Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, SurfHigh כתב:

@gadik6 עם יד על הלב, היית רוצה שכן מאלה שחסמו את איילון או מאלה שהקימו את מחסום ה"רק ביבי"? 

לא רוצה לא אותם ולא אותם.

אני חושב שאנשים (משני הצדדים) צריכים לשתות כוס מים ולהירגע.

האם אלו שתקפו את המפגינים הם אלימים, פושעים, מוסתים?   כן.

אבל מכאן ועד לצעוק נאצים?   קצת פרופורציות וקצת פחות זילות של המושג...

אני חושב שחלקם הגדול של המפגינים נגד המהפכה באמת חוששים לגורל המדינה או לא סומכים על מי שמוביל אותה (גם אני לא סומך על דרעי וחבריו, וגם אני הייתי מעדיף שהחרדים לא היו בקואליציה), אבל יש קומץ (לא קטן) שכל מה שמעניין אותו זה להפיל את ביבי או את ממשלת הימין, או סתם להוציא עצבים ולהרוס את המדינה, ומבחינתם עד שלא גונזים את כל סעיפי המהפכה, אין על מה לדבר בכלל (זאת למרות שיש הסכמה רחבה שכן צריך שינוי כלשהו).

למשל מירב מיכאלי, שמבחינתי היא לא פחות גרועה או קיצונית מבן גביר.

אם בצד השמאלי של המפה יבינו שלא כל הימין הם נאצים/ביביסטים/טרנסופובים, גם אם הם תומכים במהפכה (כרעיון, לא בהכרח אחד לאחד במה שמציעים רוטמן ולווין), אז אפשר יהיה לדבר ולהגיע לעמק השווה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בטח, מיכאלי הקיצונית הזאת, תצייר עם טושים באוטובוסים ותגרום לכולם לכתוב בצורה המוזרה שלה.

נוראי.

כמו בן גביר.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אני חושב שחלקם הגדול של המפגינים נגד המהפכה באמת חוששים לגורל המדינה או לא סומכים על מי שמוביל אותה (גם אני לא סומך על דרעי וחבריו, וגם אני הייתי מעדיף שהחרדים לא היו בקואליציה), אבל יש קומץ (לא קטן) שכל מה שמעניין אותו זה להפיל את ביבי או את ממשלת הימין, או סתם להוציא עצבים ולהרוס את המדינה, ומבחינתם עד שלא גונזים את כל סעיפי המהפכה, אין על מה לדבר בכלל (זאת למרות שיש הסכמה רחבה שכן צריך שינוי כלשהו).

יש לזה סיבה מאד פשוטה - כל סעיפי המהפכה נועדו להחליש עד לאיין את בית המשפט, כדי שלא יוכל להעביר ביקורת שיפוטית על שאר החוקים שבקנה כרגע (תקרא את ההצעות), אשר מטרתם אחת - למכור את הציבור החילוני, על מיסיו, לחרדים כעבדים נרצעים. בין אם בחלוקת הארנונה, בין אם בתפירת מכרזים (תארי דת כתארים אקדמיים) ובין אם בחוקי שבת/כשרות. ולכל זה סיבה אחת - ביבי לא יכול למשול בלי החרדים, כי אף אחד אחר לא מוכן לשבת איתו, אז כדי לשמור על כס המלכות ולהימנע מתא מאסר, הוא מוכן למכור את כולנו. לכן כן, בפירוש, הוא המפתח. זה לא כי הוא ימין וכל השאר שמאל (הוא לא, וכל השאר לא - רוב גוש רל"ב ימני יותר ממנו), זה כי הוא מסוכן למדינה.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

כרעיון, לא בהכרח אחד לאחד במה שמציעים רוטמן ולווין

שום דבר ממה שמוצע עכשיו לא עונה על הצרכים האמיתיים שנדרשים לשינוי במערכת המשפט. הדבר הכי קרוב זה שינוי הועדה לבחירת שופטים, וגם זה נעשה בדרך עקומה, לאור מה שכתבתי לעיל.

• אהבתי 7

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Pika007 כתב:

במידה ומישהו ינסה צעד של לחתוך אותנו מבלוק המערב ולהצטרף לבלוק האדום ההפגנות שהיו אחרי הפיטורים של גלנט הן משחק ילדים לעומת מה שיהיה פה.

