Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד. מצאת כשל בממשלת לפיד-בנט.

להביא לך את אוסף הכשלונות של ממשלת נתניהו? בעצם מיותר. לנתניהו אין כשלונות. רק הישגים.

כשלונות זה שייך לאחרים.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, asix כתב:

כל הכבוד. מצאת כשל בממשלת לפיד-בנט.

להביא לך את אוסף הכשלונות של ממשלת נתניהו? בעצם מיותר. לנתניהו אין כשלונות. רק הישגים.

כשלונות זה שייך לאחרים.

גבר, נשמע שאתה נסער וזה בסדר.

כל שעשיתי הוא לנסות לתקן דעה רווחת שממשלת בנט-לפיד לא דאגה להעביר כספים לחמאס בתקופת כהונתה.

אין כאן כל נסיון להכשיר כשלונות של אחרים (לרבות נתניהו) וחבל שאתה נגרר לשם.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 2 דקות, waterman כתב:

להעביר כספים

היא אכן לא העבירה כספים, אלא דלק. אפשר לטעון שהשלבים הנוספים בשרשרת הפחיתו את היעילות של התשלומים לעומת דולרים במזוודות, אבל כן, בשורה התחתונה, גם בנט (ולפיד) קנו שקט בעזה בדומה לביבי.

וזה קצת מתחבר למה ש @hans כתב, אין באמת אלטרנטיבה ברמת המאקרו, כן יש במיקרו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נסער🤣???? אתה חי בסרט.

תמשיך לסגוד לנביא השקר שלך ששוב צילם את עצמו נואם.

אפילו לא מסוגל לענות לשאלות. מסתתר מאחורי מצלמה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל כשמתחילים לתת מכה אתה ישר שואל מה האסטרטגית יציאה

מה פתאום, הרבה לפני המכה. 

אני אשמח אם פעם אחת מדינת ישראל תצא למלחמה עם שיקולים אסטרטגיים תקפים וניתנים להשגה שיוגדרו לפני המערכה, ולא בבל"ת של שטויות לבייס שמעדכנים לייב בערוץ 14, ובנוסף שהמערכות שאמורות לעזור ולאפשר את התמיכה של העורף ולתת לעובדים החיוניים את המסגרת לילדים יתפקדו ולא יסגרו ביום הראשון וייפתחו אחרי היום האחרון של כל סבב.

לגבי איראן, אין לי ספק שישראל וארה"ב עשו שירות משמעותי לטובת הצד הקיצוני ביותר של השלטון באיראן, משמרות המהפיכה לא יוטרדו יותר מהנודניקים של הרפורמיסטים, ובגדול יתחילו להתעצם ולהתחמש שוב מהר מאוד ולנקות את שכבת הבוגדניים. 

לגבי תעודת ביטוח ליציבות המשטר הם לא צפון קוריאה ומסתבר שהורמוז אכן מהווה ביטוח מוצלח, סורפרייז, כמו שכתוב בכל קורס בסיסי של המודיעין בכל שפה בערך.

ואם יחתמו איתם על דמי מעבר, מדובר בתקדים בין לאומי חמור שסותר את החוק הבין לאומי והוא אולי יהיה פתח לשכפול בכמה וכמה מעברים טבעיים שהיום פתוחים לשיט.

אולי יחשבו על פתרון התקפי אחר במקום הגרעין, אולי לא, אולי יעבדו כמו קטאר על הדרך היעילה יותר שהיא שטיפת מוחם של הדור הבא במערב.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 36 דקות, Gosser1860 כתב:

בשורה התחתונה, גם בנט (ולפיד) קנו שקט בעזה בדומה לביבי

ההבדל המשמעותי הוא שבנט-לפיד זיהו את זה כבעיה, ואצל נתניהו זה היה חלק משיטת העבודה. אם הגישה שלהם היתה לקנות שקט בעזה בדומה לביבי, למה לשנות את מה ש"עובד"?

לי נראה שאם היה להם יותר זמן היו ממשיכים מטפל בבעיה הזאת. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל כשמתחילים לתת מכה אתה ישר שואל מה האסטרטגית יציאה ומחפש הסכם.

נראה לי שאתה לא מבין קונספטים. כי אין לי הסבר אחר.

וברור שאני שואל מה אסטרטגיית היציאה וכשאני מבין שאין אחת - מחפש הסכם.

כי אין רעיון מאוחרי מה שעושים מעבר להפעלת אלימות סתם ככה. אפילו לאירגוני הטרור יש יותר רעיון מאוחרי זה. 

בגלל זה נשאל מה יהיה שונה הפעם באיראן / לבנון /עזה מכול הפעמים האחרות, זאת אפילו שאלה מאוד מתאימה עכשיו מבחינת זמן - מה נשתנה?

כשאני מבין שזה שוב אותו הדבר שמוביל לשום מקום, עולה הון, לא פותר את הבעיה בכלל... לא יודע, לא רוצה לתמוך בזה וכן רוצה להבין איך יוצאים מזה בהכי טוב. אני לא טרוריסט, לא מעניין אותי לפגוע למען הלפגוע. האלימות אמורה לשרת מטרה - והיא לא מצליחה לשרת מטרה במקרים האלה. 

רעיון מאוד פשוט. 

לפני שעתיים, hans כתב:

אתה מוזמן לקחת טוסטר ולהתקדם לכיוון האמבטיה אם "אי אפשר לחיות ככה".

טוב, אם זה איך כשאתה רואה את זה - טוב לדעת שזאת נקודת המבט שלך.

