Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, ברווז כתב:

כשיש לך את אותו המטוס, עם אותם יכולות (חמקן), אתה יודע איך לפתח טכנולוגיות גילוי. למשל. 

מה התועלת מחמקן שאיננו חומק?

אין ספק שהמטוסים האלה יחזקו אותם, הם לא רוצים לקנות אותם כדי לעשות arab drift אבל לדבר על זה כאילו עכשיו יש שויון בין הכוחות זה לא נכון.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

תה מפתח יכולות משל עצמך להרכבה על הפלטפורמה, כמו שאנחנו עשינו. כמו שאתה אמרת. 

גם הסעודים יפתחו. עוד כאב ראש לנו

הסעודים יפתחו למטוס יכולות חדשות? אוקיי...

זה בערך כמו שאני יפתח מתחרה לגוגל. לא שצריך לזלזל בהם אבל למי יש תעשיית נשק ששוברת שיאים במכירות לכל העולם?

לפני 10 דקות, ברווז כתב:

דווקא האמריקאים הגיעו להישג יותר טוב מאיתנו- בפער: החותינים ביקשו מהאמריקאים הפסקת אש, אחרי שהם באמת נכנסו בהם במשך כחודש. זה! הישג

אתה בטוח שהחותים ביקשו מהאמריקאים הפסקת אש? איזה הפסקת אש בדיוק? האמריקאים נסוגו משם והם ממשיכים לתקוף ספינות. 

לפני 12 דקות, ברווז כתב:

אתה מוכן שלסעודים יהיה כור גרעיני? אתה מוכן שלסעודים יהיו נשקים מתקדמים? מרכזי פיתוח אמל"ח שמאחוריהם יש גב כלכלי לא קטן? אמנם לא נוכל לעצור את ארה"ב, אבל צריך להבהיר שזה מאד קריטי לנו

אני לא מוכן שלאף מדינה יהיה צבא חוץ מישראל, אז מה? זה מעניין מישהו? אנחנו לא מרכז העולם ולמרות שאנשים פה חושבים ככה, אנחנו לא כאלה חשובים. צריך להתמקד במה שיש לנו יכולת להשפיע עליו.

לפני 18 דקות, ברווז כתב:

באיזה מחיר?

אם תהיה נורמליזציה עם הסעודים זה יהיה הכישלון הכי גדול לציר האירני שיזם את המתקפה ב7.10.

זה מה שהם ניסו למנוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 51 דקות, SlowRide כתב:

תאמין בזה אם מתחשק לך.

זו לא שאלה של אמונה. צריך להזכיר לך איזו חגיגה היתה כשהמיג 21 הראשון ערק למערב וניתן היה ללמוד את היכולות שלו כדי לדעת איך לפגוע בו?

מה לא נכון? הגרסה הישראלית של המטוס יחודית לישראל ולתחמושת ישראלית.

הייחודיות של המטוס לישראל לא משנה כהוא זה ביכולת ללמוד את המגבלות שלו ואת נקודות התורפה שלו. 

ועם הכסף והיכולות הסעודיות אם ירצו יפתחו טכנולוגיות. ידע ניתן לקנות בסכומים המתאימים.

זה שהצלחת לחסל אנשים שאף אחד לא הצליח להגיע אליהם כולל ארה"ב זה הישג משמעותי. זה שהחליטו לא למנף אותו, זה סיפור אחר.

לפי כמות האיומים זה די הזיז להם. לפי התגובה, אין יכולת לעשות משהו מיוחד בנידון.

אז אתה אומר חיסלנו, זה לא הזיז להם, אין מה לעשות בנדון אבל זו הצלחה כבירה.

הצלחה זה מניעת או הפסקת האיום. את שניהם לא השגת.

הם לא חברים שלנו, אמריקה חברה שלנו והיא עושה מה שטוב לה, לא לנו. אנחנו לא יכולים להגיד לה מה לעשות ולצפות שזה לא ישפיע לרעה על היחסים איתה. בניגוד למה שהאנטישמים אומרים, לישראל אין שליטה בארה"ב.

אף אחד לא אמר שיש לנו שליטה אבל כשילד קטן לא משחק לפי הכללים כופים עליו כללים נוקשים יותר וזה בדיוק מה שקרה.