ויודע מה- אפילו מבין אלו שתומכים במהפיכה, אני חותם לך שהרוב ממש לא מוכנים להתנתק מהעולם המערבי. זה כבר יפגע להם עמוקות באיכות החיים, אין יותר רכב חדש, אין יותר טיסות פעמיים בשנה לחו"ל, אין יותר משלוח חינם מעל 50 דולר מאמאזון, טכנולוגיית cutting edge זמינה בכל חנות במחיר נוח, וכל הגודיז שבאים עם להיות מדינה מערבית שמיושרת עם המערב.

לוותר על רכב וטיסות, אלה הקטנות שבבעיותינו. המשמעות היא חורבן מוחלט.

לפני שבוע או שבועיים כתבתי על תרחיש של הפניית עורף לארה"ב והמערב, וחבירה לגוש הסיני-רוסי. לכאורה הזיה ברמה של שטוחיסטים, אבל היום אני כבר מוכן להאמין שהכל אפשרי. לדעתי ברגע שדבר כזה יקרה, הדבר יוביל להפיכה צבאית מיידית.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, RK כתב:

יש לזה סיבה מאד פשוטה - כל סעיפי המהפכה נועדו להחליש עד לאיין את בית המשפט, כדי שלא יוכל להעביר ביקורת שיפוטית על שאר החוקים שבקנה כרגע (תקרא את ההצעות), אשר מטרתם אחת - למכור את הציבור החילוני, על מיסיו, לחרדים כעבדים נרצעים. בין אם בחלוקת הארנונה, בין אם בתפירת מכרזים (תארי דת כתארים אקדמיים) ובין אם בחוקי שבת/כשרות. ולכל זה סיבה אחת - ביבי לא יכול למשול בלי החרדים, כי אף אחד אחר לא מוכן לשבת איתו, אז כדי לשמור על כס המלכות ולהימנע מתא מאסר, הוא מוכן למכור את כולנו. לכן כן, בפירוש, הוא המפתח. זה לא כי הוא ימין וכל השאר שמאל (הוא לא, וכל השאר לא - רוב גוש רל"ב ימני יותר ממנו), זה כי הוא מסוכן למדינה.

שום דבר ממה שמוצע עכשיו לא עונה על הצרכים האמיתיים שנדרשים לשינוי במערכת המשפט. הדבר הכי קרוב זה שינוי הועדה לבחירת שופטים, וגם זה נעשה בדרך עקומה, לאור מה שכתבתי לעיל.

המהפכה המוצעת לא אמורה "לשפר" את השירות של בתי המשפט לאזרח הפשוט, אלא לטפל בסוגיות שקשורות למשילות ויכולת הפעולה של הממשלה.

שינוי הועדה לבחירת שופטים זה לא חשוב?

פסקת ההתגברות לא חשוב/נדרש?

שימוע פומבי למועמדים לעליון, ביטול שיטת הסניוריטי (מה אנחנו בועד של הרכבת) ועוד?

שוב, אולי כחבילה או במתכונת הנוכחית הביצוע לוקה בחסר, אבל הרעיון עצמו הוא נכון.

לגבי הטיעון שביבי עושה את זה כדי להתחמק מתא מאסר - אני עוקב אחר ההתקדמות בתיקים השונים, והרושם המתקבל אצלי הוא שהפרקליטות/משטרה עשו עבודה קצת מרושלת, ושלא בטוח שיצא מהתיקים הללו משהו שתואם לרעש התקשורתי שהם מייצרים.

לגבי החרדים - עובדה שגם לפיד/בנט לא ממש הצליחו למשול בלעדיהם, ועובדה שגם הם היו מוכנים "למכור" את עצמם לחרדים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 3 דקות, Nemesis כתב:

לא הבנתי מי בדיוק רוצה למחוק להם את הצביון היהודי במדינה.

הלובסטר מלונדון?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, gadik6 כתב:

המהפכה המוצעת לא אמורה "לשפר" את השירות של בתי המשפט לאזרח הפשוט, אלא לטפל בסוגיות שקשורות למשילות ויכולת הפעולה של הממשלה.

