Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שיהיה משהו מעבר לבכיינות הרגילה.

אין להם אינטרס להיגרר למלחמה עכשיו. האייתולה אמר להם להשתקם, לא להילחם. הם איבדו איזה 400 איש מתחילת "הפסקת האש" ולא עשו יותר מדי בתגובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישראל ירדה לשפל חדש. לזה אין כסף. ובריאות הציבור. נע בעין.

כבר אחשב חלק מהבדיקות הופסקו.

החשש - זיהום נרחב: בשל בעיות משאבים ותקציב, יופסקו בדיקות איכות מי השתייה

במכתב שנשלח לרופאים המחוזיים הובהר שחלק מהבדיקות יופסקו החל מינואר 2026 עד לחידוש המשאבים. "הממשלה מסכנת את הבריאות שלנו ואין אפילו כתובת לפנות אליה", אמר פרופ' חגי לוין, יו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור בישראל. ממשרד הבריאות נמסר: "הפנייה טרם אושרה בוועדת הכספים ונוצר פער תקציבי, עובדים עם הגורמים הרלוונטיים בנושא".

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 16 דקות, yor2 כתב:

ישראל ירדה לשפל חדש. לזה אין כסף. ובריאות הציבור. נע בעין.

כבר אחשב חלק מהבדיקות הופסקו.

החשש - זיהום נרחב: בשל בעיות משאבים ותקציב, יופסקו בדיקות איכות מי השתייה

במכתב שנשלח לרופאים המחוזיים הובהר שחלק מהבדיקות יופסקו החל מינואר 2026 עד לחידוש המשאבים. "הממשלה מסכנת את הבריאות שלנו ואין אפילו כתובת לפנות אליה", אמר פרופ' חגי לוין, יו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור בישראל. ממשרד הבריאות נמסר: "הפנייה טרם אושרה בוועדת הכספים ונוצר פער תקציבי, עובדים עם הגורמים הרלוונטיים בנושא".

כשקראתי את הכתבה היה חסר לי משהו אחד - מה היעילות של מה שהם עושים?

כלומר, יכול להיות שאלו באמת בדיקות סופר חשובות בהינתן שבשנה שעברה הם מנעו מ 79,000 תושבים לשתות מים מלוכלכים - הייתי מצפה שכתבה כזו תוכיח את החשיבות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מידי פעם מופיעים עודאות. בישוב שושנת הכרמל. יש להרתיח תמים. זה נדיר.

גם חופים שנסגרים. לפעמים.

ואולי זה שעושים ביקורת. גורם לשמור על איכות המים. ובגלל זה לא נתקלים כמעט בזה בתקשורת.

בשנת 1985. בחופש הגדול. אחרי בר המצווה. חטפתי דיזנטריה.

מתברר שנסע רכב ברחוב. והודיעה להרתיח תמים. הוא רק אתעצל. ולא הגיע לסוף הרחוב. לא ידעתי אם שמעתי טוב. דרך הגב. רק אני חטפתי. מבני המשפחה.

ככה שחסר לי לחטוף משהו. גם ככה הקיבה לא משהו.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bkvrodlw11x#autoplay

הפרקליטות נפלה אז יש שומרי סף חדשים.

השמאל פשוט מורכב ממטומטמים.

לפני 13 שעות, Gosser1860 כתב:

image.thumb.jpeg.860132db88b0aa8fb5646628e4284ac6.jpeg

מה שוב בדיוק?

חיסלת בשבוע איזה 40 חמאסניקים ואת הרמטכל של חיזבאללה, והסיבה היחידה שקמתי היום מוקדם זה לאימון.

לפני כמה שנים חמאס סתם ככה היה מתזמן שיגורים לירושלים ואת האוהלים של חיזבאללה פחדנו לפנות, לך לשרשור גנרטורים תראה את הפאניקה.

ניצחון צבאי מוחץ שלא תורגם לניצחון מדיני בגלל הממשלה המטומטמת הזאת.

פורסם

@madmaxx מה מקור הציטוט? אגב, זה נשמע יותר כמו ארה״ב (במחוזותיה המפגרים, אלה של העולם השטוח ו-״intelligent creation״) מאשר כמו איראן.