וזה מחזיר אותנו להתחלה, כדי שסעודיה תשווה את העוצמה האווירית שלה אלינו לא מספיק שיהיו לה מטוסי f35. אם אתה חושב שכן, מה אני אגיד לך, באמת אין היום סרטי אימה טובים לראות.

היא לא צריכה להשוות. אתה שוכח שיש לנו גבול כמעט משותף ושהמטוס הזה יכול לתקוף יופי בשטח ישראל בלי לצאת מסעודיה.

ואם 100 מטוסים שלהם יפילו 30 שלנו זה יעשה לך טוב שעדיין הפלת 100?

תראה מה חמאס עשה לטנקים שלנו עם טויוטות. אתה רק צריך מספיק טויוטות מול הטנקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

לא שאלה של אמונה. צריך להזכיר לך איזו חגיגה היתה כשהמיג 21 הראשון ערק למערב וניתן היה ללמוד את היכולות שלו כדי לדעת איך לפגוע בו

עם כל אתגר אפשר להתמודד ואי אפשר לחיות באשליות שהאויב אף פעם לא יצליח לשדרג את היכולות שלו.

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

הייחודיות של המטוס לישראל לא משנה כהוא זה ביכולת ללמוד את המגבלות שלו ואת נקודות התורפה שלו. 
ועם הכסף והיכולות הסעודיות אם ירצו יפתחו טכנולוגיות. ידע ניתן לקנות בסכומים המתאימים

אתה מתייחס לזה כאילו הf35 זה הסוף, ולא יהיו מטוסים טובים יותר. הם יפתחו טכנולוגיות מידע ואנחנו נשב על התחת ולא נעשה כלום?

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

תה אומר חיסלנו, זה לא הזיז להם, אין מה לעשות בנדון אבל זו הצלחה כבירה.
הצלחה זה מניעת או הפסקת האיום. את שניהם לא השגת

זו באמת הצלחה כבירה, רק שלא מינפו אותה בשביל להשיג משהו מהותי. אם זה לא היה מזיז לאף אחד, הטרוריסטים האלה לא היו מתחבאים במערות ובכל מיני חורים ואף אחד לא היה משקיע מאמצים כבירים בלנסות לחסל אותם.

לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

אף אחד לא אמר שיש לנו שליטה אבל כשילד קטן לא משחק לפי הכללים כופים עליו כללים נוקשים יותר וזה בדיוק מה שקרה

אתה חושב שטראמפ מוכר מטוסים לסעודיה בגלל שאנחנו עשינו משהו לא טוב ו"לא שיחקנו לפי הכללים"?! לא הכל סובב סביבנו...

לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

היא לא צריכה להשוות. אתה שוכח שיש לנו גבול כמעט משותף ושהמטוס הזה יכול לתקוף יופי בשטח ישראל בלי לצאת מסעודיה

הרי מטוס זה מה שהם צריכים כדי לתקוף בשטח ישראל. עד עכשיו הם לא עשו את זה כי לא היו להם מטוסים. אוקיי.

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

תראה מה חמאס עשה לטנקים שלנו עם טויוטות. אתה רק צריך מספיק טויוטות מול הטנקים

אולי נחליף את כל הטנקים שלנו בטויוטות, זה מה שאתה אומר?

חמאס עשה מה שעשה כי אנחנו איפשרנו לו. ושוב זה חוזר לנקודה הראשונה - פחות משנה מה יהיה לסעודיה, מה שמשנה זה מה יהיה לישראל.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

הרי מטוס זה מה שהם צריכים כדי לתקוף בשטח ישראל. עד עכשיו הם לא עשו את זה כי לא היו להם מטוסים. אוקיי.

עד עכשיו הם עושים קולות של "חבר", בדיוק כמו שאיראן הייתה לפני אי-אילו שנים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי ההיגיון הזה אסור לשאוף לנורמליזציה עם אף מדינה מוסלמית בעולם כי תמיד יש סיכוי שתהיה שם מהפכה ויעלו לשלטון חולי נפש קיצוניים.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

עם כל אתגר אפשר להתמודד ואי אפשר לחיות באשליות שהאויב אף פעם לא יצליח לשדרג את היכולות שלו.

