Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשוב רגע מה קורה היום עם שרים/משרדים שמגלגלים הרבה כסף ותשליך איך זה יעבוד בקזינו (בכל המדינות המערביות זה מפוקח היטב דרך משרד ממשלתי מסוים).

חגיגת הג'ובים הנוכחית תיראה כמו בדיחה בהשוואה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הנחתי שהשאלה הייתה כללית.

לגבי הממשלה הנוכחית, אני מתנגד לכל פעולה שלה חוץ מהתפטרות.

פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

בכלל לא מתנגד כל עוד הוא יהיה כניסה מעל גיל 24 ותחת פיקוח.

24?

מקביל לגיל הפטור גיוס או משהו? 

למה דווקא 24?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז קצת קאטר-גייט. לביבי או פחות ללשכה שלו לא עומדת שום חפות לאור העבודה שהם מעסיקים שוב ושוב עובדים שלא עברו סיווג בטחוני, זה אומר שהם מאשרים את אותם אנשים באופן אישי וכך, האחריות על הפעולות שלהם זו אחריות ישירה של המשרד. אנחנו כמובן יודעים שביבי, אשתו והבן שלו מאשרים כל פיפס בלשכה, אז ..... 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

מפעל הפיס

מפעל הפיס הם דוגמה מצויינת לאינטרסים של מי שמפעיל הימורים. יש מספיק מחקרים על זה שיש יותר נקודות מכירה שלהם באיזורים חלשים כלכלית מאשר באיזורים חזקים. ועל הגרלות וכרטיסים שמכוונים במיוחד למכורים והגרלות שמתקיימות לפי מועדי הקצבאות של ביטוח לאומי (מזיכרון של כתבות ישנות, מקווה שזה השתפר קצת).

וזה כשמדובר בגוף ממשלתי מפוקח..

• מעניין 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

בכלל לא מתנגד כל עוד הוא יהיה כניסה מעל גיל 24 ותחת פיקוח.

בן 18 יכול לירות פגזים בעזה אבל לא לראות פלופ מדי פעם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה יכול לקנות חישגד בגיל 18, מה זה משנה אם תיכנס לקזינו? 

לפני 31 דקות, פינדר כתב:

לאינטרסים של מי שמפעיל הימורים

האינטרס הוא של מדינת ישראל.

בגלל זה אני קורא לזה מס מטומטמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

כן. 

הוא יכול גם לנהוג בהאמר מלא בלב עזה אבל לא להסיע יותר משני נוסעים בבית.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

למה מגייסים בגיל 18 כשהשיא הפיזי של גבר הוא באיזור 26? זה למה לא צריך לתת להם להמר. גם לנורמליים אתה תחווט את המוח מחדש בקזינו 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

מס מטומטמים

המדינה צריכה, עד רמה מסויימת כמובן, להגן על אזרחים מהטמטום של עצמם. בגלל זה חייבים לרכב עם קסדה ולחגור חגורה וגם יש הגבלות פיננסיות, על הדברים שאתה יכול לעשות עם הכסף שלך (אחוזי מימון לדירה למשל).

באיזשהו שלב הטמטום של אחרים חוזר אליך בהפוכה והופך להיות הבעיה של המדינה ולכן גם בעיה שלך. אם בחור מתמכר להימורים ומאבד את כל כספו, מישהו יצטרך לממן שירותי דיור ובריאות לתינוק שלו. וזה לא יהיה הקזינו שיממן את זה (אלא אם תגבה ממנו מספיק מיסים).

אני שוב אומר, ואשמח אם מישהו יסביר לי מה אני מפספס, אם הקזינו לא מביא תיירים ומכניס למדינה כסף מבחוץ, אין לו כמעט תועלת כלכלית למדינה. אולי באופן קלוש, אפשר להצדיק אותו ביצירת מקומות עבודה בחורי תחת בפריפריה, אבל אני לא חושב שהנזק שלו מצדיק את זה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אין לי נתונים, אבל לא נראה לי שמדובר באחוז משמעותי מהתוצר.

בכלל מצחיק אותי, שעברנו בבת אחת מדיון על ״חייבים להעלות את הפטור ממעמ כי יוקר המחיה ואין לנו כסף״ ל ״יש לישראלים עודף כסף וצריך לספק להם קזינו בשביל שיוכלו להיפטר ממנו בקלות״.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

שמעתי עכשיו את אלשיך וכמה שהוא צודק. ביבי אכן היה זה שהכשיר את קטאר, כלומר את האחים המוסלמים, העניק להם מעמד עולמי ולגיטימי. האיש ממש דיבר עם הממשל האמריקאי שאז רצה לפגוע קטאר על תמיכתה בטרור והוריד אותם מזה. האיש פשוט בוגד, בוגד על מלא ומקווה שיזכה לעונש של בוגדים. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, ברווז כתב:

הולי דאקינג שיט. 

אתה מופתע?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...