Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אחרת למה כל ההמולה עם היועצת המשפטית עכשיו?

ההמולה עם היועמש"ית היא המולה. היא לא עושה רושם על החרדים כי הם יודעים שאין שום סיכוי שהמהלך הזה יצליח ויעבור בבג"ץ כי הוא נעשה בניגוד לכללים.
אפילו החכ"ים של הליכוד יודעים את זה... חלקם צועקים לעבור על החוק ולהתעלם מבית המשפט, חלקם פשוט אומרים שהחברים שלהם מטומטמים וחבל שהתחילו בכלל עם משהו שיודעים מראש שיכשל (דוד ביטן התראיין היום ואמר בדיוק את זה).

החרדים לא יפילו את הממשלה כי "פתאום" יהיה חוק, זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההמולה איתה זה חלק מקמפיין בחירות. הם מראים למטומטמים שתומכים בהם איך הם נלחמים בדיפ סטייט של האשכנזים מתל אביב.

למה צריך את זה? כי הם חוששים שתכף יהיו בחירות.

אחרת מה אתה אומר בעצם, יהיה חוק גיוס עם סנקציות ופשוט המשטרה והצבא לא יאכפו אותו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא ממש מבין ויודע מה המטרה של המפלגות החרדיות 

דבר אחד ברור לי חוק הגיוס לא מזיז. הסנקציות מזיזות

חוץ מזה יש לי השערה.  הם מנסים למצוא שותפים חדשים ולקבל איזה חוק גיוס מרוכך ולא מחייב. תהיה תמיכה של היועצת המשפטית ושל גופי התקשורת וזה יעבור מתחת לרדאר.

חוץ מזה נוצר מצב שבו הרבנים קובעים דעה בלתי מתפשרת ובניגוד לפעמים שבמפלגות החרדיות מצליחים לעשות צחוק מהרבנים פה נראה לי יהיה קצת קשה 

אותמ מאוד מעניין מה יקרה. אני לא חושב שהתסרטים שמעלים פה יקרו

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

"Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world"

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

יש עוד מישהו שבאמת חושב שהחרדים יפילו את הממשלה?

אני חושב שלא -- אבל העסקנים בכנסת צריכים לעשות מצג גם כי (1) חלק מהרבנים שלהם נתנו פקודה ישירה להפיל, והם לא יכולים להיראות כמי שמפרים פקודה; ו(2) זו דרך לסחוט עם כסף.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ההמולה איתה זה חלק מקמפיין בחירות. הם מראים למטומטמים שתומכים בהם איך הם נלחמים בדיפ סטייט של האשכנזים מתל אביב.

למה צריך את זה? כי הם חוששים שתכף יהיו בחירות.

אחרת מה אתה אומר בעצם, יהיה חוק גיוס עם סנקציות ופשוט המשטרה והצבא לא יאכפו אותו?

לא צריך כרגע חוק לצורך סנקציות. מאז סוף יוני 2023 צה״ל, לפי פס״ד במאי 2023,  מחוייב לגייס את כל תלמידי הישיבה בגילאים הרלוונטים. הסדר ״תורתו אומנותו״ בטל.
וחוק שיפוט צבאי חל גם על מי שקיבלו צו ראשון ולא התייצבו (נחשבים כנפקדים שבועיים או שלושה, ואח״כ כעריקים).
החוק הצבאי קובע סנקציה של 3 שנות מאסר על השתמטות... אבל אפשר גם סנקציה של שלילת חיים בזמן מלחמה, וזה מה שהייתי עושה.
חוק שיפוט צבאי, סעיף 43(8):
https://www.nevo.co.il/law_html/law01/p199_078.htm#Seif46

תוציא 5 להורג, ותזרוק את כל הרבנים שעודדו את זה לכלא ל-15 שנה (חוק העונשין, הסתה להשתמטות בזמן מלחמה,
https://www.nevo.co.il/law_html/law01/073_002.htm#Seif121)
והרוב ירוצו להתגייס.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

ג'חזס פאקינג קרייסט איזו דעה הזויה ומפגרת.

