Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, ברווז כתב:

מצד שני. הוא מתהפך כמו סטייק בכל הודעה שנייה שלו. 

בדיוק. בזמן מלחמה, זו אחלה טקטיקה.

בתחושה שלי, עם ההודעה הזו הוא סתם מנסה לשחק עם מחיר הנפט.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

בוא ננסח את זה שוב כמו לילד מפגר בן 5:

אילו ישראל רוצה, היא יכולה להפציץ שטיח בטהרן ולהרוג אלפי אזרחים. בקלילות ובלי ירי נ.מ.

אבל היא לא רוצה.

איראן מנסה להרוג כמה שיותר אזרחים ומנסה לפגוע בתשתיות צבאיות. בפועל. יורים.

אבל היא לא מצליחה

בוא ננסח את זה שוב למבוגרים:

בסביבה המיידית שלי, מרחק של 400 מטר, יש בערך 20 בניינים הרוסים, חלק טוטאל לוס. ברחוב מקביל אין מדרכה. כמה מהחברים שלי פונו בסבב הזה. כמה בקודם. לא מכיר מישהו שלא מכיר מישהו שנפגע בסבב הזה או הקודם. אצל חלק הילדים לא ישנים בלילות, חלק עם בעיות נפשיות נלוות.

ואתה יודע מה הבעיה האמיתית, כן? שזה הופך לסטנדרט. צהל כבר הדליפו שאם עוצרים עכשיו - צריך לחזור שוב עוד שמונה חודשים. חברי הטוב פה הסביר בעדינות שטענות על נצחון בעבר בכלל יוועדו לבלבל את הסמולנים. בטח יחזור על זה על המבצע הזה עוד שמונה חדשים. עבד 15 20 שנה עם עזה. אז למה שלא יעבוד פה, נכון?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בפעם המיליון - מה האלטרנטיבה שאתה מציע חוץ מ:

1. כניעה

2. ״אני לא יודע״

ניצחון מוחלט תשיג אולי עם תאי גזים ופצצות אטום. גם זה לא מובטח, אגב.

אני מניח שאתה בחור סביר והגיוני שלא רוצה את זה. אז מה אתה רוצה?

לכתוב ״אני לא יודע״ גם אני יכול. זה קל.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

בסביבה המיידית שלי, מרחק של 400 מטר, יש בערך 20 בניינים הרוסים, חלק טוטאל לוס. ברחוב מקביל אין מדרכה. כמה מהחברים שלי פונו בסבב הזה. כמה בקודם. לא מכיר מישהו שלא מכיר מישהו שנפגע בסבב הזה או הקודם. אצל חלק הילדים לא ישנים בלילות, חלק עם בעיות נפשיות נלוות.

ואתה יודע מה הבעיה האמיתית, כן? שזה הופך לסטנדרט. צהל כבר הדליפו שאם עוצרים עכשיו - צריך לחזור שוב עוד שמונה חודשים. חברי הטוב פה הסביר בעדינות שטענות על נצחון בעבר בכלל יוועדו לבלבל את הסמולנים. בטח יחזור על זה על המבצע הזה עוד שמונה חדשים. עבד 15 20 שנה עם עזה. אז למה שלא יעבוד פה, נכון?

ומה היה שהתפוצצו פה אוטובוסים כל שני וחמישי?

כולנו מכירים אנשים שנפגעו.

אלו החיים בישראל.

בריטניה גם יכלה להשאיר את אירופה לנאצים ולא לאבד את התחתונים במלחמת העולם השנייה. 

האוקראינים יכלו גם להפוך לפרובינציה רוסית.

וכו'.

באמת, מה אתה מציע?

לקפל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אתם קצת במעגלים. 

אתה תכף תענה לו שזה לא תפקידך להציע פתרונות (בצדק) והוא ימשיך בשלו וחוזר חלילה. 

אתה מחד צודק. גם אם נמשיך, כנראה שיהיו עוד סבבים. האם הם מוצדקים? לא יודע. האם הם מנוהלים ברמה טובה? לא יודע. 

