Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, ברווז כתב:

כולנו מחנה אחד: בעד ארץ ישראל. 

לא, אנחנו לא באותו מחנה. ארץ ישראל שלי וארץ ישראל של מי שהוא משיחיסט, חרדי או קיצוני ימני/פשיסט אינן אותה ארץ. המכנה המשותף בינינו מסתכם באויבים משותפים וברית מילה. זהו.

• מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

חוזרים ללחימה.. עבד להם יותר מעשור להחזיק גופות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שיחזרו ללחימה. הולך להיות בעזה מה שהולך כבר שנה בלבנון. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעזה? זה די הבייבי של האמריקאים אז אני גם חושב שלא יהיה שם משהו מיוחד, בטח שלא ברמה של מה שהיה. יש כל כך הרבה דברים שלא מספרים לנו, כנראה כי גם אנחנו פשוט כבר לא קובעים כלום, פחות או יותר, כך שבתכלס אין לנו מושג לאן הדבר הזה הולך. מה שכן, אין ספק שכל יום בו אין כוח שנכנס לעזה חמאס ימשיך לתחזק, זה ארגון שמגלה כושר עמידות מרשים ועם שרשרת פיקוד די מסודרת למרות כל מה שספג. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Woke ישראלי, קווים לדמותו.

אתמול נחשף סדר העדיפויות של המנהיג העליון שלנו אם למישהו היה ספק. 

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 20.11.2025 בשעה 23:23, mikyl כתב:

לא, אנחנו לא באותו מחנה. 

ברכותיי, הרגע עזרת לאדון. 

בוא, תפסיק בבקשה. 

מה שטוב לו, רע מאד לכל השאר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני כבר לא מצליח למצוא את מה שכתבתי בעבר, אחרי הצתת הרכב של המילואימניק (בטעות) במהלך ההפגנה. 

אבל הבטחתי לחזור ולהעלות ידיעות הקשורות לשריפת רכבים, ולשאול למה אף שר וח"כ לא פוצים פה נגד התופעה הזו, חוץ מאשר כשזה מתאים להם לאג'נדה. 

אז הנה. רכב נשרף, בעירי, במקום קרוב לביתי. דירה מעליו ניזוקה. דיירים חולצו במצב קל. 

איפה חברי הכנסת? מדוע החלאותכ"ים שותקים?! למה אף אחד לא מגנה את זה. למה לא מבטיחים למצוא את הפושעים ולהעמידם לדין. למה לא עושים אפילו קולות של ניסיון למצוא את העברינים. 

איזה צעקות היו!!!!!! כשנשרף בטעות רכב, בגלל שהציתו פח אשפה. 

פה הציתו רכב, בכוונה תחילה, ונגרם נזק לדירה!! ולדיירים!!!. ושקט! השקט הארור הזה צועק לי בנשמה. 

שקט, כי זה לא פוליטי. 

שקט, כי זה לא קשור ל"נגד הממשלה". 

שקט, כי זה לא תומך באג'נדה. 

שקט, כי זה מראה על אוזלת היד וחוסר התועלת והתוחלת במשטרה של השר לביטחון לאומני. אז לא מדגישים את זה. 

מושחתים, נמאסתם. נבוא אתכם חשבון, ובקרוב. 

לליכוד אין עתיד. 

יש לי בקשה, שכבר רשמתי אותה בעבר. 

כל מי שמקבל את הסקרים- אני מאד מבקש, גם אם תרעד לכם היד- לענות, ולרשום שלבחירות הבאות תצביעו לביבי. 

רק ככה הוא יסכים להקדים את הבחירות ולהZד¥ לנו מהחיים סוף סוף: ביבי רואה סקרים חזק, ביבי מקדים בחירות, ביבי הולך פזדייץ, מדינה קמה חזרה לחיים נורמליים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אני תמיד אומר את מה שאני חושב, אז תעזבו אותי מסיפורי סבתא על "יחד ננצח". אני בטוח, ואפילו יודע, שאני לא היחיד שמרגיש ככה.

אתה זוכר את בן גביר, בגרסה קצת יותר צעירה וקצת פחות "ממלכתית", צועק לעיתונאי: "כשנגמר עם הערבים נטפל בכם"? אז מה, פתאום אנחנו באותו מחנה? או החרדים, שבכנסת מעדיפים לשתף פעולה עם המפלגות הערביות? או אלה שמקבלים קריצת עין מהשלטון ותמיכה שקטה מהנהגת המתנחלים כדי לעשות פוגרומים בכפרים ולתקוף חיילי צה"ל על הדרך?

