Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה יודע ממה זה התחיל?

זה התחיל עוד בממשלות קודמות, אבל זה תפס תאוצה מדהימה אחרי שהצבת את בן גביר כשר המשטרה. סליחה, ביטחון לאומי, לא פחות ולא יותר.

מה שבחרת זה מה שקיבלת.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

די לבלבל, זה בגלל שאדם אכל מן התפוח

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה יודע ממה זה התחיל? מזה שהמשטרה עצרה 5 מחבלים.

ילד כאפות פחדן מתהלך שם עם המון הגנה (שרק מפריעה לפעילות עצמה). זה הסיפור כולו. זה האפס שאתה בחרת ואתה תמשיך לבחור. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני זוכר שהליצן הזה היה מעביר את הלישכה שלו לכל מיני מקומות כדי להראות שהמשטרה לא מגיעה לשם. עכשיו הוא שר המשטרה והמצב נשאר בדיוק אותו הדבר. מגיעים רק איתו לצילומי פוזות. לפחות הוא עקבי.

ביבי טס לארגן לנו את הסבב הבא עם איראן. נקווה שלפחות הפעם טראמפ יאפשר לו לסיים את העבודה. אולי זאת הדרך שלו להוציא מהנשיא חנינה...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

זה התחיל עוד בממשלות קודמות, אבל זה תפס תאוצה מדהימה אחרי שהצבת את בן גביר כשר המשטרה. סליחה, ביטחון לאומי, לא פחות ולא יותר.

מה שבחרת זה מה שקיבלת.

אל תנפח את המוח.

עצרו 5 מחבלים במוצש וחברים שלהם הלכו לעשות בלאגן.

זהו.

לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

ילד כאפות פחדן מתהלך שם עם המון הגנה (שרק מפריעה לפעילות עצמה). זה הסיפור כולו. זה האפס שאתה בחרת ואתה תמשיך לבחור. 

בן גביר המלך.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

עצרו 5 מחבלים במוצש וחברים שלהם הלכו לעשות בלאגן.

זהו.

כן, במקרה הזה, אני איתך. להאשים את המשטרה זה האח התאום של להאשים את הצבא בזה שנערי גבעות עושים פוגרומים בשטחים.

ואני מקווה שיתחילו לפעול עכשיו נגד פרוטקשן, והרבה יותר מזה, יתחילו להתייחס לפשיעה כאיום קיומי על המדינה. כי זה מה שזה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

להאשים את המשטרה זה האח התאום של להאשים את הצבא בזה שנערי גבעות עושים פוגרומים בשטחים.

להאשים את העבריינים זה הobvious. הם הרי עבריינים.

מי איפשר לפשע בדרום ובגבעות לשגשג?

זה כמו שנגיד שמי שאשם ב7.10 זה החמאס..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

להאשים את העבריינים זה הobvious. הם הרי עבריינים.

מי איפשר לפשע בדרום ובגבעות לשגשג?

זה כמו שנגיד שמי שאשם ב7.10 זה החמאס..

זה בדיוק מה שכתבתי בעמוד הקודם. 

אבל אי אפשר גם לבוא בטענות לבן גביר או המשטרה שמנסים לפעול עכשיו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בטח שאפשר - כשבן גביר לא עושה זה לא טוב, כשהוא עושה אז הוא גזען, או שר הפיתות, או מוביל לתסיסה.

כאילו בתקופת בר לב לא היו אירועים כאלו, או כאילו פרעות בנגב זה חדש. זה היה מאז ומתמיד, פשוט מהמשרד בגוש דן לא רואים את זה.

אני גדלתי שם באזור אז אני יודע שכל זה היה הרבה לפני שבן גביר אפילו חשב לרוץ לכנסת.

זה הזנחה פושעת של עשרות שנים, ובן גביר דווקא בין היחידים שאשכרה מנסים לטפל בזה.

אגב, כמדומני, היועצת המשפטית אסרה על בן גביר "להתערב" בעבודת המשטרה, וקבעה שהוא יכול רק להתוות מדיניות. אז תבואו למשטרה בטענות, מה בן גביר אשם?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הם לא באמת מנסים לפעול. מה שעושים זה לא מספיק. זה בעיקר יח"צ לשר.

בנגביר היום שר ביטחון לאומי כי הוא הבטיח לאנשים כמו יובל שהוא יעשה סדר בנגב ויחזיר את המשילות. בינתיים נשברים פה שיאים שליליים.

