Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

למשל: לטפל באלימות וטרור של נוער הגבעות,

או אולי לא להקים 30 ומשהו "ישובים" חדשים בשטחים כשהצבא לא מאוד מרוצה מזה, וכול העולם רק מחכה שתעשה עוד צעד דפוק

אולי.

אולי לא להתחיל לחתום על עוד עסקה עם לבנון שלא תצא לפועל. 

אבל שוב, אין לי/לנו את כול התמונה המלאה עם היכולות שיש לצהל, עם האסטרטגיות האפשריות מבחינה מדינית, עם לדעת מה מדינות אחרות שאנחנו רוצים להיות איתם בקשר טוב באמת מוכנות לזרום איתך עליו. כול זה, כול המידע - לא קיים אצלינו.

איך אני יכול לתת הצעה טובה? אולי צ'כיה ופולין מוכנות לשלוח כוח ללבנון תחת הסכם עם לבנון וישראל וליצור קואליציה לפירוז מוחלט של החיזבאללה בכוח? אולי יש אפשרות כזאת עם מדינות אחרות?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא יצאתי להפגין מעולם לאף צד.

אני יודע שלא אבל אתה עסוק בלהציב מראות לכל מי שלא חושב כמוך......

פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

אתה באמת חושב שיש מדינה בעולם שתשלח חיילים להילחם בעזה במקום צה"ל (להילחם לא צבא שלום כמו יוניפיל שהמקסימום שהוא עושה זה להפריע)

רשות? אתה בטח יודע שבלי צה"ל מזמן הם היו עפים מהגגות בדיוק כמו עזה, פרטנר שלא יכול לאכוף הסכם על העם שחו לא דווה בזבוז זמן.

לגבי מצב העורף במלחמה עם הכבוד אנחנו במלחמת לוקסוס עם כל התלןנות במאקרו יחסית למדינה במלחמה אנחנו חיים בסדר....

וסבלתי לא מעט מהתאקלים שאתה מדבר עליהם מלחמה זה לא טיול, ואני לא חושב שיש יכולת אמיתית למדינה לפצות את כל הנפגעים זה לא שהמשאבים בלתי נדלים.

באמת נראה לך שיש היתכנות ריאלית לממן מיגון לכל האוכלוסיה+ השקעות מליארדים באוניברסיטאות +תחזוק מערך יירוט אולי הגדול בעולם+ חיל אוויר ענק (יחסית לגודל האוכלוסיה)

וכל זה מנפט שאין לך?

לבנתיים נראה שבלחימה מעשית הצבא סופר אפקטיבי ויעיל.

המלחמה האחרונה היא תרחיש הקיצון ליכולות האסטרטגיות שלנו, ואני חושב שהצבא עמד יפה מאוד בכל משימה שניתנה לו.

בסדר הכל תקין במצב הנוכחי, אנחנו חיים בלוקסוס וצריכים להגיד תודה למנהיג שאף אחד לא היה מצליח לעשות טוב יותר ממנו, זה אנחנו יודעים.

בשתי מילים - רק ביבי.

פורסם
לפני 33 דקות, yd b-4 כתב:

באמת נראה לך שיש היתכנות ריאלית לממן מיגון לכל האוכלוסיה+ השקעות מליארדים באוניברסיטאות +תחזוק מערך יירוט אולי הגדול בעולם+ חיל אוויר ענק (יחסית לגודל האוכלוסיה)

וכל זה מנפט שאין לך?

לא צריך לממן מיגון לכל האוכלוסיה. לפחות לא באופן אקטיבי. צריך להקל על יזמים, ולהפוך פינוי בינוי או כל שיפוץ שמוסיפים בו ממד ליעד אסטרטגי. ואנחנו במקום הפוך. 

אפשר בהחלט להשקיע מיליארדים באוניבריסטאות במקום להשקיע בכל מיני אוכלוסיות לא יצרניות שאתה מכיר.

במערך המיירטים וחיל האוויר אנחנו משקיעים כבר עכשיו.

ויש הכנסות מתחומים אחרים.

לפני 38 דקות, yd b-4 כתב:

לבנתיים נראה שבלחימה מעשית הצבא סופר אפקטיבי ויעיל.

המלחמה האחרונה היא תרחיש הקיצון ליכולות האסטרטגיות שלנו, ואני חושב שהצבא עמד יפה מאוד בכל משימה שניתנה לו.

