Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

צחקתי בקול רם. מצטער, אני אשם. פספסתי כשנסברת לדוד שעזה ויוש זה חלק מישראל. לא הייתי צריך להגיב מאותה הנקודה. 

כרגיל אני שמח שבחרת להתחמק מלענות לעניין והתעלמת לחלוטין מהקביעה שלך שענף הנדלן תלוי בפלסטינים, מה שמוכיח אותך על טעותך.

ואני כן אענה לך:

עזה ויו"ש אם לא שייכות לשטח מדינת ישראל - לשטח של איזו מדינה הן שייכות?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, Ziv כתב:

לעשות

אם לקחת דוגמא קצת קיצונית:

Why was the photograph of Emperor Horoito and General McCartur so  humiliating to the Japanese, and why did the Japanese try not to pulp it? -  Quora

ולעוד קריאה: https://en.wikipedia.org/wiki/Educational_reform_in_occupied_Japan

פסקה חשובה:

ציטוט

The primary strategy was to establish standards of education common among democratic societies. CIE was aware patterns built from these theories were relative to circumstances. Principles were general, but their expression was comparative. Eventually, these standards became benchmarks for the CIE to ascertain genuine progress in education reforms. The position was militarism and ultra-nationalism (promoting Japanese cultural unity) must not be a segment of school curriculum. The Division removed the military from academic institutions. Decision-making was left to the civilian population. The Americans decentralized administration and authority. At the same time, equality was practiced in education, and discrimination was eliminated. The basis of education must be facts and the experimental method applied whenever necessary. Last but not least teaching must be regarded as a profession that requires special training programs. These principles were published in three documents during the early part of the occupation: The Civil Affairs Handbook (1944), Education in Japan (1946), and Report of the United States Mission to Japan (1946).[

(הדגשות שלי)

---

אבל ישראל היא לא ארה"ב של אחרי מלחמת העולם השניה, ועזה/יו"ש היא לא יפן..

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

כנסו לטלגרם של מורן T תראו הכל.

אהה נכון, פינדר פעם קבע שהיא קיצונית.

היא שילוב מופלא של גזענות וטיפשות.

לא פלא שאתה כותב את מה שאתה כותב, כשהיא מקור המידע שלך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

לחקור, כן. נייטרליות, לא.

מצחיק שאתה חושב שהעיתונות פה היא נייטרלית.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתך כל מי שלא מסכים איתך הוא גזען/פאשיסט/טיפש. לא חדש. 

כן. כן..

ואני שמאלני הזוי ״לך להאג״..

התרגלתי

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין יותר עיתונות נייטרלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

מצחיק שאתה חושב שהעיתונות פה היא נייטרלית.

כן. כן..

ואני שמאלני הזוי ״לך להאג״..

התרגלתי

אתה זה שמתעקש להיות נייטרלי. גם אם לוחם צה"ל טעה, שיטופל בארץ.

היית מהיר בתגובה למורן T והקביעה שהיא גזענית, אבל אפס תגובה למוחמד מג'אדלה תומך הטרור שלא יכול להגיד "לא". ברגע שמישהו מתחיל לבלבל את השכל אתה יודע שהוא מנסה לחרטט אותך.

כשישב מול בן גביר ניסה בכל הכוח להוציא ממנו תשובות של כן/לא, אבל כששואלים אותו זה פשע. למד מחמאס.

פורסם
לפני 34 דקות, Ziv כתב:

כרגיל אני שמח שבחרת להתחמק מלענות לעניין והתעלמת לחלוטין מהקביעה שלך שענף הנדלן תלוי בפלסטינים, מה שמוכיח אותך על טעותך.

ואני כן אענה לך:

עזה ויו"ש אם לא שייכות לשטח מדינת ישראל - לשטח של איזו מדינה הן שייכות?

כרגיל ימניים גנריים פונים לסמכותנות, תוך ניסיון לקבוע ״עובדות״ מופרכות, כמו ילדים בגן שמספרים שאבא שלהם הכי חזק בארץ או משהו. אתם לא משעממים את עצמכם מתישהו?

הנה גם אני יודע לכתוב בבולד: אם עזה ויו״ש שייכות למדינת ישראל - למה המחנה שלך, הימין הקיצוני, מדבר על ״סיפוח״? ואם הן שייכות לישראל, אבל הערבים שם הם לא בעלי זכות הצבעה לכנסת ישראל - אתה יודע איך קוראים למסגרת המדינית כאן? כמובן בתור מומחה לענף הבניה, בטח שמעת על עתירות לבגצ בדרישה לאסור על הפעלה של מחצבות ישראליות ביוש. ובטח קראת את הדוח שהתייחסתי אליו, וקבע שבלעדיהן ענף הבניה כאן היה במשבר רציני. איך זה יכול להיות?! מה? איך הידע הטריוויאלי הזה שמדובר במדינת ישראל לא גלוי לשופטים, עותרים, נבחרי ציבור, ערבים, יהודים? ולמה אתה מצביע ליאיר לפיד, עם כל הידע הזה שלך? ולא מתמודד בעצמך?!

יאללה, תהנה בגנון הימני עם שאר החברים. ביי

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

היית מהיר בתגובה למורן T והקביעה שהיא גזענית, אבל אפס תגובה למוחמד מג'אדלה תומך הטרור שלא יכול להגיד "לא".

אחרי מורן עקבתי כמה שנים (התחלתי כשלמדתי ערבית והיא היתה כותבת על השפה הערבית), היינו בקבוצות ווטסאפ משותפות וגם יצא לי להתווכח איתה בטוויטר, עד שהשתקתי אותה.

