Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

קווים לדמותו של הביביזם: 

"מיכל בהגן, תומכת נתניהו שנתבעה על ידי יו"ר הדמוקרטים וסגן הרמטכ"ל לשעבר יאיר גולן, טוענת כי גולן הפגין ב-7.10 "חידלון וחרפה", בכך שהסתפק בהצלת שישה בני אדם מהטבח שערך חמאס.

אשר לפרסומיה לגביו, טוענת הנתבעת כי בסך הכל העלתה תהיות לגבי מעשיו של גולן וחיוותה דעת על אופיו. כמו כן מצדיקה בהגן את פרסומיה בכך שהדהדה פרסום של ח"כ טלי גוטליב, אשר קשרה בין גולן לפרשת "המרגל מהדרום", אחד הרכיבים בקונספירציית "בוגדים מבפנים"." 

כשהנוחבה ידפוק על דלתה, האם היא תצא להילחם או סתם תפחד לצאת?

אני מת על כל אלו שאומרים כאלו שטויות, אם ואם ואם ואם. ברגע האמת הם יפחדו וישקשקו מלגעת בידית דלת ביתם.

לפני שעה, Night Driver כתב:

מצאו את המפתח של השערים?

אתה לא צריך, הם סגורים על אזיקונים. צריך רק ק(א)טר.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אמורה לקום ועדה לבחינת המלחמה ומה שהביא למצבנו.

זורק כמה רעיונות ששווה להתייחס אליהם, 

1. תחימת זמן - ממה שאני הצלחתי לדלות מהאינטרנט - ועדת וינוגרד הייתה הוועדה האחרונה שעסקה במלחמה כלשהיא. לכן צריך לבדוק מה קרה מהתאריך 30/8/08 עד ל7/10/23 וכן המלחמה עצמה וסבבי הלחימה בתוכה (מבצעים כאלו ואחרים)

2. נושאים לבדיקה -

א. מוכנות צה"ל,

ב. מוכנות המשטרה,

ג. מוכנות כוחות ההצלה (מד"א, כב"ה, איחוד הצלה),

ד. בדיקת מוכנות מוקדי החירום והתנהלותם לפני, במהלך השביעי לאוקטובר ולאחריה.

ה. מוכנות היישובים ומבנה ההגנה היישובי.

ו. מוכנות לתרחיש מלחמה כוללת במשרדי הממשלה והאירגונים השונים הביטחוניים האחרים.

ז. נהלי עבודה והתנהלות בשוטף לאורך השנים מבחינת הגנה יישובית והמנגנונים המשיקים להם.

ח. תוכניות לפינוי אוכלוסיה אזרחית פנים ארצית ביישובי ספר המשיקים לגבולות ישראל. 

ט. מבחינת התנהלות הקפצת הכוחות לעוטף

י. התנהלות כוחות הבטחון במהלך השביעי לאוקטובר

כ. בחינת מתן אישור לירי במקרה המאזדה הכחולה מהשמיני/תשיעי לאוקטובר

ל. התנהלות ומתן אישורים לקיום אירועים במרחב העוטף

מ. בחינת אירועי הקמת אוהלים ע"י השרים במהלך חג סוכות באיו"ש, מי נתן את האישור ומה הסיבה והגורמים שהביאו להקמת האוהלים הללו. 

נ. בדיקת היח"מים ובעיות אספקה לאורך הימים הראשונים למלחמה.

ס. לבדוק את המסקנות של הוועדות הקודמות בנוגע ללחימה והגנת הארץ, והאם יושמו הלקחים והמסקנות.

נראה לי שזה מספיק..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

מצאו את המפתח של השערים?

נמצא ליד הנצחון המוחלט,

כפסע.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

צריך לבדוק מה קרה מהתאריך

אתה לא מעודכן, הם רוצים לבדוק עוד מהסכם אוסלו אבל אם כבר אז כבר אז אני אומר שהחל מהסכם השלום עם מצרים שהשאיר את עזה אצלינו ולא העביר אותה למצרים אבל אם ממש רוצים לרדת לשורש העניין? צריך להתחיל ממשה והאם החבר הדמיוני שלו באמת דיבר על המקום הזה או שזו בכלל המצאה שלו. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

נראה לי שזה מספיק..

כל הכבוד, השקעת. 

הממשלה תאמץ את כל הרעיונות בשמחה, יש כאן תעסוקה ל-12-15 השנים

הבאות ובעיקר, יכסה את הקדנציה של הראש.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אז מה היה לנו ב 24 שעות.....