אתה מתייחס לזה כאילו הf35 זה הסוף, ולא יהיו מטוסים טובים יותר. הם יפתחו טכנולוגיות מידע ואנחנו נשב על התחת ולא נעשה כלום?

ברור שזה לא הסוף אל אתה טוען שזה לא אותו המטוס ושאנחנו לא מאבדים את היתרון. עכשיו אתה טוען שכן אבל נשיג אותו מחדש כשיצאו מטוסים יותר מתקדמים. אלה טענות שונות שלא קשורות אחת לשנייה ולמעשה אתה מסכים שאנחנו מאבדים את היתרון.

זו באמת הצלחה כבירה, רק שלא מינפו אותה בשביל להשיג משהו מהותי. אם זה לא היה מזיז לאף אחד, הטרוריסטים האלה לא היו מתחבאים במערות ובכל מיני חורים ואף אחד לא היה משקיע מאמצים כבירים בלנסות לחסל אותם.

העובדה היא שהם לא התחבאו ולא השגנו לא אסטרטגית ולא טקטית כלום.

אתה חושב שטראמפ מוכר מטוסים לסעודיה בגלל שאנחנו עשינו משהו לא טוב ו"לא שיחקנו לפי הכללים"?! לא הכל סובב סביבנו...

ברור שלא אבל כשאתה הולך עם הראש בקיר אתה מקבל דברים מעל לראש שלך. פשוט הוציאו אותנו מהלופ של הדיונים וההחלטות לחלוטין.

נראה לך סביר שמדינות זרות נאלצו לנהל את הלחימה שלנו בעזה למשל או את מה שקורה כאן מסביבנו בלי שיש לנו שום סיי?

אתה פשוט לא מבין שככל שהיריב שלך שווה לך ביכולות ומכיר את נקודות התורפה של הציוד שלך הוא פחות דופק לך חשבון כי אתה פגיע.

אולי נחליף את כל הטנקים שלנו בטויוטות, זה מה שאתה אומר?

ממש לא. אני אומר שצבא יותר טוב זה רק פרמטר אחד והכוח האמיתי הוא איכות כפול כמות. עם כמות קטנה ואיכותית אתה יכול להשיג מה שמשיגה איכות פחותה וכמות גדולה יותר. כשתפר את האיזון (כי אין מה לעשות. הם תמיד יהיו עשירים וגדולים מאיתנו) אתה בבעיה.

חמאס עשה מה שעשה כי אנחנו איפשרנו לו. ושוב זה חוזר לנקודה הראשונה - פחות משנה מה יהיה לסעודיה, מה שמשנה זה מה יהיה לישראל.

אנחנו יודעים מה יהיה לבעודיה ומנגד אנחנו יודעים שרוב העולם מתנגד שיהיה לנו משהו בכלל.

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

לפי ההיגיון הזה אסור לשאוף לנורמליזציה עם אף מדינה מוסלמית בעולם כי תמיד יש סיכוי שתהיה שם מהפכה ויעלו לשלטון חולי נפש קיצוניים.

בטח שלשאוף לנורמליזציה אבל עדיין להבטיח את היתרון שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ברור שזה לא הסוף אל אתה טוען שזה לא אותו המטוס ושאנחנו לא מאבדים את היתרון. עכשיו אתה טוען שכן אבל נשיג אותו מחדש כשיצאו מטוסים יותר מתקדמים. אלה טענות שונות שלא קשורות אחת לשנייה ולמעשה אתה מסכים שאנחנו מאבדים את היתרון

לא. אני טוען שכל עוד אין להם מטוס ברמה של הגרסה הישראלית עם טייס ברמה של הטייס הישראלי, לא איבדנו את היתרון בתחום הספציפי הזה.

העובדה היא שהם לא התחבאו ולא השגנו לא אסטרטגית ולא טקטית כלום.

לא מבין מה נותן לך להתעלם מהמציאות ולטעון שזה קלי קלות לחסל אותם ככה ואין לזה שום משמעות. אפשר להגיע אליהם מתי שרוצים, לא ביג דיל. מסכים שאם היו ממנפים את החיסול הזה של הצמרת החותית למהלך קרקעי נגד השלטון החותי היו יכולים להביא תוצאות עם השפעה גדולה בהרבה, אבל אל תשאל אותי למה לא עשו את זה.

