Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

ואפשר על כזה דבר לפסול רישיון?

נראה לי שאם תספק נשק למישהו ללא רישיון נשק  אתה בבעיה יותר חמורה מפסילת רישיון.

לפני שעה, מרק10 כתב:

אתה לא מחליט שום דבר אלא מקבל עובדה סופית ומוגמרת.

כן ולא.

אם ועדת חקירת תחליט שביבי לא אשם במחדל, מותר לי להחליט שכן ולהצביע לגנץ. כנ"ל הפוך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אגב ועדות - בקרוב צפויות להתרפס המסקנות של הועדה שחקרה את האסון בהר מירון. נוכל ללמוד גם מזה למה שוב ביבי לא אחראי וזה מישהו אחר. יהיה כיף.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח יאשימו את אלה שנהרגו. בגללם היה צריך להקים ועדה, חוצפנים שכאלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

בטח יאשימו את אלה שנהרגו. בגללם היה צריך להקים ועדה, חוצפנים שכאלה.

בטח שהם אשמים.

שימותו לבד בבית למה למות כולם ביחד? 

פורסם

זאת דוגמא למה כל הועדות חקירה זה בולשיט אחד גדול. 

מי שחושב שהוא אשם לא יגיד שהוא היה בסדר אם הועדה תגיד שהוא נהג כמו שצריך. מי שחושב שהוא היה בסדר לא ישנה את דעתו גם אם הועדה תגיד שהוא כן

כמו ועדת החקירה על הצוללות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי הבוקר שהאוצר ממליץ לסגור 10 משרדי ממשלה מיותרים. 

חבל מאד שצריך מלחמה כואבת בשביל לדבר על חיסכון והתייעלות שהיו נדרשים גם לפני.

עוד יותר חבל ששר האוצר שלנו כנראה לא יישם כלום מזה, ובטח מעדיף לסגור במקום זה את משרד האוצר, ולהעביר את הכסף לחברים שלו בעשרת המשרדים המיותרים.

• אהבתי 7

פורסם
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ובטח מעדיף לסגור במקום זה את משרד האוצר

הוא אשכרה משלם לקמפיין של מודעות נגד הפקידים של המשרד שלו.

image.thumb.png.e676c6ab1e786a284108ee9c29b1bb5d.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שגם המנהיגים שלנו וגם המנהיגים של אויבינו מנותקים מהמציאות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 23 שעות, פינדר כתב:

מצד אחד, אתה צודק. באמת.

מצד שני, אני עדיין מחזיק בדיעה שאם אני או בני משפחתי מוחזקים כבני ערובה, אני מעדיף מישהו אחר.

אין לי ידע וניסיון, אבל אתה בטוח שאים הוא לא היה מקבל את ההחלטה לא היו 14 במקום 12?

לפני 23 שעות, SlowRide כתב:

אנשים התלהבו ממנו כי כשר תחבורה הוא תפקד בצורה סבירה ביחס למצופה.

אסור להתלהב משרים עם אג'נדה משיחית, לא משנה אם זה סמוטריץ' או מיכאלי.

פורסם

@פינדרמעמד הביניים? כנראה מעמד הביניים של הממשלה. השרים שאינם הכי חשובים אבל יש,להם תיק. :(

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפיד הציג תכנית כלכלית במקום הבדיחה של סמוטריץ'.

הדבר הכי טוב בעולם? לא. אבל בתור משהו שידוע מראש שיש 0 סיכוי שיאומץ, אני מופתע כמה מעמיקה והגיונית ההצעה במקום לזרוק מצגת של כותרות או רק להמשיך לצעוק "זה לא טוב" על מה שהוצג.

אפשר להגיד הרבה על יש עתיד והמפלגנץ, אבל 2 דברים לדעתי עדיין נכונים שם בשלב זה:

1- יש שם רצון טוב, והרצון הטוב עדיין מנצח שם מול האינטרסים הפוליטיים האישיים

2- השחיתות עדיין לא השתלטה שם. יקרה? אולי. אבל אני מדבר על עכשיו.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 24 דקות, Pika007 כתב:

הציג תכנית כלכלית

מתחבר לתוכנית של גנץ לשילוב החרדים בצבא ("מתווה שירות ישראלי") אומנם זה לא מספיק מפורט, ומבחינתי לא הכי טוב שאפשר אבל זה לפחות משהו, משתדלים, מציגים איזשהו חזון.

