Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

נכון. וזה לא מוזר בכלל שדחפו לכתב האישום, ברגע האחרון, סעיף של "בגידה".

בן אדם מואשם בשכר עם אויב בזמן המלחמה, במה הוא שונה מסדירניק שביצע פעולות עבור אירן תמורת בצע כסף? אופס, סליחה, פרח מזיכרוני  שכל מניעיו היו דאגה טהורה לחברה.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

הדברים שמתגלים על המחנה שלכם מגמדים כל תיאוריית קונספירציה. החל מפרשת הפצרית, דרך ראשי השבכ שניסו לסכל את מינוי זיני באמצעות שקרים וניצול מעמדם, הסיפור שמתגלה על ברק והתכנית שלו לשנות את הדמוגרפיה של ישראל, הניסיון למוטט את הבנקים בישראל ומה לא.

תגיד, אתה לוקח כדורים ושכחת לקחת על הבוקר? ראשי השב"כ מ"המחנה שלנו"? 🤣 נדב ארגמן ויורם כהן מונו על ידי ביבי בכבודו ובעצמו. יורם כהן הוא איש חובש כיפה שהעיד על עצמו כאיש ימין, ואלו השבחים שהמלך שלך הרעיף עליו:

"שותף יוצא מן הכלל לפעולה של שמירה על ביטחון ישראל"

"מנהיגות ואחריות, ומחויבות עמוקה לעם, למדינה ולביטחון"

"הובלת את השירות במקצועיות ובנחישות... עשית את זה בשקט האופייני לך, בהצנע לכת... והעיקר – עם הרבה תוצאות"

"מפקד אמיץ, מקצועי ומעולה"

"הבחירה הייתה בין המצוינים שבמצוינים"

"הוא איש שטח, הוא צמח מן השטח, הוא מכיר את השטח, השטח מכיר אותו".

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

נכון, כל שאר מקרי ההברחה, למשל החיילים מהגדסר הבדואי, לא יכלו לסייע לחמאס, אבל רק במקרה של זיני פתאום זה סיוע לחמאס.

תריך להוכיח את הידיעה והמודעות או את ההברחה ישירות אליהם.

לא אתה ולא אני מכירים את התיקים לרמה הזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אומנם באיחור אבל אני יהיה כמו @ברווז שמפרסם על כל פח שהוצת ושאין זעקת הקוזק הנגזל. אני אלך על חדירת מחבלים והכתובת שעל הקיר.

היתה חדירת מחבלים פחות מ24 שעות באזור המרכז והכתובת על הקיר.. "הוראות פתיחת בירי נכתבו בדם".

להתמגן פאסיבית ואקטיבית

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

בן אדם מואשם בשכר עם אויב בזמן המלחמה, במה הוא שונה מסדירניק שביצע פעולות עבור אירן תמורת בצע כסף? אופס, סליחה, פרח מזיכרוני  שכל מניעיו היו דאגה טהורה לחברה.

נניח שהוא לא שונה. נגד מי מהחיילים שהואשמו במסירת ידיעות או ריגול לטובת איראן, הוגש כתב אישום הכולל את הסעיף סיוע לאויב במלחמה?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

את זה פרסמתי בבלוג שלי ביום חמישי :
השופט: “מר בצלאל זיני. הנך מואשם בלקחת שוחד, קשירת קשר לביצוע פשע וסיוע לאויב בזמן מלחמה – בכך שהברחת סיגריות לרצועת עזה.
אני רואה שבחרת לייצג את עצמך ולא לקחת עורך דין. האם אתה בטוח בכך?”

בצלאל זיני: “בוודאי שאני בטוח בכך! אני חף מפשע ואנשים חפים מפשע אינם צריכים לבזבז מכספם שהם הרוויחו ביושר (או קיבלו כשוחד) על עורכי דין שרלטנים. אציג לבית המשפט ולמושבעים ארבע עובדות המפריכות מכל וכל את ההאשמות המגוחכות נגדי!”

השופט: “אין כאן מושבעים… אנחנו לא בארה"ב. אבל אתה מוזמן להציג את גרסתך.”