רור שלא אבל כשאתה הולך עם הראש בקיר אתה מקבל דברים מעל לראש שלך. פשוט הוציאו אותנו מהלופ של הדיונים וההחלטות לחלוטין.
נראה לך סביר שמדינות זרות נאלצו לנהל את הלחימה שלנו בעזה למשל או את מה שקורה כאן מסביבנו בלי שיש לנו שום סיי

ממתי אנחנו מעורבים בדיונים ובהחלטות של טראמפ? מדינות זרות מנהלות את הלחימה שלנו מאז ומעולם, זה חדש לך? כדי להתנתק מהתלות הזאת צריך להיות מסוגלים להתמודד עם איומים בלי תמיכה מהן, וזה כנראה לא הכי ריאלי.

תה פשוט לא מבין שככל שהיריב שלך שווה לך ביכולות ומכיר את נקודות התורפה של הציוד שלך הוא פחות דופק לך חשבון כי אתה פגיע

שווה לך ביכולות הוא לא והוא מכיר חלק מנקודות התורפה שלך. במקביל אתה משתפר ומוצא נקודות תורפה חדשות שלו.

עם כמות קטנה ואיכותית אתה יכול להשיג מה שמשיגה איכות פחותה וכמות גדולה יותר. כשתפר את האיזון (כי אין מה לעשות. הם תמיד יהיו עשירים וגדולים מאיתנו) אתה בבעיה

הם תמיד יהיו יותר גדולים ועשירים ובגלל זה חובתנו להישאר תמיד איכותיים יותר. אני לא יודע להצביע על סטגנציה אצלנו בכל מה שקשור לאיכות. אולי אתה מכיר משהו שאני לא, או שפשוט אתה מניח שהם מתקדמים ואנחנו עומדים במקום כי טמקא הפחידו אותך.

אנחנו יודעים מה יהיה לסעודיה ומנגד אנחנו יודעים שרוב העולם מתנגד שיהיה לנו משהו בכלל

ולכן זה לא נכון עבורנו לצאת נגד החלטות של מי שנותן לנו נשק ולא רק מתנגד שיהיה לנו משהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

לימון ולימונדה - היעילות האווירית המסחררת של חיל האוויר הישראלי הייתה יכולה ליפול בקלות לשאננות אחרי מה שקרה באיראן. העברת המטוס לסעודים תחייב אותנו להתמודד סוף כול סוף עם מטוסים נורמליים בפעם הראשונה, זה אתגר טוב.

F35 זאת פלטפורמה שנועדה לייצוא והיא הייתה מגיעה לסעודים או למצרים בכל מקרה, רק שאלה של תזמון, בלי שום קשר לישראל. אז עכשיו הגיעה ואנחנו צריכים להתאים את עצמנו. 

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

נורמליזציה, כן. לאפשר להם יתרון עלינו, לא. תמריץ לשת"פ, מכפיל איכות, אבל לא משהו שייתן להם יתרון.

ולגבי שאלתך, כן, לפי התקשורת (וטראמפ, מסכים שזה לא אומר הרבה) החותים ביקשו את הפסקת האש. 

image.thumb.png.e168e2f9f8f3f594eff330ff09de217a.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יתרון עלינו זה לא נותן להם. רק ברגע שיהיה להם אותו רמה של מטוס ואותה רמה של טייס הם ביתרון, וגם רק בתחום הספציפי הזה.

טראמפ אומר שהחותים ביקשו את הפסקת האש, החותים אומרים שטראמפ ביקש את הפסקת האש.

בכל אופן אחרי שהאמריקאים עשו אחורה פנה התקיפות על הספינות המשיכו כרגיל.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

לא. אני טוען שכל עוד אין להם מטוס ברמה של הגרסה הישראלית עם טייס ברמה של הטייס הישראלי, לא איבדנו את היתרון בתחום הספציפי הזה.

יש להם מטוס באותן היכולות וטייסים אולי עם פחות ניסיון קרבי אבל לא הייתי קובע נחרצות כמו שאתה קובע שהם פחות טובים.