אתה לא יודע את זה. מספרים לך כל פעם על זה. אבל המדד העיקרי על זה הוא בעיקר מספרי גיחות והפצצות. זה לא אומר כלום כשלעצמו. אני מזכיר שוב שאמרו את זה על עזה במשך 15 שנה.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני לא יצאתי להפגין מעולם לאף צד.

אההה איזו הפתעה

אז לפי ההיגיון שלך, לא מפריע לך כלום והכל מושלם.

אז על מה אתה כותב פה כל כך הרבה? פשוט תמשיך להצביע לממשלה המושלמת שלך.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הפוך, להפגין נגד חוסר לחימה.

אבל היה לכם נוח עם השקט במרכז.

ב52 שנותיי יצאתי מספר פעמים להפגין נגד מה שאני רואה כנסיון לשנות את אופי המשטר במדינה שלי. אבל אני מבין שברגע שיצאתי פעם אחת להפגין, מאותו רגע זה אומר שאני אוטומטית בעד כל מה שלא הפגנתי נגדו.  זו הטענה שלך? טענה של מי שמעולם לא יצא מביתו להפגין נגד משהו?

בתור הלוחם בצביעות, אתה יוצא פה חתיכת צבוע..

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

ואני לא חושב שיש יכולת אמיתית למדינה לפצות את כל הנפגעים זה לא שהמשאבים בלתי נדלים

לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אולי המדינה לא יכולה לפצות את כל העולם - אבל זה בכלל לא הוצע בהודעה שאתה מצטט. מה שהוצע זה שתהיה תכנית שתאפשר לציבור לעמוד במה שנדרש ממנו. אם אני צריך לצאת לעבוד, אז שתהיינה מסגרות לילדים, למשל, או שיהיה לי תחבצ להגיע איתו.

לגבי עניין המיגון של האוכלוסיה - המדינה כנראה לא יכולה לתת לכל אזרח ממד. אבל היא כן יכולה, בעזרת הרשויות המקומיות, לדעת איפה יש מעט מדי מיגון ציבורי יחסית לסטטיסטיקה של האיומים, ולכל הפחות לשפר את זה. זה לא צריך להיות מושלם, זה צריך - ויכול - להיות קצת יותר טוב מהמצב הנוכחי. ועל סמך מה אני כותב את זה? על סמך הפרסומים בתקשורת לגבי כספים קואליציוניים בזמן המלחמה. אולי לא כל הכספים הקואליציוניים מיותרים בזמן מלחמה, אבל בטוח שחלקם היו יכולים להיות מוסטים לשימושים אחרים.

לגבי ההשקעה בדעת הקהל, לאף אחד פה אין את המידע כמה כסף צריך להשקיע בזה. אבל כנראה שכל סכום משמעותי שהיו מוסיפים, היה יכול לעזור לפחות חלקית. אז שוב, לא תוצאה מושלמת. אבל לחלוטין עדיפה על המצב הקיים.

אז נכון, המשאבים באמת מוגבלים. השאלה היא איך מחלקים את העוגה. לפי הדיווחים בתקשורת הישראלית, הקואליציה מעדיפה חלוקת כספים קואליציוניים כאלה ואחרים. כנראה שלפחות חלקם לא חיוניים בהינתן הנסיבות.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 27 דקות, daniel.asu כתב:

אולי המדינה לא יכולה לפצות את כל העולם - אבל זה בכלל לא הוצע בהודעה שאתה מצטט. מה שהוצע זה שתהיה תכנית שתאפשר לציבור לעמוד במה שנדרש ממנו. אם אני צריך לצאת לעבוד, אז שתהיינה מסגרות לילדים, למשל, או שיהיה לי תחבצ להגיע איתו.

לגבי עניין המיגון של האוכלוסיה - המדינה כנראה לא יכולה לתת לכל אזרח ממד. אבל היא כן יכולה, בעזרת הרשויות המקומיות, לדעת איפה יש מעט מדי מיגון ציבורי יחסית לסטטיסטיקה של האיומים, ולכל הפחות לשפר את זה. זה לא צריך להיות מושלם, זה צריך - ויכול - להיות קצת יותר טוב מהמצב הנוכחי. ועל סמך מה אני כותב את זה? על סמך הפרסומים בתקשורת לגבי כספים קואליציוניים בזמן המלחמה. אולי לא כל הכספים הקואליציוניים מיותרים בזמן מלחמה, אבל בטוח שחלקם היו יכולים להיות מוסטים לשימושים אחרים.

