Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, דניאל1983 כתב:

לפי דעתי עוד כמה ימים לא יהיה דבר כזה שנקרא חמאס.

היום זאות ההתחלה של הסוף של הארגון הזה.

בשביל זה צריך מנהיג. 

לישראל אין מנהיג 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בן כספית שוב מדווח שרוב הכוחות של אוגדת עזה ביו"ש, עסוקים בשמירה על משיחיים. נזכיר שלא מזמן האח רוטמן הביא דווקא את המיגון בעוטף עזה כדוגמא להתערבות של מערכת המשפט שלא היתה במקום לידו. 

אני יודע שעכשיו זה לא הזמן ליותר מדי ביקורת פנימית, שחורגת מהדרג המבצעי והשאלה למה לא היה מודיעין וכו'. ובכל זאת, ברור לי שזה ישכח. ולכן כדאי לפחות להזכיר את זה עכשיו: צהל לא היה על גבול עזה, כי הוא היה עסוק בשמירה על ישראל הראשונה האמיתית. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, asix כתב:

ביבי? שלנו? זה מה שקוראים אותו "מר ביטחון"? דרדר אותנו? לא יכול להיות. תראה ערוץ 14. שם תראה איך צה"ל כבש את עזה בשש דקות. בערוץ 12 ו 13 זה הכל שקרים וצריך לסגור אותם.

ערוץ 14 לא משדר בשבת, חכה שתצא שבת ואז נראה איך שקמה ברסלר והאנרכיסטים אשמים בכל המלחמה הזאת.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, SurfHigh כתב:

בשביל זה צריך מנהיג. 

לישראל אין מנהיג 

אם לבחור מנהיג מהאפשרויות הקימות אני מעדיף את ביבי מאשר את הליצן לפיד או בנט חסר הניסיון

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 20
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עמית סגל עכשיו מדבר, זרק דרך אגב שהממשלה הקודמת הייתה תומכת טרור.

בן של אלף זו&&ת. עברתי ערוץ לפני שאני שובר את הטלוויזיה מעצבים.

• רעיון טוב! 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, MostlyWicked כתב:

מה הם מספרים אם מותר לשאול? התקשורת ודובר צה"ל ממש לא מעבירים תמונת מצב ברורה.

אני לא רוצה להיות המעצבן הזה שכותב ׳בפרטי׳

ומנגד לא יודע שזה ממקומי לשתף בפורום ציבורי

קרוב לוודאי האסון הכי גדול שפקד את ישראל באין לי מושג כמה שנים האחרונות אבל הרבה, איפשהו בין 73׳ ו-48׳, או מעולם :( 

ומה שבאמת מדאיג אותי זה שהאנשים על ההגה הפוליטי לא כשירים, ולכן לא ברור איך ולאן הדבר הזה יתפתח. 

נכון שזה שרשור פוליטי ו״הכל פוזיציה״ וכולנו קבוצות כדורגל וכו׳ וכו׳, אבל when push comes to shove, כשישראל מדממת כולנו מדממים. כן, גם בגולה.

מאחל בטחון לכל יושבי הפורום ומשפחותיהם. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, דניאל1983 כתב:

אם לבחור מנהיג מהאפשרויות הקימות אני מעדיף את ביבי מאשר את הליצן לפיד או בנט חסר הניסיון

ביבי יכול לז**ן את הנשים שלכם בזמן שתשבו על הספת cuck בפינה ותצלמו ועדיין תעדיפו אותו. המצב פסיכי. אני מנסה לשכנע את המשפחה לבוא לכאן וושינגטון סטייט והם מדברים איתי על ויזות, כבר אפשר לעלות על מטוס ולקבל ויזה אוטומטית?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 7

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, דניאל1983 כתב:

כלומר, מבחינתך, ישראך לא זקוקה למנהיג. 

להזכירך, נתניהו לא מסוגל לקבל שום החלטה, רק לעשות מה שהבייס מכתיב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, דניאל1983 כתב:

בשביל להיות מנהיג צריך ערכים. 

