Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

הדברים שהיו לי במכולה בסוף השירות שלי כשהייתי רספ... רק אלוהים יודע איך הם הגיעו לשם ולמה הם נמצאים אצלי.

יאללה יאללה, בסך הכל מלאת את תפקיד הרס"פ על הצד הטוב ביותר. רס"פ טוב זה לא אחד שיש לו את כל הציוד בסוף קו/אימון, זה האחד שיש לו את כל האקסטרה :-) 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

לשתות". אתה מתגאה בזה שהוא גונב ציוד?

ולא, במקרה שדיברתי עליו הם לא גנבו רק "ציוד", אלא גם חפצים אישיים, ארנקים וכדומה.

מה אתה גזור אחי אם היינו עושים החלפת קו ולא היית שם שומר על המכולה שלך היא הייתה עוברת איתי לבסיס הבא.

לפני 24 דקות, madmaxx כתב:

יאללה יאללה, בסך הכל מלאת את תפקיד הרס"פ על הצד הטוב ביותר. רס"פ טוב זה לא אחד שיש לו את כל הציוד בסוף קו/אימון, זה האחד שיש לו את כל האקסטרה :-) 

אין דבר כזה אקסטרה כל מה שקיים מוצאים לו שימוש.

ומה שאין לו אז נמציא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לנו היה רס"פ מניוק במיוחד, הגדוד קיבל במלחמה מתנות לחיילים מכל מיני חברות שרצו לתרום והוא לקח הכל וחילק רק לפזמניקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 שעות, madmaxx כתב:

קראת?

עניתי למר. ספיראל שביקש שיש צורך לבצע "מחקר וחשיבה". לכן לא היה צורך להיכנס לעומקם של דברים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה לגבי מאות אלפי שקלים "כנראה לתרומה", גם מצאת או שלא היה נהוג?

וואלה לא היה לנו אפילו מזגנים בפלוגה... אולי אחד כמו זיני היה דואג לנו לשיפוץ מקיף.
שטרות לא, אבל שבשי נ"ט נגיד שאין לי מושג איך הגיעו לשם ומה עושים איתם כן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

עניתי למר. ספיראל שביקש שיש צורך לבצע "מחקר וחשיבה". לכן לא היה צורך להיכנס לעומקם של דברים.

ביבי קרא לאבנר אברהם

אתה הולך בעקבותיו, קורא לפינדר ספריאל.

אגב, מי שמסתמך על הוזלת מוצרי החלב בזכות יבוא מהמר - כי במרבית אירופה בחלב מסובסד. אתה חושב שהפולני יסבסד לאורך זמן את החלב שייוצא לישראל?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

ביבי קרא לאבנר אברהם

אתה הולך בעקבותיו, קורא לפינדר ספריאל.

רק בלי בגידה, שוחד והפרת אמונים

לפני 38 דקות, sperial כתב:

חלב מסובסד

איך הוא מסובסד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ברוב אירופה החקלאים מקבלים סובסידיה מהמדינה כדי להוזיל את החלב. חיפשתי מקור לכך, ואתה נתת לי אותו באחד הקישורים שלך לדו״ח של הכנסת. אגב, אם בישראל פועלים לחיסול הרפתות הקטנות אז אם הבנתי נכון בפולין דווקא תומכים בהן. אבל לא התעמקתי בכך יותר מידי.

הזכרתי את פולין כי להבנתי יש מינשבונה עליה כמקורבלחלב לישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

לנו היה רס"פ מניוק במיוחד, הגדוד קיבל במלחמה מתנות לחיילים מכל מיני חברות שרצו לתרום והוא לקח הכל וחילק רק לפזמניקים.

