Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה של פינדר ודוד זה שהם כל פעם מזיזים את השער בהתאם לאיפה שהבעיטה שלהם הלכה.

לחיות בארץ? לא טוב יש מלחמות, איזה מין חיים אלה.

ירצו לרצוח אותנו באירופה? בסדר נהגר, כמובן אם נתעורר בזמן.

נלחמים להוריד איומים? צמאי דם.

לא נלחמים? ביזיון, בונים את הטבח הבא.

רשום שמע ישראל? הדתה. 

רשופ אללה הוא אכבר? כיבוד תרבויות אחרות.

Just now, David32 כתב:

זה כאילו נותן לך להרגיש טוב הגישה הזאת?

אם היית פוגש אותי במציאות בטוח לא היית קורא לי לא במין נקבה ובטח לא שום דבר שקשור ליופי. קצת מוזר לי.

מחשבה יוצרת כוונה ואיתה מגיעים למציאות. אתה לא אמור להיות הייטקיסט מוצלח או משהו? לא למדת על זה שמציבים מטרות ריאליות מוגבלות בזמן כדי להשיג דברים ולהתקדם?

מה שאתה אומר, זה שהמצב בשלוש שנים האחרונות נוח לך ומתאים לך, וככה אתה רוצה שישאר. מה שאני אומר זה שמצב כזה נסבל רק אם הוא מוביל למשהו. "מטרה". 

וזה שאני רוצה לחיות בשלום הופך אותי ל "מלכת יופי", מעיד בעיקר עליך ועל הרצונות שלך. לפחות אני לא חייב לחיות עם המזוכיזם האישי שלך. 

אבל המצב שלנו השתפר פלאים - חמאס לא איום, חיזבאללה לא איום, ואיראן לא איום.

כן, יש איום כאיום, אבל לא קיומי. לא של פשיטות על ישובים, לא של 10 אלף בליסטיים במכה וכרגע גם לא גרעין.

אם אתה מתעקש שאין פה התקדמות אז:

1. אתה מנותק מהמציאות.

2. אתה סוכן איראני שרוצה לערער ביטחון אישי של אזרחי ישראל.

אגב, אם כבר, אני כן מסכים שיש כרגע יותר איום מהכיוון של הממשלה - המשך השתמטות, העברת תקציבים, כלכלה סוציאליסטית ובאופן כללי חבורה של טמבלים.

הצד השני גם זבל אבל קצת פחות, ואם הוא לא יהיה קצת יותר חכם ביבי שוב ינצח לצערי, למרות שאתם בטוחים שאתם גאונים וכל האחרים ביביסטים מושפעים או משהו.

האקסטרה פאניקה וצעדי מחאה מטומטמים, ע"ע נאור נרקיס שקורע כיסויים בפסח בעסקים *פרטיים* בלי יותר מדי גינויים מהמנהיגים לא עוזרים היום בעידן האינסטגרם ופייסבוק.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

חיזבאללה לא איום

image.png.b565dcb8c43277150eb752d5eaa183c6.png

אוי, הלא איום שלך. 

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

2. אתה סוכן איראני שרוצה לערער ביטחון אישי של אזרחי ישראל.

בוא נסגור את זה בזה. 

אגב, השטות שכתבת לפני הציטוט מסבירה לי שאתה חושב שאני מייצג פה איזה איש קש שאתה רוצה לשנוא.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה מתעקש שאין פה התקדמות

אבל אין באמת התקדמות.

יש פעולות מניעה בשיטת כיבוי שריפות. 

מה שהיה עד עכשיו זה שאיפשרנו לאיומים סביבנו להתעצם, ואחד מהם התפוצץ לנו בפרצוף כשלא היינו מוכנים ועכשיו אנחנו מטפלים בו ומפוצצים בפיצוץ מבוקר את שאר האיומים.

ברור שזה עדיף מלהמשיך להתעלם ולא לעשות כלום, אבל זאת לא התקדמות.

אפשר למנף את המאמצים הצבאיים שלנו לצורך התקדמות, אבל נראה שאין יכולות כאלה למנהיגים שלנו שבוחרים לעצור ולנוח. כמו אחד שמנסה להיכנס לכושר ולשפר את הבריאות, רץ כל יום 5 קילומטר בפארק ואחרי זה אוכל 2 ארוחות מקדונלדס ושוטף אותן עם בקבוק וויסקי וסיגריות לקינוח.

אני מקווה שהפעם עם איראן זה יהיה אחרת, כל עוד האינטרסים של אמריקה לא נענו, לא נראה שזה נגמר עד שמוגתבא יהיה שוב כפסע מפצצה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

image.png.b565dcb8c43277150eb752d5eaa183c6.png

אוי, הלא איום שלך. 

בוא נסגור את זה בזה. 

אגב, השטות שכתבת לפני הציטוט מסבירה לי שאתה חושב שאני מייצג פה איזה איש קש שאתה רוצה לשנוא.

זה לא אותו איום.

זה לא טוב מן הסתם, אבל זה לא אותו איום שהיה לפני 3 שנים.

