Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה מה שאתה מאחל לילדים שלך??? שיחיו וכל הזמן יסתכלו מתי השכנים שלהם יתחילו לרצוח אותם כדי לברוח לפני?

תתבייש לך

הבעיה שלא הקשבתי לעצתו של האנס ולא קניתי אמבטיה, אז אין לי לאן ללכת עם הטוסטר שלי, לא נראה לי שיש את אותו האפקט מתחת לדוש. טעות איומה.

שיחיו. ואם מתחיל להסריח להם, שיעברו. מצד שני, הבעיה איתם כשיהיו זה שיש מצב שלא תיהיה להם אמא יהודיה, לא נעים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

הבעיה שלא הקשבתי לעצתו של האנס ולא קניתי אמבטיה, אז אין לי לאן ללכת עם הטוסטר שלי, לא נראה לי שיש את אותו האפקט מתחת לדוש. טעות איומה.

שיחיו. ואם מתחיל להסריח להם, שיעברו. מצד שני, הבעיה איתם כשיהיו זה שיש מצב שלא תיהיה להם אמא יהודיה, לא נעים.

אל תדאג ימצאו איך להאשים את הנכד שלך.

אם לא אכפת לך שיפגעו בנכד שלך כי אתה תהיה כבר תולעים זה עניין שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אתה תמיד יכול פשוט לנתק את ההארקה.

טוב גם עבור אלו שיש להם רק מקלחון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

הבעייה היא אלה שלא התעוררו.

שוב, גם פה בארץ יש הרבה שכבר לא יתעוררו לעולם.

לפני 7 דקות, ברווז כתב:

בינתיים יש עלייה בכמות הפיגועים ברחבי העולם. 

באופן מפתיע, הרבה פחות מאשר בישראל עצמה. 

זו אמירה סתומה וחסרת משמעות. דבר במספרים.

הדיון הזה הולך לכיוון של שרשורי עבר על הגירה מישראל כן או לא. ואיפה הכי בטוח ליהודים.

אין מקום בעולם, כולל ישראל, שיכול להבטיח ליהודי שמחר בבוקר לא ינסו לרצוח אותו.

השאלה היא האם אנחנו מסתפקים במקום שבו פחות סביר שירצחו אותנו ומוותרים על כל השאר, או מנסים למצוא מקום שבו אולי מדי פעם ניתקל באיזה אנטישמי, אבל בסה״כ נחיה חיים יותר טובים ושלווים.

זו כבר החלטה אישית של כל אחד לפי סולם הערכים שלו וזה ויכוח שאי אפשר להכריע.

מבחינתי באופן אישי, כתבתי כבר מספר פעמים שאני לא מפחד ממלחמות ומאויבים ערבים או פרסים, כמו שאני מפחד מהשינויים שמתרחשים פה. ישראל שגדלתי בה ושאהבתי אותה, הופכת ליותר ויותר דתית, לאומנית ולוחמנית ופחות למדינה חופשית וליברלית וסובלנית. בינתיים אני עוד פה, אבל אין יום שאני לא שואל את עצמי אם לא עשיתי טעות גדולה בזה שלא עברתי מפה בעבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין יותר מדי מה לעשות עם זה. איך שאני רואה את זה, או שאתה מתמודד עם שנאת יהודים במגזר הציבורי (חי בישראל, סובל ממינון גבוה של פיגועים ומלחמות ביחד עם כולם והמדינה מספקת לך אמצעי הגנה ייעודיים ולפעמים מפשלת) או שאתה מעדיף להתמודד עם זה במגזר הפרטי (חי במדינה מערבית ונהנה משקט ורמת חיים גבוהה, בצל הסיכון הלא כ"כ גבוה שיום אחד איזה חולה נפש בסביבתך שצפה ביותר מדי אל ג'זירה יחליט לעשות מעשה, ואם לא התכוננת לאירוע כזה באופן עצמאי אין מי שיעזור לך)

זה כמו הדיון של קניית דירה לעומת שכירות, אין פה תשובה אחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

או מנסים למצוא מקום שבו אולי מדי פעם ניתקל באיזה אנטישמי, אבל בסה״כ נחיה חיים יותר טובים ושלווים.

אולי

מדי פעם

איזה אדולף

או מוחמד

בקיצור, היטלר הצליח?

אבל רגע ברצינות - בוא נחשוב רגע למה המדינה פה כן הוקמה במאה ה-20 בסופו של דבר.

שילוב של חלומות ושאיפות ואידיאולוגיה, כן, אבל גם עוד משהו. עוד כל מיני.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

אין יום שאני לא שואל את עצמי אם לא עשיתי טעות גדולה בזה שלא עברתי מפה בעבר

זה הכי גרוע שיכול להיות.