ביבס וחבר מרעיו פשוט מייאשים עם חוסר היכולת שלהם להציג כיוון כלשהו, אפילו אחד כללי. למעט הרצון להישאר בשלטון, שזו כמובן תוכנית, אבל תוכנית די עלובה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 36 דקות, Pika007 כתב:

לפיד הציג תכנית כלכלית במקום הבדיחה של סמוטריץ'.

רגע רגע מה אני מפספס. לפיד הציע איך לחלק עוד כסף לחיילי המילואים, לא תוכנית כלכלית ולא נעליים. מאיפה הכסף? 

או שאני מסתכל על משהו לא נכון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

רגע רגע מה אני מפספס. לפיד הציע איך לחלק עוד כסף לחיילי המילואים, לא תוכנית כלכלית ולא נעליים. מאיפה הכסף? 

או שאני מסתכל על משהו לא נכון?

הציע לקחת את הכספים הקואליציונים שמכוונים לסקטור ספציפי כשוחד ולחלק לאלה שנלחמים.

מה שנקרא אם כבר לבזבז לפחות בצורה הגיונית.

במקום שארשום בעצמי, אצטט את יבגני (זרובינסקי, לא שלנו @יבגניפ😞

"כולנו נמצאים במצב מורכב. מורכב אחושרמוטה אפילו. לא יודעים אם זה בסדר לשמוח ולצאת למסיבה או שזה לא בסדר, ואנחנו אפילו לא יושבים בקבינט הביטחוני, ששולח את האחים שלנו למות למען המדינה, אבל וואלה זה המצב שלנו כרגע. לצערי.

במהלך היום קיבלתי מאות הודעות עם תמונות וקטעי וידאו מאיזו מסיבה שנערכה לכבוד "ההסברה שעושה נועה תישבי", בהן נראים בני גנץ, בן כספית, איילת שקד וכו', רוקדים, שמחים ומפזזים בזמן שאלפים פה נהרגים, נרצחים ומאות עדיין מוחזקים באיזו מנהרה או השד יודע איפה.

בהתחלה פשוט התעלמתי כי "החיים ממשיכים אין מה לעשות". אבל ואללה, אין לי כח לפוסטים ארוכים ולא יודע מה להגיד על זה אבל רק שתבינו כמה שהכל פה זו מלחמה בין "כנופיות" שנלחמות על כסף, כח וכבוד ולא בדיוק מעניין אותם כל הימין-שמאל שלכם. הכל משחק.

אני בטוח שיש פה אנשים שלא נתקלו בתיעודים האלו למרות שכבר עברה כמעט יממה מאז שהתקייים. אז בואו נשחק עוד משחק, דמיינו שבמקום בני גנץ, איילת שקד או נועה תישבי, הייתם רואים שם את בנימין נתניהו רוקד ולידו שרה מתבדחת עם הברמן.

וואלה, ניסיתי לדמיין את זה, וראיתי שידורים חיים 24/7 מהבניין שבו האירוע התרחש ו-2,348 פרשנים מסבירים לנו כמה זה עלוב וביזיוני.

נ.ב.
אחרי המלחמה, כולם. אבל כולם. צריכים ללכת הביתה."

כולם מושחתים, כולם מסריחים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

דמיינו שבמקום בני גנץ, איילת שקד או נועה תישבי, הייתם רואים שם את בנימין נתניהו רוקד ולידו שרה מתבדחת עם הברמן.

זהו בדיוק. אין שום סיכוי שנראה את ביבי ורעייתו מגיעים לאירוע, שנועד לתת כבוד למישהו שהוא לא הם.

אירוע שאורגן על ידי אב שהבת שלו נרצחה במסיבת נובה.

אירוע שבו עלולים להזכיר שהם איכשהו נושאים באחריות כלשהי לאסון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...