Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה היה רק צעד בדרך לטענה שהוא זכאי, צדיק וקדוש.

גם על דרעי אמרו שהוא זכאי. זה לא מרגש אותי. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ויש הבדל בין מי שרוצח יהודי למי שרוצח ערבי.

גם רוצחי ערבים מתחלקים לרוצחי ערבים ישראלים לרוצחי ערבים מהשטחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

בכל כנסת יש מעידות, ע"ע כהנא עד שהוצא מחוץ לחוק, או פלאטו שרון, להבדיל. לחלופין יש ח"כים שמזגזגים בין מפלגות עד היעלמות מהמפה.

דרעי זה שבר. שינוי כללי המשחק.

שילוב של ציניות מוחלטת עם טפטוף מתמשך של רוע. הבייס לא סתם בור/מטומטם, זה הסבר פשטני מדי. הוא הורעל.

היה גם בא-גד הליצן. אז מה? אנחנו כבר מזמן לא שם. היצורים שנמצאים עכשיו בכנסת אשכרה עושים נזק ממשי, בניגוד לבדיחות העבר.

וכמו שאמרתי על אמסלם, ככה גם דרעי- הוא קיים כי הציבור רוצה אותו. איך אומרים? "הוא זכאי"...

לפני 12 שעות, MiniMiz3r כתב:

אנשים *חשבו* שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. בן גביר נבחר על הטיקט של המשילות, הטיפול בפשיעה ובפרוטקשן וכו'.

ופה הבעיה:

לפני 11 שעות, פינדר כתב:

הגזענות, האלימות והכהניזם שלו היו ידועים לכל.

ובכל זאת אנשים הצביעו לו. זה בלתי נתפס.

כולל אנשים שאני מכיר. קרובי משפחה. חברים לעבודה.

ובגלל שהוא נכשל (כמובן שלא באשמתו- זה התקציבים, היועמ"שית וכו'):

לפני 10 שעות, - XM - כתב:

כנראה שפעם הבאה ציבור המצביעים הזה ישבור עוד קצת ימינה

וינסה להכניס לכנסת את ברוך מרזל ובן ארי...

הוא שאמרתי:

לפני 13 שעות, yohai71 כתב:

אנחנו נתגעגע לביבי.

פורסם

יפה לפחות שהוא קורא לו הרוצח של משפחת דוואבשה ולא הקדוש הצדיק שהעלילו עליו.

פורסם

https://www.facebook.com/643080704/posts/pfbid02PNXfYsETLUg6LuHzBzeJACJuQBBV6xtPevJFHPohqksAhUjXKhrsZh3aiFqhyk31l/?mibextid=Nif5oz

אמירות מגעילות בדיוק כמו של איציק זרקא, אבל אלה אנשים שחלק גדול מהתגובות פה לא יגנו.

(אגב, שמתם לב לשלט עם האיקס על מדינה יהודית? זה גם בסדר?)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסכסוך המומצא הזה בין ימין לשמאל מוציא החוצה את כל המטומטמים מהחורים שלהם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/643080704/posts/pfbid02PNXfYsETLUg6LuHzBzeJACJuQBBV6xtPevJFHPohqksAhUjXKhrsZh3aiFqhyk31l/?mibextid=Nif5oz

אמירות מגעילות בדיוק כמו של איציק זרקא, אבל אלה אנשים שחלק גדול מהתגובות פה לא יגנו.

אמירות מגעילות שהאיש הרויח ביושר.

ממש נגד אמירות כאלה לקבוצה אבל לא שולל לאדם ספציפי עקב ההתנהגות הספציפית שלו (אם זרקא היה אומר את זה נניח למירב מיכאלי או יאיר גולן לא הייתי מתקומם ככה).

וזה לא קשור לכיפה שעל ראשו או לזה שהארגון דתי אלא להומופוביה והדרת נשים במרחב הציבורי.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

תגיד, אם יזמינו פעיל חמאס לתת הרצאה בשכונה שלי, מותר לי להפגין נגדו? או שאני חייב לקבל אותו בחיבוק בשם ה״ליברליזם״?

פה, יש לנו ראש ארגון, שמתגאה בזה שהמטרה שלו היא הדתה של הציבור החילוני. והוא מזמין להרצאה את אחד ההומופובים הגדולים (שטורח לפרסם דברי שנאה ושטנה נגדם) בלב שכונה תל אביבית.

