Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

וואלהואני השתמשתי במנוע החיפוש במילים שגדי כתה ללא שום פרשנות משלי, אתה הוספת את המילה אירופה כיוון שזה התאים להשקפות ולרצון שלך .

ואתה חושב שגדיק כתב נאציונל בתמימות?

יכל לכתוב כל מילה אחרת אבל בחר בה מסיבה מאוד ספציפית, רמז- זה קשור לאירופה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

דיברתי על העבודה ומרצ שהפכו למפלגה הנאציונל-דמוקרטית תחת יאיר גולן.

גזונדהייט

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, flytomars כתב:

לא יודע, אני לא מפרש את נפשו של אדם אלא מה שהוא כותב.

• מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

אולי גם מי שחוקק את החוק שאסור לקחת שוחד חזה את זה שנתניהו יועמד לדין ובעצם רצה להפיל ראש ממשלה חזק מהימין?

זה דוגמה יפה - סעיף השוחד עף מזמן מהחלון, אפילו בית המשפט אמר את זה. אז כן, נראה שבאמת סתם רצו להפיל פה ראש ממשלה.

לפני 16 דקות, flytomars כתב:

צודק, אכן טעיתי.

נראה ששם יותר מתאים למפלגה של יאיר גולן, שמתבססת על מפלגת העבודה לשעבר, יהיה מפלגת הפועלים הישראלית. יותר טוב?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

ולפני שמתחילים לבכות על "אבל ערוץ 14", מוזמנים לחפש גם באתרים אחרים ולהשוות.

ראיתי חצי שעה ערוץ 14 בחיי והספיק לי.

בכל מקרה, חיפשתי באתרים אחרים מי מינה את ראשי השב״כ האלה ואחר כך קראתי מה זה שמינה אותם אמר עליהם בטקס בזמן המינוי.

מילים חמות, מפרגנות ומלאות הערכה.

עכשיו, יש כמה אפשרויות:

אחת, זה שמינה אותם מינה אנשים מוכשרים בעלי יושרה ואז כדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מזלזל בדברים שהם אומרים.

שתיים, זה שמינה אותם מינה חרא של אנשים (ועקרונית רק על זה מגיע לו גרדום) ושיקר לציבור בטקסים שלהם ובמהלך כמה שנים טובות כשהם כיהנו כראשי השב״כ. במקרה הזה, אין סיבה להאמין לו עכשיו.

שלוש, זה שמינה אותם מינה אנשים מוכשרים וטובים וכשגילה שזה חוזר לנשוך אותו בישבן, פעם פעמיים ושלוש (ארגמן, כהן ואלשיך דיברו נגדו אם אני זוכר נכון), החליט שמעכשיוז הוא ימנה אנשים שהוא קצת יותר יכול לסמוך על נאמנותם האישית.

רוצה להוסיף אפשרויות?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 24 דקות, 3n כתב:

זה בדיוק מה שגדי רשם:

"דיברתי על העבודה ומרצ שהפכו למפלגה הנאציונל-דמוקרטית תחת יאיר גולן."

הוספת את מה שמתאים לך ויאללה לטנף.

והבאתי לך מה זה המפלגה הנציונאל דמוקרטית.

זה כמו שאני אגיד למישהו שאימא שלו זונה ואגיד שזו מוכרת מזון.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

לא אזרחים נורמטיבים. 

או שהם הנורמטיבים ואתה לא

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ויפה, התקדמנו, מנער גבעות עכשיו הוא סתם "נחשד במשהו". נניח שהוא גנב אפוד, האם על זה צריך לפסול את גלי?   סליחה, את זיני.

אבל "אתם" הייתם נגד גלי. אז לפי ההיגיון הזה - כן. תודה שכןץ

לפני 53 דקות, פינדר כתב:

הדיפ סטייט הזה, הוא נמצא איתנו בחדר כרגע?

בטח, עמוק בתוך... ישלים כבודו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

והבאתי לך מה זה המפלגה הנציונאל דמוקרטית.

זה כמו שאני אגיד למישהו שאימא שלו זונה ואגיד שזו מוכרת מזון.

אז הבאת את הקונוטציה שלך , יופי .

ולגבי הדוגמא ...

עריכה אחרונה על ידי 3n
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, stx כתב:

בכל מקרה, חיפשתי באתרים אחרים מי מינה את ראשי השב״כ האלה ואחר כך קראתי מה זה שמינה אותם אמר עליהם בטקס בזמן המינוי.

מילים חמות, מפרגנות ומלאות הערכה.

מה זה רלוונטי לדיון מי מינה?

ביקשת סימוכין לטענה, קיבלת אותה. עכשיו אתם מתחילים לשנות נושא על מי מינה או לא מינה.

גדעון סער מינה את היועצת המשפטית, ועכשיו הוא יוצא נגדה, אז מה?

כשמאגר המתמודדים שלך זה אנשים כמו יאיר גולן ובני גנץ, הבינוני הופך למצוין. סתם כנקודה למחשבה.

