Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

לא, הוא לא הצליח לסדר לעצמו, או עבד על גנץ, כי הוא *קקה*. וזה, מה לעשות, התכונה שלו

גנץ גם התנהל כאילו הוא ממשלה שונה. לא היתה שום התכנות לדבר הזה

גם לממשלת בנט-לפיד

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

אז עושים הפוגה של יומיים בשביל לקבל אותם וביום השלישי מורידים את סינווארבטענה שהוא לא יודע לחפש טוב. הבא אחריו כבר ימצא את כל הילדים.

אם היה אפשר להוריד אותו כבר היו עושים את זה

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה זמן הוא יוכל למשוך?

מספיק זמן כדי להוציא את העוקץ 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אחרי שהוא *קקה* ואף אחד לא רוצה לשחק איתו, זאת לא אשמתו שעדיין בוחרים בו מספיק כדי שהוא יהיה שחקן מרכזי אבל לא מספיק כדי שהוא יוכל להעמיד קואליציה נורמלית עם אנשים שמוכנים לעבוד עם *קקה* כמוהו.

הוא לא רק קקה.

הוא הפיל את הממשלה הקודמת בזה שהבטיח שוחד לשיקלי וסילמן, בניגוד לחוק.

הוא התבצר בממשלות מעבר הרבה מעבר למה שהגיוני. אדלשטיין סירב לקיים הצבעה על מינוי יו"ר בניגוד לפסיקת בגץ.

זה שיש מספיק חברי כת שמצביעים לו, לא מסיר ממנו את האחריות למעשים לא חוקיים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, garicho כתב:

אם אתה חושב שישראל תחזור להלחם, בוא, יש לי גשר למכור לך...

בכל פעם שהמחשבה הזאת עולה לך לראש, תציץ בסרטונים באתר הגאוני hamas.com ותיזכר למה אין שום סיכוי להפסקת הלחימה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, MiniMiz3r כתב:

נשמע שחודש וחצי אחרי אתה עדיין לא מבין שהמציאות השתנתה. הלחימה בעזה תמשך עוד מספר חודשים אלא אם כן תהיה כניעה מוחלטת של החמאס לפני, מה שלא סביר.

אבל אתה מוזמן להאמין למה שאתה רוצה. 

כמה אתה מוכן לשים על זה? 

פורסם (נערך)

הוא שם על זה בית וילדים, מי ישאר לגור כאן אם לא יגמרו את שלטון חמאס תגיד לי?
מה אתה מוכן לשים למקרה שאתה טועה? תעשה עליה ותגור בעוטף?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אז עושים הפוגה של יומיים בשביל לקבל אותם וביום השלישי מורידים את סינווארבטענה שהוא לא יודע לחפש טוב. הבא אחריו כבר ימצא את כל הילדים.

ביום הרביעי תקבל תמונה של ילד ישראלי הרוג ש"נהרג" בהפצצה על סינוואר

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)

תשמע הלוואי שסינוואר יאיים עלינו בכל יום שהוא ישחרר 10 חטופים תמורת יום הפסקת אש.
באמת. אני קונה 20 איומים כאלה. מהפה שלך לאלוהים.

ביום שהוא לא יאיים או ביום שהוא יאיים ניתן לו יום והוא לא ישחרר צריך להמשיך. פשוט מאוד. רק צריך לפקח על ראש הממשלה האפס שלא יזוז מהקווים האדומים שהגדירו.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

מספיק זמן כדי להוציא את העוקץ 

נראה לך שיעבור מתישהו מספיק זמן כדי שנשכח נערות שנאנסו בעוטף, תינוקות כרותי ראש, ועוד המון תיאורים שאני יכול לרשום פה ויזכירו לך את השואה?

אין סיכוי לעצירת המלחמה לפני חיסול חמאס. אפס סיכוי.

לפני 25 דקות, om2 כתב:

ביום הרביעי תקבל תמונה של ילד ישראלי הרוג ש"נהרג" בהפצצה על סינוואר

כולם יודעים שיש סיכוי טוב ש-80 אחוז מהחטופים כבר מתים. בוא, הסרטונים הראשונים שיצאו היו התעללות בגופות על ידי "אזרחים". 

לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

תשמע הלוואי שסינוואר יאיים עלינו בכל יום שהוא ישחרר 10 חטופים תמורת יום הפסקת אש.
באמת. אני קונה 20 איומים כאלה. מהפה שלך לאלוהים.

ביום שהוא לא יאיים או ביום שהוא יאיים ניתן לו יום והוא לא ישחרר צריך להמשיך. פשוט מאוד. רק צריך לפקח על ראש הממשלה האפס שלא יזוז מהקווים האדומים שהגדירו.

