Jump to content

itayalle

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של itayalle

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. איזה מערכת מוחטימדיה מומלצת לגיפ שתהיה חזקה וטובה ? איך הרודרובר האם המקורית של בגרנד ויטרה טובה מספיק ? למי שמכיר ) ומה המחיר מינימום למערכת טובה ?
  2. מחפש מערכת מולטימדיה לסוזוקי גרנד ויטרה החדשה האם יש הבדל משמעותי בין החברות -ניפון, לוקסוס,רודרוור האם יש עדיפות ?
  3. אני מעוניין לרכוש מערכת DVD מקורית לסוזוקי גרנד ויטרה 2006 ,האם ניתן לרכוש באינטרנט יש המלצות ? מה מחיר של דבר כזה ?
  4. מתעניין ברכישת רכב חדש . 2013 . בדקתי שני דגמים , יונדאי i30 מול סוזוקי sx4 outdoor . ל מה כדיי ללכת לנהג יחיד ללא משפחה אך מחפש רכב מרווח ונוח עם ביצועי מנוע טובים ?
  5. שלום רב יש לי כמה שאלות בנושא גרנד ויטרה החדשה . האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים של גרנד ויטרה החדשה בין 2006 ל 2007 (הבדל בצריכת הדלק , אחזקה , מנוע חזק יותר , סוחב יותר ?) . האם מישהו יכול לומר לי מהי בערך צריכת הדלק של הדגם הזה והאם יש לו הרבה תיקונים טיפולים באופן שוטף , כלומר האם יש לו הרבה תקלות ?
  6. מעוניין ברכישה של ויטרה חדשה שנת 2006 או 2007 . מדוע יש הבדל של 16000 במחירון ביניהם ? ואשמח לדעת מהי צריכת הדלק בשני השנתונים האלו ..
  7. אוקיי בנושא צריכת דלק - ידוע שסיאט צורכת פחות . גם בנושא ביצועים בכביש נראה לי שהיא טובה יותר . השאלה שלי מתייחסת לנוחות , גודל המטען , אבזור , רעש המנוע , טיפוסים בעליות וכמובן מחיר . אני לא מכיר את הדגמים של איביזה הבנתי שיש הרבה . אני מחפש רכב עם מנוע שיהיה קרוב ליכולת של ה I30 בטח שלא 1200 אתפשר על 1400 .
  8. הלן רציתי לדעת מה אתם אומרים על הסיאט איביזה החדשה ביחס ליונדאי I30 אני מדבר על שנים 2010 2011 2012 ..
  9. מחפש לדעת הבדלים בין i30 2009ל i30 2010 - נוחות נסיעה , עבודת המנוע , שטח פנים ומרווח ?
  10. ואיך צריכת הדלק ביחס למכוניות אחרות בקטגוריה ? הבנתי שיש שני דגמים אינספייר וסופרים . יש הבדל משמעותי ? בעצם בגדול אתה אומר אפשר בהחלט להסתפק ב2009 (אמצע) ואין צורך לקפוץ ל 2010 ? שמעתי ש2010 חסכונית יותר בצריכה והמנוע עבר שדרוג האם זה נכון ? כמו כן קראתי שהמנוע לא שקט במיוחד .
  11. שלום רב . אני מעוניין ברכישת רכב , לא חדש , שיהיה בין השנים 2009 -2011. הכיוון שלי הוא יונדאיי I30 , לפי בדיקה בשוק (ממש בדיקה זריזה ולא מעמיקה ) במחיר של יונדאיי I30 מקבלים רכב עם מנוע טוב , אמין , עם מפרט לא רע ביחס לרכבים אחרים . על איזה שנה כדאי ללכת ? האם יש הבדלים משמעותיים ? והאם יש המלצה לרכב אחר מאותה קטגוריה ?
×
×
  • תוכן חדש...