Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, Coro כתב:

הגיע הזמן לקחת אחריות אישית, מבחינת האורואים של העולם התשובה לכל רעה חולה היא קבועה: ביבי והאורואים צחורים כשלג.

על מה האורואים יקחו אחריות אישית? הם ראשי ממשלה? הם קובעים משהו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, oryo כתב:

ומה הכי מצחיק?

מדובר באדם הכי מסורתי בכל המשפחה, הבחור עם ה״ערכים״ בתוך חבורה של אפיקורסים.

אתה לא מתכוון למצחיק חה-חה, מן הסתם, אלא למצחיק במובן של אמור-להיות-מפתיע.

בעשרת הדברות מופיע 'לא תגנוב', 'לא תחמוד', 'לא תענה ברעך עד שקר' ו'לא תשא את שם ה' לשווא' ועדיין עשרות אלפי לכאורה דתיים תומכים באריה דרעי.

אז אנחנו לא מופתעים.

פורסם
לפני 16 דקות, oryo כתב:

אני לא רוצה להיות המעצבן הזה שכותב ׳בפרטי׳

ומנגד לא יודע שזה ממקומי לשתף בפורום ציבורי

קרוב לוודאי האסון הכי גדול שפקד את ישראל באין לי מושג כמה שנים האחרונות אבל הרבה, איפשהו בין 73׳ ו-48׳, או מעולם :( 

ומה שבאמת מדאיג אותי זה שהאנשים על ההגה הפוליטי לא כשירים, ולכן לא ברור איך ולאן הדבר הזה יתפתח. 

נכון שזה שרשור פוליטי ו״הכל פוזיציה״ וכולנו קבוצות כדורגל וכו׳ וכו׳, אבל when push comes to shove, כשישראל מדממת כולנו מדממים. כן, גם בגולה.

מאחל בטחון לכל יושבי הפורום ומשפחותיהם. 

בפרטי, בפומבי, אשמח לעדכון נורמלי *כלשהו* שאינו "התאזרו בסבלנות, צה"ל עובד על זה", שזה מה ששומעים מדובר צה"ל.

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

תהייה רציני.

הוא מתפלל שלוש פעמים ביום?

הצביע ביבי, או עדיף - בן גביר?

כבר מספיק  בשביל ההתחלה, לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, MostlyWicked כתב:

בפרטי, בפומבי, אשמח לעדכון נורמלי *כלשהו* שאינו "התאזרו בסבלנות, צה"ל עובד על זה", שזה מה ששומעים מדובר צה"ל.

מצב חרא, איזה עדכון יספק אותך? הרגע התראיין איש משפחה שראה את חמתו, אשתו ושתי בנותיו נלקחות לעזה!!! מה עוד אפשר להגיד? איך הוא הצליח לחבר משפט אין לי מושג. ומה עובר לחדשות בראש שמראיינים אנשים במצבים האלה 😞

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

הגיע הזמן לקחת אחריות אישית, מבחינת האורואים של העולם התשובה לכל רעה חולה היא קבועה: ביבי והאורואים צחורים כשלג.

תשמע, צודק.

האחריות האישית על המחדל הזה היא שלי, מן הסתם, ולא של מנהיג מדינת ישראל. אני הייתי צריך לוודא שהאוגדות מחולקות בהתאם למודיעין ולהתאים סדרי עדיפויות.

קורו יקר, אני מקווה שיום אחד תוכל לסלוח לי על מה שקורה כרגע. תדע שבאמת לא התכוונתי לגרום לכך.

וזה אוריואים 3>

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

תראה את הסרטון שפירסמתי ותבין בעצמך

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

שכל מי שתמך בפגיעה בכשירות הצבא שיגיד טעינו, הגזמנו. הלכנו רחוק מדי.

אני לא אומר שאין אחריות לרה"מ ולגורמים אחרים, אבל אי אפשר להעמיד פנים שמי שבחודשים האחרונים תמך בסרבנות המודיעין, פתאום יעמיד פנים שהוא לא קשור לזה.

• רעיון גרוע 7

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

זה הפרשן הבכיר של הערוץ הכי פופולרי.

בשביל זה הוא חילל שבת.

IMG_8387.jpeg

לפני 1 דקה, Coro כתב:

מי שקרע את המדינה הזו בשביל עבריינים ובשביל משיחיסטים פאשיסטים שיגיד טעינו הגזמנו. הלכנו רחוק מדי.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר, צריך שניים לטנגו. מחנה הלא-ביבי גם אחראי לשיסוי ולקריעה.

אני לא ביביסט, אני איש שמאל ישן, אבל תמיד שאני מעביר ביקורת חושבים שאני ביביסט.

מקווה שאחרי היום יצאו קצת מהחשיבה הקבוצתית ויראו שגם הם אחראים.

אני יודע שהשמאל החדש הוא לא פחות פשיסטי וגזעני מהימין המשיחי, תתעוררו כבר.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Coro כתב:

אני לא אומר שאין אחריות לרה"מ ולגורמים אחרים, אבל אי אפשר להעמיד פנים שמי שבחודשים האחרונים תמך בסרבנות המודיעין, פתאום יעמיד פנים שהוא לא קשור לזה.

מי שטוען שבגלל המפגינים השמאלנים נפגעה הכשירות של צה"ל ברמה כלכך אנושה, בעצם מודה בכך שהשמאלנים הם אלו שמשרתים בצבא ומהווים את החיילים החשובים ביותר בו, כי ברגע שהם לא מתייצבים, הצבא הרוס.

מה קרה אין מספיק ימנים בצבא כדי שהוא ימשיך לתפקד גם בלי "האנרכיסטים"?

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם

במשך חודשים רבים כל משאבי הממשלה התמקדו בהפיכה משטרית וזלזול מופגן במאות אלפי אנשים שחרדים לעתידם.

בשבועות האחרונים הפנו משאבי לחימה לטובת חגיגות משיחיסטיות באיו״ש, הדיבור הוא על אוגדות שלמות שהועברו לצורך הנ״ל ובכך הפקירו את הדרום.

והאשמים?

המילואימניקים המוחים, כמובן!

זו האמנות של ביבי, בעיני חלקים נרחבים בעם הוא האחראי על הכל ובבד בבד לא אחראי על כלום

הביבי של שרדינגר

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
Just now, bobi כתב:

מי שטוען שבגלל המפגינים השמאלנים נפגעה הכשירות של צה"ל ברמה כלכך אנושה, בעצם מודה בכך שהשמאלנים הם אלו שמשרתים בצבא ומהווים את החיילים החשובים ביותר בו, כי ברגע שהם לא מתייצבים, הצבא הרוס.

תתפלא כמה ביביסטים משוכנעים שזה בגלל זה. זה וה"פילוג בעם" באופן כללי.

פורסם

שים לב. אני לא אמרתי מפגינים. למה לעוות את דברי? אתם מבינים איזה סלט נהיה לכם בראש?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...