Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תוכנית מרשל זה הזוי.

ומה שארהב (/המערב) עושה עכשיו עם אוקראינה גם כן. 

אבל ערבים - מי ירצה אותם.

לא רוצים אותם *בפומבי* ומפילים אותם עלינו? אז לא להתלונן על "אקיבוש"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה קשור מחט לתחת?

אתה משווה את אוקראינה לפלסטינים? 

את מלחמת רוסיה-אוקראינה למלחמה שלנו?

א. אוקראינה מערבית לגמרי. מה לזה ולפלסטינים?

ב. ארה"ב לא מנסה "לשקם" את רוסיה. גם לא את אוקראינה. 

ג. אוקראינה/רוסיה לא רוצות בהשמדה מוחלטת של הצד השני. זה ריב על שטח ספציפי.

ד. אני אפילו לא יודע מי מגלם בהשוואה שלך את ישראל ומי את הפלסטינים. אוקראינה=ישראל ורוסיה=פלסטינים? WTF?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Ziv כתב:

מה שמצחיק זה שאתם חושבים שהרעיון של "טרנספר" הוא הזוי, אבל זה ממש הגיוני הרעיון שמישהו מהצד השני של העולם יקח אחריות על חבורה של בדואים מוסלמים קיצוניים רצחניים שמגדלים את הילדים שלהם על קדושת המוות, ישקיע בהם זמן, אנרגיה וכסף, כל זה בזמן שלו עצמו לא ייצא מזה כלום. כאילו יש מדינה בעולם שלא חסר לה צרות, אז היא מחפשת את הצרות שלה במזה"ת.

😂

ההיגיון פה דתי, ולכן אין באמת היגיון אבל בכל זאת זה קורה. מבחינתם זה מטרה קדושה להילחם ביהודים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

קודם כול, אני לא פוליטיקאי, סתם מהנדס.

שנית, זה פתרון שאמור להיות מבחינתך מעאפן. פתרון גרוע. אבל בסדר. לגבי חימוש כול עם ישראל - אני בכוונה לא מגיב שם.

אין לי ממש פתרון, אני הייתי רוצה שביבי יצא לעולם, ויגיד להם שהוא מחפש פרטנר מדיני, שיבוא ויקח אחריות על הרצועה, ויעזור לשקם אותה ולבנות להם תשתיות. שיהיה לפרטנר הזה שם ובולבול. ואם משהו מתחיל להריח שם כמו חמאס, שהקצה של הבולבול הזה יקוצץ.

אני רוצה או שמישהו יקח עליהם אחריות ויעזור לשקם אותם ואולי ככה תיהיה להם מדינה עצמאית ויעזבו אותנו.

או, שהעולם יראה שאף אחד לא רוצה אותם.

זה שאנחנו פה ולא במרכז אירופה ברוגע מכריח אותנו לחפש פתרון שעובד, לפחות כרגע, גם אם הוא מעפן. 

כמו שרשם זיו, מי ייקח עליהם אחריות? אף אחד לא מוכן לקבל אותם. אף אחד אפילו לא מוכן להביא להם סיוע הומינטרי איכותי, הכל מגיע להם פג תוקף. זה בדיחה.

וזה לא מפריע להם לצעוק "אכיבוש" תוך התעלמות מזה שאם לא היינו פה הם בעצם היו מחסלים כבר 1.3 מיליון עזתים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

מי ייקח עליהם אחריות? אף אחד לא מוכן לקבל אותם. אף אחד אפילו לא מוכן להביא להם סיוע הומינטרי איכותי, הכל מגיע להם פג תוקף.

אני מבין שקשה לקרוא. מה אני יכול לעשות עם זה...

- By lifting money bags

פורסם
לפני 26 דקות, Ziv כתב:

מה שמצחיק זה שאתם חושבים שהרעיון של "טרנספר" הוא הזוי

זה פשוט לא ראלי. ישראל היא לא האימפריה העותומנית ב-WWI ולא בעלי ברית ב-WWII.

לפני 26 דקות, Ziv כתב:

אבל זה ממש הגיוני הרעיון שמישהו מהצד השני של העולם יקח אחריות על חבורה של בדואים מוסלמים קיצוניים רצחניים שמגדלים את הילדים שלהם על קדושת המוות, ישקיע בהם זמן, אנרגיה וכסף, כל זה בזמן שלו עצמו לא ייצא מזה כלום.

פעם מדינה מהצד השני של העולם לקחה אחריות על חבורת נאצים ופנטים שהשמידו  עשרות מיליוני אנשים והשקיע בהם זמן, אנרגיה וכסף.

לפני 16 דקות, Ziv כתב:

ג. אוקראינה/רוסיה לא רוצות בהשמדה מוחלטת של הצד השני. זה ריב על שטח ספציפי.

אתה כנראה לא הקשבת לנאומו של פוטין בתחילת המלחמה. שום שטח ספציפי. 