F35 לסעודים ,נתיב למדינה פלסטינית והנחקרים יחקרו את עצמם.

הישג יפה לממשלת ימין מלא מלא מלא בלוף.

איך אנשים עדיין לא רואים שעובדים עליהם. מעסיקים את כולם בימין שמאל ועל הדרך מוכרים את העתיד שלנו בטענה שאין מלבדו של נתניהו.

Screenshot_20251118_065818_ynet.jpg

Screenshot_20251118_070005_ynet.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא המטוסים לסעודים זה לא כזה עניין גדול. 

אותו דבר עם הכאילו מדינה פלסטינית. זה לא יקרה כי אף אחד המעורבים לא באמת רוצה שזה יקרה, רק משדרים מסרים.

הבעיה האמיתית פה זה שהנבלות חסרי התועלת האלה קובעים מי יחקור את המחדל שהם אחראים לו. הצרות הכי גדולות שלנו זה אנחנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

אמורה לקום ועדה לבחינת המלחמה ומה שהביא למצבנו.

זורק כמה רעיונות ששווה להתייחס אליהם, 

1. תחימת זמן - ממה שאני הצלחתי לדלות מהאינטרנט - ועדת וינוגרד הייתה הוועדה האחרונה שעסקה במלחמה כלשהיא. לכן צריך לבדוק מה קרה מהתאריך 30/8/08 עד ל7/10/23 וכן המלחמה עצמה וסבבי הלחימה בתוכה 

לדעתי צריך ללכת עוד אחורה. להתעמק קצת מחדש בתחומים שוינוגרד נגעה בהם. יש להם רלוונטיות קשה לימינו אנו.

2006, לבנון השנייה. איך החיזבאללה התעצם עד המלחמה, ואיך הוא יכל להתעצם אחריה בשקט מופתי עד למה שנהיה ממנו במלחמה הזו? איך יושמו (חח, יושמו) לקחי וינוגרד עצמה? 

יותר חשוב מזה. 

חיזבאללה פועל לפי משוואת הרתעה. מדוע לא הבנו את זה בזמן, שהם יתקפו אותנו, כשהיו סימנים מצויינים לזה (אוהל בתוך שטח ישראל, זה לא אוייב מורתע; דובר בתקשורת על שחיקת ההרתעה, לכן למשל גלנט פוטר בפעם הראשונה; ועוד).

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

דווקא המטוסים לסעודים זה לא כזה עניין גדול. 

קח כמה דקות, תחשוב על זה, לעומק, ואז תחזור עם תובנות... מה שכתבת פה זה מסוכן. 

קח תקדים מעניין. איראן טרום שנות השבעים. היינו ביחסים טובים איתם.

*משהו* השתנה. 

אתה באמת מעוניין שהיתרון הצבאי שלנו יהיה פרוץ למדינות שעשויות להפוך לאויבים שלנו? 

או "להתהפך" ולא לאשר לנו מעבר אווירי למשל לפחות בתור התחלה? כי עם המטוסים האלו הם יוכלו לנסות "לצוד" אותנו. 

זה לא מצב בריא. 

ואני נוגע רק בקצה של הקרחון, בגודל של קוביית קרח לכוס של הקולה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא נותן להם יתרון צבאי. לא צריך להילחץ מכל מה שכתוב באתרים כמו טמקא ושות'. חבל על הבריאות שלך.

קודם כל, הגרסה הישראלית של הf35 זה משהו יחודי לכאן, את זה אי אפשר למכור לאף מדינה. הם מוכרים להם את רק הפלטפורמה. שנית, אם אני קונה לך רכב מתאים לתחרות ב-10 מליון יורו, אתה לא תוכל מחר להתחרות ולנצח בפורמולה 1 נכון? לטייסים בישראל יש ניסיון מבצעי שאין להרבה מדינות. הסעודים נלחמים בחותים בתימן כבר 10 שנים ולא הצליחו להגיע להישגים כמו שישראל חיסלה להם את רוב הממשלה. האמת, אפילו ארה"ב לא הצליחה.  מסתבר שלהיות במלחמה מתמדת לאורך כל הקיום שלך זה לפעמים יתרון...

חוץ מזה, צריך לזכור שסעודיה היא בת ברית של ארה"ב, ואם אנחנו מונעים מארה"ב לעשות איתה עסקים, יש לזה השלכות עלינו.

