Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, MostlyWicked כתב:

המחבל מהפיגוע ברעננה הוא תושב חברון. בואו ספרו לי עוד על כמה זה חשוב ועוזר לביטחון להביא לפה פועלים מהשטחים.

המחבל מהפיגוע שב"ח.

בואו ספרו לי עוד למה טוב לחיות אחד בתחת של השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

כשטראמפ נתן לביבי אפשרות לשרטט גבול ולספח מה שבא לו איך שבא לו רעדו לו האשכונים שלו.

מה??

זה ממש ממש לא נכון.

ביבי רצה לספח חלקים מיו״ש והוא נתקל בהתנגדות חריפה של טראמפ והלשכה שלו.

הסכם השלום עם האמירויות נולד בחלקו, ע״י קושנר, כדי לתת לביבי סולם לרדת מעץ הסיפוח וההתחייבות לא לספח, היתה תנאי בסיסי של האמירויות לחתימה על ההסכם.

מתוך הספר של ברק רביד:

image.thumb.png.b3131f6c157ee58784e90b06e4494039.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, MostlyWicked כתב:

המחבל מהפיגוע ברעננה הוא תושב חברון. בואו ספרו לי עוד על כמה זה חשוב ועוזר לביטחון להביא לפה פועלים מהשטחים.

אם הייתה לו משכורת מישראל, הוא לא היה צריך לבצע פיגוע דריסה ודקירה. הוא יכול היה לקנות נשק.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

האשכונים שלו.

Tiny piece of paper Meme Generator - Imgflip

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, Coro כתב:

אם הייתה לו משכורת מישראל, הוא לא היה צריך לבצע פיגוע דריסה ודקירה. הוא יכול היה לקנות נשק.

לא היית מגיע רחוק כמחבל.

כשאתה עושה פיגוע אתה לא מביא נשק מהבית ואתה מקבל את התשלום מראש. אל תהיה פראייר.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Ziv כתב:

שמע קטע - אני "שמאלני". מאז ומתמיד הצבעתי ליאיר לפיד, על כל גלגוליו. וגם בהמשך הדרך מתכוון להצביע לו. 

לפיד שמאלני? 🤣🤣🤣

לפני 43 דקות, Ziv כתב:

לגבי עניין המחצבות - קראתי. בסיס הטענה הוא שזה שטח כבוש. אם זה מה שאתה חושב על אדמת יו"ש אז צר לי, אין מה להעמיק בדיון.

למה מה זה? שטח משוחרר?

פורסם
לפני 14 דקות, Gosser1860 כתב:

Tiny piece of paper Meme Generator - Imgflip

אם מר צ'או היה מנהל את המדינה כבר היינו שולטים על כל המזרח התיכון.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

המחבל מהפיגוע שב"ח.

בואו ספרו לי עוד למה טוב לחיות אחד בתחת של השני.

לדעתי מי שהעסיק אותם צריך לשבת בכלא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

לא עזה ולא יהודה ושומרון הם אדמות ישראל.

יש לי הרגשה שלהודעה הזאת הולכים להיות הרבה דיסלייקים. אבל אלה העובדות.

עדיין לא...

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

הם שלנו כי טרחת לספח אותה על תושביה.

אחרי שרוב תושביה ברחו...

לפני 50 דקות, פינדר כתב:

מה??

זה ממש ממש לא נכון.

ביבי רצה לספח חלקים מיו״ש והוא נתקל בהתנגדות חריפה של טראמפ והלשכה שלו.

הסכם השלום עם האמירויות נולד בחלקו, ע״י קושנר, כדי לתת לביבי סולם לרדת מעץ הסיפוח וההתחייבות לא לספח, היתה תנאי בסיסי של האמירויות לחתימה על ההסכם.

מתוך הספר של ברק רביד:

image.thumb.png.b3131f6c157ee58784e90b06e4494039.png

רמת אמינות

https://twitter.com/DavidM_Friedman/status/1534811256154116098

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

רמת אמינות

אמינות של עיתונאי, מול אמינות של פוליטיקאי.

אין לי דרך חד משמעית לקבוע מי מהם משקר, אני רק יודע שנתניהו הצהיר מעל כל בימה שהוא הולך לספח, וגם נתן תאריך (מה שהוא תמיד מתחמק ממנו כשהוא יודע שהוא לא מתכוון) ובסוף לא סיפח.

