Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אם תרצה, זאת ההגדרה של פרימיטיבים - השבט שלי - או ליתר דיוק הגברים בשבט שלי - וכל השאר שיישרף.

וכן, יש לנו מופעים דומים לתופעה גם פה. 

זאת ההגדרה של קבוצת שייכות. לא קשור לפרימיטיביות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
"שר הביטחון יואב גלנט קיים הערכת מצב באוגדת איו"ש יחד עם אלוף פיקוד המרכז יהודה פוקס, מפקד האוגדה תת-אלוף יקי דולף ומפקדי החטיבות המרחביות בגזרה. לדברי גלנט, "החמאס מנסה לקשור בין עזה ליהודה ושומרון ולהצית את השטח, עלינו למנוע זאת בכל דרך ולהסדיר את נושא הפועלים והכספים. זה עלול לפגוע בהשגת מטרות המלחמה".
לדברי גלנט, "בכל מה שקשור לעזה יש רובד כפול, פעם אחת השראה, פעם שנייה מחולל זעם. אני אומר בצורה הברורה ביותר: רשות פלסטינית חזקה היא אינטרס ביטחוני-ישראלי, לא פחות מזה".

הנה משהו שלא ניסינו בעבר: רשות פלסטינית חזקה! בדיוק כמו שהחמאס היה בתקופת ביבי. בדיוק כמו שחיזקנו אותם באוסלו.
ימין על מלא מלא!

ימין, שמאל, מרכז -  בסוף בחירות זה רק מלחמת פופוליזם על מי יקבל כיסא ופנסיה שמנה. לא מעניין אותם המדינה, האזרחים - כלום! כולם אותו חרא.

פורסם

ילדז יצא מהמדינה וחזר למיאמי זה אומר רק דבר אחד - תהיה בזמן הקרוב מתקפה של חיזבאללה ואנחנו הולכים לאכול אותה.

אם החישוב שלי נכון, מדובר על מתקפה שתהיה בעוד חצי שנה ואולי פחות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

מה אתה מציע?

בעניין הזה הרשות וחמאס זה אותו דבר.

התכנים במערכת החינוך שלהם די דומים. הם מטיפים בגלוי במסגדים נגד ישראל ונגד יהודים.

ההבדל היחיד בלתת להם את השליטה בעזה ולא לחמאס זה טכני כדי לרשום שניצחנו את חמאס. בפועל נקבל אותה תוצאה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, DareDevil כתב:

ילדז יצא מהמדינה וחזר למיאמי זה אומר רק דבר אחד - תהיה בזמן הקרוב מתקפה של חיזבאללה ואנחנו הולכים לאכול אותה.

אם החישוב שלי נכון, מדובר על מתקפה שתהיה בעוד חצי שנה ואולי פחות..

איחוד הצלה מצאו מי יבוא וימלא את החוסר שלו?

• מצחיק 2
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

איחוד הצלה מצאו מי יבוא וימלא את החוסר שלו?

הנעליים יותר מדי גדולות בשביל מישהו אחר..

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה אתה מציע?

גורם צבאי מתריע מ"אינתיפאדה של נשקים, לא אבנים".

בחייאת ראבק, נתת כסף, אישורי כניסה לפועלים, טיפול רפואי לעזתים, קיבלת טבח ומלחמה בדרום. אם אי כניסה שלהם יגרום להבערה של הגדה צריך טנקים גם שם.

שהפועלים שלהם יבנו בשכם, לא בתל אביב.

*שיבנו בתים, לא מנהרות כן?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

יובל אתה חולם יותר מדי, הרי זה מה שיקרה.. יהיו מנהרות לראש העין..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

גורם צבאי מתריע מ"אינתיפאדה של נשקים, לא אבנים".

בחייאת ראבק, נתת כסף, אישורי כניסה לפועלים, טיפול רפואי לעזתים, קיבלת טבח ומלחמה בדרום. אם אי כניסה שלהם יגרום להבערה של הגדה צריך טנקים גם שם.