אתה חושב שלישראל לא יצא כלום מהעסקה הזאת?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זה לא נותן להם יתרון צבאי. לא צריך להילחץ מכל מה שכתוב באתרים כמו טמקא ושות'. חבל על הבריאות שלך.

זה מבטל את היתרון הטכנולוגי שלנו.

קודם כל, הגרסה הישראלית של הf35 זה משהו יחודי לכאן, את זה אי אפשר למכור לאף מדינה. הם מוכרים להם את רק הפלטפורמה.

פשוט לא נכון. היה נכון בעבר עם ה F15 אבל פה אנחנו בכלל לא צד לדיונים מה לתת ומה לא לתת. 

שנית, אם אני קונה לך רכב מתאים לתחרות ב-10 מליון יורו, אתה לא תוכל מחר להתחרות ולנצח בפורמולה 1 נכון? לטייסים בישראל יש ניסיון מבצעי שאין להרבה מדינות. הסעודים נלחמים בחותים בתימן כבר 10 שנים ולא הצליחו להגיע להישגים כמו שישראל חיסלה להם את רוב הממשלה.

ומה השגת בחיסול?
כלום ושום דבר. הטילים המשיכו לעוף ונתיבי השייט המשיכו להיות סגורים.

תבדוק כמה תימנים נהרגו וכמה זה הזיז לחותים. 

חוץ מזה, צריך לזכור שסעודיה היא בת ברית של ארה"ב, ואם אנחנו מונעים מארה"ב לעשות איתה עסקים, יש לזה השלכות עלינו.

לא תמיד החבר של החבר שלי הוא חבר שלי. 
סעודיה היא לא דמוקרטיה ודיקטטורים לרוב לא מתים מזקנה. לא צריך להזכיר לך את אירן של שנות השבעים לעומת אירן של שנות השמונים. הגדוד ששירתתי בו במילואים היה בנוי על תותחים של סולתם שיוצרו עבור האירנים ונשארו בארץ אחרי ההפיכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

ישראל היתה אמורה לקבל נורמליזציה עם סעודיה. סעודיה קיבלה גם מטוסים וגם הצהרה על מסלול למדינה פלסטינית.

אולי זה עוד יקרה ותהיה הצהרה על כך היום, אבל אם לא, יוצא שביבי שוב מקבל הנחתות על הראש מטראמפ, ללא תמורה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

זה מבטל את היתרון הטכנולוגי שלנו

תאמין בזה אם מתחשק לך.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

פשוט לא נכון. היה נכון בעבר עם ה F15 אבל פה אנחנו בכלל לא צד לדיונים מה לתת ומה לא לתת

מה לא נכון? הגרסה הישראלית של המטוס יחודית לישראל ולתחמושת ישראלית.

לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

מה השגת בחיסול?
כלום ושום דבר. הטילים המשיכו לעוף ונתיבי השייט המשיכו להיות סגורים

זה שהצלחת לחסל אנשים שאף אחד לא הצליח להגיע אליהם כולל ארה"ב זה הישג משמעותי. זה שהחליטו לא למנף אותו, זה סיפור אחר.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

תבדוק כמה תימנים נהרגו וכמה זה הזיז לחותים

לפי כמות האיומים זה די הזיז להם. לפי התגובה, אין יכולת לעשות משהו מיוחד בנידון.

לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

לא תמיד החבר של החבר שלי הוא חבר שלי. 
סעודיה היא לא דמוקרטיה ודיקטטורים לרוב לא מתים מזקנה. לא צריך להזכיר לך את אירן של שנות השבעים לעומת אירן של שנות השמונים. הגדוד ששירתתי בו במילואים היה בנוי על תותחים של סולתם שיוצרו עבור האירנים ונשארו בארץ אחרי ההפיכה

הם לא חברים שלנו, אמריקה חברה שלנו והיא עושה מה שטוב לה, לא לנו. אנחנו לא יכולים להגיד לה מה לעשות ולצפות שזה לא ישפיע לרעה על היחסים איתה. בניגוד למה שהאנטישמים אומרים, לישראל אין שליטה בארה"ב.

וזה מחזיר אותנו להתחלה, כדי שסעודיה תשווה את העוצמה האווירית שלה אלינו לא מספיק שיהיו לה מטוסי f35. אם אתה חושב שכן, מה אני אגיד לך, באמת אין היום סרטי אימה טובים לראות.

