Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אנטי יהודים.

בשביל זה מוציאים הרבה כסף שאנשים ידעו שהם יהודים.

בכנות, אם במלחמה לא יודעים מה עיקר ומה תפל אז המצב שלנו גרוע וגם אם "ננצח" ( לא יודע להגדיר ניצחון אחרי מה שקרה) לא רואה עתיד בצורה כזאת.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

המסע שלהם להחרבת ישראל.

למה אתה מניח זדון כשטיפשות מספיקה? (התער של הנלון)

הם (וגם אנחנו) נצטרך להתמודד עם המציאות החדשה - שליטה ביטחונית בעוד חבל ארץ, גרעון תקציבי ממלחמה משמעותית וכו'. בלי שינוי סדר העדיפויות והקצאות התקציב, השלטון יגלה שגם לחמור (המגזר היצרני והמשרת) יש מה להגיד בנושא.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

שמעתי עכשיו שסגול השיער מפמפם שאם הוא לא ישאר בשלטון וימנע מהרשות הפלסטינית להיות בעזה אז 7 באוקטובר יהיה כלום ושום דבר לגבי מה שיהיה בעתיד.

שוב הסיסמא של המר בטחון ואני ואני ואני כאשר כל האסונות קורים במשמרות שלו.

מעניין כמה עוד אוכלים את החרטא הזאת שהוא יכול למנוע את האסון הבא. 

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 8 דקות, Gosser1860 כתב:

למה אתה מניח זדון כשטיפשות מספיקה? (התער של הנלון)

אני לא מניח זדון. רוע מודע לעצמו קיים רק בקומיקיסים של מארוול או משהו כזה. במציאות כולם חושבים שהם טובים.

לפני 5 דקות, asix כתב:

18-20 מנדטים לפי הסקרים של כל מי שהוא לא ערוץ 14. 600-700,000 עבדים, שמלמדים היטב מה הם גבולות הגזרה של המשחק הדמוקרטי, והנחת המוצא מאחוריו כאילו בני אדם אמורים לרצות מה שטוב להם ולא מה שעושה "דווקא" לאחרים. כמובן, לזה צריך להוסיף את המנדטים של האחים - עוד איזה 100,000 מצביעי סמוטריץ' ועוד כמות דומה או יותר של מצביעי בן גביר. מייאש.

לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

צטרך להתמודד עם המציאות החדשה - שליטה ביטחונית בעוד חבל ארץ,

אה, ועוד משהו: אני חושב שאם ישראל לא תציג תוכנית ליום שאחרי, אנחנו גם נצטרך להתמודד עם מה שהשמאל אומר כבר 20 שנה שיגיע מתישהו: יחס מהעולם שיזכיר את זה שקיבלה דרום אפריקה בימי האפרטהיד. כבר היום העולם לא איתנו. ואין שום סיבה שזה ישתנה. בטח לא כשהשלטון אצל מופרעים שמספרים שהמלחמה היא בעצם בגלל אוסולו ומפנטזים על וילות על החוף של עזה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, asix כתב:

שוב הסיסמא של המר בטחון ואני ואני ואני כאשר כל האסונות קורים במשמרות שלו.

לא חיים מספיק מטומטמים בארץ כדי שהוא יהיה שוב ראש ממשלה.את סרטוני התעמולה הכי טובים נגד הליכוד הפיקו אנשי החמאס ולצערנו הם עשו עבודה מצויינת. לפי סקרים שראיתי סמורציץ לא עובר ובנגביר עובר בקושי. גם עם החרדים אין להם מספיק מנדטים. נראה לי שהחרדים ילכו הפעם עם מי שיש לו הכי הרבה סיכוי להרכיב ממשלה, הם לא ירצו להישאר בחוץ שוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לא חיים מספיק מטומטמים בארץ כדי שהוא יהיה שוב ראש ממשלה.

סגור על זה?

כי אני לא כל כך...

סקרים זה תעתוע. נכונים אולי לאותו רגע, ונתונים למניפולציות - כבר ראינו.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שום דבר לא בטוח וידוע שסקרים לא שווים הרבה אם הם לא יומיים לפני הקלפי, אבל בוא, יש פה אסון בהיקף חסר תקדים. זה מגמד את כל החרא שהיה פה עד לא מזמן. 

רפורמה משפטית, תפילות המוניות בכיפור, תחבורה ציבורית בשבת, אנשים הסכימו לבלוע את החרא הזה בגלל "ביטחון" שסיפקו להם בכאילו. עכשיו מבינים שעשו עליהם עסקת בלון עם ריבית מטורפת והנה הגיע מועד פיצוץ הבלון ואנחנו בסכנה קיומית.