אז לא, חבוב. אנחנו ממש לא באותו מחנה. נכון, יש לנו אויבים משותפים, אבל בזה הכל נגמר.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקר בגלל האויבים המשותפים אנחנו באותו מחנה עם כמה חולי נפש קיצוניים כמו בנגביר אבל כמה בתכלס אתה רחוק מהאדם הממוצע שנפל בפח והצביע לבנגביר, שבזכותם הוא בממשלה?

אם רק החולים שבאמת מאמינים בעליונות יהודית ומסוגלים לקחת נשק ולרצוח אדם רק כי הוא לא יהודי היו מצביעים לו, לא היינו שומעים עליו בכלל.

אנשים נורמטיביים נופלים בפח של המסיתים האלה. מנגנים להם על הפחד ומסווים את זה בכבוד לאומי או משהו בסגנון. כדי לצבור כח פוליטי הצד השפוי צריך להחזיר אותם אליו בחזרה, לא להתנער מהם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

אתה זוכר את בן גביר, בגרסה קצת יותר צעירה וקצת פחות "ממלכתית", צועק לעיתונאי: "כשנגמר עם הערבים נטפל בכם"? אז מה, פתאום אנחנו באותו מחנה? או החרדים, שבכנסת מעדיפים לשתף פעולה עם המפלגות הערביות? או אלה שמקבלים קריצת עין מהשלטון ותמיכה שקטה מהנהגת המתנחלים כדי לעשות פוגרומים בכפרים ולתקוף חיילי צה"ל על הדרך?

אז לא, חבוב. אנחנו ממש לא באותו מחנה.

אנחנו בשני מחנות נפרדים אבל נלחמים יחד על אותה הארץ כדי שנוכל לריב איך היא תיראה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, mikyl כתב:

אני תמיד אומר את מה שאני חושב, אז תעזבו אותי מסיפורי סבתא על "יחד ננצח". אני בטוח, ואפילו יודע, שאני לא היחיד שמרגיש ככה.

אז לא, חבוב. אנחנו ממש לא באותו מחנה. נכון, יש לנו אויבים משותפים, אבל בזה הכל נגמר.

תמשיך ליצור "חלוקה", ולעזור לפריץ למלוך. 

כדי להציל את הפצוע צריך קודם כל לייצב אותו. רק אחר כך אפשר להוביל אותו לבית החולים. 

אנחנו כאן- המדינה במצב קשה. החלוקה הזו מונעת מאיתנו באמת להתאחד. 

ברגע שנצליח להעיף את הח..."כים הבעייתיים, נוכל לחזור להיות מחנות (אני לא אומר שאין צדק בדבריך; אני אומר, זה הזמן לשים אותם בצד לטובת משהו גדול יותר).

image.thumb.png.84a7f2396007ae4d426d652122673a0a.png

מעניין! שאת אותם הטיעונים ניתן לטעון כנגד אי הקמת ועידת חקירה ממלכתית, אבל אף אחד לא עושה את ההקשר הזה. 

פורסם
לפני 41 דקות, ברווז כתב:

איזה צעקות היו!!!!!! כשנשרף בטעות רכב, בגלל שהציתו פח אשפה. 

פה הציתו רכב, בכוונה תחילה, ונגרם נזק לדירה!! ולדיירים!!!. ושקט! השקט הארור הזה צועק לי בנשמה. 

שקט, כי זה לא פוליטי. 

שקט, כי זה לא קשור ל"נגד הממשלה". 

שקט, כי זה לא תומך באג'נדה. 

שקט, כי זה מראה על אוזלת היד וחוסר התועלת והתוחלת במשטרה של השר לביטחון לאומני. אז לא מדגישים את זה.

לפני כמה שנים טובות חבר נהרג בתאונת אופנוע.

בעיתון באיזה דף רחוק מהמרכז היה ריבוע קטן שבו אמרו שרוכב אופנוע נהרג. לא זוכר אם היה כתוב את השם או הגיל 

יש דברים שלא תופסים כותרות

פורסם

image.thumb.jpeg.860132db88b0aa8fb5646628e4284ac6.jpeg

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...