אם כך, אני לא כול כך רואה מה ההבדל בינך לבין "פלסטינאצי" חוץ מהשם של הדת.

לפני 33 דקות, פריג'י כתב:

אין לי ספק שישראל וארה"ב עשו שירות משמעותי לטובת

עשו שירות מעולה להוכיח שחייב גרעין. ושישראל (והיהודים כיוצא מזה) זה כוח רע.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

נתעלם מזה שבאשמת מי היה שקט מדומה? מי סיפק להם בטון וכסף במזוודות?

בנט לפחות סגר להם את הכסף שביבי חידש אחר כך.

אז כשיש שקט שבמהלכו האויב מתעצם וזה ביבי בשלטון אז ראש הממשלה אשם וזה לא טוב שיש שקט.

אבל כשיש שקט כשזה ראש ממשלה אחר זה בעצם שקט שנובע מתוך הרתעה בשל העוצמה שלנו?

אולי לא הבנתי נכון אבל זה מה שאני קורא בין השורות.

ואני לא חסיד של ביבי, רחוק מכך.

פורסם

כי בתקופת בנט הכסף כלל לא עבר דרך ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני דיי בטוח שבזמן ממשלת השינוי התכנסה וישבה המועצה לביטחון לאומי וניסתה לחשוב, לאתגר את הצבא ולמצוא פתרונות לבעיות האלה ולייעץ אותן לראש הממשלה כדפ"אות, בניגוד לממשלות נתניהו שהמועצה מדבררת את המדיניות של ראש הממשלה לחברי הממשלה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, waterman כתב:

קטאר קנתה באמצעות הכסף שנועד לעובדי הציבור דלק ממצרים. זו בתורה שלחה אותו לרצועה, שם ממשלת חמאס מכרה אותו לתחנות הדלק. הכסף שנכנס לקופת הממשלה שימש לתשלום המשכורות. לפי מאמר של יוחנן צורף למכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS), מנגנון העברת הכספים "חדל לפעול באמצעות מזוודות מזומנים, (ו)עובר כיום דרך התשלום על דלק המוכנס ממצרים". כלומר, גם תחת בנט ולפיד עובדי חמאס עדיין קיבלו משכורת.׳

אני תוהה אם יש הבדל בין דלק שהופך למזומן בשקלים לבין מזומן בדולרים.

עם דולרים אפשר לשלם למבריחים עבור אמל״ח. עם שקלים קצת פחות.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

ניסיתי מנהיג שהתגלה ככישלון גמור. לא הגיע הזמן לנסות אחר ובמקרה הכי גרוע יהיה כמו הנוכחי?

תראה,תשמע,אני מסתכל על החבורת מוצלחים שבכנסת ובא לי לבכות

אם ביבי גרוע\הרע במיעוטו ומחר מישהו אחר מהמוכשירם יעלה במקומו,וואלה לא מצאתי אחד נורמלי,אבל נניח - הוא לא יהיה "במקרה הכי גרוע כמו הנוכחי",אלא פי כמה יותר גרוע.

לדעתי.

• רעיון גרוע 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אתה תופתע אולי, אבל הייתי אחד מ-20 איש שהצביעו לבנט בזמנו.

אני כן חושב שהוא ולפיד ביצעו כמה ניסיונות הירואיים בתחום הפוליטי ובעיקר איוורור שורות של ברית המחשכים נתניהו-חרדים, ואני מפרגן לשניהם על ניסיון נוסף בבחירות הבאות. באמת.

אבל ברמת המאקרו והג'יאהד שהכריזו עלינו כת השטן זה לא היה משנה כלום. פיפס. נאדה. אני רוצה למקד את הנושא על איראן, כן? 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 25 דקות, EliC25 כתב:

בתור מישהו שעדיין מגדיר את עצמו כשמאל, אני מסכים איתך שיש פה בעיה מתמשכת. ביבי כאסטרטגיה בחר בחמאס כנכס, על פני הראשות הפלסטינית.

מהבחינה הזו בנט, ואפילו לפיד, לא שונים ממנו בהרבה. הם אולי טענו שצריך לחסל את החמאס, אבל לא זכור לי שמישהו מהם הציע להחזיר לשם את הרשות.

וזו בעיה שתישאר כל עוד ידחו את הרעיון שיכולה להיות שם הנהגה פלסטינית שהיא לא חמאס.

אבל, אם בכל זאת רוצים להבין מה ההבדל בין נתניהו לבנט ולפיד, אז אפשר להתחיל מזה שאצל אף אחד משניהם לא ישבו בלשכה אנשים על הפיירול הקטרי. וזה שנתניהו קיבל בחיבוק את אוריך, שאף אחד כבר לא מכחיש שהוא היה סוכן קטרי, מעיד עד כמה האדם הזה מסוכן ומטיל צל כבד על כל החלטה שקיבל בנוגע לעזה בשנים האחרונות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 37 דקות, EliC25 כתב:

אז כשיש שקט שבמהלכו האויב מתעצם וזה ביבי בשלטון אז ראש הממשלה אשם וזה לא טוב שיש שקט.

אולי לא הבנתי נכון אבל זה מה שאני קורא בין השורות.

ואני לא חסיד של ביבי, רחוק מכך.

תשמע, בשני המצבים זה לא תקין אבל גם אי אפשר להשוות בין ראש ממשלה של 8 חודשים שנכנס בלי חפיפה לבין ראש ממשלה משנת 2009 שראה בחמאס נכס.

• תוכן חדש...