פורסם
לפני 6 שעות, madmaxx כתב:

אתה לא מעודכן, הם רוצים לבדוק עוד מהסכם אוסלו אבל אם כבר אז כבר אז אני אומר שהחל מהסכם השלום עם מצרים שהשאיר את עזה אצלינו ולא העביר אותה למצרים אבל אם ממש רוצים לרדת לשורש העניין? צריך להתחיל ממשה והאם החבר הדמיוני שלו באמת דיבר על המקום הזה או שזו בכלל המצאה שלו. 

לא ידעתי, אני אשמח לראות את זה קורה, מהסכם אוסלו עד לשביעי והמלחמה עצמה.

לפני 3 שעות, asix כתב:

אז מה היה לנו ב 24 שעות.....

F35 לסעודים ,נתיב למדינה פלסטינית והנחקרים יחקרו את עצמם.

הישג יפה לממשלת ימין מלא מלא מלא בלוף.

איך אנשים עדיין לא רואים שעובדים עליהם. מעסיקים את כולם בימין שמאל ועל הדרך מוכרים את העתיד שלנו בטענה שאין מלבדו של נתניהו.

איך בדיוק? להתחיל לדייק בעמדות שלך, לא להגיד שמאל או ימין אלא לדייק מה בדיוק, סוציאליזם, קומוניזם, קפיטליזם וכו'. כמה שיותר מדויק ככה יותר טוב. לדייק את הסביבה שלך, טוענים שאתה ימין אז לציין שאתה בכלל קפיטליסט ובאיזו רמה.. במקום שיח שטוח, להכניס מנעד לתוכו. אחרת לא יישבר השיח של ימין ושמאל.

יצחקו עלייך ואתה צריך לעמוד חזק ולתקן אותם..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

1- כשיש לך את אותו המטוס, עם אותם יכולות (חמקן), אתה יודע איך לפתח טכנולוגיות גילוי. למשל. 

מה התועלת מחמקן שאיננו חומק?

קודם כל, הגרסה הישראלית של הf35 זה משהו יחודי לכאן, את זה אי אפשר למכור לאף מדינה. הם מוכרים להם את רק הפלטפורמה.

2-אתה מפתח יכולות משל עצמך להרכבה על הפלטפורמה, כמו שאנחנו עשינו. כמו שאתה אמרת. 

גם הסעודים יפתחו. עוד כאב ראש לנו. 

שנית, אם אני קונה לך רכב מתאים לתחרות ב-10 מליון יורו, אתה לא תוכל מחר להתחרות ולנצח בפורמולה 1 נכון? לטייסים בישראל יש ניסיון מבצעי שאין להרבה מדינות.

זה אמנם נכון. 

אבל אתה שוכח מהיתרון הכמותי של הסעודים. ומהיתרון היחסי שהם יקבלו עם ה-35. 

אלו עוד נקודות שבהחלט יעשו כאבי ראש לחיל האוויר שלנו. 

אנסח את זה ככה, מסירת F35 למדינה שיכולה להפוך להיות אוייבת שלנו מאד תקל עליהם להפיל מטוסים שלנו או לתקוף בתוך שטח המדינה שלנו עם המטוסים האלו. לפני F35 יש צורך בהמון מאמץ כדי להפיל מטוסים שלנו, אחרי? הרבה פחות. 

הסעודים נלחמים בחותים בתימן כבר 10 שנים ולא הצליחו להגיע להישגים כמו שישראל חיסלה להם את רוב הממשלה. האמת, אפילו ארה"ב לא הצליחה.  

נכון וחצי, חיסלנו להם את רוב הממשלה. 

נו? ו? זה עזר לנו? זה תרם משהו למאמץ המלחמתי? זה הוריד את כמות השיגורים משם? זה גרם להם לחשוב מחדש על מה שהם עושים? לשנות מסלול? משהו? 

דווקא האמריקאים הגיעו להישג יותר טוב מאיתנו- בפער: החותינים ביקשו מהאמריקאים הפסקת אש, אחרי שהם באמת נכנסו בהם במשך כחודש. זה! הישג. 

אתה מוכן שלסעודים יהיה כור גרעיני? אתה מוכן שלסעודים יהיו נשקים מתקדמים? מרכזי פיתוח אמל"ח שמאחוריהם יש גב כלכלי לא קטן? אמנם לא נוכל לעצור את ארה"ב, אבל צריך להבהיר שזה מאד קריטי לנו.

באיזה מחיר?...

אתה לא תשלם 3000 ש"ח לשקית פיסטוקים. נכון? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...