Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

זה דוגמה יפה - סעיף השוחד עף מזמן מהחלון, אפילו בית המשפט אמר את זה. אז כן, נראה שבאמת סתם רצו להפיל פה ראש ממשלה.

חכה לסעיף הבגידה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

שאתה לא מבין את נושא הדיון או מבין אבל בתמימותך הרבה חושב שההתחמקות לא ברורה.

נושא הדיון הוא לא האם בנו של זיני הוא נער גבעות או חשוד במשהו אחר שנמצא במסגרת הנושאים שהשבכ מטפל בהם. אמרתי כבר חמש פעמים: זה לא משנה.

מה שמשנה הוא שהמידע הקונקרטי שנועבר על זיני גוניור הוא הסיבה לכך שהוכנס סעיף מיוחד באישור המועמדות שלו עי גרוניס. וזה, כלומר ההסבר לסעיף, הוצג כאן אחרי ששוב שיקרת על הדיפ סטייט.

אתה מבין? להסביר שוב? הדיון הוא על זה שאתה משקר או מפיץ תאוריות קונספירציה מבורות. לא במה קונקרטית נחשד בנו של זיני.

שמע, אתה מגוחך. זה שתכתוב את אותו הדבר לא ישנה את העובדה שאתה פשוט ממשיך לקשקש שטויות, ובעצמך מפיץ תיאוריות קונספירציה.

קודם קשקשת שהוא נער גבעות, ועכשיו אתה ממשיך לקשקש שזה פתאום לא משנה.

כל ה"מידע הקונקרטי" זה לא יותר מרכילות ושטויות, כפי שהסברתי בתגובה הקודמת. 

המידע אפילו לא נגד הבן של זיני, אלא עוסק באנשים שהוא מסתובב איתם, לכאורה. זיני גם התייחס לכך, ושלל זאת מכל וכל. הבן שלו אפילו לא הואשם בכלום, ולא היה נגדו שום חשד שדורש התערבות של השב"כ.

לכן, לא הייתה שום סיבה עובדתית להכניס את הסעיף הזה. 

אמרתי לך, קח הפסקה מאורי משגב. מרוב שאיבדתם את הקשר עם המציאות, אתם כבר לא מצליחים לתת לעובדות לעצור בעדכם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

גדי, חוזר על השאלה שהתעלמת ממנה.

למה הסכים לסעחף ולמה לא עתר נגדו?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני רוצה:

איפה המסמך, חבר?

ראשי השב״כ משקרים או לא?

בכלל, שאני אדע להבא - ערוץ 12, ויקיפדיה והארץ לא מקובלים עליך אבל ערוץ 14, איזה אלירן1דהן באינסטגרם (השם ישמור) ובאופן כללי להגיד ׳עפ״י מקורות׳ בלי להגיד מיהם נראה לך סביר.

אפשר רשימה קומפלט, כדי שנוכל להתמצא?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

גדי, חוזר על השאלה שהתעלמת ממנה.

למה הסכים לסעחף ולמה לא עתר נגדו?

מה זה "הסכים"?   הוא שלל את הטענות והתייחס לכך.

כנראה שהוא לא חשב שזה שווה התייחסות מעבר לכך.

ואולי הוא פשוט מתנהג בדרך שהמחנה שלכם מזמן שכח - ממלכתיות. במקום להוסיף עוד אש למדורה, ולהתחיל להילחם באותם גורמים שהדליפו את אותה "ידיעה", הוא בחר להתקדם הלאה, במיוחד לאור העובדה שהועדה אישרה את המינוי.

לפני כשעה, stx כתב:

גם אני רוצה:

איפה המסמך, חבר?

ראשי השב״כ משקרים או לא?

המסמך נמצא במקום כזה שנקרא גוגל. אתה נכנס לשם, רושם מה אתה מחפש, וזה יופיע לך בתוצאות החיפוש בדף הראשון.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

הם הגישו מסמך "סודי ורגיש" עם העתירה, ואפילו סירבו להעביר אותו אל זיני, בגלל אותה הסודיות הרבה, ובסוף התברר שכל המכתב הסודי זה אוסף של רכילויות וציטוטים מתעמולונים סגנון הארץ.