ביבי מכר את שלו ממזמן. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אגב, משתף משהו לא קשור בעליל למרות שאיכשהו אולי קצת כן

חמותי רשמה בפייסבוק ״50 שנים מאז כיפור, לא למדנו כלום, ממשלה רעה רעה״

בן משפחה מקרבה שניה (יענו לא בן, אלא בן דוד) רשם לה בתגובה שהיא ״מפגרת, רוקדת על הדם, תתבייש״

(בשביל הקונטקסט המלא: מדובר במי שהעבירה את שלושים השנים האחרונות בתור ראש מדור משפחות שכולות - you can't even make this shit up)

כשאני אומר שה״מנהיג״ העביר את השנים האחרונות בשיסוע העם - אני מדבר על החרא הזה.

גם מאה גזיליונים של פוליטיקאים מה״מחנה שלי״ לא היו יכולים לגרום לי לכתוב רעל על בת משפחה מבוגרת.

ומה הכי מצחיק?

מדובר באדם הכי מסורתי בכל המשפחה, הבחור עם ה״ערכים״ בתוך חבורה של אפיקורסים.

הכל

פאקינג

מטומטם

• אהבתי 4
  • מבאס 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 7 דקות, דניאל1983 כתב:

ועדיין, עם החוסר ניסיון שלהם לא היו בלוני תבערה, לא היו טילים, לא חילקו כסף לחמאס, עבדו למען האזרחים, סגרו גרעון של קורונה, דאגו לשקם את מה שלא היה תקין ( בזמן הקצר עד שהיו שם כמה ימניים שקיבלו שוחד  בתמורה לפירוק הממשלה- סילמן והחברים שלה) והכי חשוב - לא דאגו לפלג את העם. אחרי 12 שנות שלטון ביבי קיבלנו משהו אחר. לזמן קצר. ולאחריו חזרנו לשלטון ביבי אבל פי 20 גרוע יותר. אז אתה רוצה לומר לי שביבי עדיף? רק אל תתחיל עם המנטרה השחוקה של 53 מיליארד שכולם יודעים שזה חרטוט אחד גדול. עושק הקופה ע"י החרדים הוא עשרות מונים יותר חמור. 

אני חותם שמי שיחתור להפסקת אש יהיה ביבי. 

• אהבתי 8
פורסם

הגיע הזמן לקחת אחריות אישית, מבחינת האורואים של העולם התשובה לכל רעה חולה היא קבועה: ביבי והאורואים צחורים כשלג.

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

אני לא טענתי שצריך להתחיל לשחוט ילדים ואזרחים תמימים רק כנקמה או כדי להרוג כמה שיותר.

מה שכן טענתי זה שצריך להפציץ כל גורם עויין פוטנציאלי, בלי אזהרות ובלי שיקולי נזק היקפי.

זה לא הומני, זה לא מוסרי ועוד אלף ואחד דברים, אבל רק ככה תנצח אויב שאין לו ערך לחיי אדם ושמשתמש באוכלוסיה אזרחית כמגן.

אני גם ממש לא רוצה לספח את עזה או לשלוט עליה, אבל לאור מה שקורה היום נראה שאין מנוס מלכבוש את הרצועה ולטהר אותה ברמה של בית בית. אין פתרונות קסם או פתרונות סטריליים, יש רק פתרונות כואבים, וזה כנראה הכי פחות כואב לטווח הרחוק.

אם מישהו חושב שיש פתרון לא צבאי לסכסוך הזה אז הוא חי בסרט רומנטי. מה שרואים היום זה לא מאבק צבאי בכיבוש או מאבק לאומני, זה השמדה של יהודים רק בגלל שהם יהודים.

יכול להיות שהפתרון הצבאי גם ייסדק בסוף, כמו שקורה לאחרונה בשטחים, אבל מה שבטוח זה שזה הפתרון היחידי שיש לו סיכוי להצליח.

זה אפילו לא רק בגלל שהם יהודים אלא רק כי הם בני אדם שחיים מעבר לגדר.

הרגו אישה בדואית, חטפו עובדים זרים תאילנדים (וכמובן שהפיצו את התמונות בתור "חטפנו קציני צהל")

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...