בצלאל זיני: “אין מושבעים? זה מצטרף לעובדה השנייה שלי! אבל אתחיל לפי הסדר:

ראשית, כידוע לכל שטוף מוח, הסיבה היחידה לכך שאני נמצא כאן ומואשם בהאשמות חסרות שחר הינה שאני אחיו של ראש שב"כ חזק מכהן מהימין. השמאל הקפלניסטי לא הצליח להפיל את מינויו של אחי הצדיק ולכן הוא נטפל אליי ואל הסיגריות שהברחתי כדי להפיל את אחי. אין זה פחות מפרשת אלטלנה שנייה (או שלישית). לו שם משפחתי לא היה זיני אלא לדוגמא ברק ולו לא הייתי מבריח סיגריות לרצועת עזה לא הייתי עומד פה היום.

שנית, אני כופר בסמכותו של בית המשפט הזה לשפוט אותי או כל אדם אחר. השופט היושב מולי – למרות שהוא נראה אדם נחמד – לא נבחר באופן דמוקרטי ע"י העם. התובע לא נבחר באופן דמוקרטי ע"י העם. קלדנית בית המשפט המקלידה את דבריי לא נבחרה באופן דמוקרטי ע"י העם! יתרה מכך, בדקתי ומצאתי כי אפילו השוטר שחקר אותי ואנשי החמאס שקיבלו ממני סיגריות לא נבחרו באופן דמוקרטי!

וכעת הופתעתי לגלות שאין במשפט הזה מושבעים שנבחרו בבחירות דמוקרטיות הוגנות, על כן ברור לכולם שלבית המשפט הזה אין כל סמכות לשפוט אותי – אדם שאחיו נבחר ע"י אדם שנבחר באופן דמוקרטי ע"י רוב העם.

שלישית – אינני מבין כיצד הברחת סיגריות לחמאס יכולה להיחשב לפשע. על כל חפיסת סיגריות כתוב באופן ברור ובולט כי "העישון מזיק לבריאות". כבר שנים ידוע לכולם שעישון סיגריות עלול לגרום לסרטן הריאות, למחלות בדרכי הנשימה, לפגיעה בלב ולעוד שלל נזקים בריאותיים. על כן הברחת סיגריות לרצועה משמעותה פגיעה אנושה בבריאותם של המחבלים תושבי הרצועה ולכן היא שקולה לירי עליהם – פעולת גבורה ללא כל ספק. במקום להעמיד אותי לדין על סיוע לאויב בזמן מלחמה יש לתת לי צל"ש על תקיפת האויב בתחבולה ערמומית בזמן מלחמה!

ועובדה רביעית ואחרונה המוכיחה את חפותי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים – הטיעון של התביעה הוא שבכך שהברחתי סיגריות לעזה חמאס הרוויח כסף והתחזק. הכסף שחמאס הרוויח כתוצאה מהסיגריות הוא כאין וכאפס לעומת מיליוני הדולארים שהועברו לחמאס באופן גלוי במשך שנים ע"י המדינה המורכבת תומכת הטרור קטאר בתמיכה ובאישור של כל השמאלנים ושל ראש הממשלה הנערץ החזק המכהן מהימין. אם אני אשם, מה תגידו על ראש הממשלה? הרי כידוע התיקים נגדו קורסים כלומר שהוא חף מפשע וגם אני חף מפשע!

אני יכול לחזור הביתה?”

השופט: “יש לי רק שאלה אחת… טיעונייך אמנם חזקים מאוד, אך בין השורות אני שומע כי אינך מכחיש שהברחת סיגריות לעזה. האם זה כך?”

בצלאל זיני: “זה כלל לא קשור למשפט ולא רלוונטי!”

השופט: “ובכן שמענו את דבריו ההגיוניים עד מאוד של הנאשם ומכיוון שלא נבחרתי באופן דמוקרטי ויתרה מכך דודי מצד אמי הפגין פעמיים נגד הממשלה ולכן ברור שאני שמאלן, אין לי ברירה אלא לשחרר את הנאשם ולפסוק לו פיצויים על עגמת הנפש שנפלה בחלקו. אין לי ספק שהאשם האמתי הוא ברק, אבל נקבע דיון נוסף כדי לקבוע אם מדובר באהוד ברק או באהרן ברק”

מוסר השכל: מלחמה היא שלום. עבדות היא חירות. בערות היא כח.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

נניח שהוא לא שונה. נגד מי מהחיילים שהואשמו במסירת ידיעות או ריגול לטובת איראן, הוגש כתב אישום הכולל את הסעיף סיוע לאויב במלחמה?