פורסם
לפני 28 דקות, David32 כתב:

אני מבין שקשה לקרוא. מה אני יכול לעשות עם זה...

קראתי, אתה אומר שצריך לדרוש שיטפלו בהם ואם לא נוכל להגיד להם לא להתלונן.

אני אומר שזה כבר קורה.

כסף קטארי, יציאה מעזה, תיאום עם מצרים. כל זה סימנים ל"קחו אותם עזבו אותנו", ולמרות הכל אפילו חטיפים בתוקף הם לא שולחים להם.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

זה פשוט לא ראלי. ישראל היא לא האימפריה העותומנית ב-WWI ולא בעלי ברית ב-WWII.

פעם מדינה מהצד השני של העולם לקחה אחריות על חבורת נאצים ופנטים שהשמידו  עשרות מיליוני אנשים והשקיע בהם זמן, אנרגיה וכסף.

איך שני המשפטים שלך מסתדרים?

מדינה מהצד השני של העולם לקחה אחריות על האימפריה הנאצית. כנראה שאתה צריך להיות אימפריה כדי שיקחו עליך אחריות.

מצחיק שמצד אחד אתם אומרים כמה ישראל קטנה וחסרת משמעות בעיני העולם, אבל מצד שני מצפים שכולם יתערבו לה בעניינים. תחליטו - או שהיא מעניינת, או שהיא לא.

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

צודק - פעם אחת ארה"ב ניסתה וזה עבד. באירופה

שנבדוק כמה פעמים זה לא עבד?

וייטנאם. עיראק. אפגניסטן. כווית. 

ובטח יש יותר שאני כבר לא זוכר.

ממש עושה חשק לנסות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אנחנו לא צריכים לקחת אחריות עליהם, להפך. להתרחק כמו מאש.

המדינה הזאת בקושי מצליחה לקחת אחריות על מה שקורה בה, אז על חבורת דגנרטים שמאמינים שכולנו צריכים למות? לא תודה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 3 דקות, Ziv כתב:

איך שני המשפטים שלך מסתדרים?

אין בינם שום קשר. 2 נושאים שונים לחלוטין.

לפני 3 דקות, Ziv כתב:

מדינה מהצד השני של העולם לקחה אחריות על האימפריה הנאצית. כנראה שאתה צריך להיות אימפריה כדי שיקחו עליך אחריות.

לא, צריך רק שלאפוטרופוס יהיה רצון ויכולת.

לפני 3 דקות, Ziv כתב:

מצחיק שמצד אחד אתם אומרים כמה ישראל קטנה וחסרת משמעות בעיני העולם, אבל מצד שני מצפים שכולם יתערבו לה בעניינים. תחליטו - או שהיא מעניינת, או שהיא לא.

לא אמורים לעשות את זה בשביל ישראל, אלא כל אחד בגלל אינטרסים שלו.

• אהבתי 1
פורסם

חחחחחחחחחחחחח

https://www.ynet.co.il/news/article/hypexdhfp#autoplay

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

https://www.ynet.co.il/news/article/b1v83vsy6

למה אני מקשר בין 2 הכתבות? חשבתי שרק סמוטריץ' (כתבה ב'....) מזגזג כמו שנתניהו עושה כרגע, ושרק ביבי מרשה לעצמו להשתין בקשת על מערכת המשפט כמו שצמד-החמד למטה עושים.

אגב, כמובן שאם מישהו ינסה להעביר ביקורת על משהו מהדברים האלו פתאום תקפוץ חומת ההגנה הרגילה- "מלחמה כרגע!! מה אתם מתעסקים בפוליטיקה??"

גם ביידן ויועציו התחילו לחשוש שנתניהו בכוונה מושך את המלחמה בלי יעדים מוגדרים למטרות אישיות.

אני לא חושב שזה המצב כרגע, אבל אני גם לא חושב ש it's beyond him.

שתישרף המדינה, העיקר שהתחת יהיה בכיסא.

פורסם (נערך)

נכון, נמאס לשמוע "ביבי זה ביבי זה"

אבל באמא.

ביבי מעביר תרופות - "לא צריך לבדוק". מתחילים להריץ על זה כתבות, כי הרי ברור שזה מטומטם ברמות על. ביבי מורה לבדוק את המשאיות.

כמה אפשר עוד.

מזל שיש תקשורת שמאלנית, מה אני אגיד.

עריכה: נראה שאני ופיקה ב triggered מסונכרן.

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם

האמת שכבר חודשיים אני לא בארץ ובקושי עוקב אחרי החדשות, פעם ביום ב ynet תוך כדי שאני על רכבת מאיפושהו לאיפושהו, הקומבו 1-2 הזה פשוט קפץ לי לעין ופלטתי snort ענק באמצע הרכבת. 

you can't make this stuff up

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מסביר הרבה דברים...

• תוכן חדש...