Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מבין שיש פה משהו מסריח

ברור. ביבי. 

לפני 23 דקות, Supertigre כתב:

רק שכל זה קשור רק לסין עצמה וההתנהגות הלא הוגנת שלה. 

אפשר להגיד שגם הטלת סנקציות על תעשיית המוליכים למחצה זה לא הוגן...
אפשר להתווכח על הרבה דברים שסין עשתה ועושה, אבל זה לא שונה בהרבה מטקטיקות של כל מעצמה/וואנבי מעצמה אחרת בהסטוריה.
ריגול, גנבת טכנולוגיה, הקמת בסיסים ברחבי העולם תוך שימוש במנופי לחץ או מיזימים תמימים, כל אלה פרקטיקות שאני לא בטוח שמעצמות/מדינות אחרות לא נוקטות בהן.
ההבדל הוא שסין נהפכה בעיני ארה"ב מנייטיב נחמד שאני מייצר אצלו אייפונים בזול למעצמה שאולי תחליף אותי ומבחינת ארה"ב זה לא בא בחשבון, ונקווה שהאמריקאים ינצחו בעימות הזה שכרגע הוא עדיין שקט, כי וואלה לא בא לי שהסינים והרוסים ינהלו את העולם.

השלום שסרר פה מסוף מלחמת העולם השניה נראה כרגע סופר שברירי. כדאי שמהר מאוד נתחיל לייצר פה נשק בסיסי ונגדיל את צבא היבשה.
אם אוקראינה תיפול הרוסים ימשיכו למדינה הבאה בתור.
האיראנים יכולים להגיע לפצצה בכל רגע ואז אף אחד לא יעצור אותם מלהטיל אגמוניה ושליטה על עוד מדינות במזרח התיכון.
הסינים נמצאים במצב ממש גרוע וזה עלול לתדלק את השאיפות הלאומיות שלהם ל"איחוד עם טיוואן" מה שבוודאות (לדעתי) יגרור עימות ישיר בין ארה"ב לסין.
ויש גם איזה מדינה, צפון קוריאה, ששם בכלל אי אפשר לדעת מה יעבור למטורלל בראש.

בקיצור נראה הרבה יותר קרוב למלחמה מאשר להמשך הסטטוס קוו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ברגע שצה"ל יוצא מאזור מסוים ברצועה, מייד מתחילים השיגורים משם. ממשלת ישראל לא מבינה את מה שסנחריב הבין כבר במאה ה-8 לפני הספירה. 

• אהבתי 2
פורסם

וזה?

לי נראה שמה שצריך להבין פה זה שה "ביחד ננצח" הזה זו איזושהי פיקציה ורודה. חמאס ומזדהיו הם גרילה והמספרים שלהם אינסופיים.

אין דרך לאדות את הנוכחות הזו ואת הרצון לפעולות כאלו מפני השטח.

זה לגמרי whac-a-mole

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עכשיו לנצח את חמאס זה פיקציה ורודה? אני מקווה שאתה לא משתמש בפורום כדי לנסות להשיק מותג של גלולות ציאניד.😂

אני חושב שזה פשוט עניין של זמן עד שיהרגו מספיק מהם. רעיונות אתה לא יכול לאדות אבל אתה יכול להפוך את החיים של מי שמחזיק ברעיונות האלה לבלתי נסבלים.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

וזה?

לי נראה שמה שצריך להבין פה זה שה "ביחד ננצח" הזה זו איזושהי פיקציה ורודה. חמאס ומזדהיו הם גרילה והמספרים שלהם אינסופיים.

אין דרך לאדות את הנוכחות הזו ואת הרצון לפעולות כאלו מפני השטח.

זה לגמרי whac-a-mole

הייתי אז ילד אז אני אולי לא זוכר.
גם ב"חומת מגן" כל כך מהר שמענו תלונות? כאילו אני מבין שעכשיו יש חטופים וזה סיפור אחר, אבל אני מדבר רק על טיהור השטח.
לא לא זכור לי חוסר סבלנות כזה מאותה תקופה.