וזה לא שאני אוהד של נתניהו כן? מבחינתי הוא יוצא גרוע ב2 הגרסאות.

image.thumb.png.5caeaf8169ff7f956a303921ae9d2c8c.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אין לי דרך חד משמעית לקבוע מי מהם משקר, אני רק יודע שנתניהו הצהיר מעל כל בימה שהוא הולך לספח, וגם נתן תאריך (מה שהוא תמיד מתחמק ממנו כשהוא יודע שהוא לא מתכוון) ובסוף לא סיפח.

הוא היה לפני בחירות. אין אף אדם (נורמלי, כן.. )שהאמין לו

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

לאף אחד מהם אין אמינות, פשוט העיתונאי עם אג'נדה שמתאימה לך.

"שמעתי". למה רק 6? הוא יכל לרשום גם 12 אנשים ולא הייתה לך אפשרות לאמת את זה. 

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

מה שאני מנסה לומר, באנלוגיה לכביש (בסוף זה פורום רכב), אם רוצים שאנשים יפסיקו לחתוך פקקים/לגנוב אדומים/לא לעצור בתמרורי עצור אז או שאוכפים באופן סיזיפי או שמשקיעים בחינוך (שזו גם פעולה סיזיפית) או שניהם יחדיו. אבל להניח שבלעדי הפעולות האלו הכביש לא יהפוך לזירת מלחמה זה בעיקר תמים.

כן, בתור מי שקורא את הפוסטים שלי פה, אתה בטח מבין שאני לא אופטימי לגבי העתיד שלנו כאן, ולמעשה, אם הייתי חושב שהגירה היא פשוטה בשבילי - לא הייתי כאן.

בגדול, יש כאן כמה אפשרויות עקרוניות. האחת היא מה שהחברים מהימין הקשוח מפנטזים עליו - משהו שנע בין גירוש האוכלוסיה הערבית לאנשהו, לבין השמדה שלה. קל להבין כמה זה דיבורי סרק בעיקר ברמה של ״תחזיקו אותי״ או ייאוש - שאני יכול להבין לחלוטין אגב. גם כי אין לישראל יכולת אופרטיבית לעשות כזה דבר, וכבר כתבתי על זה מלא. וגם, כי בניגוד לפוסטים בפורום, לרוב הישראלים אין באמת רצון מוסרי בפתרון כזה. ואני יכול לחפור באריכות למה גם על זה.

אחרת היא תקווה למזרח תיכון חדש. גם בזה אני אישית כבר לא מאמין כל כך. לא יודע אם היה סיכוי אמיתי לשלום פה. באמת. אין לי מושג. אבל אני יודע שסקרים למיניהם מראים שפחות ופחות אנשים מאמינים בזה. וזו כבר בעיה בפניה עצמה.

השלישית היא ״חינוך מחדש״. שזה יפה על הנייר, כי נזכרים בזה שזה עבד לאמריקאים עם הגרמנים ויותר מרשים - עם היפנים. אבל אז אתה שואל את עצמך: מי יחנך מחדש, ולמה? ואז אולי אתה מבין שגם לזה אין סיכוי. כי אני לא בטוח שאפשר לחנך מיליוני בני אדם שתפקידם בעולם הוא לשטוף מכוניות, לעזור לגדל תפוזים ולהכין חומוס. די בגלל זה הקולוניאליזם מת, בסופו של דבר.

בקיצור, בהצלחה לכולנו וכו׳

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך שלום. צריך לקוות לשלום, אבל ללמוד לחיות לצד הדבר הזה עם מינימום נזק. ברור שאף אחד כבר לא מאמין בשלום עם הפלסטינים אחרי מה שהם עשו. אי אפשר לעשות שלום עם כזה דבר.

לחסל את כולם או לגרש אותם זה חלומות באספמיה.

חינוך מחדש זה קצת פחות דמיוני אבל זה מותרות שיהיה אפשר להתעסק בהן אחרי שנאבטח את הגבולות שלנו כמו שצריך.

מזרח תיכון חדש זה דווקא בר ביצוע ולמרות כל מה שקרה אנחנו עדיין בדרך לשם, הסעודים רוצים להכיר בנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

פשוט העיתונאי עם אג'נדה שמתאימה לך.

אתה מתבדח?

אתה כותב את זה תיכף אחרי ששלחת אותנו ללמוד מהטלגרם של מורן נטולת האג׳נדה?

היא בטוח מקור יותר אמין מעיתונאי שעובד שנים בכלי תקשורת מרכזיים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...