אם זה היה ליד הבית שלי גם אני הייתי יוצא להגיד מילים לא פחות חריפות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

מה לא נכון במה שהם אומרים? אחלה הפגנה.

צעקו עליהם פשיסטים? בטח פשיסטים.

והוא שאל אם הוא מ*ץ פעם לרב טאו. לא יודע מי זה הרבה הזה, אבל אני יודע שרבים מהם אוהבים למשמש בני נוער וילדים רכים (פחות מכמרים קתולים, אבל זה לא באמת כוחות)...

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אמירות מגעילות שהאיש הרויח ביושר.

ממש נגד אמירות כאלה לקבוצה אבל לא שולל לאדם ספציפי עקב ההתנהגות הספציפית שלו (אם זרקא היה אומר את זה נניח למירב מיכאלי או יאיר גולן לא הייתי מתקומם ככה).

וזה לא קשור לכיפה שעל ראשו או לזה שהארגון דתי אלא להומופוביה והדרת נשים במרחב הציבורי.

יש את המשפט "אל תשפוט אדם בכעסו", אני אומר הפוך דווקא שם תשפוט. שם כל האמת יוצאת.

ואם מישהו מוכן להניף את השלט עם האיקס על מדינה יהודית, זה אומר שזה מה שהוא מאמין, וזה לא משנה אם יהיה מולו דתי הומופוב או מתן כהנא אחרי מילואים בחיל האוויר.

בגלל זה אני גם לא מאמין להתנצלויות של כל מיני מפורסמים אחרי תקריות - אם נתן אשל אמר "שהמחנה הלאומי בנוי על שנאה", אז זה מה שהוא מאמין בו, ואין מה לבלבל את השכל.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

תגיד, אם יזמינו פעיל חמאס לתת הרצאה בשכונה שלי, מותר לי להפגין נגדו? או שאני חייב לקבל אותו בחיבוק בשם ה״ליברליזם״?

פה, יש לנו ראש ארגון, שמתגאה בזה שהמטרה שלו היא הדתה של הציבור החילוני. והוא מזמין להרצאה את אחד ההומופובים הגדולים (שטורח לפרסם דברי שנאה ושטנה נגדם) בלב שכונה תל אביבית.

אם זה היה ליד הבית שלי גם אני הייתי יוצא להגיד מילים לא פחות חריפות.

תפגין בכיף. רק אם תתחיל לקלל - אל תתלונן אחר כך שהצד השני גם מקלל, סבבה?

לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

הסכסוך המומצא הזה בין ימין לשמאל מוציא החוצה את כל המטומטמים מהחורים שלהם.

בול. רק שאנשים יפסיקו לחשוב שהצד שלהם טהור בזמן שהצד השני פאשיסט/עוכר ישראל (מחק את המיותר בהתאם לצד).

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ואם מישהו מוכן להניף את השלט עם האיקס על מדינה יהודית, זה אומר שזה מה שהוא מאמין, וזה לא משנה אם יהיה מולו דתי הומופוב או מתן כהנא אחרי מילואים בחיל האוויר.

בגלל זה אני גם לא מאמין להתנצלויות של כל מיני מפורסמים אחרי תקריות - אם נתן אשל אמר "שהמחנה הלאומי בנוי על שנאה", אז זה מה שהוא מאמין בו, ואין מה לבלבל את השכל.

מה הבעיה עם השלט? הבן אדם רוצה מדינה דמוקרטית, לא מדינה יהודית. גם אני רוצה מדינה דמוקרטית וליברלית ולא מדינה יהודית. 

(אין לי בעיה עם מדינה ליהודים, אבל לא מדינה יהודית).

וברור שכל המפורסמים למיניהם - ההתנצלויות זה סתם. זה גם לא משאיר רושם על אף אחד.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

תפגין בכיף. רק אם תתחיל לקלל - אל תתלונן אחר כך שהצד השני גם מקלל, סבבה?

אתה עסוק כל הזמן בהשוואות.

מציע לך להתעסק במהות ובתוכן. ערכים ומעשים נמדדים קודם כל בתוכן האינהרנטי שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...