הגוגל שלי לא מוצא מסמכים ״סודיים ורגישים״ .

תהיה נחמד וצרף לינק.

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

מה זה "הסכים"?   הוא שלל את הטענות והתייחס לכך.

כנראה שהוא לא חשב שזה שווה התייחסות מעבר לכך.

ואולי הוא פשוט מתנהג בדרך שהמחנה שלכם מזמן שכח - ממלכתיות. במקום להוסיף עוד אש למדורה, ולהתחיל להילחם באותם גורמים שהדליפו את אותה "ידיעה", הוא בחר להתקדם הלאה, במיוחד לאור העובדה שהועדה אישרה את המינוי.

הסכים זה חתם על הץנאי ולא ניסה לבטל אותו.

ועתירה לבגץ זו דרך מאוד ממלכתית. בטח הרבה יותר ממלכתית מלובש מדים שקורא להתיז את ראשו של המפקד שלו.

אחרי כך כך הרבה זמן ציפיתי לתירוץ יותר משכנע.

פורסם
לפני 10 שעות, gadik6 כתב:

שמע, אתה מגוחך. זה שתכתוב את אותו הדבר לא ישנה את העובדה שאתה פשוט ממשיך לקשקש שטויות, ובעצמך מפיץ תיאוריות קונספירציה.

קודם קשקשת שהוא נער גבעות, ועכשיו אתה ממשיך לקשקש שזה פתאום לא משנה.

כל ה"מידע הקונקרטי" זה לא יותר מרכילות ושטויות, כפי שהסברתי בתגובה הקודמת. 

המידע אפילו לא נגד הבן של זיני, אלא עוסק באנשים שהוא מסתובב איתם, לכאורה. זיני גם התייחס לכך, ושלל זאת מכל וכל. הבן שלו אפילו לא הואשם בכלום, ולא היה נגדו שום חשד שדורש התערבות של השב"כ.

לכן, לא הייתה שום סיבה עובדתית להכניס את הסעיף הזה. 

אמרתי לך, קח הפסקה מאורי משגב. מרוב שאיבדתם את הקשר עם המציאות, אתם כבר לא מצליחים לתת לעובדות לעצור בעדכם.

זה מדהים שאני כותב א ואתה מגיב לב.

בפעם האחרונה: אני לא מתווכח אם הבן של זיני נער גבעות. זה לא משנה. אני פשוט אומר שאתה מהדהד שקרים. כי עד לפני יומיים לא ידעת בכלל שהסעיף על ניגוד עניינים של זיני הוכנס בגלל בנו. חשבת שזה הומצא סתם בלי קונטקסט, הדיפ סטייט חיכה ונפלו על אחיו. ובכן, לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

הסכים זה חתם על הץנאי ולא ניסה לבטל אותו.

ועתירה לבגץ זו דרך מאוד ממלכתית. בטח הרבה יותר ממלכתית מלובש מדים שקורא להתיז את ראשו של המפקד שלו.

אחרי כך כך הרבה זמן ציפיתי לתירוץ יותר משכנע.

אני לא מתפלא שהמחנה שלכם לא יודע מה זה ממלכתיות, וחושב שאלפי העתירות שאתם מגישים, או הפיכתו של בג"צ לזירת התנגחות פוליטית, זה ממלכתי באיזושהי צורה.

זה בדיוק כמו שאתם מזדעזעים מכך שהוא לא לוחץ יד לנשים. הרי עדיף אנשים כמו ברק וגנץ, שלוחצים ידיים, ודנים במושבניקיות שיכולות לשיר בלי מדים.

זיני נכנס לתפקיד תובעני, ואני יכול רק להניח שיותר חשוב לו להשקיע את כל כולו בתפקיד, מאשר להילחם במלחמות מיותרות, רק כי זה "פגע" בכבוד שלו.

אני כבר לא מדבר על איך זה יראה, שראש השב"כ ינהל מאבק משפטי בעובדי שב"כ (אלו שהדליפו את המידע), תוך כדי שאחד כפוף לשני.

