Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.4.2026 בשעה 08:30, ברווז כתב:

יש לי כמה שאלות ברשותכם. 

1) העיתונות געשה והתרגשה עד לפני כשבוע בהדגשת אחוזי היירוט הגבוהים (92% אם אני זוכר נכון). 

פתאום! אף אחד לא מדבר על אחוזי היירוט. 

באופן מפתיע, גם אחוזי הפגיעות עלו דרמטית לפגיעה מכל שיגור. 

מה הקשר, ככל שישנו?

2) מעניין אבל אני לא קורא כמעט כבר על ירוטים. "שטח פתוח" ו"ע"פ מדיניות" שולטים בכותרות, רק שבשטח הפתוח יש גם - לא יודע, חלונות של גפני למשל. רכבים. בתים. שנפגעים. כמו גם מפעל ביטחוני שנפגע, שלא ידעתי אפילו שקיים כזה בכלל. ועבדתי הרבה מול התעשייה הבטחונית בעברי. 

משום מה זה מזכיר לי כתבות שהיו על כך שמלאי המיירטים שלנו אוזל. 

האם יש פה קשר? מעניין מהו. 

3) אפרופו יירוטים. כבר שאלתי את זה- אשאל שוב. למה מיירטים את החארות רק כשהם כבר בתוך המרחב האווירי שלנו? ולא לפני שהם חוצים כמו את אלו מתימן?

נראה שקיבלתי מענה, לפחות חלקי, לשאלות שלי. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 11.4.2026 בשעה 14:10, fatboy1340 כתב:

https://www.ynet.co.il/health/article/s1rh4tziwe

לא יודע אם כבר דובר על זה. אבל זו חברות של ממש בין שני דיקטטורים. ככה עוזרים לחברים שכלכלה שלהם התרסקה בעקבות הפיכה לדיקטטורה.

אחרי תוצאות הבחירות בהונגריה, מסתבר שביבס סתף שרף את הכסף לחינם. אבל ממתי הוא סופר כסף שאינו שלו?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 22 דקות, fatboy1340 כתב:

מסתבר שביבס סתף שרף את הכסף לחינם

נוכל לומר שזה לחינם רק אחרי שכל הניסיונות שלו לשבש את תוצאות הבחירות ימוצו ויעלו בתוהו. 

פורסם

@ברווז אני חושב שהכל היה ידוע, והחידוש היחיד של הכתבה הוא המספרים. אבל יש שאלה אחת שאין עליה תשובה (ובצדק, כדי לשמור עמימות): כמה ״פצצונות״ נוטרלו על ידי היירוטים הנמוכים. התחושה שלי היא שגם ביירוטים נמוכים נוטרלו חלק מהפצצונות, כך שהסטטיסטיקה, בלשון עדכנית, מורכבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מכיר את המושג "שאלה רטורית", נכון? :lol:

מרתיח אותי שפשוט מתייחסים אלינו כאל מטומטמים. 

לפחות יצאה כתבה שנוגעת ללב הסוגייה. 

זה ברור ושקוף לכל בר דעת שהמצררים הם אלו שקיבלו הכי הרבה שימוש בתקופה האחרונה ושאין לנו כרגע מענה אפקטיבי לזה בהתאם לתוצאות שכל מי שיש לו גישה למדיה יכול לראות\לשמוע. זה לא סוד שמדברים על פגיעות, גם בלי לחשוף את המיקום המדוייק (למרות כמה חלאות שפרסמו - בין היתר באתר גדול ומוכר- "רשימת מכולת" של כ-7 זירות, כוללת כתובת מדוייקת, ואני מקווה מאד שהכתב המטומטם פוטר בבושת פנים ויצטרך למצוא עבודה בתחום אחר, למרות שעדיין יצטרך לעבוד עם הידיים והפה). 

ומזה שהיו פגיעות זה ברור ושקוף שאין לנו מענה איכותי בינתיים לזה. ושזו הסיבה למה זה מה ששולחים עלינו הכי הרבה ובפער (נכון לתקופה האחרונה של המלחמה). 

ופתאום לא ממשיכים להשוויץ ביכולות היירוט... מפסיקים לדבר על זה, כאילו זה לא משנה כלום... בואו, למה בכלל התחלתם להשוויץ ביכולות היירוט שלנו? היה עדיף שתסתמו את הטוסיק ולא תדברו.

בתמונה- צילומסך מתוך וואלה, לאחר פגיעת מצרר שכזה בחיפה ביום מן הימים של המלחמה. 

אני צינזרתי פה את הכתובת (שם הרחוב ומספר. אשכרה. רק חסר נ.צ) המדוייקת שהתולעת רשם במפורש עם ריבועים שחורים.

image.thumb.png.757e50ca9afab13956b43bb76e6745b9.png

זה צריך להיתבע על סיוע לאוייב בזמן מלחמה זה. אפילו אלג'זירה לא עד כדי כך גלויים בדיווחים שלהם.