להזכירכם נבנה שם בסיס טרור מטורף במשך 12-15 שנה כולל מערך תת קרקעי סופר מסובך, כולל מערך ייצור, כולל מערך מודיעין, כולל מערך שיגור. ארגון סמי צבאי לכל דבר ועניין, ויש אנשים שמצפים שהדבר הזה יפורק ב-3 חודשים? פחחחחח
באיזה סרט אתם חיים. עבודת הניקוי תימשך שנים ותדרוש תחזוקה ללא הרף, כמו שקורה ביו"ש.

• אהבתי 4

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אז עכשיו לנצח את חמאס זה פיקציה ורודה? אני מקווה שאתה לא משתמש בפורום כדי לנסות להשיק מותג של גלולות ציאניד.😂

אני חושב שזה פשוט עניין של זמן עד שיהרגו מספיק מהם. רעיונות אתה לא יכול לאדות אבל אתה יכול להפוך את החיים של מי שמחזיק ברעיונות האלה לבלתי נסבלים.

זה לא עכשיו, זה מההתחלה. לצערך לצערי ולצער כל ישראל הפתרון לסיטואציה מול עזה אינו צבאי אלא מדיני. הצבא אמור להיות כלי עבור השגת פתרון, אבל בישראל התרגלו לכך שהצבא הוא הוא הפתרון עצמו - אף אחד לא מדבר על היום שאחרי ואיכשהו כולם בסדר עם זה. "זה לא הזמן" או משהו.

אם עדיין לא נפל לך האסימון שאין באמת דבר כזה מיטוט חמאס ו"הרתעה" - הוא אולי ייפול עוד חודש, אולי שנה, אולי לעולם לא. גם אם צה"ל יעבור מחילה מחילה, מתישהו צה"ל יצא משם ואיזה מחבל מפוייח יעשה תמונה עם וי ובנדנה ירוקה. "ההתנגדות ניצחה" הם יכריזו, ושלל היתומים יעמדו בתור להתגייס לסיבוב הבא. 

אם השאיפה היא להשאר שם לצמיתות ולשטר 2מ אנשים - ובכן, זה לא באמת בר קיימא (מבלי להכנס לישימות מלכתחילה). היינו בסרט הזה ואכן לא יצא מהברז קולה. 

השורה התחתונה שלך כאילו נלקחה ממחברת האידאולוגיה של חמאס עצמם, הם הרי יודעים שאין להם סיכוי לנצח את ישראל צבאית ולכן מוכרים לדפקטים שם בעזה שרק צריך למרר לישראל את החיים מספיק עד שהישראלים יתאיידו והאדמה תחזור אליהם. חיים בסרט, לא ככה? 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה מדבר על פתרון, אני מדבר בסך הכל על הסרת האיום המיידי.

אלה שני דברים שונים לחלוטין.

אני לא יודע אם ניתן להגיע לפתרון מדיני. זה תלוי ביותר מדי רצונות ושאיפות ואידאולוגיות סותרות ומנוגדות.

מה שאני כן יודע, זה שאת האיום המיידי ניתן להסיר בפעולה צבאית. אחרי שתפרק להם את כל המערך ההתקפי שהם בנו ולא תאפשר להם להקים אותו מחדש, האזרחים בצד שלנו יוכלו לחיות בביטחון. זה כמובן לא פתרון הכי אידאלי אבל זה הפיתרון הישים היחיד כרגע.

לפני 38 דקות, oryo כתב:

השורה התחתונה שלך כאילו נלקחה ממחברת האידאולוגיה של חמאס עצמם, הם הרי יודעים שאין להם סיכוי לנצח את ישראל צבאית ולכן מוכרים לדפקטים שם בעזה שרק צריך למרר לישראל את החיים מספיק עד שהישראלים יתאיידו והאדמה תחזור אליהם. חיים בסרט, לא ככה?