זאת בדיוק הבעיה. אף בית משפט לא הפריע לאף אחד למשול בעבר. מה שנתפס כהפרעה, היו אותם מקרים בודדים בהם הצעות החוק הגדישו את הסאה עד כדי כך, שבית המשפט התערב. לרוב בית המשפט נמנע מלהתערב בהחלטות רשות, ככלל. תשב פעם בעליון בדיונים, תשמע בעיקר "נדחה" או "אדוני ימשוך את עתירתו", תוך איום יותר ממרומז בחיוב בהוצאות כבדות אם לאו.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

חשוב, כתבתי את זה.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

לא, פסקת ההתגברות היא אסון. היא כלי שמאפשר עריצות.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

שימוע פומבי למועמדים לעליון, ביטול שיטת הסניוריטי (מה אנחנו בועד של הרכבת) ועוד?

חשוב ביותר, כתבתי גם על זה לפני כמה עמודים.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

שוב, אולי כחבילה או במתכונת הנוכחית הביצוע לוקה בחסר, אבל הרעיון עצמו הוא נכון.

הראיון עצמו במתכונתו הנוכחית הוא איוולת מדהימה, עם מספר רכיבים נדרשים ונכונים בבסיסם.

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

לגבי הטיעון שביבי עושה את זה כדי להתחמק מתא מאסר - אני עוקב אחר ההתקדמות בתיקים השונים, והרושם המתקבל אצלי הוא שהפרקליטות/משטרה עשו עבודה קצת מרושלת, ושלא בטוח שיצא מהתיקים הללו משהו שתואם לרעש התקשורתי שהם מייצרים.

גם אני נטיתי לחשוב כך עד לא מזמן, אבל הפחד של ביבי עצמו גרם לי להבין שאם הוא חושש, וטיפש הוא לא, כנראה שיש שם הרבה יותר בשר ממה שאנחנו רואים, או שכחלק מהדיון בתיקים האלה, שאכן נראה שהם תיקי נפל, יתגלה משהו חמור באמת.

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

לגבי החרדים - עובדה שגם לפיד/בנט לא ממש הצליחו למשול בלעדיהם, ועובדה שגם הם היו מוכנים "למכור" את עצמם לחרדים.

כן, אבל לא בעוצמה ובחריפות כמו הצעות החוק המתבשלות כיום.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

חבילת החוקים שהונחה על חבילת הכנסת "מטפלת" בסוגיות הקשורות למשילות על ידי הכפפה מוחלטת של בית המשפט לקואליציה. הסוגיות הקשורות למשילות ויכולת פעולה מסתכמות כרגע בעיקר בהלבנה של שחיתות, שוחד ופגיעה בזכויות אדם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 14 דקות, Nemesis כתב:

לא הבנתי מי בדיוק רוצה למחוק להם את הצביון היהודי במדינה.

6424022b0737730b.jpg

אל תנסה להבין, הם על אוטומט עכשיו.

עדר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

שמע, משילות של הממשלה מעניינת לי את האתה יודע מה.

הם מתבכיינים כי ביבי לא רוצה לעשות כלום. בחייאת דינאק יש לך אישור מוחלט של בג"ץ לפנות את חאן אל אחמר, שמבחינתי הוא חשוב הרבה יותר מאשר הועדה לבחירת שופטים וביבי פשוט מתחמק מזה שוב ושוב. 

הרבה יותר יעניין אותי שיחוקקו עונשי מינימום, במקום שנראה אנסים שמקבלים חצי שנה על תנאי ושבועיים עבודות שירות, שגם אותן נותנים להם לבצע באיזה מוסד לנערות בסיכון כדי שיהיה להם יותר נוח.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

הרבה יותר יעניין אותי שיחוקקו עונשי מינימום, במקום שנראה אנסים שמקבלים חצי שנה על תנאי ושבועיים עבודות שירות, שגם אותן נותנים להם לבצע באיזה מוסד לנערות בסיכון כדי שיהיה להם יותר נוח.

כבר היה דיון על זה. חוקקו בעבר עונשי מינימום ואז השופטים פירשו את זה גם כמאסר "על תנאי" ולא מאסר בפועל כי "לא היה רשום".