אז כשאני אומר שהיא גזענית, זו לא שליפה מהירה.

לגבי מג׳אדלה, לא טרחתי להסתכל. אני יודע שהוא מן הסתם לא נייטרלי, וכנראה גם לא ציוני, אבל היי, אתה זה שלא ררוצה נייטרליות.

אני פשוט שונה ממך ולא מרגיש דחף בלתי נשלט למצוא סימטריה בכל דבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתם סתם מתווכחים על שטויות.

הבעיה עם המדינה הזאת, שהיא לא מסוגלת לעשות שום דבר בצורה יסודית עד הסוף.

עזה - אם מתנתקים, למה לא להתנתק עד הסוף? למה להמשיך לספק להם הכל? השארנו להם שם תעשיה של פרחים, זה לא מספיק?

יהודה שומרון - זה שטח ישראלי? אז אין שם פלסטינים. כולם שם ישראלים. לא רוצים אותם? אז צריך לשרטט גבול ברור. למה צריך התנחלויות ובלבולי מח וארגוני זכויות תחת וכיבושים וכל השיט הזה? או שיחיו כאזרחי ישראל כמו "המסכנים" באום אל פחם הכבושה או שיהיו 'פלסטין מזרח' וידאגו לעצמם. מה אנחנו צריכים את רמאלה וכל החורים האלה?

אי אפשר להסכים איתם על גבול, כי מבחינתם אין ישות ציונית, אז נחליט מה הגבול המתאים לנו, עם מחצבות, נקודות אסטרטגיות, ישובים יהודיים גדולים ושיסתדרו עם זה.

פשטות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

פורסם

כשטראמפ נתן לביבי אפשרות לשרטט גבול ולספח מה שבא לו איך שבא לו רעדו לו האשכונים שלו.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כרגיל ימניים גנריים פונים לסמכותנות, תוך ניסיון לקבוע ״עובדות״ מופרכות, כמו ילדים בגן שמספרים שאבא שלהם הכי חזק בארץ או משהו. אתם לא משעממים את עצמכם מתישהו?

יאללה, תהנה בגנון הימני עם שאר החברים. ביי

אם מישהו אי פעם תהה איך אפשר לרשום תגובה שהיא גם ילדותית וגם מתנשאת באותו המשפט - הרי לו.

שוב - אתה יכול לסרב להפנים שגם בתוך המחנה שלך יש אנשים עם דעות מגוונות - זה לא ישנה את התמונה.

אני סולד מסמוטריץ ונגעל מבן גביר. אני חושב שצריך להתייחס לכל כל אזרחי ישראל בצורה שוויונית והוגנת. 

כלפי חוץ - קרי הפלסטינים - שאינם אזרחי המדינה שלי - אני לא רואה לנכון לרחם או למצוא להם פתרונות. בטח שלא בזמן שהם רוצחים אותנו.

תמשיך לחשוב שאם תתן להם פרנסה הם לא ירצו לרצוח אותך. כנראה שתצטרך לנסות עם מזוודה גדולה יותר מ-53 מיליארד.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

הנה גם אני יודע לכתוב בבולד: אם עזה ויו״ש שייכות למדינת ישראל - למה המחנה שלך, הימין הקיצוני, מדבר על ״סיפוח״? ואם הן שייכות לישראל, אבל הערבים שם הם לא בעלי זכות הצבעה לכנסת ישראל - אתה יודע איך קוראים למסגרת המדינית כאן? כמובן בתור מומחה לענף הבניה, בטח שמעת על עתירות לבגצ בדרישה לאסור על הפעלה של מחצבות ישראליות ביוש. ובטח קראת את הדוח שהתייחסתי אליו, וקבע שבלעדיהן ענף הבניה כאן היה במשבר רציני. איך זה יכול להיות?! מה? איך הידע הטריוויאלי הזה שמדובר במדינת ישראל לא גלוי לשופטים, עותרים, נבחרי ציבור, ערבים, יהודים? ולמה אתה מצביע ליאיר לפיד, עם כל הידע הזה שלך? ולא מתמודד בעצמך?!

קודם כל, אם כבר לכתוב בבולד - לפחות שיהיה בטעם 😉

איפה ראית שהתייחסתי למחנה? איפה ראית אותי רושם סיפוח? מי בכלל רוצה את השטן הזה חי בתוכנו?

אני רושם כבר עשר הודעות שאני רוצה שיעופו מכאן. לא רוצה לתת להם מדינה על אדמת ארץ ישראל. על השיטה אני מוכן לדבר. יש לך מה להציע בנדון?

לגבי עניין המחצבות - קראתי. בסיס הטענה הוא שזה שטח כבוש. אם זה מה שאתה חושב על אדמת יו"ש אז צר לי, אין מה להעמיק בדיון.

מי שמדבר איתי על "עקיבוש" אני לא נכנס איתו לדיון. אתם יצאתם למלחמה - אנחנו ניצחנו, אתם הפסדתם. שאו בתוצאות.

וכדי לאזן, לאלו שבטוחים שיש פרטנר בצד השני:

העזתים המסכנים. רק רוצים שלום:

"מהנקודה הזו התגלגלנו לכ-9 שעות בתוך השיח כשמחבלים נמצאים מסביבנו. הם לא היו מחבלי נוח'בה, אלא אזרחים עזתים עם סכינים וגרזנים.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

כשטראמפ נתן לביבי אפשרות לשרטט גבול ולספח מה שבא לו איך שבא לו רעדו לו האשכונים שלו.

לא כשיר להיות ראש ממשלה.

• תוכן חדש...