ופה צריך להגיד כל הכבוד לגלנט על הסעיף חזרה ללחימה בהסכם שאושר. וההסכם הזה עבר גם לאמריקאים כנראה ככה שזאת לא הפתעה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

נשמע שחודש וחצי אחרי אתה עדיין לא מבין שהמציאות השתנתה. הלחימה בעזה תמשך עוד מספר חודשים אלא אם כן תהיה כניעה מוחלטת של החמאס לפני, מה שלא סביר.

אבל אתה מוזמן להאמין למה שאתה רוצה. 

אין שום תרחיש כזה

לפני שעה, SlowRide כתב:

בכל פעם שהמחשבה הזאת עולה לך לראש, תציץ בסרטונים באתר הגאוני hamas.com ותיזכר למה אין שום סיכוי להפסקת הלחימה.

רק תסבירו לי בפועל איך נתמודד כעם ואיך תתמודד הממשלה אחרי פרסום סרטון של ילד "שמצאו" ואז סינוואר יעלה את המחיר ל3 ימי הפוגה.

יסורב יצא סרטון של הילד "נהרג" מהתקפת צה"ל - ואז ימצא עוד אחד.

מה בדיוק נעשה אז?

אם הלחימה תמשיך ככה המשפחות במקרה כזה ישרפו את הקריה עם האנשים בתוכו.

ועכשיו תשאלו בצדק אם כך למה החמאס לא עשה את זה עד עכשיו. גם לו יש "קוים אדומים". התשובה הכל טקטי. שסינוואר יזהה שבאמת החמאס הולך לקרוס הם יחריפו את הצעדים לרמות הכי קיצוניות שיש.

וטעמנו מהאכזריות שלהם ב7 באוקטובר כבר.

פורסם

חלק לא מבוטל המחטופים או שכבר מתו או שימותו.

אני כותב את זה בהרבה כאב אבל זו החלופה הפחות כואבת.

• אהבתי 1
  • מבאס 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, yd b-4 כתב:

מה בדיוק נעשה אז?

התפקיד של המשפחות זה לעשות הכל כדי להחזיר את היקרים שלהם והתפקיד של הממשלה זה לדאוג לעתיד המדינה.
לעיתים יש התנגשות בין שני הדברים הללו אלו החיים. זה המצב שהביאו אותנו אליו.

• אהבתי 2

פורסם

הבעיה העיקרית, שעושים חצי עבודה. רוצים עסקה, תעשו עסקה עד הסוף. רוצים להלחם, תעשו מלחמה עד הסוף. שתי ההחלטות לגיטימיות בעיניי. ככה זה לא בשר ולא חלב. צעד ימינה, צעד שמאלה, קדימה אחורה ולא מגיעים לשום מקום. קשה לי להיות אופטימי, אבל נחיה (אולי) ונראה.

לי זה מריח כתבשיל פרסי ולא עבודה של סינואר. הפרסים מומחים בדברים האלה, הם סוחרים ממולחים ושחקני שח מדופלמים. מולם יש לנו סוחר רהיטים, שיודע אולי לעבוד על ישראלים ומערביים, אבל לתחמן פרסים זה כבר ליגה אחרת.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

תסבירו לי בפועל איך נתמודד כעם ואיך תתמודד הממשלה אחרי פרסום סרטון של ילד "שמצאו" ואז סינוואר יעלה את המחיר ל3 ימי הפוגה.

יסורב יצא סרטון של הילד "נהרג" מהתקפת צה"ל - ואז ימצא עוד אחד.

אין כזה דבר יעלה את המחיר, הוא מפר את התנאים אז אין עסקה.

סרטון של ילדים מתים זה רק יגרום להסלמה קיצונית מצידנו כמו שגרמו סרטוני הרצח של 7.10. זה ההפך ממה שסינואר צריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

אין כזה דבר יעלה את המחיר, הוא מפר את התנאים אז אין עסקה.

סרטון של ילדים מתים זה רק יגרום להסלמה קיצונית מצידנו כמו שגרמו סרטוני הרצח של 7.10. זה ההפך ממה שסינואר צריך.

אז מבחינתו לא תהיה עסקה. לא אכפת לו

כל עוד הוא יכול לחשוב שהוא יכול להרוויח משהו מאיזה מהלך הוא יעשה אותו.

אם שעה אחרי ההפסקת אש ישתלם לו לשלוח כמה טילים או להרוג כמה חיילים הוא יעשה את זה. מה אנחנו נעשה? נחרוק שיניים ונספוג או נפוצץ את הפסקת אש ונגיד להורים מצטערים, הבן שלכם לא יחזור מחר.

עכשיו הכוח בידיים שלו.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...