ישראל חוטפת רקטות מלבנון כבר 50 שנה, אתה לא יכול לעצור את זה לגמרי כל עוד אין ממשלה מתפקדת בלבנון, וראינו איך השגריר האיראני וחיזבאללה השתינו עליה.

חלק גדול מזה אגב בגלל הרפיסות של מדינות אירופאיות, כולל זאת שאתה גר בה.

בשביל לשגר רקטה צריך כולה צינור וקצת אבקת שריפה.

אני לא חושב שאתה מייצג איש קש, אני חושב שאתה פשוט טועה. לא ב100 אחוז, אבל כן באיזה 90% שגיאה.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אבל אין באמת התקדמות.

יש פעולות מניעה בשיטת כיבוי שריפות. 

מה שהיה עד עכשיו זה שאיפשרנו לאיומים סביבנו להתעצם, ואחד מהם התפוצץ לנו בפרצוף כשלא היינו מוכנים ועכשיו אנחנו מטפלים בו ומפוצצים בפיצוץ מבוקר את שאר האיומים.

ברור שזה עדיף מלהמשיך להתעלם ולא לעשות כלום, אבל זאת לא התקדמות.

אפשר למנף את המאמצים הצבאיים שלנו לצורך התקדמות, אבל נראה שאין יכולות כאלה למנהיגים שלנו שבוחרים לעצור ולנוח. כמו אחד שמנסה להיכנס לכושר ולשפר את הבריאות, רץ כל יום 5 קילומטר בפארק ואחרי זה אוכל 2 ארוחות מקדונלדס ושוטף אותן עם בקבוק וויסקי וסיגריות לקינוח.

עדיף לרוץ 5 קילומטר ואז לאכול זבל מאשר לאכול בריא ולשבת במקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל התקדמות הכי עדיף לרוץ ולאכול בריא. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

עדיף לרוץ 5 קילומטר ואז לאכול זבל מאשר לאכול בריא ולשבת במקום

אתה אומר את זה מחוסר ניסיון וכי אתה רזה.

המציאות הפוכה.

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

חלק גדול מזה אגב בגלל הרפיסות של מדינות אירופאיות, כולל זאת שאתה גר בה

ישך ממשלה ימנית ומעצמה הכי תומכת בך. אל תאשים את הולנד עם הצבא המצחיק שלה בחוסר היכולת שלך לנצח

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה של פינדר ודוד זה שהם כל פעם מזיזים את השער בהתאם לאיפה שהבעיטה שלהם הלכה.

הבעיה היא שאתה מתעקש להצמיד לאנשים דברים שלא אמרו.

לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

לחיות בארץ? לא טוב יש מלחמות, איזה מין חיים אלה.

ירצו לרצוח אותנו באירופה? בסדר נהגר, כמובן אם נתעורר בזמן

ממליץ שתקרא מה זה הזזת שער. רמז קל: אין קשר למה שכתבת פה.

אתה חוזר לאקסיומה שלך, שבוודאות של מאה אחוז יגיע הרגע שירצו לרצוח את דוד או אותי באירופה. לא רואה טעם לכתוב שוב על הנקודה הזו.

לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

נלחמים להוריד איומים? צמאי דם.

לא נלחמים? ביזיון, בונים את הטבח הבא

שוב דיכוטומיה. אני לא כתבתי שאסור להילחם בחמאס או בחיזבאללה או באירן. אני רק ציפיתי שזה יעשה בצורה מתוכננת, עם הימנעות עד כמה שאפשר מפשעי מלחמה ובלי למכור לנו הישגים דמיוניים.

לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

רשופ אללה הוא אכבר? כיבוד תרבויות אחרות

המצאה שלך. אם אתה רוצה להתווכח עם עצמך, אני לא רואה טעם לשתף אותנו בפורום. שב מול המראה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
בתאריך 7.2.2026 בשעה 14:12, DareDevil כתב:

אומנם באיחור אבל אני יהיה כמו @ברווז שמפרסם על כל פח שהוצת ושאין זעקת הקוזק הנגזל. אני אלך על חדירת מחבלים והכתובת שעל הקיר.

היתה חדירת מחבלים פחות מ24 שעות באזור המרכז והכתובת על הקיר.. "הוראות פתיחת בירי נכתבו בדם".

להתמגן פאסיבית ואקטיבית

שכחתי לפרסם באותם רגעים של חדירת מחבלים - להלן הרשימה מאז ההודעה האחרונה

6.2.26 - כרמי צור

1.3.26 - צור יצחק

2.3.26 - שבי שומרון 

3.3.26 - נילי

2.4.26 - עלי

הכתובת על הקיר

עברה לי מחשבה עכשיו, לא פרסמו הודעה על חדירת מחבלים בשביעי לאוקטובר דרך הערוצים הרשמיים של המדינה (טלגרם, האפליקציה הייעודית של פיקוד העורף, CB [למרות שלא היו יכולות באותם שנים], WA).