כשאני מסתכל על זיני והערכים שלו, ואז משווה לליצנים הממורמרים שהיו בתפקיד לפניו, זה פשוט בלתי נתפס עד כמה השב"כ, שאמור להיות חוד החנית של מערכת הבטחון, מלא באנשים שמה שמניע אותם זה שנאה, נקמנות, ואולי גם פחד שיגלו מה הם עוללו.

לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

זה מדהים שאני כותב א ואתה מגיב לב.

בפעם האחרונה: אני לא מתווכח אם הבן של זיני נער גבעות. זה לא משנה. אני פשוט אומר שאתה מהדהד שקרים. כי עד לפני יומיים לא ידעת בכלל שהסעיף על ניגוד עניינים של זיני הוכנס בגלל בנו. חשבת שזה הומצא סתם בלי קונטקסט, הדיפ סטייט חיכה ונפלו על אחיו. ובכן, לא.

זה לא אני "מגיב", זה אתה ממציא דברים שיתאימו לאג'נדה שלך.

אני לא טענתי בשום שלב שאין סעיף כזה או שהסעיף עוסק באח שלו, אלא טענתי שלא אתפלא אם הסעיף הזה, של מישהו מקרבה ראשונה, הוכנס לא במקרה.

שנית, בהתחלה אתה ועוד חברים פה טענו שבנו נער גבעות, לכאורה, אחרי זה עברתם למידע קונקרטי, עכשיו זה כבר לא משנה מה המידע הקונקרטי, כי פשוט המידע הקונקרטי זה שוב הדלפה מגמתית, שאין בה כלום ושום דבר.

אז כן, אם בכירי שב"כ, כיום ולשעבר, מדליפים, מסלפים, ונוהגים כמאפיה, כדי לסכל את מינוי זיני, לא יודע איך לקרוא לזה.

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אני לא מתפלא שהמחנה שלכם לא יודע מה זה ממלכתיות, וחושב שאלפי העתירות שאתם מגישים, או הפיכתו של בג"צ לזירת התנגחות פוליטית, זה ממלכתי באיזושהי צורה.

השופטים דחו את העתירות, נכון?

השופטים נהגו בממלכתיות, נכון?

השופטים לא שייכים למחנה שלך, אם לצטט אותך - אז מה אתה רוצה?

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אני כבר לא מדבר על איך זה יראה, שראש השב"כ ינהל מאבק משפטי בעובדי שב"כ (אלו שהדליפו את המידע), תוך כדי שאחד כפוף לשני

טיעון מנצח. איך זה נראה שראש הממשלה מנהל מאבק עם ראש השב״כ שלו, עם הרמטכ״ל, עם שר הביטחון, וכל זה בזמן מלחמה, נאבק ברשות השופטת (אחרי שחתם על ניגוד עניינים), נאבק במשפחות חטופים ומשפחות שכולות ובטח שכחתי עוד כמה.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

אז כן, אם בכירי שב"כ, כיום ולשעבר, מדליפים, מסלפים, ונוהגים כמאפיה, כדי לסכל את מינוי זיני, לא יודע איך לקרוא לזה.

אני עוד מחכה לביסוס לטענה הזו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

זו לא זירת התנגיחות אלא בדיוק תפקידו של בית המשפט. ככה פותרים חילוקי דעות ולא כמו שאתם מנסים להאשים את כל העולם ואשתו בתפירת תיקים ללא שום בסיס.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

זה בדיוק כמו שאתם מזדעזעים מכך שהוא לא לוחץ יד לנשים. הרי עדיף אנשים כמו ברק וגנץ, שלוחצים ידיים, ודנים במושבניקיות שיכולות לשיר בלי מדים.

תשמע, אתה חייב טיפול. אתה עונה לי ואתה יכול לראות בדיוק מה כתבתי בנושא. 

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

זיני נכנס לתפקיד תובעני, ואני יכול רק להניח שיותר חשוב לו להשקיע את כל כולו בתפקיד, מאשר להילחם במלחמות מיותרות, רק כי זה "פגע" בכבוד שלו.

תחליט. זה כבוד או איום?

אם זה איום מחובתו היה להסיר אותו לפני הכניסה לתפקיד.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אני כבר לא מדבר על איך זה יראה, שראש השב"כ ינהל מאבק משפטי בעובדי שב"כ (אלו שהדליפו את המידע), תוך כדי שאחד כפוף לשני.