לא מבין מה נותן לך להתעלם מהמציאות ולטעון שזה קלי קלות לחסל אותם ככה ואין לזה שום משמעות. אפשר להגיע אליהם מתי שרוצים, לא ביג דיל. מסכים שאם היו ממנפים את החיסול הזה של הצמרת החותית למהלך קרקעי נגד השלטון החותי היו יכולים להביא תוצאות עם השפעה גדולה בהרבה, אבל אל תשאל אותי למה לא עשו את זה.

וזה מפריע להם שקל לחסל אותם?
במבחן התוצאה החיסולים האלה לא שונים מהפצצת דיונות. אפס השפעה על האיום.

ממתי אנחנו מעורבים בדיונים ובהחלטות של טראמפ? מדינות זרות מנהלות את הלחימה שלנו מאז ומעולם, זה חדש לך? כדי להתנתק מהתלות הזאת צריך להיות מסוגלים להתמודד עם איומים בלי תמיכה מהן, וזה כנראה לא הכי ריאלי.

תמיד היינו מעורבים בהחלטות האלה. כשהעבירו להם F15 אנחנו היינו שותפים לדיונים איזה יכולות ייגרעו ממה שמועבר להם. היום אנחנו אפילו לא מיודעים.

שווה לך ביכולות הוא לא והוא מכיר חלק מנקודות התורפה שלך. במקביל אתה משתפר ומוצא נקודות תורפה חדשות שלו.

לפי מה אתה קובע את זה?
הם הולכים לקבל את אותו הציוד שלך אז יכולות משתוות. עד שלא תקבל נשק יותר מתקדם הפער צומצם משמעותית.

הם תמיד יהיו יותר גדולים ועשירים ובגלל זה חובתנו להישאר תמיד איכותיים יותר. אני לא יודע להצביע על סטגנציה אצלנו בכל מה שקשור לאיכות. אולי אתה מכיר משהו שאני לא, או שפשוט אתה מניח שהם מתקדמים ואנחנו עומדים במקום כי טמקא הפחידו אותך.

ולכן זה לא נכון עבורנו לצאת נגד החלטות של מי שנותן לנו נשק ולא רק מתנגד שיהיה לנו משהו.

גם הם וגם אנחנו מתקדמים אבל שנינו תלויים בנשק אמריקאי. 
עד היום דאגו לפער בין מה שאנחנו קיבלנו למה שהם וזה נגמר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

יתרון עלינו זה לא נותן להם. רק ברגע שיהיה להם אותו רמה של מטוס ואותו רמה של טייס הם ביתרון, ובתחום הספציפי הזה.

גם אני וגם נהג לילה הסברנו לך איך זה כן נותן להם יתרון. 

בוא וננסה להגדיר "יתרון" כדי שנדבר באותה שפה. 

לא, זה לא יהפוך את הטייסים שלהם ל"נהגי פורמולה עטורי פרסים" כמו שהגדרת. 

כן, זה לחלוטין יבטל חלק מהיכולות שיש לנו, בטווח הבינוני-ארוך (למידת הטכנולוגיה, "הינדוס לאחור", זליגה של המידע למקורות עוינים לנו וכדומה).

גם ביטול חלק יחסי מיתרון של מישהו, זה יתרון ליריב. זה מה שאני מנסה להסביר פה. זה לא אומר שתהיה להם עליונות אווירית עלינו בן לילה. 

אבל מבחינת הכמות נטו של הטייסים והמטוסים שלהם, מול שלנו, אנחנו נהיה בבעייה גדולה מאד אם הם יתהפכו כמו סטייק באיזה שהוא שלב.

קרבות 1 על 1 באוויר, אפשרי (קושי: קל).

קרבות 1 על 5 באוויר, אפשרי (רמת קושי: בינוני)

קרבות 1 על 10? בעייה. 

תוסיף משתנה. 

קרבות 1 על 5, כשלצד השני מטוס עם יכולות חמקנות??? רמת קושי: יוסטון, יש לנו בעייה...

פורסם

ואם נמשיך בהשוואה לעולם הפורמולה, גם זקנה בפורשה תיסה יותר מהר משומאכר בפיאט 127.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

יש להם מטוס באותן היכולות וטייסים אולי עם פחות ניסיון קרבי אבל לא הייתי קובע נחרצות כמו שאתה קובע שהם פחות טובים

המטוס לא בדיוק אותו מטוס. 

