Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

על זה אתה מתבסס? נו באמת. הוא לא עשה שום חישוב. הוא רק בילבל במוח.
במקום בשר בקר תאכל עוף. זה דורש שבריר מהמשאבים כדי ליצור את אותה כמות חלבון.
הוא דיבר עם מחסור בדלק מה הקשר? דלק אפשר לאגור, ואם לא יהיה דלק לאוכל לא יהיה גם לצבא אז מה זה כבר משנה?
הוא לא עשה שום חישוב של שטח/מה אפשר לגדל עליו/כמה מים צריך.
טוב שהוא לא דיבר על מחסור בחמצן. 

ניסיתי לחפש את הסרטון המדובר על חישובי שטח אבל לא מצאתי אבל נשאיר את זה בכך:

"אם אין לחם, תאכלו עוגות"

מ. אנטואנט

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

מירי רגב מוציאה פופקורן

אומנם זה ממש עצוב, אבל גם ממש מצחיק. לא יודע למה, אבל הידיעה הזו ממש הצחיקה אותי 🫠

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עידן ארץ בחור טוב, אבל כמו הרבה ליברטריאנים, גנרל מקלדת שלא מבין הרבה דברים בעולם האמיתי.

כמו שכתב זאביק7, הכוונה לא שנוכל לגדל הכל לבד במשק אוטרקי כמו צפון קוריאה, אלא שתהיה יכולת התמודדות עם משברים. ובמצב משברי, לא חייבים שיהיו תותים ואננס וקיווי, מספיק שנוכל לייצר נניח אפילו 50% מהתוצרת ביחס לזמנים רגילים. אותי לימדו ש-50% זה יותר מאפס, ובמקרה של מחסור קיצוני זה הבדל בין חיים למוות.

למשל, שניים מהגידולים החשובים ביותר - דגנים ותפוחי אדמה - הם גידולים ממוכנים מאוד, ואפשר לגדל אותם על שטחים עצומים עם מעט מאוד ידיים עובדות באופן יחסי.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

תחכיר לבדואים חוות חקלאיות, גם ככה הם משתלטים על השטח. יגדלו לך יופי של פלפלים ויופי של עגבניות.

הם מעדיפים לגדל גראס 

פורסם
לפני 7 שעות, Gosser1860 כתב:

אומנם זה ממש עצוב, אבל גם ממש מצחיק. לא יודע למה, אבל הידיעה הזו ממש הצחיקה אותי 🫠

כן, אני צחקתי מה"זה שנחקרת בשבכ, לא אומר שאתה מבין במודיעין" שגלנט זרק לבן גביר, לפי מה שקראתי אתמול.

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ע״פ דיווחים הפציצו מטרות חות׳ים בתימן,

רק אני מדמיין כפכפים מעליאקספרס עפים באוויר כשזה קורה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפציצו אחרי שווידאו שכולם התפנו משם, לא לדאוג. מה שכן, הרבה הרס.

המערב מנסה בכל הכח לא להיגרר למלחמה ולא מבין שהוא כבר מותקף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, BoazB11 כתב:

יש לזה פיתרון פשוט: ליגליזציה.

בלי זה, משלמי המיסים הולכים לאכול אותה בגדול

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

הם מעדיפים לגדל גראס 

היום הם מעדיפים לחיות על חשבון קצבאות של ביטוח לאומי: קצבאות הבטחת הכנסה, קצבת ילד נכה ועוד...

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

הפציצו אחרי שווידאו שכולם התפנו משם, לא לדאוג. מה שכן, הרבה הרס.

המערב מנסה בכל הכח לא להיגרר למלחמה ולא מבין שהוא כבר מותקף.

אם פגעו במחסנים ויחידות ניטור ואיכון זו התחלה טובה. אם התותים ימשיכו בהתקפות שלהם הם כנראה

יחטפו עוד כמה מתקפות.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבעיה פה שמדובר בכת של חולי נפש שלא ממש אכפת להם למות, וזה מדרדר מדינה שלמה שנמצאת גם בלי זה במצב מחורבן במיוחד. זה לא כמו חיזבלה בלבנון, התימנים היו מתים לחיות כמו הלבנונים. החותים זה קבוצה שמבחינתה סבבה שימותו מליון תימנים בלי אוכל ומים העיקר שהם ירו עוד טיל על איזו ספינה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

מכתב לג'ו ביידן:

תודה ביידן, הוכחת שאתה ידיד אמת גם מעבר לאינטרסים קרים נטו בין מדינות.

איך הגעת לכאן לאחר השביעי באוקטובר וחיזקת אותנו כשביבי היה שרוי בהלם וטראומה (שהוא יצא לצאת ממנה חלקית רק אחרי חודש בערך מאז עדיין מציג רפיסות  ), קראו לך זקן סנילי ועוד ועוד, הראת כמה אתה חד ואיפה הלב שלך, הסברת לנו שאף פעם אנחנו העם היהודי לא ניהיה לבד יותר בשעתנו הקשה אמרת ועשית , לא נשכח את זה.

תודה ביידן על הרכבת האווירית שמלאת לנו את מאגרי הנשק המדוללים שלנו על ההתחלה (שגם מזה ביבי לא ידע כמובן ).

תודה ביידן שמעבר לחימוש הישיר הזה הצבת לנו עזרה צבאית הקפית, כבר הפסקנו לספור כמה טילים מהחותים התחתים האלה סכלת ישירות,  כוחות אמריקאים שפרוסים במרחב ישראל (כן תודה ביידן על הגב המדיני שאתה נותן לנו, במיוחד כשאתה נכנס לשנת בחירות וזה יוצר לך בעיה מול כל הווקים וסנדרסים השטחיים האלה, אתה פועל באמת כמו שאמרת עציוני אמיתי.

תודה ביידן שלמרות כל העלבונות והשמצות ללא הכרת הטוב שספגת מכיוון הממשלה כיוונת אותנו למקום הנכון בחכמה שרואה קדימה, סטנדרטים של פעולה שכדאי לעשות במלחמתנו בחמאס קודם כל לטובתנו,  הווטו העוצמתי באום שיש לנו ממך, מעשים ולא דברי רהב חלולים שנהוגים במקומותינו.

פשוט חבר אמיתי של ישראל וזה לא ישכח לך, למרות שבטוח שעוד חמש דקות רבים בישראל יחזרו להיות כפויים טובה וללכלך עליך 

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 2
  • לא הבנתי... 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

התימנים היו מתים לחיות כמו הלבנונים. החותים זה קבוצה שמבחינתה סבבה שימותו מליון תימנים בלי אוכל ומים העיקר שהם ירו עוד טיל על איזו ספינה.

מבחינה היסטורית, לשום תימני משבט/פלג מסוים לא אכפת משאר התימנים, נקודה. הרבה לפני התותים. אם תרצה, זאת ההגדרה של פרימיטיבים - השבט שלי - או ליתר דיוק הגברים בשבט שלי - וכל השאר שיישרף.

וכן, יש לנו מופעים דומים לתופעה גם פה. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה למה אי אפשר להתמודד איתם בדרכים מערביות. 

התקיפות של האמריקאים והבריטים זה לא מה שיחזיר את השקט בנתיבי השיט.

• תוכן חדש...