ממש לא חדש. וככל שהלכת יותר גבוה מצאת יותר דברים. אני הייתי בגדוד אולי הכי מתוקשר בעופרת יצוקה וחרבות ברזל ומה שהיה להם במחסנים זה טירוף. ערמות מהרצפה עד התקרה של ציוד סופר יקר חדש באריזה מכולה של טלוויזיות בקרטון והכל היה שם שנים בלי ללכת לאף אחד 

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

מקבלים סובסידיה מהמדינה

יש גם כשרות שמייקרת את החלב בישראל ובאירופה יש מע"מ נמוך יותר על מוצרי חלב (או בכלל מזון) והשילוב הזה הוא מה שהפוך את מחיר החלב הגולמי לזול יותר באירופה לעומת ישראל. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 33 דקות, waterman כתב:

מסמך לעיון באדיבות Ynet.

בתקווה לדיון ענייני, נטול התלהמות משני הצדדים.

https://ynet-pic1.yit.co.il/picserver6/wcm_upload_files/2026/02/05/HkUw300GD11e/_________________________________________.pdf

spacer.png

אחרי שהצוות שלו בחש בפרוטוקולים לא הייתי לוקח משם מילה אחת כוודאית. חבל שהוא כל כך פוחד מבדיקה אמיתית. בתקווה בג״ץ יחייב אותו להקים ועדה אמיתית.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, farkash7 כתב:

מסתבר שהוא גם ביקש כסף כדי "לכבות" חקירה בעזרת חבר מ-8200.

לפי כתב האישום, בצלאל זיני הציע לחבר שלו מ-8200 תרומה בסך 100 אלף ליחידה שהחבר משרת, וזאת בשביל שיכבה את החקירה.

כלומר החבר מ-8200 היה מוכן להסתכן בביצוע עבירה פלילית או בטחונית, ובתמורה לא לקחת שקל לכיס שלו, ורק שהיחידה שלו תקבל כסף. נשמע הגיוני, ממש אלטרואיסטים החבר'ה מ-8200.

בנוסף, באחת ההברחות, אחד השותפים קיבל 150 אלף עבור ההברחה, ומתוכם הוא נתן לזיני 200 אלף. גם נשמע הגיוני.

מה שעוד מסתבר זה שהאישום נגד זיני מתבסס בעיקר על עדויות ודברים שאמרו ה"שותפים" שלו, ואין שום ראיה חומרית שתומכת בכך.

שני השותפים, כמדומני, הם לא בדיוק "צדיקים" גדולים.

אבל בערוץ 12 אמרו אז זה בטוח נכון.

לפני 17 שעות, Night Driver כתב:

ציינתי עובדה. איפה אתה רואה פה גאווה?

אני לא יודע איפה שירתת אבל כבר בתקופתי בשנות השמונים זו היתה נורמה במיוחד בחטיבות החי"ר של שתיית ציוד ברמה של כל מה שאפשר

לפני 17 שעות, farkash7 כתב:

המונח שאני מכיר הוא "השלמת ציוד".
כן זה מאוד נהוג בצהל להשלים ציוד. בגדול כל ציוד שלא מוחזק בשתי ידיים על ידי מישהו זה בנורמה לקחת אותו איתך, 

זה גם היה נהוג להטריד מינית חיילות, בקטנה, או בשביל הצחוקים. רוצים לספר לנו גם על ההישגים שלכם בתחום הזה?

ואני לא יודע על איזה ערכים אתם גדלתם, אבל זה לא מפתיע שכל הצדיקים פה שמדברים על נורמות, מוסר וכל החרטא, בסוף מספרים איך הם גנבו ציוד כי "זה היה נהוג".

ולא, אין שום "נורמה" לגנוב ציוד לחימה, ולדפוק חייל אחר. אבל מה אני מתפלא מאנשים שתומכים במישהי, שהבן שלה תועד גונב אפוד מחבר ליחידה, ואפילו לא נשפט על זה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה קורה היום, כשאני שירתתי בהחלט היתה נורמה כזו, בעיקר בין גדודים. השיא היה שמפקדת הגדוד שלנו עקצה שולחן קק"ל עבור פינת זולה מאיזה בסיס.

אישית זה אחד הדברים שהכי שנאתי בשירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...