הטייס לא אותו טייס.

אני לא קובע נחרצות כלום. הם יכולים להתאמן ולשדרג ולפתח, רק שנכון להיום זה המצב.

זה מפריע להם שקל לחסל אותם?
במבחן התוצאה החיסולים האלה לא שונים מהפצצת דיונות. אפס השפעה על האיום

לא קל לחסל אותם. אם היה כל כך קל לחסל אותם, האמריקאים היו עושים את זה וטראמפ היה חוגג על זה. הפצצת דיונות? נו באמת...

תמיד היינו מעורבים בהחלטות האלה. כשהעבירו להם F15 אנחנו היינו שותפים לדיונים איזה יכולות ייגרעו ממה שמועבר להם. היום אנחנו אפילו לא מיודעים

וזה בדיוק המצב כי ככה כתבו בטמקא? אנחנו בפורום רכב יודעים הכל, במה שיתפו את ישראל ובמה לא.

הם הולכים לקבל את אותו הציוד שלך אז יכולות משתוות

אם אני קונה מחר מפעל זהה לשלך כולל כל הציוד, היכולות שלי זהות לשלך? 

עד שלא תקבל נשק יותר מתקדם הפער צומצם משמעותית

מאיפה אתה יודע מה נקבל או לא נקבל?

עד היום דאגו לפער בין מה שאנחנו קיבלנו למה שהם וזה נגמר

נשמע לך הגיוני לטעון שזה שיש להם את המטוס הספציפי הזה, בום. נסגר הפער בין שתי המדינות?

לפני 14 דקות, ברווז כתב:

גם אני וגם נהג לילה הסברנו לך איך זה כן נותן להם יתרון

זה כי אתם מניחים משום מה שהם מתקדמים ואנחנו עומדים במקום ובכל רגע הפער יצומצם. באמת שלא יודע למה.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אם נמשיך בהשוואה לעולם הפורמולה, גם זקנה בפורשה תיסה יותר מהר משומאכר בפיאט 127

עד הסיבוב הראשון שהיא תאבד שליטה ותתהפך.

אם אתה רוצה להשוות את זה למירוצים, זה בעיקר הנהג.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

המטוס לא בדיוק אותו מטוס. 

הטייס לא אותו טייס.

המטוס מאוד קרוב אם לא זהה ואל תזלזל בטייסים שלהם. כמעט כל הטייסים שלנו שעדיין טסים בניגוד לטייסים שלהם לא התמודדו מעולם עם קרבות אויר אמיתיים.

Just now, SlowRide כתב:

אני לא קובע נחרצות כלום. הם יכולים להתאמן ולשדרג ולפתח, רק שנכון להיום זה המצב.

אתה כן. קבעת שהם מקבלים מטוס נחות וקבעת שהטייסים שלהם לא טובים.

Just now, SlowRide כתב:

לא קל לחסל אותם. אם היה כל כך קל לחסל אותם, האמריקאים היו עושים את זה וטראמפ היה חוגג על זה. הפצצת דיונות? נו באמת...

בפעם ה 100. איזו השפעה היתה לזה?

Just now, SlowRide כתב:

וזה בדיוק המצב כי ככה כתבו בטמקא? אנחנו בפורום רכב יודעים הכל, במה שיתפו את ישראל ובמה לא.

ישראל יודעה. לא היתה שותפה לכלום.

Just now, SlowRide כתב:

אם אני קונה מחר מפעל זהה לשלך כולל כל הציוד, היכולות שלי זהות לשלך? 

יכולות הייצור שלך זהות. 

Just now, SlowRide כתב:

מאיפה אתה יודע מה נקבל או לא נקבל?

נשמע לך הגיוני לטעון שזה שיש להם את המטוס הספציפי הזה, בום. נסגר הפער בין שתי המדינות?

אף אחד לא אמר שנסגר כל הפעם אב בחיל האויר הוא מצןומצם משמעותית.

אם אתה יודע על מטוס יותר מתקדם אז ספר לצבא האמריקאי. הוא ישמח להשתדרר מה F35 הגרוטאה שיש לו היום

• תוכן חדש...