אפילו גברת זהבה גלאון התלוננה על זה.

מהצד, זה נראה שלפעמים בית המשפט פשוט שם רגליים לממשלה, ולפעמים מקבל החלטות פשוט מנותקות ממה שקורה בשטח.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

מהצד, זה נראה שלפעמים בית המשפט פשוט שם רגליים לממשלה, ולפעמים מקבל החלטות פשוט מנותקות ממה שקורה בשטח.

יש מקרים (לא מעטים, מן הסתם) בהם בתי המשפט טעו, הם עדיין בני אדם (עם הבעיות שלהם, עם החסרונות שלהם ועם העוולות שלהם - תקרא "העליונים", מאלף). אבל רוב מה שמקבל ביקורת ציבורית הוא אותם מקרים בהם ח"כ/שר פופוליסט מציע משהו מלא בזעם צדקני, שאין שום סיכוי שבעולם שיעבור במדינה חצי מתוקנת, ואז מתלונן שבית המשפט לא נותן לו.

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

כבר היה דיון על זה. חוקקו בעבר עונשי מינימום ואז השופטים פירשו את זה גם כמאסר "על תנאי" ולא מאסר בפועל כי "לא היה רשום".

אז בעיית המשילות היא בזה שלא חוקקו חוקים נכון, ולכן צריך לשנות את מערכת המשפט?

לפני 27 דקות, RK כתב:

גם אני נטיתי לחשוב כך עד לא מזמן, אבל הפחד של ביבי עצמו גרם לי להבין שאם הוא חושש, וטיפש הוא לא, כנראה שיש שם הרבה יותר בשר ממה שאנחנו רואים, או שכחלק מהדיון בתיקים האלה, שאכן נראה שהם תיקי נפל, יתגלה משהו חמור באמת.

בדיוק, וזה מה שממש מטריד.

אחרת היה מביא איזה חבר שהיה משלם בשבילו איזה קנס גדול, ומקסימום יוצא לכמה חודשים חופש במעשיהו כמו אולמרט. 

לא צריך את כול הבלאגן על עכשיו, בשביל תיקים ש "לא יהיה כלום כי לא היה כלום"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

אם בצד השמאלי של המפה יבינו שלא כל הימין הם נאצים/ביביסטים/טרנסופובים, גם אם הם תומכים במהפכה (כרעיון, לא בהכרח אחד לאחד במה שמציעים רוטמן ולווין), אז אפשר יהיה לדבר ולהגיע לעמק השווה

ממממ איך אתה רוצה שנבין את זה? שואל ברצינות? 
אתה עוקב אחרי ההצהרות של חברי הממשלה שהם הנציגים של אותו "ימין"? אתה עוקב אחרי השתיקה שלהם?
כשמישהו "זוטר" שם אומר את האמת (גלנט) מפטרים אותו.
כשהפטרון שלנו בארהב (מה לעשות) אומר לנו את האמת בפנים לועגים לו.
כששורפים כפר הם שותקים או חבל שלא שתקו.

מממ באמת איך אתה רוצה שנבין משהו אחרת? אולי אם היה להם עמוד שידרה וערכים היינו רגועים יותר, אבל אין להם! אולי אם הם היו שפויים היינו רגועים יותר, אבל הם לא!.
מעל כולם יש לך ראש ממשלה שכל מילה שהוא מוציא מהפה היא שקר מוחלט. כל מהלך שהוא עושה נגוע באינטרס אישי ואחרי זה כל השאר. הוא מנוהל ע"י הבן שלו, אפס מאופס שחי על חשבוננו ורק צורח כמו משוגע כשמשהו לא מתאים לו, וע"י קיצונים פנאטים.
על מי נסמוך על דיכטר ששותק כמו דג? על ישראל כץ? על ברקת? אפסים. אם לא היו אפסים לא היינו מגיעים למצב הזה.
אני לא מבין איך אתה עדיין חוזר על המנטרות האלה אחרי מה שקרה בלילה עם ארהב והתגובות בבוקר. הם איבדו את זה לגמרי ולוקחים אותנו איתם למטה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...