Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 או סוזוקי sx4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת רכב חדש . 2013 . בדקתי שני דגמים , יונדאי i30 מול סוזוקי sx4 outdoor . ל מה כדיי ללכת לנהג יחיד ללא משפחה אך מחפש רכב מרווח ונוח עם ביצועי מנוע טובים ?

פורסם

א) ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן ולהחליט בעצמך.

ב) הסוזוקי מוצעת כרגע בכ-25 אלף ש"ח פחות מה-i30 שזה שיקול גדול לטובתה.

ג) הסוזוקי היא דגם ותיק וה-i30 דגם חדש ומודרני - שיקול משמעותי לטובת ה-i30.

אם אתה אדיש בין הדגמים לך על הסוזוקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתצרוכת דלק אין הבדל משמעותי בין השתיים והן גם לא יכולות להיחשב זריזות באופן מיוחד עם נתון של 12 שניות מ0 ל 100.

אם בביצועי מנוע אתה חושק לדעתי אתה חייב לבדוק עוד מועמדות.

לדעתי באותו המחיר של ה I30 אתה יכול להסתכל על הפוקוס החדשה [5 דלתות] שמרגישה יותר מפנקת ועם גימור יותר טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

צר לי לחלוק על החברים מעליי אך ניראה לי שהקביעה לא מסתמכת על הדור החדש של I30 שבמקרה זה לטעון שהפורד מתקדמת יותר ועם גימור טוב יותר אני לא מסכים וזה מבלי שנהגתי ב- I30 (וגם הם לא בטוח שאפילו ישבו בתוך הרכב) אך מספיק לקרוא את כל החומרים בנושא והתרשמתי מפנים הרכב. מבחינת אבזור אכן הפוקוס מאובזרת יותר אך היא גם הכי צפופה והכי פחות משתלמת מבחינת מרווח ותא מטען ובנוסף ל- I30 עוד כמה יתרונות שצריך לקחת בחשבון.

לגבי ה- SX4, אני לא בטוח שההשוואה ממילא רלוונטית, מדובר בדור ישן ומכונית די פשוטה אבל חביבה, קח את שתיהן לנסיעת מבחן ותרגיש למה אתה מתחבר יותר וכמובן שהתקציב קובע ובסוזוקי תקבל יותר תמורת הכסף מבחינת אבזור נוסף ותוספות.

• תוכן חדש...