Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביבי החליט שכדי לשרוד פוליטית צריך מלחמה שאין לה סוף והוא יודע שהציבור לא מוכן לקבל את המשך הקיום של חמאס כגוף ששולט בעזה, אז במקום חמאסטן הוא מארגן לנו פתחסטן. נאיבי לחשוב שהחמולות האלה יחליפו את חמאס וישארו חמולות, בלי להפוך לזרוע של קטאר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

לעוד מידע צפו בסרטון

כאילו שמה שחסר לי בחיים זה שעה וחצי של ד״ר קידר..

הבן אדם מתיימר להיות מזרחן, או מה שזה לא יהיה, אבל בפועל הוא מנותק מהמציאות. זה מה שקורה כשאתה מנסה לכופף את העובדות כדי שיתאימו לתפיסת העולם  הדתית ימנית שלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לדעתי חבל לשפוך את הכסף על הבחירות המתקרבות.

ביבי יעלה שוב

מי יבחר בלפיד?

מי יבחר בבנט אחרי שכל כך רימה את קהל בוחריו?

או אולי מר ביטחון איווט ליברמן שהבטיח לחסל את כולם תוך 48 שעות מרגע שהוא שר ביטחון ומאז נדם?

עייפתי מהמשחק הזה

עייפתי

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

כולם דורשים "היום שאחרי",

אבל אין בעזה שום התארגנות חוץ מחמאס וחמולות. התושבים שמזיזים אותם כל הזמן ממקום למקום לא מאורגנים, זאת לא אלטרנטיבה. הם לפעמים מוציאים קיטור מול חמאס, אבל לא מעבר לכך.

אז זה מה שמצאו בתור "קונטרה" לחמאס - חמולות.

הרי לא ימצאו שם ציונים,  ואף ארגון חיצוני לא יהיה מוכן לקחת על עצמו ניהול הרצועה, כל עוד לחמאס יש מספיק כוח.

אף אחד כאן לא רוצה שהחטופים ימותו ולשלוח בלי סוף חיילים למקום המקולל הזה, עד שימגרו את חמאס.

אז מה באמת אתם מציעים?

מעשי, שיכול לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני 18 דקות, eladns כתב:

ביבי יעלה שוב

מי יבחר בלפיד?

או אולי מר ביטחון איווט ליברמן שהבטיח לחסל את כולם תוך 48 שעות מרגע שהוא שר ביטחון ומאז נדם?

עייפתי מהמשחק הזה

עייפתי

צודק.

בוא נמליך את ביבי למלך ונסיים את העניין.

עכשיו ברור יותר מתמיד שמי שלא נתן לליברמן לחסל את הניה זה ביבי שראה בו נכס.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, vladclar כתב:

כולם דורשים "היום שאחרי",

אבל אין בעזה שום התארגנות חוץ מחמאס וחמולות. התושבים שמזיזים אותם כל הזמן ממקום למקום לא מאורגנים, זאת לא אלטרנטיבה. הם לפעמים מוציאים קיטור מול חמאס, אבל לא מעבר לכך.

אז זה מה שמצאו בתור "קונטרה" לחמאס - חמולות.

הרי לא ימצאו שם ציונים,  ואף ארגון חיצוני לא יהיה מוכן לקחת על עצמו ניהול הרצועה, כל עוד לחמאס יש מספיק כוח.

אף אחד כאן לא רוצה שהחטופים ימותו ולשלוח בלי סוף חיילים למקום המקולל הזה, עד שימגרו את חמאס.

אז מה באמת אתם מציעים?

מעשי, שיכול לעבוד.

עסקת חטופים על כולם בפעם אחת תמורת הפסקת אש ויציאה מעזה.

בניית גבול אמיתי בין עזה לישראל. ושמירה עליו.

התנתקות מלאה מעזה כולל כל התשתיות, כחלק מהסכם סיום המלחמה. שהקטארים ימצאו דרך אחרת להעביר להם כסף, לא דרכנו.

שיעבדו בשיקום הבתים שלהם, לא אצלנו.

שילכו לקבל טיפולים רפואיים במצרים.

כל הפרה של ההסכם תגרור כניסת צה"ל מחדש וכיבוש שטחים לצמיתות. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

אז מה באמת אתם מציעים?

מעשי, שיכול לעבוד.

