקר שהם ניצחו ןבצהריים לפי הפרסומים סופר מאות הרוגים, הלוואי תמיד ינצחו ככה

אם נעים קאסם שרד את זה, זה די ניצחון בשבילם.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

ברור שלא אכפת לך, אתם (או בעיקר המנהיגים של האןפוזיציה כמו יאיר לפיד שאתם עוקביפ אחריהם) אוהבים לצאת בהצהרות של לוזרים ואחר כך כשהנזק נעשה והתמונת נצחון לאויב התקבעה אתם מתעלמים מהמציאות.

חיזבאללה אמר בבוקר שהם ניצחו ןבצהריים לפי הפרסומים סופר מאות הרוגים, הלוואי תמיד ינצחו ככה.

סתם שאלה, עזוב את הרעשי רקע.

אני חושב שה 100 מטרות בעשר דקות זה ניסיון כושל ( לטעמי) לנסות לתפוס את מה שלא תפסנו עד עכשיו עד שיאמרו לנו די ולא איזו אסטרטגיה מיוחדת.

אתה מרגיש שניצחנו?

אתה באמת חושב שיחזרו להלחם אחרי שבועיים?

אתה באמת תאמין למה שיספרו לך בהקלטה שביבי ישדר לך אחרי החג?

אני, לאור העבר, רוצה הוכחות קצת יותר רציניות מעבר להקלטה שיספרו לי שניצחנו ואנחנו נמשיך לנצח בלבנון.

אותי זה כבר לא קונה. בטח לא מ"מנהיג" שמתחבא מאחורי מצלמה ולא נותן שישאלו אותו שאלות ומוכן לדבר רק עם ערוץ 14 ותקשורת זרה.

אולי לך זה מספיק. לי פחות.

• אהבתי 1
פורסם

לא מספיק לי, אבל לא סיימנו.

אני חושב שהאירוע פה מביא לביבי מנדטים מ2 סיבות:

1. איראן חטפה בומבה לפנים. לגסי זה יאיר לפיד וחבריו לא יכולים לעשות כלום.

2. האופוזיציה התהפכה כמו סטייק. יום אחרי פתיחת המלחמה - "איןן אסטרטגיית יציאההה!!!", טראמפ חותם על הסכם שליטרלי *אין לכם מושג מה כתוב בו*, והופ האופוזיציה לוקחת את הצד האיראני וטוענת "הפסדנו", כשמצטטים מדינה שחיסלו לה את כל ההנהגה, מפעלי נשק, תשתיות ןמפעלים תעשייתיים.

על זה אנשים כמו ינון מגל יחגגו.

איזה עצוב שהמתחרים של ביבי כאלה מטומטמים.

לפני 29 דקות, David32 כתב:

מנהיגי הדגול יאיר לפיד.

מכיר ערוץ הספורט? הם רושמים ה"רשת גועשת!!" ומביאים סתם ציטוטים מהטוויטר.

מה שלפיד אומר - מצוטט באיראן ולבנון.

מה שדוד ןחבריו רושמים בקארספורום/טוויטר/פייסבוק גם.

תפסיקו לקחת את הצד הנגדי לממשלת ישראל באופן אוטומטי כי זה נראה לכם טוב.

ושוב, מאז כניסת טראמפ לתפקיד, כל, אבל כל מה שרשמתם נגדו היה טעות.

בעזה - אנחנו שולטיפ ברוב השטח ותןקפים.

בלבנון- תוקפים למרות ההצהרות של כל הצד הנגדי (איראן, פקיסטן, לבנון), ובינתיים האמריקאים לא אמרו על זה כלום.

איראן - תקף ביוני כשאמרתם שלא יתקוף, תקף עכשיו, אולי שוב בעתיד.

אפילו את מדורו הוא לכד בבית שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עצוב שהביביסטים כאלה מטומטמים שזה מה שגורם להם לבחור בו - התבוסתנות של פרשני חדשות...

בפועל הבן אדם נכשל בכל מה שהבטיח, צריך להיות מטומטם ברמה קלינית כדי לא לראות את זה. אין הכרעה לא באיראן, לא בעזה ולא בלבנון. כל זירה רק מחכה להתפוצץ עלינו שוב בזמנה הפרטי. השינוי היחיד זה אולי ההבנה שיש לתת מכות מנע ולא להיות שאננים, אבל זה לא ביטחון, זה קומון סנס שאיבדנו במהלך 15 שנות כהונתו.