אתה עדיין בסרט שאתה חי במעצמת על מהחלל, אה?

עזוב את זה. גורמים צבאיים ומדיניים מדברים על ההשפעה של זה שפועלים מיוש לא מורשים להכנס לישראל, גם עליהם וגם עלינו. ענפים שלמים פה קורסים ולצד השני ביבי הלך לבקש ממדינות ערב שישלמו לפלסטינאים אבטלה. כי זה יותר הגיוני מלהכעיס את בן גביר.

עזוב את זה. הכנסת טנקים. הרסת עוד כמה ערים. ומה אז?

אין לישראל שום עתיד שלא כולל אוטונומיה מדינית כלשהי לפלסטינאים. ושוב, פתרונות ילדותיים ברמה של "נגרש אותם", הם ריאלים בערך כמו להציע קומוניזם או שכל אחד מאיתנו יהיה כןכב רוק מיליונר רב שגל.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אין לישראל שום עתיד שלא כולל אוטונומיה מדינית כלשהי לפלסטינאים. ושוב, פתרונות ילדותיים ברמה של "נגרש אותם"

זה אפשרי, אבל יש לזה מחירים גבוהים מאוד שאנחנו בשלב זה לא מוכנים לשלם, מחירים שמי יודע אולי יום אחד עוד נאלץ לשלם.  

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם זה שלא מכניסים פועלים לעבוד כאן בבניין.
אני חושב שזה צעד מבורך, מבחינתי עדיף לשלם פי 2 ולהביא פועלים ממולדובה/כל מדינה אחרת במזרח אירופה ולא לתת לחברה האלה שאוהבים אותנו כמו שאני אוהב כאב שיניים פרנסה, גם ככה איכות העבודה שלהם היא מינוס מינוס וגם התפוקה.
זה טוב לנו אבל גם טוב להם, יתן להם את התמריץ לבנות מערכת כלכלית שלא מבוססת על "לעבוד בישראל".
אותנו זה ינתק מהם גם בתלות וגם כלכלית, רוצים להתנתק מהם הרי לא? צריך להתחיל מדברים כאלה.

אבל אם עושים את זה למה מכניסים פועלים לעבוד בבניין ביו"ש???

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

יובל אתה חולם יותר מדי, הרי זה מה שיקרה.. יהיו מנהרות לראש העין..

אז שרמאללה תיראה כמו עזה.

לפני 37 דקות, יבגניפ כתב:

אתה עדיין בסרט שאתה חי במעצמת על מהחלל, אה?

עזוב את זה. גורמים צבאיים ומדיניים מדברים על ההשפעה של זה שפועלים מיוש לא מורשים להכנס לישראל, גם עליהם וגם עלינו. ענפים שלמים פה קורסים ולצד השני ביבי הלך לבקש ממדינות ערב שישלמו לפלסטינאים אבטלה. כי זה יותר הגיוני מלהכעיס את בן גביר.

עזוב את זה. הכנסת טנקים. הרסת עוד כמה ערים. ומה אז?

אין לישראל שום עתיד שלא כולל אוטונומיה מדינית כלשהי לפלסטינאים. ושוב, פתרונות ילדותיים ברמה של "נגרש אותם", הם ריאלים בערך כמו להציע קומוניזם או שכל אחד מאיתנו יהיה כןכב רוק מיליונר רב שגל.

זורם על אוטונומיה, אמרתי את זה מההתחלה.

אוטונומיה זה אומר שאין להם צבא, הם לא תלויים בך כלכלית, והם מפנים לעצמם את הזבל. בערך מה שקורה היום.

מה שאתה לא מבין זה שמבחינתם אוטונומיה זה רק כשיקחו ליבגני את הבית ויזרקו אותו לים, אז השאלה היא לא למה אני חושב שאנחנו מעצמה, אלא למה אתה מסרב לראות את המציאות.

תמשיך לחלום שמתישהו יקבלו אותך לחומוס בשכם.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...