לא ככה. האידאולוגיה שלהם היא לא למרר לנו את החיים כדי שנברח מפה אלא להרוג אותנו. הם אומרים זאת במפורש. נניח ויום אחד כולם יברחו מפה וישחררו את פלסטין מהנהר ועד הים, אתה חושב שבזה זה יגמר? התנועה הזאת קיימת בכל העולם. צריך להקשיב למה שהם אומרים. את הרעיון הזה אי אפשר להרוג. רק להערך בהתאם.

חובתך כמדינה לנטרל כל איום על האזרחים שלך. אסור לאפשר מצב כמו שהיה, שארגון טרור מעבר לגדר גודל למימדים מפלצתיים ומצליח לעשות מה שעשו. חייבים ליצור מצב שמי שעוסק בטרור יגלה שזה לא עובד וזה מה שלא עשינו במשך 15 שנה. אם היו עושים צה שעשו עכשיו ב2006 כשהרקטות הגיעו בקושי עד אשקלון, לא היינו מגיעים למצב הנוכחי. אם היינו נכנסים ומשמידים להם אתרי בניה של מנהרות (שידענו עליהם בלייב ולא עשינו כלום) לא היינו מגיעים למצב הנוכחי. אנחנו לא צריכים למרר להם את החיים כי אין לנו בעיה לחיות לצידם. אנחנו צריכים למרר את החיים למי שלא מוכן לחיות לצידנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אתה לא מבין לאן אני חותר בכלל.

"זה עניין של זמן עד שיהרגו מספיק מהם". כן, אם תהרוג חצי מיליון איש ברצועה, תצליח כנראה להרוג מספיק מחמאס והמזדהים שלהם שעל סף להפוך לחמושים. נראה לך שזה מציאותי? זה לגמרי תמות נפשי עם פלשתים מבחינה בינ"ל.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

הייתי אז ילד אז אני אולי לא זוכר.
גם ב"חומת מגן" כל כך מהר שמענו תלונות? כאילו אני מבין שעכשיו יש חטופים וזה סיפור אחר, אבל אני מדבר רק על טיהור השטח.
לא לא זכור לי חוסר סבלנות כזה מאותה תקופה.

להזכירכם נבנה שם בסיס טרור מטורף במשך 12-15 שנה כולל מערך תת קרקעי סופר מסובך, כולל מערך ייצור, כולל מערך מודיעין, כולל מערך שיגור. ארגון סמי צבאי לכל דבר ועניין, ויש אנשים שמצפים שהדבר הזה יפורק ב-3 חודשים? פחחחחח
באיזה סרט אתם חיים. עבודת הניקוי תימשך שנים ותדרוש תחזוקה ללא הרף, כמו שקורה ביו"ש.

בדיוק.

וזו הבעיה. רוצה לחזור לתקופה של נוכחות ישראלית קבועה בתוך עזה? דה-פקטו כיבוש? אנחנו חופרים לעצמנו פה בור חבל"ז.

אני לא מצפה לרגע שהכל יקרה בבום ותוך חודשיים שלושה נצא משם גברברים עם הידיעה שפירקנו את חמאס אחת ולתמיד.

הבעיה שלי היא שבניגוד לחומת מגן, אין לנו מושג לאן אנחנו חותרים פה. המטרות ערטילאיות וההנהגה לא מוכנה לדבר על היום שאחרי.

אנחנו במצב מורכב בהרבה ממה שהיה בחומת מגן. חמאס הוא לא אותו חמאס, ישראל היא לא אותה ישראל, העולם הוא לא אותו עולם.

פורסם
לפני 12 דקות, Pika007 כתב:

וזו הבעיה. רוצה לחזור לתקופה של נוכחות ישראלית קבועה בתוך עזה? דה-פקטו כיבוש? אנחנו חופרים לעצמנו פה בור חבל"ז.