@יובל .מ. אתה חוזר על טענה מטופשת שעלתה כטן כלפי עמוס ידלין: עמוס ידלין פרש מהצבא בשנת 2010, עמי איילון פרש מהשב״כ בשנת 2000. שניהם אנשים פרטיים שדעתם חשובה כדעתי וכדעתך. הם אינם משפיעים ישירות על מדיניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 שעות, Night Driver כתב:

אנחנו בשני מחנות נפרדים אבל נלחמים יחד על אותה הארץ כדי שנוכל לריב איך היא תיראה.

זה בדיוק מה שאמרתי. כרגע יש לנו אויב משותף, ובעניין הזה בלבד אנחנו בעלי ברית. כמו צ'רצ'יל, רוזוולט וסטלין במלחמת העולם השנייה.

לפני 20 שעות, ברווז כתב:

תמשיך ליצור "חלוקה", ולעזור לפריץ למלוך. 

הפריץ מזמן עשה את החלוקה ואין מה לעשות נגד זה, אז עדיף כבר להגיד את האמת. מי שמסוגל לחשוב יפעיל את הראש, ומי ששטוף מוח כבר בחר צד ושום דבר לא יזיז אותו. שום דבר לא ישנה את התמונה, לא ההתחלקויות של גולן ולא הפצ"רית, הסקרים מוכיחים זאת. מה שיקבע בסוף זה רק אסטרטגיה נכונה של ראשי המפלגות והתגייסות ביום הבחירות.

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

@madmaxx מה מקור הציטוט? אגב, זה נשמע יותר כמו ארה״ב (במחוזותיה המפגרים, אלה של העולם השטוח ו-״intelligent creation״) מאשר כמו איראן.

@יובל .מ. אתה חוזר על טענה מטופשת שעלתה כטן כלפי עמוס ידלין: עמוס ידלין פרש מהצבא בשנת 2010, עמי איילון פרש מהשב״כ בשנת 2000. שניהם אנשים פרטיים שדעתם חשובה כדעתי וכדעתך. הם אינם משפיעים ישירות על מדיניות.

דעתך לא תצוטט באף כלי תקשורת.

אתה לא מתכתב עם הגורמים הבכירים במדינה בוואטספ.

אתה כלום.

וגם אני.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 51 דקות, sperial כתב:

מה מקור הציטוט? אגב, זה נשמע יותר כמו ארה״ב (במחוזותיה המפגרים, אלה של העולם השטוח ו-״intelligent creation״) מאשר כמו איראן.

פרסומת לתוכנית שורש (התוכנית הלאומית לזהות יהודית וציונית) של משרד החינוך בה מככב דוד בן גוריון, לקצת יותר מידע 

פורסם

לימודי התנ״ך תמיד היו לימודי חובה. כמובן שאפשר לצבוע אותם בכל מיני גוונים, ואני לא מתקשה לנחש מה יעשו כל אנשי ה״יהדות״ הבוחשים היום.

אם אתה פותח את טמק״א בסופ״ש קרא את הטור של רוחמה וייס. ואז את הנאצות שהיא מקבלת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

ברוכים הבאים לאירן: "התנ"ך הוא יסוד החינוך התרבות והמדע בישראל". 

יש כמה צורות להבין משפט כזה.

דרך אחת, בתנ"ך יש סיפורים שמעודדים את האדם לחקור ללמוד ולהתפתח.

דרך שניה, הכל נמצא בתנ"ך ובתורה ולכן לא צריך ללמוד שום דבר אחר חוץ מזה.

אני לא חושב שצריך להתנער מההיסטוריה והמורשת שלנו רק בגלל שקבוצת אנשים עשתה מזה כלי לטמטם את הציבור בשביל שיהיה קל לשלוט בו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני חוזר על מה שכתבתי לפני 20 דקות: מלימודי התנ״ך אפשר לעשות הרבה דברים. מי ששולט כרגע במערכות ינצל את המסגרת לרעה.

אני תמיד חוזר למורה שלי לתלמוד בכיתה ט׳ - אדם דתי, מאמין - אבל רחב אופקים, שאצלו כל שיעור הפך לדיון פורה ולהפעלת חשיבה עצמאית. אני מסופק האם זו כוונתם של כותבי התוכנית. ועם שר החינוך העלוב שלנו זה רע מאוד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכן, אבל צריך לדעת לזהות את הבעיה ולא להגיד שאם נלמד תנ"ך נהיה כמו איראן.

• תוכן חדש...