Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובאנגליה מבקשים עדויות על פשעי המלחמה של ישראל.

צריך להציף אותם בניצולי נובה והקיבוצים. נראה אותם חוקרים את זה בניגוד לרצונם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

ובאנגליה מבקשים עדויות על פשעי המלחמה של ישראל.

צריך להציף אותם בניצולי נובה והקיבוצים. נראה אותם חוקרים את זה בניגוד לרצונם.

אישית, שלחתי להם ואף קבלתי אישור שהחומר התקבל ויעבור בדיקה. מוטב עם המון ישראלים יעשו זאת. כל רקטה שעפה משם זה פשע מלחמה. ברור לי שהמטרה שלהם הפוכה, אבל אם יהיו מיליוני פניות של ישראלים, הם יאצלו לחזור בהם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, SurfHigh כתב:

טבריינים זה האשקלונים של הצפון. 

האשדודים זה העפולאים. 

יש נקודות משיקות בין טבריה לאשדוד, שתיהן עיר נמל בהווה או בעבר.

שתיהן עם אחוז גבוה של מסורתיים/דתיים

שתיהן אבודות בקונספציה שביבי הוא המלך.

וכמובן לאלו שלא הבינו, הכל בהומור ואין בכוונתי לפגוע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

אישית, שלחתי להם ואף קבלתי אישור שהחומר התקבל ויעבור בדיקה. מוטב עם המון ישראלים יעשו זאת. כל רקטה שעפה משם זה פשע מלחמה. ברור לי שהמטרה שלהם הפוכה, אבל אם יהיו מיליוני פניות של ישראלים, הם יאצלו לחזור בהם. 

אתה יכול לשתף קישור/כתובת מייל להגשת הטופס?

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

לפי הנתונים שאני מכיר, 25 אלף זה לפאבליק קולג׳. 50 אלף לקולג׳ פרטי. האייבי ליג יותר יקרים.

שכ״ל ב UT Austin (ציבורית, מדורגת בטופ 10-20 במדמ״ח בארה״ב, תלוי את מי שואלים) - $12k~ לשנה למי שגר בטקסס.

סטטיסטית, למעלה מ50% מהסטונדטים מקבלים מלגות, לפי הנתונים שהמוסד משתף.

אין ספק שזה יותר מה$3k~ שמשלמים בישראל, אבל המיסוי כאן נמוך בפער רציני (~30% אפקטיבית למדרגות גבוהות) וגם השכר טוב יותר, וכמובן עלויות מחיה וכו׳. נכנס יותר + יוצא פחות, וכאן מדובר על דברים החוזרים על עצמם כל שנה ולא הוצאה חד פעמית.

סטודנט שסיים הנדסה בUT והולך לעבור כג׳וניור איפשהו ומרוויח $120 בשנה, מהם נשארים לו בכיס $90~, יכול לחזל״ש את החוב בזריזות גם אם לא קיבל מלגה.

סטודנט שלמד מדעי המגדר משולב עם קלרינט, יצטרך להפליפ הרבה המבורגרים (או למגדר הרבה קלרינטים) עד שיחזיר את החוב, אבל כמו שרומן אמר: סוף מעשה במחשבה תחילה. אם הילדה שלי תרצה לקבל מאבא סבסוד מסוים לשכ״ל, היא תצטרך להראות לאבא תכנית עסקית משכנעת, ואם אבא לא ישתכנע מהתכנית העסקית אז אבא (aka the Board) לא ייכנס כשותף בדונוונצ׳רס. לא כי אבא קמצן, אלא כי אבא מאמין באוריינות פיננסית, ואחריות. 

אפשר לעשות אחלה נטוורק ולהתקבל לאחלה faang גם בלי תואר מהארווארד או איזה אייבי אחר, וגם באייבי׳ס צריך לדעת מה אתה קונה - ואילו תארים מצדיקים את זה. האייבי׳ס מתדלקות שני דברים: נטוורק ואגו. אני לא יודע לתמחר אגו אבל יודע לתמחר נטוורק, וזה תלוי תפקיד וסוג תואר, אין דין חישמולטור כדין בוגר ביזנסקול, וכמובן שכל זה לא רלוונטי במיוחד לדיון בקארספורום >.<

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

והתיאוריה שלך לא רלוונטית אם יתברר שהתוכנית העסקית צפויה להיכשל כי הבת שלך לא מסוגלת לחשב 2X2 ותחליט שמה שמתאים לה בחיים זה להיות עו״ס. או לנגן קלרינט בתזמורת העירונית.

במבט של המדינה יש צורך בכל אותם ״מדעי הדשא״ במספרים כאלה או אחרים. ״צינור הדם״ חי וקיים, מישהו צריך לנהל את החיים עצמם, ואנחנו לא טרנזיסטורים וביטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא מבין למה מדינת ישראל מגישה את הצוואר שלה לשחיטה בהאג.

כאילו רוצים בכוח להשמיד את עצמנו 

כי אנחנו לא רוצים להיות כמו איזה מדינת עולם שלישי מעפנה שמנודה מהעולם המערבי ומהקהילה הבינלאומית.

אם היינו מתחמקים מזה, זה נראה כהודאה באשמה. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, oryo כתב:

האייבי׳ס מתדלקות שני דברים: נטוורק ואגו

בזמן האחרון הן מתדלקות עוד שני דברים, שנאת ישראל וטרור.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אני לא מבין למה מדינת ישראל מגישה את הצוואר שלה לשחיטה בהאג.

כאילו רוצים בכוח להשמיד את עצמנו 

כי ישראל היא לא מעצמה צבאית או מדינית ברמה של רוסיה או ארהב או אפילו גרמניה ואנגליה, שיכולה להתעלם מהעולם. וכי אנחנו תלויים בגויים כדי להלחם אפילו בארגון טרור, כולל גוים אנטישמים, כמו טורקיה.

בין שאר הבעיות ב"קונספציה", אחת הגדולות היא שהרגילו אותנו לחשוב על עצמנו כ"מעצמה". בפועל אנחנו מדינת חסות די חלשה. זו גם עוד סיבה למה ימין על מלא מלא הוא לא ריאליסטי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...