Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, קורן בן אשר כתב:

בקרוב מאוד אין יותר אייפונים, טימקסים וחופשות באילת, בוורנה ובבטומי בזול. כשאנשים יראו שהכסף ממשיך לזרום לפוליטיקאים החרדים והמתנחלים כמו מים בעוד אין להם כסף לפלאפל, הם "פחות יתחברו" לזה.

כן, כי עד היום מובטלים כרונים תושבי הפריפריה בדרום לא קנו אייפון וחופשות ומנה פלאפל בכסף שאין?

וזה לא הפריע להם להצביע לליכוד, לא משנה מי עומד בראשו וכמה חזק ועמוק הוא מזיין אותם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני לא מכיר את תא״ל ברק חירם. אני שומע שהוא מפקד מעולה, לוחם נועז ושאר תשבוחות.

אבל אם במקרה אני או בני משפחתי, איתרע מזלנו ואנו בני ערובה, אני מבקש ומתחנן, שלא הוא יהיה זה שינהל את האירוע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אין לי מושג מה היה שם בפועל ובאיזה רגע הוחלט על הירי (שזה כנראה החלק החשוב) אבל אני חושב שהחרדה העצומה שהחדירו בכל חייל ומפקד בצבא בנושא חטיפה היא כנראה חלק בלתי נפרד מכך, היא גם חלק בלתי נפרד מהאסון של גולני. 

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אבל אם במקרה אני או בני משפחתי, איתרע מזלנו ואנו בני ערובה, אני מבקש ומתחנן, שלא הוא יהיה זה שינהל את האירוע.

שוב פינדר מנהל ומנתח אירועים מהמשרד. מומחה אתה.

תחזור בראש שלך ל-7.10, תחשוב על הצטברות האירועים, תחשוב על התחושות באותו יום, ותבין מאיפה הפקודה שלו הגיעה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב פינדר מנהל ומנתח אירועים מהמשר

אני לא יודע כלום.

אני רק יודע שמנקודת המבט הסובייקטיבית של בני הערובה ומשפחותיהם, מדובר בתוצאה גרועה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כי אתה לא יודע מה הייתה האפשרות השנייה.

אם במקום פגיעה ב12 בני ערובה היינו מקבלים ירי של 3 טילי נט שהיו פוגעים ב6 אנשי יממ, הוצאה להורג של 14 בני ערובה ו"בזבוז זמן" של הכוחות שבו 10 מחבלים נוספים היו מגיעים לבארי ורוצחים עוד 10?

הסובייקטיביות של המשפחה לא רלוונטית פה, בדיוק כמו שמדינת ישראל צריכה להתעלם מהמחאה שלהם ולהמשיך את הלחימה בצורה הכי קרה ואפקטיבית.

(כל זה נאמר כמובן בזמן שאני מבין כמובן שמשפחות איבדו את היקר להן מכל, לא שופט אותן על שום מעשה שלהן ויש להן את הזכות לעשות כל מה שהן חושבות לנכון).

שוב - לנתח מהמזגן זה הכי קל. לשפוט לוחמים בשטח על פעולות שביצעו במהלך לחימה זה בדיחה. אפשר וצריך לתחקר ולהפיק לקחים, אבל בוא, אתה פשוט פירסמת עוד תגובה שנועדת להשחיר קצין לוחם בצורה הגסה ביותר.

זה לא פריג'ה שירה באזרח על הברכיים בלי חולצה שמתחנן על חייו.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 22.12.2023 בשעה 15:22, sperial כתב:

מי זוכר את תקופת הקורונה, כשבפורום התלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳

מה נשאר?

בתאריך 22.12.2023 בשעה 16:09, David32 כתב:

שנה שעברה הוא אמר שהוא מאמין ב ''כלגלת יהדות'' או ליתר דיוק כלכלת 'והיה אם שמוע'

מכיוון שיש לי ניסיון רב בלהתפלל ללהיות מיליונר/מיליארדר, ואני וסמוטריץ מתפללים לאותו אל. אני שואל את עצמי איך זה בדיוק יעבוד למדינת ישראל אם זה עדיין לא עבד לי...

