Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב ישן (שנת 96) שחוץ מהמזגן שלו שלא מקרר הכל על פניו נראה בסדר.

המוכר מתעקש לא לחתום על זכרון דברים...

מה קורה עם דוחו"ת שהצטברו על הרכב עד להעברת הבעלות אם אין זכרון דברים ? האם יש צורך בזכרון דברים שאומר במפורש שכל הדוחות והקנסות עד להעברת הבעלות חלים על המוכר או שאוטומאטית הוא המען לקנסות והדוחות והם רשומים בלווא הכי עליו ?

פורסם

אין סיבה שמוכר יתעקש לא לחתום אלא אם כן יש בעייה חמורה שהוא מסתיר או חובות. תתעקש על זיכרון דברים או דלג לרכב הבא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלו לא דברים שאפשר לבדוק בדואר ? (עיקולים-שעבודים-משכונים) ?

בוא נאמר שאין זכרון דברים ובודקים בדואר את כל הנ"ל, האם אני מכוסה ?

פורסם

בדואר אפשר לבדוק רק חלק מדברים. דו"חות, תביעות ביטוח שלא היגיעו עדיין לעיקול לא ניתן לבדוק. יש מספיק רכבים ישנים וטובים במחיר טוב עם מזגן עובד. למה אתה מתעקש על הרכב הזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תראה הרכב נראה יחסית מאד שמור (חיצונית ופנימית), יש אזעקה, אימובילייזר, נסעתי עליו שעה ולא שמתי לך לשום דבר חריג, אין הזעות על המנוע/עשן לבן, מים ירוקים, אין נזילות, שמנים נקיים, צמיגים פחות או יותר חדשים, עבר טסט ממש עכשיו וטיימינג לפני חצי שנה, וכל זה בקצת פחות מ 6000 שקל. אני מנסה לחשוב, איפה כבר אפשר ליפול ? אני מעריך שהמוכר לא רוצה לקחת אחריות על מנוע/גיר/שלדה ברכב כזה ישן (ואני יכול להבין אותו). מדובר באקסנט 96 אגב.

פורסם

אקסנט 96 ב6K? במחיר כזה אפשר לקנות אקסנט שנת 99-98-עם מזגן תקין ואם תרצה אפילו ידנית דגם קופה. יש המון רכבים מדגם הזה למכירה בטווח מחירים הזה, אם יש לך כושר מיקוח טוב במחיר כזה תקנה רכב יחסית טרי.

תאמין לי יש מספיק דברים שאפשר ליפול איתם על רכב בן 17 שנה. זה רכב בן 17 שנה במחיר 6K.

פורסם

תראה שנה יותר שנה פחות, או אלף שקל לפה או לשם זה לא מש שישנה לי כשאני מחפש אוטו ישן כזה. יותר חשוב לי שיהיה שמור בכללי... אני חייב לציין שלא עשיתי לו בדיקה, ובאותה הזדמנות לשאול - מה הסיכוי לבעיות גיר בהנחה שנסעתי איתו כשעה (מהיר ועירוני) ולא נתקלתי בבעיה מיוחדת... כמו כן מה הסיכוי לבעיית מנוע אם הרכב לא התחמם (אפילו לא הגיע לחצי סקלת החום), והמנוע נראה נקי (ללא נזילות וכו) ואין עשן חריג ?

פורסם

אתה שואל מה הסיכוי לבעייה כזאת או אחרת אפילו מבלי שביצעת בדיקה. מכיוון שאני לא נביא, ההסתברות שכל מכלול תתקלקל יותר גדולה מ0% וקטנה יותר מ100%. לא ציינת אפילו אם זה אוטומט. אם זה אוטומט אז בנוסף לכל היא זללנית בדלק. זה שלא היגיע לחצי סקלת החום זה בעייה בטרמוסטט. כניראה הוא תקוע או פירקו אותו בגלל בעיות התחממות. ברכב הזה בנסיעה החום תמיד על החצי. כמובן גם עבודה על טמפרטורה נמוכה גורמת לבלאי מואץ ולצריכת דלק גדולה.

הרכב אמור להגיע לחצי בחורף בערך ב7~10 דקות לכל היותר.

מנוע נקי - פירושו ניקו אותו.

• תוכן חדש...