עדיף להחליט ולעשות משהו בנידון מאשר להתייסר מתרחישי what if כל החיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 שעות, David32 כתב:

ואם לקחת את האנס שאומר שאי אפשר שלום... אז גם אי אפשר לחיות כך.

מזכיר למי שלא מעורה בשרשור מאיפה מגיע הטוסטר - כבודו מספר לכולם שאם זאת המציאות אז עדיף לא לחיות.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

בוא נחשוב רגע למה המדינה פה כן הוקמה במאה ה-20 בסופו של דבר.

בטח שחיכיתי לשיעור בציונות. מעולם לא שמעתי על הקונספט הזה. ספר לי עוד.

אני כותב פה בתור נכד לסבא וסבתא שהגיעו לפה ממזרח אירופה בשנות ה30. כן, הם ידעו לעזוב בזמן...

ואני שמח שסבא שלי כבר לא בחיים ולא רואה מה נהיה פה. ואני עוד יותר שמח שהוא לא יודע שאני מנסה להשיג אזרחות של הליטאים שהוא כל כך שנא, בשביל שלנינים שלו תהיה אופציה לברוח מפה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

מזכיר למי שלא מעורה בשרשור מאיפה מגיע הטוסטר - כבודו מספר לכולם שאם זאת המציאות אז עדיף לא לחיות.

מציאות שבה אמרת שצריך כול הזמן לחיות בין סבבים ולהילחם למען הלהילחם, לא למען להגיע לאיזו מטרה.

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לא בא ללמד אותך כלום.

אם אין לך תשובה זה גם בסדר, גם אני מחפש תשובות. 

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

בטח שחיכיתי לשיעור בציונות. מעולם לא שמעתי על הקונספט הזה. ספר לי עוד.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

ולהילחם למען הלהילחם

אה טוב בסדר. אבל מלכת היופי שלי, מה תעזור מטרה אם המציאות מונעת ממך להגיע למטרה כי סבתא שלך הייתה יהודיה?

אתה מדבר על "מטרה" כאילו שאם כתבת מטרה על הלוח אז אפשר להשיג אותה, ע"ע הביטוי "פיתרון מדיני". מחשבה לא יוצרת מציאות.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, hans כתב:

אם אין לך תשובה זה גם בסדר, גם אני מחפש תשובות. 

אין לי תשובה לכל שאלה.

הציונות והקמת המדינה היו הגיוניים ונכונים לשעתם. האם הם עדיין ממלאים את התפקיד שלהם? לא יודע. אולי. השאלה מה התפקיד שלהם והתשובה שונה מאדם לאדם. אם אדם מאמין שהתפקיד של המדינה להיות אתחלתא דגאולה, אז הוא כנראה מרוצה. אם אדם אחר חושב שתפקיד המדינה לספק בית לבני העם היהודי, תוך שמירה על ערכים של ליברליזם ופלורליזם ושאר קללות של הסמול, אז הוא כנראה פחות מרוצה.

לגבי הישרדות נטו, בסוף הכלל הכי חשוב הוא לקבל את זה שהמציאות תמיד משתנה ומה שהגן עליך לפני 50 שנה לא בהכרח מגן עליך היום. מי ששורד הוא מי שיודע להתאים את עצמו למציאות.

אני בסך הכל בן אדם. המעשים שלי לא תמיד משקפים את ההנחות שלי לגבי העתיד או אפילו ההווה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

אבל מלכת היופי שלי,

זה כאילו נותן לך להרגיש טוב הגישה הזאת?

אם היית פוגש אותי במציאות בטוח לא היית קורא לי לא במין נקבה ובטח לא שום דבר שקשור ליופי. קצת מוזר לי.

לפני שעתיים, hans כתב:

אתה מדבר על "מטרה" כאילו שאם כתבת מטרה על הלוח אז אפשר להשיג אותה, ע"ע הביטוי "פיתרון מדיני". מחשבה לא יוצרת מציאות.

מחשבה יוצרת כוונה ואיתה מגיעים למציאות. אתה לא אמור להיות הייטקיסט מוצלח או משהו? לא למדת על זה שמציבים מטרות ריאליות מוגבלות בזמן כדי להשיג דברים ולהתקדם?

מה שאתה אומר, זה שהמצב בשלוש שנים האחרונות נוח לך ומתאים לך, וככה אתה רוצה שישאר. מה שאני אומר זה שמצב כזה נסבל רק אם הוא מוביל למשהו. "מטרה". 

וזה שאני רוצה לחיות בשלום הופך אותי ל "מלכת יופי", מעיד בעיקר עליך ועל הרצונות שלך. לפחות אני לא חייב לחיות עם המזוכיזם האישי שלך. 

- By lifting money bags

• תוכן חדש...