Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

או של איזה "אמן מיוסר" שכואב לו על עזה או לא יודע מה ועל זה מחזירים אלפי מצביעים לליכוד

אז אתה מבין שאי אפשר  לחיות עם אנשים שמוכנים לעשות בחירות שהן רעות רק כדי להכניס למישהו אצבע בעין?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

לא. ינון מגל הוא ביביסט ולא משנה לו מה אני אגיד או אעשה. הבעיה היא אצל אנשים כמוך שמתייחסים למה שינון מגל עושה.

שוב, הבעיה היא אנשים כמוך שלא מוכנים להוציא את הראש מהת*ת ולהבין מה קורה פה, העיקר יצקצקו אחרי הבחירות הבאות כשביבי יקבל 40 מנדטים.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

אז אתה מבין שאי אפשר  לחיות עם אנשים שמוכנים לעשות בחירות שהן רעות רק כדי להכניס למישהו אצבע בעין?

מודה שלא הבנתי את ההקשר למה שציטטת.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

לא. ינון מגל הוא ביביסט ולא משנה לו מה אני אגיד או אעשה. הבעיה היא אצל אנשים כמוך שמתייחסים למה שינון מגל עושה.

זה נכון. 

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב, הבעיה היא אנשים כמוך שלא מוכנים להוציא את הראש מהת*ת ולהבין מה קורה פה

וגם זה נכון. 

הבעייה היא שיותר מדי אנשים נותנים תחמושת לינון מגלים. 

בחלק לא מבוטל מהמקרים זו מלכודת שמושכת תגובות. 

האוייב הגדול ביותר של הביביזם זה אפס תשומת לב. בלי צומי צומי אין להם כח כח. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

אמן מיוסר

אנשים שזה מה שגורם להם להצביע ליכוד למרות כל הנזקים שהם גרמו היו מצביעים להם גם בלי שינון מגל יהדהד בערוץ 14 כל מיני הזויים.

חלק זה בגלל ניתוק מהמציאות שכנראה זאת הדרך שלהם להתמודד עם מה שקרה פה לפני שנתיים וחצי, וחלק פשוט מטומטמים ללא תקנה. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

חלק זה בגלל ניתוק מהמציאות שכנראה זאת הדרך שלהם להתמודד עם מה שקרה פה לפני שנתיים וחצי

לא הלכת מספיק רחוק. זאת תופעה גלובלית שהחלה בערך במקביל עם פרוץ הקורונה,

ולגמרי במקביל עם ״התקדמות״ האלגוריתמים של ה-feed / ״מה תרצה לשמוע״.

כל אחד נקלע, שלא מבחירה אפילו, בתיבת תהודה משלו עם גיבוי טכנולוגי מלא

ש״זה הנורמלי החדש, אתה בסדר״ ומעטים מצליחים להתגבר על זה או אפילו לרקוד עם התיבה.

לא לשכוח שבאופן ממוצע, מחצית מהאוכלוסייה בעולם היא מתחת ל-100 איקיו 🤷‍♂️ לא השתנה פה כלום, רק הטכנולוגיה.

הנ״ל תקף גם למצביעי חד״ש למיניהם...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

ולגמרי במקביל עם ״התקדמות״ האלגוריתמים של ה-feed / ״מה תרצה לשמוע״.

לאאאא יודע, לא יודע, 

מדי פעם הפייס מעלה לי פוסט של איזה אחד הזוי, ביבי משהו. 

כשזה קורה אני לוחץ על דיווח> שקר\הונאה.

מוזר שלא קורה לפוסט כלום. 

עוד יותר מוזר שאני לא מצליח לחסום את הפרופיל עקב תקלה טכנית כלשהי. כל פעם מחדש.

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אנשים שזה מה שגורם להם להצביע ליכוד למרות כל הנזקים שהם גרמו היו מצביעים להם גם בלי שינון מגל יהדהד בערוץ 14 כל מיני הזויים.

חלק זה בגלל ניתוק מהמציאות שכנראה זאת הדרך שלהם להתמודד עם מה שקרה פה לפני שנתיים וחצי, וחלק פשוט מטומטמים ללא תקנה. 

אל תהיה כל כך בטוח בזה.

דברים היום רצים ומי שלא מבין את העולם נשאר מאחור.

גם אם שולפים מהארכיון ציוץ של לפיד מ-2016 מפרגן לביבי או לחילופין תומך בשקט מול חמאס, תוך שעה זה אצל חצי מדינה.