המאבק הוא מול גרוניס ולא קשור לאף עובד שבכ. חלאס להמציא דברים שלא קשורים.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

כשאני מסתכל על זיני והערכים שלו, ואז משווה לליצנים הממורמרים שהיו בתפקיד לפניו, זה פשוט בלתי נתפס עד כמה השב"כ, שאמור להיות חוד החנית של מערכת הבטחון, מלא באנשים שמה שמניע אותם זה שנאה, נקמנות, ואולי גם פחד שיגלו מה הם עוללו.

כמו שאמרתי, אתה חייב טיפול מקצועי.

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, stx כתב:

נאבק במשפחות חטופים ומשפחות שכולות ובטח שכחתי עוד כמה.

מרוב שהתקשורת שטפה לכם את המח, אתם כבר לא מסוגלים לחשוב בצורה צלולה.

כאילו אתם באמת מאמינים שנתניהו החליט להשאיר חטופים בעזה שנתיים רק כי בא לו או כדי לשרוד פוליטית.

בשורה התחתונה הוא החזיר בסוף את כולם, בלי לסגת מעזה, בלי להשאיר את חמאס בשלטון, ועם הישגים צבאיים ומדיניים שלא היינו מגיעים אליהם אם היינו מקשיבים לכל אלו שצעקו "בכל מחיר".

ולהזכירך, לא כל משפחות החטופים היו באותה דעה, פשוט רק צד אחד קיבל חשיפה תקשורתית רחבה, והצד השני, שלא צעק שנתניהו משאיר חטופים בעזה בלי סיבה, פשוט הושתק.

לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

המאבק הוא מול גרוניס ולא קשור לאף עובד שבכ. חלאס להמציא דברים שלא קשורים.

איך נראה לך שתתנהל העתירה נגד הסעיף על הבן של זיני?   איך הם יבררו מה הוא אותו מידע קונקרטי, אם לא זימון של המקור ממנו זה הגיע?

זה אומר זימון של אותו גורם שהדליף, חקירה שלו, אולי חקירה של גורמים נוספים בשב"כ.

לפני 33 דקות, Night Driver כתב:

כמו שאמרתי, אתה חייב טיפול מקצועי.

כל אחד רואה באחר את הבעיות שלו.

אני רואה את החברים הפנסיונרים שלך בבימה ובכל מיני הפגנות קפלן - חבורה של אנשים לא יציבים, מטרידי נשים, מציתי מדורות.

אז אל תספר לי מה אני צריך או לא צריך.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

כל אחד רואה באחר את הבעיות שלו.

אני רואה את החברים הפנסיונרים שלך בבימה ובכל מיני הפגנות קפלן - חבורה של אנשים לא יציבים, מטרידי נשים, מציתי מדורות.

אז אל תספר לי מה אני צריך או לא צריך.

מדובר על מורם מעם עם דוגמאות מנוף חייו...

לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

והבאתי לך מה זה המפלגה הנציונאל דמוקרטית.

זה כמו שאני אגיד למישהו שאימא שלו זונה ואגיד שזו מוכרת מזון.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

איך נראה לך שתתנהל העתירה נגד הסעיף על הבן של זיני?   איך הם יבררו מה הוא אותו מידע קונקרטי, אם לא זימון של המקור ממנו זה הגיע?

זה אומר זימון של אותו גורם שהדליף, חקירה שלו, אולי חקירה של גורמים נוספים בשב"כ.

זה אומר לראות את המסמך ולהחליט אם הוא רלוונטי או לא. זה הכל.

ובקשר לטיפול, אני זה אני ואלה מקפלן לא חברים שלי. אני יודע שזה לא נפוץ אצל ביביסטים וימנואידים אבל אנשים נורמטיביים חושבים עצמונית בלי דפי מסרים ובלי אתם.

לפני 1 דקה, 3n כתב:

מדובר על מורם מעם עם דוגמאות מנוף חייו...

אני לא מורם משום מקום. אני מבין שקשה לך להתמודד עם עובדות ועם טיעונים אז תמשיך לחיות במציאות המדומה שלך ולהאשים את כל העולם למה אתה כזה.

• תוכן חדש...