אם היו עושים את זה בצהלך אותם 12 ימי המלחמה סביר להניח שהיו מואשמים.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

אם היו עושים את זה בצהלך אותם 12 ימי המלחמה סביר להניח שהיו מואשמים.

דוגמה אחת שמראה שאתה טועה:

https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/932448/

יש עוד אגב, אבל זה מעביר את הנקודה.

לא יודע באיזה עולם להעביר סיגריות לחמאס (נניח) זה יותר גרוע מלספק לאיראנים מידע על פעילות בסיסי חיל האוויר, מיקומי נפילות ועוד.

פורסם
לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

דוגמה אחת שמראה שאתה טועה:

https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/932448/

יש עוד אגב, אבל זה מעביר את הנקודה.

לא יודע באיזה עולם להעביר סיגריות לחמאס (נניח) זה יותר גרוע מלספק לאיראנים מידע על פעילות בסיסי חיל האוויר, מיקומי נפילות ועוד.

ואיפה כתובמה סעיפי האישום?

פורסם

עברתי לפני שלושים ומשהו שנה סיווג ביטחוני. שאלו אותי על המשפחה, ההורים, הדודים.

הילדים שלי עברו סיווג בטחוני. כנ״ל. אותן שאלות.

מכיר אנשים טובים שנפלו בסיווג, בגלל מישהו במשפחה שיכול להוות בעיה בעתיד.

וכל זה לתפקידים זוטרים שלא דורשים את הסיווג הכי גבוה שיש.

אבל למנות לראש שרותי הביטחון בן אדם שהבן שלו נער גבעות (שהשבכ אמור לטפל בפשעים שלהם) ואח שלו חשוד בעסקאות לא חוקיות עם האויבים, זה אמור להיות בסדר?

רצף האירועים הבלתי סבירים שהורגלנו אליהם בשלוש השנים האחרונות, הפך כל חריג לנורמלי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

רצף האירועים הבלתי סבירים שהורגלנו אליהם בשלוש השנים האחרונות, הפך כל חריג לנורמלי.

לך איזה עשרה צעדים קדימה או אחורה. קרא את גדיק - שלדעתי מייצג נהדר את הימין הסהרהורי בישראל (כולל מעריצי המלך ביבי וגם כאלו שסתם פשוט שונאים שמאלנים וערבים קצת יותר מדי). מבחינתו הסיפור על הבן של זיני זה בכלל שקר שהומצא על ידי אורי משגב. למרות שבמסמך רשמי של ועדת גרוניס מדברים על "מידע קונקרטי" וכו'.

תעשה זום אאוט - רוב תומכי הקואליציה, וגם כמה מנבחרי הציבור בקואליציה, בכלל מאמינים שה7.10 זה בגידה מבפנים. 

אין עם מי לדבר..

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

תתחיל מאלה, לא כולם חיילים, אבל זה לא משנה:

אזיז ניסנוב ו-6 נאשמים נוספים
ראמי עליאן ו-6 נאשמים נוספים

יורי איליסופוב וגאורגי אנדרייב

לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

מי שהתרגל לנרמל שוחד של ארגזי שמפניות וסיגרים, כנראה לא רואה בעיה גם בהברחת סיגריות לעזה בשביל עוד כמה גרושים. אבל אין הבדל בין כסף ממכירת סיגריות לכסף שמגיע מאיראן או מקטאר. בסוף, הכל הולך לאותו המקום - התחמשות חמאס, משכורות למחבלים ופגיעה ישירה בחיילי צה"ל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

ואיפה כתובמה סעיפי האישום?

יחסית למחנה שמאיים כל הזמן שהמדינה תתמוטט אם הוא יעזוב, אתם ממש מאכזבים.