אין לו יותר מה למכור.

פורסם

הנשק הכי טוב של האופוזיציה בבחירות הבאות זה סרטוני הליכוד עצמם עם הטנדרים.

נניח הקיבוצים שמאלנים אנרכיסטים, בסדר, גם ככה לא היו איתו.

שדרות היו איתו, וחטפו נרצחים ברחובות. כל יום כשהם עוברים ליד תחנת המשטרה המפורקת הם נזכרים ב7.10.

אופקים היו איתו, והם יעברו ליד בתים של אנשים שחטפו נ"ט לסלון ויזכרו.

ירושלמים? אתה רוצה לספור נופלים במלחמה משכונות שהן ליכודניקיות לגמרי כמו הקטמונים או קרית יובל? אתה לא תסיים.

לא יהיה לו 18 מנדטים בחיים, תוסיף לכל המחדלים המטורפים שהטיפש הזה גרם להם את הגזירות הכלכליות שבדרך והוא הולך לפח זבל של ההיסטוריה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי חבר שכל חייו הצביע ביבי(חוץ מזה הוא אחלה), לא ממש מתעניין בפוליטיקה.

אמר לי שבפעם הבאה הוא לא יצביע ביבי, אמרתי לו כשתגיע לקלפי דבר איתי, אמר שתכלס הכל פתוח.

הסקרים לא שווים יותר מדי כשזה נוגע לליכוד.

אנשים מהימין יתקשו לבחור בלפיד או בגנץ, אולי אם בנט יחזור ויקים מפלגה ראויה יהיה פה שינוי

פורסם
Just now, aviaviavi כתב:

יש לי חבר שכל חייו הצביע ביבי(חוץ מזה הוא אחלה), לא ממש מתעניין בפוליטיקה.

אמר לי שבפעם הבאה הוא לא יצביע ביבי, אמרתי לו כשתגיע לקלפי דבר איתי, אמר שתכלס הכל פתוח.

הסקרים לא שווים יותר מדי כשזה נוגע לליכוד.

אנשים מהימין יתקשו לבחור בלפיד או בגנץ, אולי אם בנט יחזור ויקים מפלגה ראויה יהיה פה שינוי

צריך לצמצם פה את המפלגות. גנץ, לפיד, אייזנקוט, סער, ליברמן ובנט בסה"כ באותה גישה, שיתאחדו למפלגה אחת חזקה ויסגרו עניין.

גם אני שהצבעתי בן גביר בבחירות הקודמות אצביע להם בכיף בלי פחד של איבוד קולות ( @יבגניפכבר נשארו לבן גביר רק 99,999).

פורסם

מי זוכר את תקופת הקורונה, כשבפורום התלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳

מה נשאר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לעשות שהוא למד מהטוב ביותר איך צריך להיות פוליטיקאי ישראלי?

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

מי זוכר את תקופת הקורונה, כשבפורום התלהבו מהמצע הכלכלי של סמוטריץ׳

מה נשאר?

שנה שעברה הוא אמר שהוא מאמין ב ''כלגלת יהדות'' או ליתר דיוק כלכלת 'והיה אם שמוע'

מכיוון שיש לי ניסיון רב בלהתפלל ללהיות מיליונר/מיליארדר, ואני וסמוטריץ מתפללים לאותו אל. אני שואל את עצמי איך זה בדיוק יעבוד למדינת ישראל אם זה עדיין לא עבד לי...

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

https://www.ynet.co.il/judaism/article/syvtqfqvp

לפני 14 דקות, David32 כתב:

שנה שעברה הוא אמר שהוא מאמין ב ''כלגלת יהדות'' או ליתר דיוק כלכלת 'והיה אם שמוע'

מכיוון שיש לי ניסיון רב בלהתפלל ללהיות מיליונר/מיליארדר, ואני וסמוטריץ מתפללים לאותו אל. אני שואל את עצמי איך זה בדיוק יעבוד למדינת ישראל אם זה עדיין לא עבד לי...

כשהרשות לזהות יהודית תקבל מאות מיליונים ילמדו אותך איך להתפלל.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לא חיים מספיק מטומטמים בארץ כדי שהוא יהיה שוב ראש ממשלה

הבעיה הגדולה היא שהבחירות בעוד 3 שנים.

לא הוא ולא אף אחד מהקואליציה המקוללת שלו, אומרים שהם מתכוונים להקדים את הבחירות.

ובינתיים הוא יעשה כל נזק אפשרי כדי לשמר את השלטון שלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...