Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

יש פרופורציות. 

אמרת שלא פגעו בכלום.

ואגב באותו המקום ביוני גם היו כמה הרוגים מפגיעה.

כמו שאמרתי, כל הרוג זו טרגדיה. אבל הם לא פגעו בשום דבר שמשתק את המדינה ועוצר פה את החיים. 

הם מנסים כל הזמן לעשות את זה אבל לא ממש מצליחים, לעומת ישראל וארה"ב שיכולות להפציץ כל דבר, אבל כרגע בוחרות להתמקד בתשתיות צבאיות בעיקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:

אהה לא שמת לב ... ספר לנו כמה מטוסים הופלו מעל שמי איראן לאחר עשרות אלפי גיחות עד כה .

שמאל פרוגרסיבי הוא לא מונח , הוא מציאות בשטח שאתה מייצג נאמנה.

השימוש ברווח לפני סימני הפיסוק מיותר.

מונח יכול לתאר גם מציאות בשטח שאני מייצג נאמנה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בוא ננסח את זה שוב כמו לילד מפגר בן 5:

אילו ישראל רוצה, היא יכולה להפציץ שטיח בטהרן ולהרוג אלפי אזרחים. בקלילות ובלי ירי נ.מ.

אבל היא לא רוצה.

איראן מנסה להרוג כמה שיותר אזרחים ומנסה לפגוע בתשתיות צבאיות. בפועל. יורים.

אבל היא לא מצליחה

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 43 דקות, ברווז כתב:

צ'מע,

מלחמת העולם הראשונה. סוף דצמבר (חג המולד). 

פלוגה בריטית ופלוגה גרמנית החליטו בינהם לעשות פאוזה ולחגוג את החג. אפילו שחקו קצת כדורגל. 

מעניין אבל אני לא רואה את זה קורה עם חמאס למשל. או איראן. או חיזבאללה. 

מה ההבדל בינהם? אה, נכון. 

לא היה ברור שדיברתי על מלחמת העולם השנייה? רק אזכיר שגם האיראנים היו פעם החברים הכי טובים שלנו.

לפני 29 דקות, 3n כתב:

נצחון מוחלט הוא השמדת היריב בצורה לא פורופורציונאלית , מקרה ארה"ב והאטום על יפן ואו אנגליה בהפצצות שטיח מסיבית בגרמניה תוך קטילת עשרות אלפי אזרחים.

אני מניח שהיום זה לא יקרה , הצביעות העולמית אינה מסוגלת לקבל את מה שמשתמע מניצחון מוחלט , פנאטים כמו המשטר האיראנים מורידים לברכים ואו את הראש.

כאשר אירופה מפחדת מהמיעוט המוסלמי בשטחה ומהשפעות מחיר חבית הנפט יותר מהקיצוניות האיראנית משאירים את ארה"ב וישראל לעשות את העבודה השחורה.

שטויות. היינו בביירות ואירופה לא מנעה מאיתנו להישאר שם ככל שרצינו, עזבנו מיוזמתנו. שהינו גם 20 שנה בדרום לבנון וכמעט 40 שנה בעזה, והאירופים לא היו אלה שגירשו אותנו משם. ישראל אינה אימפריה כמו ארה"ב או ברה"מ. יש לה משאבים מוגבלים ורגישות גבוהה לאבידות. כל השאר הם סיפורי סבתא. 

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

לא היה ברור שדיברתי על מלחמת העולם השנייה?

לתומי הזיתי שדיברנו על מנטליות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

השימוש ברווח לפני סימני הפיסוק מיותר.

מונח יכול לתאר גם מציאות בשטח שאני מייצג נאמנה. 

פתאט  ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, madmaxx כתב:

השאלה היא האם הם באמת ניסו. טהרן לדוגמה לא מוחשכת ויש לזה סיבות, כך גם השמדה של כל מקורות הפרנסה של איראן ואת כל זה הרי אפשר לעשות בקלות. טראמפ לא שובר את כל הכלים עבור מדינות המפרץ אבל אם זה יקרה (כפי שהבטיח לפני 24 שעות) שום דבר לא באמת מבטיח לנו שלא יפגעו כאן תחנות כוח או מתקני התפלה אם הם באמת ינסו לפגוע. 

קשה להאמין. הם ירו כמה פעמים לכיוון תחנת כח חדרה, לבתי זיקוק, לכור בדימונה, לנתב"ג.

השאלה כמה אתה מאמין לפרופגנדה שלהם, שהכל מתנהל לפי התכניות שלהם ותכף ישלפו את הנשקים הסודיים ויחשיכו את המזרח התיכון.

זה לא שאין להם סיכוי לפגוע בתשתית משמעותית ולהשבית אותה, רק שאם זה לא קרה כשהם היו בשיאם, פחות סביר שזה יקרה עכשיו.

לי נראה שהם עושים מה שהם תמיד עשו, מושכים זמן. אבל מה אני מבין.

פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

אילו ישראל רוצה, היא יכולה להפציץ שטיח בטהרן ולהרוג אלפי אזרחים. בקלילות ובלי ירי נ.מ

זה ליטרלי לא נכון. למיטב ידיעתי אין לישראל מפציצים כבדים וכל מה שנדרש כדי לבצע את זה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זה ליטרלי לא נכון. למיטב ידיעתי אין לישראל מפציצים כבדים וכל מה שנדרש כדי לבצע את זה.

כשהייתי טירון בשיבטה ב2005 אמרו לנו שיש לנו טילים מתפזרים בדיוק כמו שלהם. לא נראה לי שזה סודות מדינה.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

אבל הם לא פגעו בשום דבר שמשתק את המדינה ועוצר פה את החיים

גם באוקראינה ממשיכים לחיות ולעבוד. ושם מטורגט ונפגע הרבה יותר. הכול שאלה איך אתה מסתכל על זה, אתה בוחר בדרך אופטימיסטית, זה הכול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 25 דקות, 3n כתב:

שמאל פרוגרסיבי הוא לא מונח , הוא מציאות בשטח שאתה מייצג נאמנה.

שמאל פרוגרסיבי הוא מונח שיש לו משמעות.

אם אתה מחליט שכל דבר שלא מוצא חן בעיניך הוא שמאל פרוגרסיבי, קצת קשה לנהל איתך דיון שמבוסס על מונחים ועל מילים בשפה העברית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

גם באוקראינה ממשיכים לחיות ולעבוד. ושם מטורגט ונפגע הרבה יותר. הכול שאלה איך אתה מסתכל על זה, אתה בוחר בדרך אופטימיסטית, זה הכול.

באוקראינה גם פונו הוחרבו ערים שלמות.

פורסם

אני לא חושב שיבגני הוא שמאל פרוגרסיבי.

אני חושב שהוא בעיקר מעצבן. מעצבן כמו שמאל פרוגרסיבי.

😁

(הכול ברוח טובה, כן?)

• מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אוהב אץ יבגני, אבל בסוף הוא מדקלם את התחזיות הלא נכונות של כל הפרשנים.

אני בדיוק רואה כותרת בידיעות אחרונות של נדב איל, עוד אחד שטועה קבוע, שאומר "חותריפ לסיום", כשבן אדם כמו טראמפ נתן אולטימטום שתיכך נגמר. איזה סיום ואיזה חתירה תגידו לי?

מישהו מאמין שטראמפ מביא לפה 5000 לוחמי מארינס בשביל שיעשו קרוז?

תתנתקו מהחדשות, מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר.

כל יום מישהו אחר טוען שאנחנו בדרך לסיום כבר 3 שבועות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...