Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין נותרו כמה דודות אבודות שמצביעות חד״ש ומפגינות ב״הבימה״.

בטל בשישים ולא שווה התייחסות. דיוויד רומז על ״חמאס מורתע״ + מזוודות כסף,

אבל זה לא אותו דבר. זאת האמונה שאתה יכול לקמבן משהו עם חמאס ואיך שהוא להערים עליהם.

נראה לי שהיה יותר סיכוי לקמבן משהו עם היטלר מאשר עם פלסטינים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

זאת האמונה שאתה יכול לקמבן משהו עם חמאס ואיך שהוא להערים עליהם.

אה, ניסינו להערים עליהם? מה הייתה התוכנית? כי נראה שכלום ולהם כן הייתה תוכנית. חבל שהרגו את סינוואר, נראה שהוא יותר גאון אסטרטגי מביבי אם ביבי ניסה להערים על החמאס.

בסופו של דבר, נראה שהאנשים פה להישאר, לא נעלמו מ 67/2005.

המפרציות הבינו שהאיראנים ישארו איתם, האירופאים מבינים שבסופו של יום הרוסים ישארו איתם... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אה, ניסינו להערים עליהם? מה הייתה התוכנית? כי נראה שכלום ולהם כן הייתה תוכנית. חבל שהרגו את סינוואר, נראה שהוא יותר גאון אסטרטגי מביבי אם ביבי ניסה להערים על החמאס.

בסופו של דבר, נראה שהאנשים פה להישאר, לא נעלמו מ 67/2005.

המפרציות הבינו שהאיראנים ישארו איתם, האירופאים מבינים שבסופו של יום הרוסים ישארו איתם... 

המפרציות חלשות, הצבא שלהם מורכב ברובו מפקיסטנים, לא מצפה מהן לעשות משהו.

מאחל לאירופה לקבל את כל הזרנוק מהחברים המוסלמים שלהם, תאמין לי שיהיה להם פקטורי ריסט שיגרום למסעות הצלב להיראות כמו תחרות באירוויזיון.

עד אז יהיה חרא בכל העולם.

פורסם

השאלה היא האם ״יישארו איתם״ או ינסו, בהצלחה כזו או אחרת, לבלוע אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדת שהרגה/רצחה הכי הרבה אנשים זאת הנצרות. כשהם אכזריים, אף אחד לא משתווה אליהם.

כשיהרגו אירופאים ברחובות, וזה יקרה במוקדם או מאוחר כי מגיעה דת רצחנית אחרת שלא מוכנה להשתלב ולקבל את חוקי המקום, נראה אם מקרון וחבריו "יביעו הזדעזעות" או שיתחילו להרוג.

פורסם
לפני שעה, SurfHigh כתב:

אבל מי יהיו החיילים שיכנסו רגלית לטהרן ויניפו את הדגל החדש מעל הפרלמנט ההרוס? 

זה העבודה של העם האיראני , רק הם יכולים לקחת את החופש שלהם חזרה , שילטון האיטולות ככל הנראה הולך לכיוון של השמדה מוחלטת עקב הדרישות המופרעות שלהם דבר אשר לא מותיר יותר מדי ברירות לארה"ב אלא אם יחליטו להתקפל חד צדדית ולנטוש את כל בעלות הברית שלהם במזרח התיכון , דבר אשר יכניס את סין לוואקום, אני בסםק אם טראמפ יאפשר זאת.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אינשאללה, גרמנים. זה יהיה צחוק הגורל וצדק פואטי. 

מאוד מסוכן.

נרקומן גמול שלוקח שוב סם במחשבה שהוא כבר נקי ישר חוזר לסורו.

אתה עלול לגלות שהשארת המחנות להנצחה היה רק תירוץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

תאמין לי שיהיה להם פקטורי ריסט שיגרום למסעות הצלב להיראות כמו תחרות באירוויזיון.

אין לי מה "להאמין לך" אם זאת דעתי, זה פשוט איזה סוויץ בראש לדעתי. נראה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הונגריה יוצאת לבחירות, כנראה מה ש @פינדרהזהיר היה המצאה

אתה כנראה פסחת על השלב בהתבגרות שבו לומדים ומפנימים שהחיים הם לא משחק של כן, לא, שחור, לבן.

תגובה אחרי תגובה, אתה מרדד כל דבר לשתי אפשרויות וגם מקנה להן משקל שווה.

קודם החלטת שאם אני לא יוצא מהבית להפגין נגד X, אז אני בהכרח בעד X. עכשיו אתה מסיק מקיומן של בחירות על שיטת משטר דמוקרטית מלאה.

נשמע לי מוזר שאני צריך ללמד אדם בוגר, אב לילדים, לוגיקה פשוטה על אורחות החיים.

לשיטתך, אם יש באירן וברוסיה בחירות, אז מדובר בדמוקרטיות?

אורבן שינה את שיטת הבחירות בהונגריה וזו עובדה. אתה יכול לקרוא על זה איפה שתרצה. הוא הפך את השיטה לבלתי מאוזנת וכזו שנותנת לו יתרון משמעותי. זה לא אומר שהוא לא יכול להפסיד בבחירות, אבל זה אומר שהרבה יותר קשה לנצח אותו. אם האופוזיציה תנצח, זה לא יהיה בגלל שיטת הבחירות, אלא למרות שיטת הבחירות.

אם הקואליציה בישראל הייתה מבצעת מהלכים דומים, היה הרבה הרבה יותר קשה להחליף אותה. ועל זה יצאתי להפגין. אם היה אכפת לך מבחירות הוגנות ומזכויות אדם בסיסיות, היית מצטרף להפגנות ולא יושב בבית ומלרלר על צביאוווותתת.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

הם נשלחו בתחב"ץ לראות גרוטאה בידיעה שהם הולכים לראות גרוטאה ולחזור בלי כלום.