לא רוצה אבל אין ברירה. ראינו מה קרה כשנתנו להם צ'אנס להקים לעצמם מדינה. נשלוט שם כמו שאנחנו שולטים ביו"ש. הניהול האזרחי יהיה ברובו פלסטיני כמו ביו"ש ומי שאומר אחרת סתם מבלבל בביצים.

לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

הבעיה שלי היא שבניגוד לחומת מגן, אין לנו מושג לאן אנחנו חותרים פה. המטרות ערטילאיות וההנהגה לא מוכנה לדבר על היום שאחרי.

יש לנו מושג לאן אנחנו חותרים. גם יודעים מה יהיה ביום שאחרי. ביבי אידיוט והוא לא רוצה להוציא את המילים האלה מהפה, בזה אני מסכים. מקווה שהוא פשוט לא יפריע לאחרים לקבוע עובדות בשטח.

לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

אנחנו במצב מורכב בהרבה ממה שהיה בחומת מגן. חמאס הוא לא אותו חמאס, ישראל היא לא אותה ישראל, העולם הוא לא אותו עולם.

חמאס הוא אותו חמאס בדיוק, פשוט נתנו לו 12-15 שנים לעשות מה שהוא רוצה ולבנות מה שהוא רוצה. הוא לא השתנה.
העולם אותו עולם, פשוט יש עכשיו טיקטוק ויותר חדשות, אבל בסדר העולם גם משתעמם מהר.

• אהבתי 3

פורסם

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

יש לנו מושג לאן אנחנו חותרים. גם יודעים מה יהיה ביום שאחרי. ביבי אידיוט והוא לא רוצה להוציא את המילים האלה מהפה, בזה אני מסכים. מקווה שהוא פשוט לא יפריע לאחרים לקבוע עובדות בשטח.

ביבי לא אידיוט. ביבי שורד. הוא צריך להמשיך להיות ראש ממשלה שמשלמים לו הוצאות ומחזיקים לו בתים, ואם המחיר הוא לנהל מלחמה בלי יעדים שלא תיגמר אף פעם זה מה שהוא יעשה. 

את החשבון לא הוא משלם. עוד לא גייסו בכפייה לקרבי אף טפיל שמשתכן במיאמי.

ומי יודע?

אולי הוא גם יצליח לנצח בסוף, במגרש הביתי.

לא את חמאס. את ביידן. יחזיר את טראמפ לשלטון ויחזור להיות החבר הטוב של ולדימיר.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין סיכוי.

בתרחיש הכי אופטימי סטייל ערוץ 14, שהוא מצליח בדרך לא דרך לעבוד על כל האומה להיבחר שוב ברוב גדול ולהפוך את האסון שהוא המיט עלינו להישג (הוא כבר התנסח ככה במהלך עסקת השבויים) כמה זמן נשאר לו לחיות? 

לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

כן, אם תהרוג חצי מיליון איש ברצועה, תצליח כנראה להרוג מספיק מחמאס והמזדהים שלהם שעל סף להפוך לחמושים. נראה לך שזה מציאותי? זה לגמרי תמות נפשי עם פלשתים מבחינה בינ"ל

מה חצי מליון? יש לך ברצועה 30-50 אלף חמושים. מהם חיסלת לפחות 8000.

מה יעזור לך לחסל חצי מליון איש? למה זה טוב?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יקרה בשביל ביבי אם טרמפ ינצח?

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

כמה זמן נשאר לו לחיות? 

ציטוט

בנציון (בן־ציון) נתניהו (מיליקובסקי) (י"ד באדר ב' תר"ע, 25 במרץ 1910[1][2]  ח' באייר תשע"ב, 30 באפריל 2012)

• מצחיק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בתאריך 15.1.2024 בשעה 17:11, Night Driver כתב:

כל כפרי המשולש, ואדי ערה, נצרת, רמלה, לוד.

22% מהאוכלוסייה שלך היום אחרי שיש עלייה רק של יהודים.

עדיין יחסית למה שהיו לפני רובם המוחלט עזבו

• תוכן חדש...