דווקא כל הינון מגלים יעשו שמיניות באויר כדי למכור לבייס את ה"ניצחון המוחלט" הזה, כי לפי העצבים של הביביסטים החביבים עלי בטוויטר, אף אחד לא מרוצה מהמלך במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5

פורסם

@יובל .מ.זה ההבדל. אתה חושב שיהיה המשך. אני חושב שלא.

ה 100 מטרות ב 10 דקות זה ניסיון לתפוס את מה שאפשר עד שהדוד סאם יאמר די.

וזה לא יהיה עוד הרבה זמן. אתה חושב שלא. אני חושב שכן.

לאור ההצהרות הקודמות שהתגלו כחרטא בפיתה לא הייתי רץ לאכול את ההצהרות של המנהיג כל כך מהר.

נכון, איראן חטפה. גם אנחנו. עזוב את הנקודות בדרך. 

בשורה התחתונה - מטרות המלחמה הושגו? אני חושב שלא ולדעתי מצבנו מולם הורע. לא קשור ללפיד, לא קשור לימין ושמאל ולא קשור "מחליש".

אני חושב שהשלטון שיהיה עכשיו באיראן מסוכן פי כמה מהקודם. זאת לא הייתה מטרת המלחמה.

טרם ענית לשאלה ששאלתי - אתה מרגיש שניצחנו? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

תפסיקו לקחת את הצד הנגדי לממשלת ישראל באופן אוטומטי כי זה נראה לכם טוב.

לא רוצה. אני חושב שהיא טועה. למה אני צריך לקחת את הצד של הביבי רק כי זה הדרכון היחיד שיש לי?

למה? אני לא מסכים איתו, אני לא חושב שהוא עושה דברים טובים למדינה שאני אזרח בה. 

לפיד פח ולא מעניין אותי. לא מעריץ אותו. תאמין לי שחוץ מפה אני לא כותב שום דבר פוליטי (ותכלס לא מפרסם שום דבר פתוח לקהל באף פלטפורמה).

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

בעזה - אנחנו שולטיפ ברוב השטח ותןקפים.

מצב פח אשפה מבחינתי. תתפוצץ, לא מסכים עם המצב הקיים. לא רוצה לתמוך בביבי בזה, עם האפס תוכנית שלו כבר עשרים שנה, סליחה באמת שאחרי שהאכילו אותי קש אני לא מאמין לו שהפעם זה שונה.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

בלבנון- תוקפים למרות ההצהרות של כל הצד הנגדי (איראן, פקיסטן, לבנון), ובינתיים האמריקאים לא אמרו על זה כלום.

מגניב, גם אמרנו (כולל אותי) את זה פה מאז 2024, ועדיין הסתבר לי שהם מצליחים לשגר לא מעט אם הם רוצים. ואני מבחינתך צריך לשתוק, לא להגיד כלום על זה שהציגו לי אחרת (או להגיד כמו גדי "מה אתה רוצה שהם יגידו")

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

איראן - תקף ביוני כשאמרתם שלא יתקוף, תקף עכשיו, אולי שוב בעתיד.

ו? ו? לא הבנתי. תקף ביוני - לא עשה כלום בפועל.

תקף עכשיו, איך היה? כיף? ואתה כבר מוכן שזה יבוא שוב בעתיד.

אולי אפשר לכתוב משהו על "הצד שלך" כפרפרזה לגולדה מאיר. 

יש לי שאלה בשבילך, לגבי:

מתי המצב יהיה יציב שאוכל לבוא לבקר את משפחתי הקרובה (שאת חלקה אני צריך "להספיק" לבקר לפני שאי יהיה אפשר יותר במפאת גיל ובריאות) בלי לחשוש שאני נתקע בלי טיסה בממד עם ההורים שלי למשך חודש (שאני מבין שזה תענוג, אבל פחות בא לי)? זה יקרה מתישהו או שאני דורש יותר מדי?

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לשאול שאלות זה חוכמה קטנה.

מה האלטרנטיבה?

יציבות מוחלטת לא תקבל. תרצה עד מחר, תרקע ברגליים, טנטרום גרון ניחר - לא תקבל. אי אפשר.

מה כן אתה מציע?

מה האלטרנטיבה?

מה האלטרנטיבה?

מה האלטרנטיבה?

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...