מצד שני, לא בטוח שיש ברירה אחרת. אני לא חושב שאפשר להגיע להסכם עם מדינה שחרטה על דגלה את השמדתך לפני פריחתה שלה עצמה. ואם אין הסכם, ואין אפשרות לפתרון אלים כי זה עלול להיות גם הסוף שלך - מה נשאר אם לא הטנגו שבו אנו שרויים. לא יודע. 

אני מסכים אתך עם זה שזורקים על כולנו ז*ן אחד גדול. האם בדיעבד הייתי שמח לשמוע על מערך השיקולים של מקבלי ההחלטות מינוס מידור? בוודאי. 

האם יש לי את הכלים לשפוט החלטות של אחרים גם בלי להיות גנרל? בוודאי. 99% מהעם הם גנרלים מהספה כפי שמסתמן בשרשור הנ"ל ומקבילו וזה לא מפריע לאף אחד להביע דעה. אנחנו גם מביעים דעה בקלפי. כרגע יותר נוח לממשלה שלא נדע כלום על קבלת ההחלטות שלהם כי סביר להניח שיש להם חששות אם יתגלה תהליך הקבלה. הגיוני. 

האם השיפוט שלי יהיה בהכרח הוגן? לא בטוח. אני אגיד לך למה. לא רק שאנחנו לא חשופים לכל המידע, אלא שגם אין לנו את הידע להבין אותו עד הסוף. זה הגיוני, אנחנו לא מנהלים מדינות. אז אין לנו ניסיון בזה. למי שמנהל יש. אז יש לביבי יתרון מובנה בקבלת החלטות. בשביל זה יש ועדות של בעלי מקצוע שלצערי הממשלה שלנו לא מוכנה לקבל שכן אז השיפוט תקף משמעותית יותר, והוא נעשה להפקת לקחים ובדיקה של רשלנות. לטעות מותר לכולם, גם לראש ממשלה. אבל אם יש רדלנות, או חוסר לקיחת אחריות על טעות, זו בעיה גדולה. 

הרי ביקורתיות זה מאוד נחוץ, גם בשביל ממשלתנו וגם בשבילנו, שנבקר את החלטותיה כמה שיותר. בצבא זה מוטמע היטב, לפחות בחלקו, הביקורתיות היא חלק חשוב. בשוק האזרחי המוצלח זה בכלל פורח. אני לעתים בכוח מזמין ביקורת בעבודה אחרת לא נשתפר. 

הבעיה הגדולה, שבכל מקום השכילו להבין את חשיבות הביקורת, בממשלה שלנו - לא. 

הבעיה העוד יותר גדולה, שלצערי אנשים אינטלגינטיים ויתרו. הם ויתרו על פוליטיקאים ישרים או לכל הפחות כאלו שיש להם כוונות טובות בכל מיני אמתלות טיפשיות כמו "כולם שקרנים" וכו'. הרי יש לא מעט דוגמאות בעולם על פוליטיקאים סבבה. חבל שאצלנו ויתרו אחרי ניסיון אחד (ביבי). ויודע מה, גם אם אחרי ביבי, בעוד 50-60 שנה ככה, יגיע פוליטיקאי שקרן, אז למה מזה להניח שכולם ככה? 

פשוט חבל. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 31 דקות, stx כתב:

מרגיש ככה, או שהוא קונה זמן להכניס חי"ר לסביבה המיידית. 

לא יודע. משהו פה מרגיש לי מאד מוזר.

טילים נמשיך לאכול בינתיים, כן?

קראתי עכשיו כתבה

image.thumb.png.e1e6bc64c93dfdd8d2cb94b088facc8e.png

אם יש לך מידע קונקרטי על זה. מדוע אתה לא משתף אותו למען השם? ולא רק עם התקשורת המקומית??

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיפורי סבתא.

כל מה שהוא יודע זה מה שביבי רוצה שתדע. לא מעבר. חבל לבזבז זמן לקרוא דברים כאלה.

לפני 44 דקות, stx כתב:

בדיוק. בזמן מלחמה, זו אחלה טקטיקה.

ככה זה נראה, אבל עם טראמפ אי אפשר לדעת אף פעם מה יקרה. 