נכנסים לגוגל, כותבים תהאני אבו סמחאן כתב אישום, והופ, התוצאה השלישית זה כתב האישום, בחסות התעמולון "הארץ":

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://img.haarets.co.il/bs/00000198-180f-dd64-abb9-ba3fd4e80000/0a/10/848682f149e6ad5456daab9ef348/i.pdf&ved=2ahUKEwiY7rXt2MeSAxXAZqQEHUTME6wQFnoECB0QAQ&usg=AOvVaw2jEXcHWwhUnaTMwNwUP0gw

סעיף ב עמוד 5, בהצלחה.

לפני 32 דקות, פינדר כתב:

אבל למנות לראש שרותי הביטחון בן אדם שהבן שלו נער גבעות (שהשבכ אמור לטפל בפשעים שלהם)

איזה מהם?   יש לו 11 ילדים.

גם מה זה מידע קונקרטי?   פרט, נמק והסבר.

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

שלדעתי מייצג נהדר את הימין הסהרהורי בישראל

הדעות שלי קרובות לדעות רוב הציבור, בטח הימני, כך שאי אפשר לקרוא להן קיצוניות.

סביר להניח שהדעות בהן אתה מחזיק, הן הסהרוריות.

לא נגעתי:

Screenshot_20260207-173208_Samsung Internet.jpg

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

יחסית למחנה שמאיים כל הזמן שהמדינה תתמוטט אם הוא יעזוב, אתם ממש מאכזבים.

נכנסים לגוגל, כותבים תהאני אבו סמחאן כתב אישום, והופ, התוצאה השלישית זה כתב האישום, בחסות התעמולון "הארץ":

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://img.haarets.co.il/bs/00000198-180f-dd64-abb9-ba3fd4e80000/0a/10/848682f149e6ad5456daab9ef348/i.pdf&ved=2ahUKEwiY7rXt2MeSAxXAZqQEHUTME6wQFnoECB0QAQ&usg=AOvVaw2jEXcHWwhUnaTMwNwUP0gw

סעיף ב עמוד 5, בהצלחה.

קראת את כתב האישום?

הדבר היחיד הידוע מבחינת תאריך זה שביקשו ממנה לצלם מטוסים בזמן המלחמה והיא לא העבירה את החומר.

אז אם אין סיוע בזמן המלחמה אי אפשר להאשים בזה.

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

איזה מהם?   יש לו 11 ילדים.

גם מה זה מידע קונקרטי?   פרט, נמק והסבר.

זה משנה איזה מהם?

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

הדעות שלי קרובות לדעות רוב הציבור, בטח הימני, כך שאי אפשר לקרוא להן קיצוניות.

אתה אשכרה מנותק מהמציאות. אפילו בקרב הביביסטים והבן גביריסטים (שגם אם ניקח את כל מצביעיהם יחד הם רחוקים מלהיות רוב הציבור) אתה הזוי.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

קראת את כתב האישום?

קראתי. היא סיפקה שירותים ומידע למפעיל שלה, במשך תקופה ארוכה. 

מה זה אם לא סיוע לאויב?

אתה קראת את כתב האישום נגד זיני?

טוענים שהוא ביצע 3 הברחות, רק שעבור אף אחת מהן לא יודע המועד המדויק, ובאחת מהן לא ידוע מי המקור לסיגריות. אין שום ראיה פיזית, פרט לעדויות של ה"שותפים" שלו.

אז מה בדיוק ההבדל - האחד סיפק סיגריות, ב-3 מקרים, לחמאס, לכאורה, והאחרת סיפקה שירותי בלדרות ומסרה מידע לאיראנים.

מוזר שרק באחד המקרים זה סיוע לאויב.

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

אתה אשכרה מנותק מהמציאות. אפילו בקרב הביביסטים והבן גביריסטים (שגם אם ניקח את כל מצביעיהם יחד הם רחוקים מלהיות רוב הציבור) אתה הזוי.

הליכוד, סמוטריץ ובן גביר זה כבר מעל ל-40 מנדטים. אצלכם מ-2 מפלגות הפכתם למפלגה אחת ששוה אולי 12 מנדטים בשיא, 10%.

אתם ההזויים, ואתם תמשיכו לשבת על הספסלים גם בכנסת הבאה, כי פשוט אין לכם מה להציע.

• מצחיק 1

• תוכן חדש...