הייתה הצעה קונקרטית של הסעודים והמצרים להקים ממשל בפיקוח שלהם, שמבוסס על אנשי הרשות. וכמובן שמבחינתם זה צעד בדרך למדינה פלסטינית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ההצעה הזאת יכולה להיות מעשית רק אם החמאס יהיה מוחלש לגמרי/ יתפרק מנשקו. 

כאשר ההצעה עלתה בזמנו , חמאס שלט בסיוע הומניטרי שנכנס והיה חזק מספיק כדי להעיף כל גוף חיצוני שהיה נוחת בעזה ( וגם עכשיו עדיין זה המצב בצפון הרצועה)

לאחרונה  מנסים שזה ישתנה, שהסיוע לא יגיע אליהם בכל מיני דרכים. החברה החיצונית שמחלקת סיוע אחרי 3 ימים כבר הפסיקה ודרשה אבטחה יותר רצינית בגלל המתקפות על המתחמים. 

חמולות זאת דרך נוספת למנוע השתלטות של חמאס על המצרכים שמגיעים לתושבים. למיליציות  יש יכולת כלשהי גם לשמור על האנשים שכבר קיבלו חבילות והם  בדרך חזרה למשפחות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

ביבי יעלה שוב

מי יבחר בלפיד?

עייפתי מהמשחק הזה

עייפתי

אני גם לא חושב שיש הנהגה 

אני כן חושב שאנחנו הולכים לתקופה לא קלה 

אני לא מאמין שביבי יבחר שוב.

מי יעלה במקומו? לא יודע אבל אני בטוח שגם הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד

צריכים להשתנות כאן הרבה מאוד דברים. אחד מהם זה כמו להתווכח על עקרונות במקום על אנשים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

חמולות זאת דרך נוספת למנוע השתלטות של חמאס על המצרכים שמגיעים לתושבים. למיליציות  יש יכולת כלשהי גם לשמור על האנשים שכבר קיבלו חבילות והם  בדרך חזרה למשפחות.

חמולות זו דרך נפלאה לגרום למלחמת שבטים וזרימה של נשק לכל חור שאתה לא יכול לפקח עליו, נשק שלאחר מכן יופנה נגדך. אל תטעה, זו רק שאלה של מתי. 

מדובר באחד הרעיונות היותר מטומטמים, אבל בטווח הקצר-בינוני הוא יעיל כדי לשמר מצב מלחמה, אינטרס מובהק של החלאה.

מעניין אם כאשר יבוצע שימוש בנשק ישראלי כדי לפגוע בישראלים הוא יזכור מי נתן להם אותו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

מעניין אם כאשר יבוצע שימוש בנשק ישראלי כדי לפגוע בישראלים הוא יזכור מי נתן להם אותו

ברור זה יאיר גולן שבשביעי נסע לעוטף כדי לחמש את העזתים ולהצטלם עם משקפי שמש.

זו רמת הטיעונים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

הייתה הצעה קונקרטית של הסעודים והמצרים להקים ממשל בפיקוח שלהם, שמבוסס על אנשי הרשות. וכמובן שמבחינתם זה צעד בדרך למדינה פלסטינית.

"קונקרטית"

אם חמאס היה עם הכוח שלו האנשים האלה היו מגלים על כוח הכבידה מניסיון אישי תוך חודש.

פורסם

ו… ?

נגיד שזה היה קורה:

1. אלו לא ישראלים שנהרגים 

2. יש לך תירוץ מושלם להיכנס ולגמור את העבודה

3. החטופים שעדיין בחיים, נמצאים בישראל

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, eladns כתב:

מי יבחר בלפיד?

סקר אחרון שנערך עבור "מעריב". עם ובלי בנט. כן, אני יודע זה רק סקר, אבל זה הכלי היחידי והאמין שאני מכיר חוץ מהבחירות עצמן. בטח יותר אמין מ"מי יבחר" ו"אחרי שכל כך".

3907136-46.webp

3907137-46.webp

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה מראה כמה הסקרים הם בלוף

משנת 2012 שהוא התמודד הוא מקבל סדר גודל של 20 מנדטים אבל יום אחרי הבחירות הוא מגיע למספר חד ספרתי של מנדטים 

והמפלגות החרדיות זה פשוט הכוח שלהם. לא צריך להיות סוקר בשביל לדעת 

• תוכן חדש...