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, David32 כתב:

לא למדת על זה שמציבים מטרות ריאליות מוגבלות בזמן 

מה שאני אומר זה שמצב כזה נסבל רק אם הוא מוביל למשהו. "מטרה". 

וזה שאני רוצה לחיות בשלום הופך אותי ל "מלכת יופי" 

פסקה אחת אתה כותב "מטרות ריאליות" ופסקה אחרת אתה כותב "לחיות בשלום". זאת סתירה כי שלום זה לא ריאלי בלי מיליוני מתים.

ונחזור לשאלה - 

מה המטרה הריאלית והמוגבלת בזמן שאתה מציע?

אתה יודע, אלטרנטיבה, מעבר לבחירה של רוטב בנט רוטב לפיד רוטב ביבי (ואני לגמרי בעד החלפת רוטב)?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ראש הממשלה? שר הבטחון? ראש איזושהו אירגון בטחוני שיש לו את הכלים והיועצים לבנות דבר כזה?

אני לא צריך לספק לך או לנתניהו (או בנט) אלטרנטיבה. אני, כמו שיובל אומר, מתבכיין שאין אסטרטגיה, אין מטרות. 

הנה נלחמנו עכשיו שוב בחיזבאללה, נכנסנו ללבנון, איבדנו חיילים, כדי שביבי ירוץ שוב לחתום על הסכם עם לבנון שבו מדינת לבנון מתחייבת לפרז את חיזבאללה - מה שכנראה לא יקרה. עדיף כבר לא להיכנס רגלית, חבל על האנשים. 

אני מציע אבל שתיהיה מטרה שלטובתה אתה נלחם. 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, David32 כתב:

מטרה

כמובן שיש. היא פשוט לא עוברת בגרון וכל פוליטיקאי שיגיד אותה בקול יאבד מנדטים, אבל בקצרה:

לעכב, לדחות, להשהות, להתמהמה, למשוך זמן. 

זה מה שריאלי. בתקווה שהצד השני יקרוס לתוך עצמו. תוכנית? אולי. תלוי מה האלטרנטיבה ומה מחירה. 

לישראל יש מגבלות כוח וגיאופוליטיות. מהצד השני יש המוני רוצחים שרק מחפשים לעשות שפטים בישראל. זה לא מתכנס - באף קונסטלציה.

אז ממשיכים לכסח דשא. זה מאוד מעייף, אבל לפחות הרוב חי, איכשהו. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 55 דקות, Gosser1860 כתב:

זה מה שריאלי. בתקווה שהצד השני יקרוס לתוך עצמו.

בּוּל,

וזאת טקטיקה לגיטימית לגמרי וכנראה היחידה שבה אנחנו תלויים בעצמנו.

רק חייבים להצביע לממשלה יותר מוצלחת מזאת כדי שאנחנו לא נקרוס לתוך עצמנו קודם.

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

התרגלתם לביבי האפס, אתם חסרי מעוף לחלוטין, יש עוד המון מה לעשות, אבל לפני הכל חייבים להעיף את ביבי וחבורת האפסים שלו. 

לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

גם אם תשקר עוד כמה פעמים לגבי הדעות שלי זה לא יהפוך את זה לאמת.

את מאנשי "אבל עבאס".... 

פורסם

מה למשל ?

תזרוק לנו עצם מ "המון מה לעשות"

שיש לנו.

כל עוד אנחנו לא מעצמת על שיכולה לשים פס על העולם אנחנו מוגבלים בכיסוח דשא לגובה שמאושר על ידי ארה"ב.

לבנתיים ביבי מכסח דשא לא רע, יכול להיות שבנט היה יותר טוב? אולי! אבל גם יכול להיות שלא.

לא לכל בעיה יש פתרון, מבאס אבל זו המציאות

גם ארה"ב האדירה לא הכניעה את איראן ללא יכולת לנקוט באמצעים שלא מקובלים כיום בעולם המערבי.

להילחם בטרוריסטים זה קשה כי לאיים על שהיד במוות זה לא הכי יעיל. וקשה שבעתיים שרק צד אחד צריך לשמור על כללי מוסר והומניות כלשהם. 

ובכנות אני לא בטוח שהשמדת תשתיות דרסטית היתה באמת באופן ישיר ומיידי גורמת להפלת המשטר.

ואני מנחש שאולי בגלל זה ארה"ב נמנעה מכך גם לא יעיל יותר ממה שהושג וגם יגרום נזק לכלכה העולמית.

המצב בקנטים חיזבאללה יורה עלינו טילים למרכזי אוכלוסיה ומדינות נאורות מגנות אותנו בתוקף, מה ההצעה שלהם לפתרון?

כלום.

אירופה הופכת להזויה מדי יום עד כדי כך שקיר סטארמר מכניס את טראמפ ופוטין לאותה משבצת.

אני מייחל להם מכל ליבי מתקפת מחץ רוסית וארה"ב תודיע שהיא לא מתערבת במלחמות לא שלה.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אז מה אתה בעצם רושם בבליל המילים האלה?

תשאירו לנו את נתניהו כי אין פתרון לבעיות בעולם?

• תוכן חדש...