מתנצל על איכות התמונה, זה צילומסך- דהיינו, השתמשתי במצלמה של הטלפון לצלם את המסך של המחשב :lol:.

לפחות למישהו היה שכל שם, ואחרי כמה שעות לא היה אפשר למצוא את הדיווח הזה כבר. 

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

אמת ויציב...

במקומך הייתי מוחק. ביבי יתבע אותך דיבה שטענת שהוא אומר אמת.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשמדובר על ״פריטים״ - ויהיו אלה פצצונות או שברים - אין לכתובות יותר מידי משמעות. מדובר בפיזור אקראי לחלוטין על שטח נרחב והמידע הזה לא מסייע לאוייב יותר מידי, חוץ מאשר, אולי, איזה חישוב של הנזקים. זאת בניגוד למיקום פגיעת רש״ק אחד שמאפשר לאוייב לחשב תיקוני מסלול (וגם זה במידה מוגבלת, בגלל השפעות של רוחות, שאני מניח שאין לו מדידות.

כשלא מדובר ביעדים איסטרטגייםנאני לוקח את הפרסומים האלה בפחות חומרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב לפרסום הדברים האלה זה למנוע מאנשים להתקהל שם. מעבר לזה, באמת לא ברור למה לא מפעילים יד קשה נגד אלה שמתעדים ומפרסמים מיקומי נפילות. אם הם מחפשים להיות פופולריים, אז גם מעצר מתוקשר יעזור להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, ברווז כתב:

ושאין לנו כרגע מענה אפקטיבי לזה בהתאם לתוצאות שכל מי שיש לו גישה למדיה יכול לראות\לשמוע.

יש, קוראים לזה חץ 3 וכאמור, פשוט אין לנו מספיק מזה בשל החלטות של הדרג המדיני שבעולם נורמלי, כבר מזמן היו מאחורי סורג ובריח רק על הנושא הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נעזוב לרגע את החץ 3. 

נניח ולא יורט באטמוספירה העליונה (טעות) או אפילו עוד מעל אדמת האוייב המשגר (עוד יותר טעות). 

נניח ואין לנו ברירה אלא להתמודד עם הפצצונות האלו. בוא וניקח את זה כנקודת יחוס, של המקרה הכי גרוע. 

לזה עוד אין לנו מענה. אני מקווה שהלייזר, כשייכנס לפריסה רחבה יותר, ידע לטפל גם בזה בצורה טובה יחסית, אבל בינתיים, זה מה יש. 

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, madmaxx כתב:

יש, קוראים לזה חץ 3 וכאמור, פשוט אין לנו מספיק מזה בשל החלטות של הדרג המדיני שבעולם נורמלי, כבר מזמן היו מאחורי סורג ובריח רק על הנושא הזה.

לא הבאת שום הוכחה עדיין להנפצה שאתה ממשיך להדביק ולהעתיק. ארכיון הפורום זוכר.

למי שצריך תזכורת: חץ3 עולה כנראה 2 מיליון דולר, ואין שום פיזיקה או פוליטיקה בעולם שיכולים לכופף את זה לאזור ה-50,000 דולרים של כיפת הברזל. אבל למקס יש גישה כנראה לפיסיקה שהאנושות עוד לא גילתה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

נוכל לומר שזה לחינם רק אחרי שכל הניסיונות שלו לשבש את תוצאות הבחירות ימוצו ויעלו בתוהו. 

זה בכל מקרה כסף שירד לטמיון מבחינת ביבי. הוא קיווה שהמתנה תחזק את אורבאן- לא קרה. כמו כן, קיווה שאחרי שאורבאן ייבחר שוב, ימשיך לתמוך בו כדיקטטור אח- לא קרה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

לא הבאת שום הוכחה עדיין 

מתוך הכתבה שבלינק:

לפני שעה, ברווז כתב:

נראה שקיבלתי מענה, לפחות חלקי, לשאלות שלי. 

image.thumb.png.5d0719c4f355d506c9bf15036a559e90.png

לפני 3 דקות, fatboy1340 כתב:

זה בכל מקרה כסף שירד לטמיון מבחינת ביבי. הוא קיווה שהמתנה תחזק את אורבאן

נראה שלא הבנתי משהו. על איזה כספים אתה מדבר? כי יש מצב שהבנתי הפוך. 

פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

על איזה כספים אתה מדבר? כי יש מצב שהבנתי הפוך. 

מכשיר CT מתקדם שניתן כמתנה להונגריה

• מעניין 1

• תוכן חדש...