לפני 9 דקות, David32 כתב:

אבל "אתם" הייתם נגד גלי. אז לפי ההיגיון הזה - כן. תודה שכןץ

זה לא משנה מה ההיגיון שלי אומר, משנה מה שקורה בפועל. ובפועל, זה לא קרה.

והבאתי כבר הסבר לקשקוש שנקרא מידע קונקרטי - לא נער גבעות ולא נעליים, אלא רכילות זולה שהודלפה במסווה של מידע מהשב"כ.

• אהבתי 1

פורסם

הבנתי. אז אם מתגלה שהבן שלו נער גבעות, או שאח שלו הבריח סיגריות לחמאס - אתה תומך באופן מלא בהדחת זיני. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מה זה רלוונטי לדיון מי מינה?

ביקשת סימוכין לטענה, קיבלת אותה. עכשיו אתם מתחילים לשנות נושא על מי מינה או לא מינה.

אתה רציני? סימוכין למה זה בדיוק?

הם עתרו לבג״צ עם דעתם למה זיני לא ראוי לתפקיד. איפה יש בכתבה משהו על זה שהם אמרו דבר שקר?

אני מדבר על זה שראשי שב״כ אמרו שנתניהו ביקש מהם לבצע דברים לא חוקיים, כולל ׳ההתנהלות העבריינית׳ (ואני מפרגן לך פה הרמה להנחתה) של ראש השב״כ שאמר שאם נתניהו ימשיך עם השטויות הוא יחשוף את מה שהוא יודע. 

משקרים או לא?

והרלוונטיות של ׳מי מינה ומה הוא אמר׳ נוגעת לאמינות. או שנתניהו משקר היום או שהוא שיקר אז. תבחר.

יש גם אפשרות ששלושה ראשי שב״כ שינו את אופיים במהלך הכהונה שלהם. אני חושב שרק אצל ביביסטים זו יכולה להיחשב אפשרות ריאלית.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 47 דקות, 3n כתב:

אז הבאת את הקונוטציה שלך , יופי .

ולגבי הדוגמא ...

מה הקונוטציה של שימוש במילה נציונל בדיון בפורום בעברית בישראל? 

אתה שמעת את המילה הזו נאמרת בשיחה בעברית ובהקשר אחר שלא קשור לנציונל שאנחנו הבנו?

אני שואל כי אני רוצה להבין בעצמי אולי פספסתי משהו.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, stx כתב:

אתה רציני? סימוכין למה זה בדיוק?

הם עתרו לבג״צ עם דעתם למה זיני לא ראוי לתפקיד. איפה יש בכתבה משהו על זה שהם אמרו דבר שקר?

איך אתם אוהבים לעוות את המציאות.

הם הגישו מסמך "סודי ורגיש" עם העתירה, ואפילו סירבו להעביר אותו אל זיני, בגלל אותה הסודיות הרבה, ובסוף התברר שכל המכתב הסודי זה אוסף של רכילויות וציטוטים מתעמולונים סגנון הארץ.

על זה אני מדבר - שאו שראשי השב"כ שיקרו וניסו לסכל את המינוי עם אוסף של כתבות, במסווה של מסמך סודי, או שהם עד כדי כך חסרי כשרון, שהם באמת חשבו ששיש במסמך הזה משהו סודי או עובדתי.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אתה כותב את זה בפעם השלישית כבר. מה זה אומר, בתכלס? 

שאתה לא מבין את נושא הדיון או מבין אבל בתמימותך הרבה חושב שההתחמקות לא ברורה.

נושא הדיון הוא לא האם בנו של זיני הוא נער גבעות או חשוד במשהו אחר שנמצא במסגרת הנושאים שהשבכ מטפל בהם. אמרתי כבר חמש פעמים: זה לא משנה.

מה שמשנה הוא שהמידע הקונקרטי שנועבר על זיני גוניור הוא הסיבה לכך שהוכנס סעיף מיוחד באישור המועמדות שלו עי גרוניס. וזה, כלומר ההסבר לסעיף, הוצג כאן אחרי ששוב שיקרת על הדיפ סטייט.

אתה מבין? להסביר שוב? הדיון הוא על זה שאתה משקר או מפיץ תאוריות קונספירציה מבורות. לא במה קונקרטית נחשד בנו של זיני.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

שוב, למד לקרוא. בשום שלב לא אמרתי שאין סעיף כזה, אלא שהסעיף הזה לא אומר כלום ושום דבר

הדיון הוא לא האם הסעיף אומר משהו, אלא על זה שאתה ושאר הביביסטים משקרים כשאתם מתעלמים מסיבה לכך שהסעיף צץ לו מלכתחילה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

ממש לא מוזר. אני לא רוצה שיאיר גולן ינצח, יחד נציגי האחים המוסלמים, והאלטרנטיבה של נתניהו והקואליציה הנוכחית, עדיפה הרבה יותר על סגן רמטכ"ל לשעבר עם נטיות טוטליטריות.

מה שמוזר זה לא שאתה ביביסט, אלא זה שהיה לך חשוב לשקר גם על זה.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...