ועוד לכתוב את זה, לפרסם, ולא למחוק או לשנות בזמן שניתן?

אני לא יודע אם יש מילת גנאי שתתאר נכונה אנשים שמחזיקים בדעה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

ג'חזס פאקינג קרייסט איזו דעה הזויה ומפגרת.

ועוד לכתוב את זה, לפרסם, ולא למחוק או לשנות בזמן שניתן?

אני לא יודע אם יש מילת גנאי שתתאר נכונה אנשים שמחזיקים בדעה כזאת.

עומד מאחורי זה.
לטעמי מי שלא מבין שדרך החיים החרדית האנטי-ציונית תגרום לשואה יותר גרועה מהקודמת ותוך 20 שנה הוא מי שהזוי.

צריך להילחם בדרך החיים הזו בכל דרך אפשרית -- וכל מה שכתבתי הוא מה שהחוק הקיים קובע לגבי ההתנהגות שלהם, לא הסתה ללינץ׳.

חרדים כבר ניסו לרצוח אותי ממש, כשהייתי נער והעזתי לרכוב על טוסטוס בשבת בכביש שנבנה במיוחד, בעלות גבוהה, לעקוף שכונה חרדית, כדי שהאוכלוסיה שם חלילה לא תצטרך לראות חילול שבת, . אין לי שום סימפתיה או סובלנות להתנהגות שלהם בשום תחום.
השבט החרדי מקומו לא כאן.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, PinkDolphin כתב:

תוציא 5 להורג, ותזרוק את כל הרבנים שעודדו את זה לכלא ל-15 שנה (חוק העונשין, הסתה להשתמטות בזמן מלחמה)

יש בן אדם, יש בעיה. אין בן אדם, אין בעיה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 שעות, PinkDolphin כתב:

תוציא 5 להורג, ותזרוק את כל הרבנים שעודדו את זה לכלא ל-15 שנה (חוק העונשין, הסתה להשתמטות בזמן מלחמה,

טוב שלא נסחפת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

המטרה היא שימור מעמד הרבנים כפי שאמר מיקי-מכלוף - שלושת ה-כ׳פים.

הם יודעים שצעירים שיתגייסו יגלו את העולם. אם לא בטירונות אז בקורס מכ״ים, ואם לא בקורס מ״כים אז בקורס קצינים, וזה יחלחל לקהילה, ואנשים יבינו שלא צריך לקבל את כל ההפחדות שבהן משתמשים הרבנים כדי לשמר את כוחם בקהילה.

את אלה שצועקים ״נמות ולא נתגייס״ צריך להכניס קצת לקלבוש בלי תנאים מיוחדים. הבעיה היא איך להשתיק טיפוסים כמו דב לנדו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא צריך להרוג, 

סנקציות אישיות עליהם (הראשים ועוזריהם  שקוראים לא להתגייס) ועל הקרבה הראשונה. ברמה של הלאמת חשבונות ונכסים, צו איסור יציאה מהארץ ופיטורים מכל משרד ממשלתי. 

מבטיח לכם, הם מתקפלים יותר מהר מקפיץ

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו לא הורגים אנשים שריגלו עבור האויב וקיבלו כסף ממדינת אויב, אז להרוג כמה בני 18 ששטפו להם את המח לא להתגייס לצבא? אין ספק שהמצב בארץ דפק להרבה אנשים את השכל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אם כבר העלתי את זה בשרשור של הנשקים..

זו פשוט הודאה בכישלון של השר הנכבד (למרות שהוא מנסה להתגרות במהלך הזה).

זו פשיטת רגל של המדינה ושל הרשויות ועוד צעד לפירוק המדינה.

image.png.35ecaa3cfabeccdf75504610eee41f67.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה סתם, ראית מה התשובה של המשטרה לעליה בפשע? כי הם מתערבים.

• תוכן חדש...