מזכיר לי. לפני הבחירות שסמוטריץ קשקש עם שאול אמסטרסדקי (אין מישהו שימליץ לו לשנות את שם המשפחה למשהו יותר קריא וכתיב?) ואנשים מאוד התלהבו ממנו שאלתי איזה הצעות חוק הוא קידם ושותף ברוח הדברים האלו(הוא היה כבר עשור בכנסת...) לא קיבלתי אף תשובה משביעת רצון

פורסם

אמסטרדמסקי...

לא רק שאין סיבה שישנה את שם משפחתו, זה שם משפחה קל, קריא, וכתיב. אולי לא כמו "לוי". אבל "אמסטרדם" + "סקי"  זה מאוד קשה.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה פשוט פירסמת עוד תגובה שנועדת להשחיר קצין לוחם בצורה הגסה ביותר.

מצד אחד, אתה צודק. באמת.

מצד שני, אני עדיין מחזיק בדיעה שאם אני או בני משפחתי מוחזקים כבני ערובה, אני מעדיף מישהו אחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים התלהבו ממנו כי כשר תחבורה הוא תפקד בצורה סבירה ביחס למצופה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

מזכיר לי. לפני הבחירות שסמוטריץ קשקש עם שאול אמסטרסדקי (אין מישהו שימליץ לו לשנות את שם המשפחה למשהו יותר קריא וכתיב?) ואנשים מאוד התלהבו ממנו שאלתי איזה הצעות חוק הוא קידם ושותף ברוח הדברים האלו(הוא היה כבר עשור בכנסת...) לא קיבלתי אף תשובה משביעת רצון

הבן אדם אשכרה הצהיר בגלוי, על שער מוסף העיתון, שהשיטה הכלכלית שלו היא בחוקותי תלכו. ועדיין אנשים חשבו שהוא יהיה שר אוצר טוב.

נפלא מבינתי.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

מצד אחד, אתה צודק. באמת.

מצד שני, אני עדיין מחזיק בדיעה שאם אני או בני משפחתי מוחזקים כבני ערובה, אני מעדיף מישהו אחר.

הדעה שלך צריכה להיות אחרת.

הדעה שלך צריכה להיות שבעוד 5,10 או 25 שנה, קצין בכיר בדרגה שלו לא יסתובב בדעה של "יואו איזה חזק צה"ל יש לדובר צה"ל עמוד טיקטוק אללה F35 חמאס מורתע" כדי שיהיה לו שקט תעשייתי עד הפרישה ומעבר לפוליטיקה, אלא שיסתובב עם אותה גישה שהם מציגים היום בעזה וימנע ממך או מבני משפחתך להיות במצב של בני ערובה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

הבן אדם אשכרה הצהיר בגלוי, על שער מוסף העיתון, שהשיטה הכלכלית שלו היא בחוקותי תלכו. ועדיין אנשים חשבו שהוא יהיה שר אוצר טוב.

נפלא מבינתי.

זה היה אחרי הבחירות ב 8.12.22

לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

אנשים התלהבו ממנו כי כשר תחבורה הוא תפקד בצורה סבירה ביחס למצופה.

הוא עשה החלטה טובה לקדם את חישמול הרכבת בזמן הקורונה שלא היה רכבות.

בזה מסתכם כל הטוב וההגיוני שלו. לא משהו עם חזון או החלטה קשה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.12.2023 בשעה 12:40, יובל .מ. כתב:

מס על נטפליקס זה בקטנה. 

חברה אוסטרלית קונה ציוד רפואי מתקדם לצה"ל במקום המדינה, חוסכת לנו כנראה סכום מאוד משמעותי ודורשים ממנה לשלם מס על הציוד!

מה השלב הבא, משפיענים אמריקאים שמתנדבים לסייע לנו יידרשו להגיע לעבוד מהמשרדים בארץ? חבורה של גנבים מושחתים מאחל להם שאף אחד לא יצליח להגיע למוצאי שבת. אנטי יהודים.

הזכרת נשכחות, תקופת קורונה - אין טיסות ויש סגר בארץ. בדיוטיפריי החליטו שרוצים לתרום את האוכל שיש להם על המדפים. דורשים מהם לשלם מע"מ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...