המדינה מוכיחה לנו שהיא לא רוצה, או גרוע יותר - לא יכולה לשמור על האזרחים שלה והרכוש שלהם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אבל הם לא באמת מנסים לפעול. מה שעושים זה לא מספיק. זה בעיקר יח"צ לשר.

זה עובדתית לא נכון. רואים את זה בבתי הסוהר, וגם רואים את זה בדרום. אני לא יודע אם כותבים על זה, אבל בשטח בהחלט מרגישים, ואת זה אני אומר ממקור ראשון.

מרגישים שיש יותר פעילות בשטח.

למשל המשמר הלאומי, שאומנם "נחנך" עוד ב-2022, אבל קיבל את הדחיפה והמשאבים המשמעותיים בתקופת בן גביר.

זה שיש גם יח"צ תוך כדי זה לא סותר.

עכשיו האם זה מספיק או פותר את הבעיה?   כמובן שלא. אי אפשר לפתור בעיה של עשרות שנים עם פלסטר.

אם באמת רוצים לפתור את זה אז זה מלחמה - מה שעשו אתמול בכפר, עם מצור, מאות שוטרים ועוד, ככה כל יום במשך חודשים ארוכים.

עכשיו נראה לך שיש מישהו, שמספיק אמיץ או מספיק טיפש להיכנס לזה?   זה אומר הרוגים, שוטרים פצועים, ביקורת בינלאומית, עתירות על גבי עתירות ועוד. אני כבר לא מדבר על העלויות הכספיות הכרוכות בכך.

וזה לא משנה אם זה נתניהו, בנט או ליברמן.

היחיד שמספיק משוגע לעשות את זה זה כנראה בן גביר, אבל הוא לא קובע בסוף.

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

המדינה מוכיחה לנו שהיא לא רוצה, או גרוע יותר - לא יכולה לשמור על האזרחים שלה והרכוש שלהם.

נכון, אבל לא בן גביר אשם בזה.

יש פה שילוב של בתי משפט שלא מחוברים למציאות, וגוזרים עונשים מגוחכים, בשילוב עם פרקליטות צולעת, משטרה שהקצונה הבכירה בה מעדיפה להתעסק בפוליטיקה, לכלוכים ומשכורות במקום לדאוג לבטחון (המקבילה של מדיניות) ההכלה בצמרת צה"ל, ממשלות שרוצות רק שקט, ומגוון ארגוני "זכויות" ששמים רגליים ומציפים את בתי המשפט בעתירות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

זה הזנחה פושעת של עשרות שנים

זו בדיוק הנקודה. בן גביר הוא בינתיים סתם אנקדוטה חצי חולפת, אולי לא, אולי כן.

מי שמנהל את המדינה הזו כמעט רצוף בערך משנת 2000, זה הליכוד, כולל מפלגות צד שיצאו מהליכוד כמו קדימה.

בתוך זה, מר בטחון הוא ראש ממשלה כבר כמה? 17 שנה? יותר?

המנעות טוטלית מטיפול בפשיעה בחברה הערבית לכל כיוון זה כנראה בטופ 3 הכשלונות האסטרטגיים שלו, יחד עם הנסיגה בהשתלבות החרדים בחברה הכללית וכמובן כל גישתו מול הפלסטינאים וחמאס - עד שאלו עברו את הגבול פיזית וטבחו באלף אזרחים ישראלים.

• אהבתי 1
פורסם

אתמול היה ראיון עם גיורא איילנד כתגובה לקשקושי הביצים של טראמפ על כך שאם לא היה ביבי לא הייתה ישראל. הוא ענה ובצדק מוחלט, בדיוק כפי שטענתי בעבר, שביבי הוא זה שהוביל אותנו למצב של סכנה קיומית, זה שאפשר לאיראן לבנות חגורת אש שאם הייתה פועלת בתיאום ב-7 באוקטובר אכן היינו בסכנה קיומית. לטענת איילנד לא הייתה ישראל, אני חושב שהוא טועה כי הדברים תמיד מורכבים יותר אבל אין ספק שהיינו בצרות גדולות מאוד ואז אולי באמת היה אפשר לקרוא למלחמה הזו מלחמת תקומה, אם היינו מנצחים בסוף. רק על זה, ביב צריך להיכנס לכלא, על כך שהוביל את ישראל לסכנה קיומית של ממש והוא עשה זאת במודעות מלאה ובעיניים פקוחות. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...