נראה שהסיבה ששלחו דווקא את וואנס להוביל את זה, כדי להוכיח לבדלנים בבית שאין עם מי לדבר.

היה ברור שאם העמדות של שני הצדדים זה מה שמדווחים בתקשורת לא יהיה לזה סיכוי. 

טראמפ כבר עשה את התרגיל הזה, יש מגעים ויש דיונים ויש התקדמות טובה ופתאום בום אין אייתולה.

לפני 3 שעות, hans כתב:

בינתיים נראה כמו פספוס חלון הזדמנות טרגי.

מה היה קורה אילו היה תיאום בין התקיפות לבין המהומות

מי אמר שלא היה תיאום? זה שלא תקפו במהומות, נועד לשמור על המפגינים. אחרת היה להם התירוץ הפלסטיני שאמריקה חיסלה 30 אלף איראנים בהפצצות.

המשטר הזה זה לא סוריה, הוא לא יפול בשבוע אבל הוא יפול. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מבין מה יש להסתכל על הונגריה. באמת שלא. 

לא יודע מה מוכיח מי מוכיח איך. הדבר היחיד שאני יודע זה שכולם מעורבבים בזה ושפרופוגנדיסטים מספרים לנו שאורבן רע וההוא, אומנם הוא לא טוב, אבל הוא לא אורבן. 

מה זה אומר, מי צודק ומי יותר טוב להונגרים - לא יודע ולא מובן לי, ובספק שלמישהו פה באמת מובן. 

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, David32 כתב:

מי צודק ומי יותר טוב להונגרים

אני בטח לא מתיימר להבין או לקבוע מי טוב יותר להונגרים. זה עניין שלהם בלבד.

אבל להבין שהשיטה בהונגריה שונתה לטובת אורבן, זו עובדה אובייקטיבית. וזה שראש הממשלה שלנו והבן שלו מעריצים את אורבן ורואים בו דוגמה ומודל, גם זו עובדה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה כמה הם מצליחים ליישם את זה פה.

לא מבין בזה יותר מדי, אבל לפי מה שאומרים הסיכויים של אורבן להיבחר שוב נמוכים. הוא ניסה או שהצליח לשנות את השיטה לטובתו ועדיין לא יצליח להיבחר שוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אתה כנראה פסחת על השלב בהתבגרות שבו לומדים ומפנימים שהחיים הם לא משחק של כן, לא, שחור, לבן.

תגובה אחרי תגובה, אתה מרדד כל דבר לשתי אפשרויות וגם מקנה להן משקל שווה.

קודם החלטת שאם אני לא יוצא מהבית להפגין נגד X, אז אני בהכרח בעד X. עכשיו אתה מסיק מקיומן של בחירות על שיטת משטר דמוקרטית מלאה.

נשמע לי מוזר שאני צריך ללמד אדם בוגר, אב לילדים, לוגיקה פשוטה על אורחות החיים.

לשיטתך, אם יש באירן וברוסיה בחירות, אז מדובר בדמוקרטיות?

אורבן שינה את שיטת הבחירות בהונגריה וזו עובדה. אתה יכול לקרוא על זה איפה שתרצה. הוא הפך את השיטה לבלתי מאוזנת וכזו שנותנת לו יתרון משמעותי. זה לא אומר שהוא לא יכול להפסיד בבחירות, אבל זה אומר שהרבה יותר קשה לנצח אותו. אם האופוזיציה תנצח, זה לא יהיה בגלל שיטת הבחירות, אלא למרות שיטת הבחירות.

אם הקואליציה בישראל הייתה מבצעת מהלכים דומים, היה הרבה הרבה יותר קשה להחליף אותה. ועל זה יצאתי להפגין. אם היה אכפת לך מבחירות הוגנות ומזכויות אדם בסיסיות, היית מצטרף להפגנות ולא יושב בבית ומלרלר על צביאוווותתת.

אני רק רוצה שתבין שזה שאתה כל יומיים צועק "זאב זאב" ואז מתגלה שטעית, וזה לא מונע ממך לצעוק שוב, רק מציג את העמדות שלך כבדיחה.

ושוב, המטרה שלי זה שיהיה פה טוב, וכרגע זה אומר שביבי צריך ללכת.

הבעיה היא שאנשים כמו ינון מגל לוקחים מקרים כמו שלך, או של איזה "אמן מיוסר" שכואב לו על עזה או לא יודע מה ועל זה מחזירים אלפי מצביעים לליכוד.

אתה לא יכול להגיד שאין פה דמוקרטיה אם יש מפגינים שקוראים לחיילי צהל רוצחים ואז חוזרים הביתה לישון בכיף.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

הוא ניסה או שהצליח לשנות את השיטה לטובתו ועדיין לא יצליח להיבחר שוב?

הוא ניסה וגם הצליח. אם הוא לא ייבחר שוב זה יעיד עד כמה העם ההונגרי נגדו.

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

אני רק רוצה שתבין שזה שאתה כל יומיים צועק "זאב זאב" ואז מתגלה שטעית,

אני לא טעיתי. המחאות הצליחו לעכב ולרכך חלק מהתוכניות של הממשלה. אם הם היו מצליחים לממש את כל מה שתכננו, הבחירות הקרובות היו מאוד מוטות לטובתם. וזה לא אומר שהם לא ימשיכו לנבוח עד הרגע האחרון.

לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה היא שאנשים כמו ינון מגל לוקחים מקרים כמו שלך,

לא. ינון מגל הוא ביביסט ולא משנה לו מה אני אגיד או אעשה. הבעיה היא אצל אנשים כמוך שמתייחסים למה שינון מגל עושה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...