לגבי ההשקעה בדעת הקהל, לאף אחד פה אין את המידע כמה כסף צריך להשקיע בזה. אבל כנראה שכל סכום משמעותי שהיו מוסיפים, היה יכול לעזור לפחות חלקית. אז שוב, לא תוצאה מושלמת. אבל לחלוטין עדיפה על המצב הקיים.

אז נכון, המשאבים באמת מוגבלים. השאלה היא איך מחלקים את העוגה. לפי הדיווחים בתקשורת הישראלית, הקואליציה מעדיפה חלוקת כספים קואליציוניים כאלה ואחרים. כנראה שלפחות חלקם לא חיוניים בהינתן הנסיבות.

יש כל כך הרבה דברים שהיו יכולים לשפר לטובת העורף שאפשר לרשום מגילות אבל הנביא שקר היה עסוק לחלק את הכסף שלנו כאילו היה הכסף הפרטי שלו למגזרים שלא תורמים בנטל ורק בוזזים את הקופה למען שרידות העלק ממשלה הזאת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון טעות קלה - לפי מקורבים לשעבר אליו, הוא ממש לא מחלק את הכסף שלו. הלוואי שהיה מקפיד על הכסף הציבורי כמו שמקפיד על שלו...

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

תודה לכל מי שטרח וענה, באמת. הרבה דברים מעניינים. כל מה שקשור למיגון עורף / אסטרטגיית עורף, למשל. לגבי מימון אוניברסיטאות או עירוב כוחות בינלאומיים - לטעמי אלו קצת נוטים למדע בדיוני אבל בטח אפשר לזקק את זה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 20 שעות, יובל .מ. כתב:

לא רק שלממשלה לא אכפת ןלתקשורת לא אכפת, גם לשניכם לא אכפת.

אם היה אכפת לכם הייתם חןסמים את הכבישים במחאה על הרקטות כמו שחסמתם במחאה על הרפורמה, אבל ישבתם בשקט עד שנגעו במה שהיה אכפת לכם.

לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

אבל היה לכם נוח עם השקט במרכז.

שקט במרכז? במהלך האינתיפאדה השנייה, מספר ההרוגים במרכז כתוצאה מפיגועי התאבדות ומכוניות תופת עמד על 613, ויותר מ-4500 פצועים. באותה תקופה נרשמו בדרום 169 הרוגים ו-1200 פצועים. וב-10 השנים שקדמו למלחמה, מספר נפגעי הטרור במרכז הגיע ל-191 הרוגים ומעל ל-1800 פצועים, לעומת 29 הרוגים ומעל ל-550 פצועים בדרום. אז תחסוך ממני את ההתבכיינות וההתמסכנות, את האכלו לי שתו לי הטיפוסי שלך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

אם היה אכפת לכם הייתם חןסמים את הכבישים במחאה על הרקטות כמו שחסמתם במחאה על הרפורמה, אבל ישבתם בשקט עד שנגעו במה שהיה אכפת לכם.

מעבר לעבודה שמדובר בשני דברים שונים לחלוטין מבחינת המהות שלהם, אותם מפגינים הצליחו באופן נדיר להעלות לשלטון ממשלה שונה עם ראש ממשלה שונה שבפועל הפחיתה משמעותית את הטרור מעזה בדרום, אי אפשר להתווכח עם התוצאה. אותם תושבים בדרום לא למדו את הלקח ובחרו שוב באיש עם השיער הסגול וזכו בסוף ב-7 באוקטובר וזה לא משנה כרגע אם זה היה יכול לקרות גם עם הממשלה הקודמת או לו, שוב, אלו עובדות ותוצאות. מסתבר שיש עדיין תושבי דרום שחושבים להצביע שוב לסגול, כנראה לא הספיק להם, אז עבור מי בדיוק להפגין? אלא אם אתה רוצה הפגנות בסגנון תרבות ה- WOKE. 

• רעיון גרוע 1
פורסם

ברח לו ליו"ר ועד העובדים של התעשייה האווירית, בתכלס הודה בפה מלא כי למעשה היה מחסור בטילי חץ. 

פורסם
בתאריך 10.4.2026 בשעה 17:20, David32 כתב:

או אולי לא להקים 30 ומשהו "ישובים" חדשים בשטחים כשהצבא לא מאוד מרוצה מזה, וכול העולם רק מחכה שתעשה עוד צעד דפוק

תן לזה לגדול, אחר כך זה יתפוצץ להם בפנים והם יאשימו את הצבא. ולא את העובדה שהם ליטרלי קוראים לעצמם "חומה ומגדל" של שנות האלפיים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...