Screenshot_20260323-145457.png

Screenshot_20260323-145941.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

גיליתי עכשיו שמצאו בונקר עם אלפי פצצות טיפשות בבונקר מוזנח של צהל, 

האם לא היה שווה לעשות ניקיון במהלך הכניסה הראשונה ללבנון ולקחת את כל האמלח? 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מעניין עם ביבי יגיד עכשיו שטראמפ הוא חלק מגוש השמאל?

image.thumb.png.bd6d5b631ea596f829f0836f9d93f493.png

או שהוא יותר לחוץ על החנינה אז הוא ידבר יפה יחסית?

פורסם
לפני 40 דקות, DareDevil כתב:

גיליתי עכשיו שמצאו בונקר עם אלפי פצצות טיפשות בבונקר מוזנח של צהל

זה לא היה איזה חירטוט?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 34 דקות, ברווז כתב:

מעניין עם ביבי יגיד עכשיו שטראמפ הוא חלק מגוש השמאל?

image.thumb.png.bd6d5b631ea596f829f0836f9d93f493.png

או שהוא יותר לחוץ על החנינה אז הוא ידבר יפה יחסית?

מכינים עכשיו את דף המסרים שמסביר שניצחנו והחזרנו אירן דורות אחורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

למרות היועמ"שית? אז למה כל המלחמה בה? 

עריכה.

זה מירי מלבנון- זה מיצרר גם כן?

image.thumb.png.ab3bee7ceb4ea560f3e91b7a93fed272.png

החורים המרובים בשמשה גרמו לי לחשוד שזה מצרר גם כן. 

אני שואל ברצינות. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

רסיסים. אולי כדוריות מתכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ברווז כתב:

החורים המרובים בשמשה גרמו לי לחשוד שזה מצרר גם כן. 

המטען מכיל כדוריות ברזל במטרה להסב נזק מירבי לבני אדם.

---

ולהבדיל, פצצת מצרר מכילה כמות של פצצות קטנות יותר שמתפוצצות או דרוכות על הקרקע.

פצצונת מצרר הכדוריות בפנים.

image.thumb.jpeg.2760a5ff6e0fdb608707ead9e240ec3d.jpeg

עריכה אחרונה על ידי רוןS
.
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

בפעם המיליון - מה האלטרנטיבה שאתה מציע חוץ מ:

1. כניעה

2. ״אני לא יודע״

ניצחון מוחלט תשיג אולי עם תאי גזים ופצצות אטום. גם זה לא מובטח, אגב.

אני מניח שאתה בחור סביר והגיוני שלא רוצה את זה. אז מה אתה רוצה?

בפעם המיליון, התייחסו למה שאני כותב.

הנה העובדות:

ישראל התכוננה למלחמה עם איראן לפחות מאז תחילת שנות ה2000.

ישראל התכוננה למלחמה עם חיזבאללה לפחות מאז 2007 2008 כזה.

אנחנו במאני טיים. לפני שנה וחצי ניצחנו את חיזבאללה. שופרות, פוליטיקאים, גנרלים סיפרו לנו שזהו. הבעיה נפתרה.

לפני חצי שנה ניצחנו את איראן. אותם השופרות, פוליטיקאים וגנרלים סיפרו את אותו הסיפור.

הכל התגלה כקשקוש. בצפון חיזבאללה יורה ללא הפסקה. איראן איכשהו הצליחה בחודשים ספורים לבנות מחדש את כל היכולות שכיבכול הרסנו. חברי פה מתגאה בזה שאנחנו טסים חןפשי מעל טהרן. אבל זה היה הסיפור גם לפני שמונה חודשים.

אף אחד, אף אחד לא נותן על זה דין וחשבון. ואין אפילו שאלה בסיסית של trust, או מנדט. גרוע מזה, כולם יודעים שגם הפעם מדובר בשקר. אז הנה מחשבה מהפכנית: אני לא חושב שאמור להיות מנדט לנתניהו וזמיר ומשמו מהמוסד לנהל עוד מלחמה, לפני שנדע שהקודמות תוחקרו ושיש משהו שונה מהותי. וגם אין, לפחות נדע שזה נחקר ונבדק.

אבל לא. מיותר. כלומר חלקית. את ראש המוסד כבר מאשימים בתקשורת האמריקאית. מעניין מאיפה זה הודלף, נכון? קסם של ממש.

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

אתם קצת במעגלים

והנה, אתה ואני מסכימים ואני חותם על כל מילה.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...