Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

ולנושא שעוד לא עלה כאן:
שמעתי לפני ממש כמה דקות בערוץ 12 שיש עדיין חשמל בעזה.

בהנחה שזה נכון -
מישהו מצליח לחשוב על סיבה למה מיד בתחילת האירוע לא ניתקו את החשמל לעזה?

די ברור שכל שנייה שיש להם חשמל מנוצלת להמשך הכנות צבאיות
(ברור שיש לחמאס גנרטורים, אבל הכל עובד יותר טוב ונוח כשרשת החשמל מחוברת).

זה לא דורש איזה מבצע נרחב, פשוט שיחת טלפון מראש הממשלה / שר הביטחון ליו"ר חברת החשמל...
גם אין פה עניין עם בג"צ / לחץ בין לאומי -
אני לא מדבר כאן על הפסקת חשמל לנצח, אלא על הפסקה לתקופה קצרה (ועוד בימי חופש של כל העולם) כדי לשבש להם את המוכנות הצבאית. במקרה הכי גרוע (אם בעוד כמה זמן יהיה לחץ בינ"ל חזק מדי בנושא) תמיד אפשר לומר "אופס" ולהחזיר מחדש את החשמל...

אגב, גם מבחינת דעת הקהל העולמית, אם מגיבים מיד אחרי התקיפה - יש נכונות הרבה יותר גבוהה לקבל את התגובה.
לדוגמא אם אדם עונה מיד על סטירה בסטירה נגדית - יש יותר הבנה שזה לגיטימי. אם מחכים כמה ימים לפני התגובה - כבר יש פחות הבנה לעניין...

יכול להיות שבן גביר ואחרים בממשלה הם פשוט שפנים בעור של זאבים?!

עריכה אחרונה על ידי TheOne23
  • אהבתי 2

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

מה מצחיק? שתפילות של אללה הפכו למציאות

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ראיתי שמישהו עשה לי דיסלייק.
שיבדוק כמה גדודים מאבטחים את קבר יוסף כשמגיעים מתפללים...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא בן אדם פחדן ותמיד אופטיבי אבל עכשיו אני ממש פוחד לצאת החוצה. זמן קורונה הייתי בלי מסכה ולא חששתי להתחבק עם אנשים והיום אני מרגיש כל כך חסר אונים שזה מטריף אותי איך כל הצבא הזה לא שווה לכלום. איך אחרי כל זה יש מקום לממשלה הזו? 

• רעיון גרוע 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

דיווחו על זה כבר בשבוע שעבר.

הצבא העביר כוחות מעוטף עזה לגדה, בין השאר בשביל לאבטח את המבקרים בקבר יוסף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, phpclub כתב:

כמו שעשו סרט על גולדה,

בעוד 40 שנה יעשו סרט על ביבי, השחיתות ואיך הוא דרדר אותנו לדבר הזה.

ביבי? שלנו? זה מה שקוראים אותו "מר ביטחון"? דרדר אותנו? לא יכול להיות. תראה ערוץ 14. שם תראה איך צה"ל כבש את עזה בשש דקות. בערוץ 12 ו 13 זה הכל שקרים וצריך לסגור אותם.

פורסם

אני חושב שבסיכומו של יום, חמאס עשו כאן מהלך שיילמד בפו"ם ובבה"ד 15 עוד לפחות 30 שנה.

ההישג שלהם בסוף היום הזה הוא לא פחות ממדהים, והם בהחלט שינו את המשוואה מולנו.

המבחן שלנו יהיה אם נצליח להבין שזו בעצם לא מלחמה, מעולם לא הייתה מלחמה, אלא מתקפת הטרור הכי איכותית שבוצעה נגדנו, עם הישגים שלא היו אפילו בדמיון הכי פרוע של חמאס. 

צריך לעצור כאן, ולהחליט מה המטרות האסטרטגיות שלנו כמדינה ריבונית הכי חזקה באיזור מול ארגון הטרור הרצחני שגידלנו.

עמית סגל אמר שמבחינת גודל האוכלוסייה הפיגוע היום הוא בסדר גודל של 9-11 לארה"ב. זה הבסיס לחשבון הנפש.

והצבא יצטרך לשנות פאזה. השיטה הזו של להתגונן ולהתמגן רק בשביל להיות מופתעים לא עובדת. השיטה של לשלוח ג'ובניקים עם הכשרת 02 לשרת במפקדות אוגדה וחטיבה ולהחזיק שם בסיס בחג כשהם בקושי מוכשרים להחזיק רובה, לא הייתה הגיונית לפני 20 שנה והיא לא הגיונית היום.

בינתיים אני רק יכול להגיד שיש לנו מזל אדיר, שלא הותקפנו מצפון בו זמנית. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הפסקתי עם הטלגרם למען הבריאות הנפשית ואז הראו בחדשות חיילים נחטפים.. חלקם עוד בבגדי מדס.. נקרע הלב. איך אפשר לחיות במדינה כזאת איך..

• תוכן חדש...