ולכל המזלזלים בדברים האלה, זה כמו שאני אגיד שפרסומת לפטישון האנטר זה מטומטם, מי שירצה פטישון יחפש ויקנה לבד.

יש סיבה למה מפלגות מפרסמות בכל מקום אפשרי לפני הבחירות.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

המפרציות חלשות, הצבא שלהם מורכב ברובו מפקיסטנים, לא מצפה מהן לעשות משהו.

ממליץ לך לבדוק את חילות האוויר של מדינות המפרץ, החל מערב הסעודית. לא נראה לי שהטייסים שלהן הם פקיסטנים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הדת שהרגה/רצחה הכי הרבה אנשים זאת הנצרות. כשהם אכזריים, אף אחד לא משתווה אליהם.

כשיהרגו אירופאים ברחובות, וזה יקרה במוקדם או מאוחר כי מגיעה דת רצחנית אחרת שלא מוכנה להשתלב ולקבל את חוקי המקום, נראה אם מקרון וחבריו "יביעו הזדעזעות" או שיתחילו להרוג.

לפחות ב-150 השנים האחרונות רוב הקונפליקטים הכי מדממים באירופה לא היו קשורים לדת. גם אצלנו הקונפליקט הוא בעיקרו על אדמה, שלא בלי עזרתנו האדיבה הפך גם לקונפליקט דתי.  

לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

מדובר באנשים שינקו עם חלב אמם שנאה לשלטון "שמאלני" שרובם מעולם לא הכירו, ולאשכנזים המייצגים עבורם את אותו השלטון. אין להם מספיק שכל להשתחרר מזה ולחשוב בצורה אובייקטיבית, ולא משנה להם שביבי, לוין ורוטמן גם הם אשכנזים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אם שולפים מהארכיון ציוץ של לפיד מ-2016 מפרגן לביבי או לחילופין תומך בשקט מול חמאס, תוך שעה זה אצל חצי מדינה.

נו? ו? קורה עם זה משהו? 

פה ושם רצים ציטוטים וקטעי וידאו של נתניהו מסביר למה ראש ממשלה הוא האחראי הבלעדי על נושא הביטחון במדינה ושאיננו יכול להיות במשפט תוך כדי הכהונה שלו (דברים שאמר לאולמרט סביב 2006). 

הביביסטים מסכימים עם זה, מילה במילה, כל עוד זה לא חל על נתניהו; השפויים מסכימים עם זה מילה במילה, במיוחד כשזה אמור לחול על נתניהו. 

ושום דבר אחר לא קורה עם זה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

ממליץ לך לבדוק את חילות האוויר של מדינות המפרץ, החל מערב הסעודית. לא נראה לי שהטייסים שלהן הם פקיסטנים.

ומה הם בדיוק עשו על חיילות האויר שלהם מלבד הפלת מטוסי F15 של ארה"ב ?

חטפו יפה מאוד מהאיראנים ופחדו להגיב .

פורסם (נערך)

מסכים איתך ב-100% שזוהי הבעיה, ולא משום ש"המפרציות חלשות, הצבא שלהם מורכב ברובו מפקיסטנים". הן פשוט מפחדות.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

'פחדו להגיב'

הם לא נכנסו ללחימה בכלל. ובצדק, ארהב הגיעה ונתחילה במלחמה, ראוי שארהב גם תפצה אותם

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 44 דקות, 3n כתב:

מה הם בדיוק עשו על חיילות האויר שלהם מלבד הפלת מטוסי F15 של ארה"ב ?

חטפו יפה מאוד מהאיראנים ופחדו להגיב .

זה רק מוכיח שהטייסים לא פקיסטנים, לא?
הפקיסטנים הרי הפילו להודו כמה מטוסים מערביים בתקריות האחרונות.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שוב, הבעיה היא אנשים כמוך שלא מוכנים להוציא את הראש מהת*ת ולהבין מה קורה פה, העיקר יצקצקו אחרי הבחירות הבאות כשביבי יקבל 40 מנדטים.

ברור אחי. אני הבעיה.

אנשים מצביעים ביבי מ2012 כי הם ידעו שב2023 אני אפגין נגד המלך שלהם. מבחינתך סיבה ותוצאה הם חסרי תלות במימד הזמן.

גם זה שהצבעת בן גביר זה בגללי? או שאתה כן מוכן לקחת אחריות על המעשים שלך?

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ועכשיו, חדש:

מצור ימי (1992) — The Movie Database (TMDB)

• תוכן חדש...