Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע ברונזה מטאלי ליונדאי i35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לקראת הזמנת I35 חדשה, ואנחנו בהתלבטות קשה לגבי הצבע.

בהתחלה לקחנו כסף כהה אבל אמא שלי (שהאוטו יהיה שלה) טענה שזה צבע לא בטיחותי ולא ממש משתלב עם ריפוד בז',

שאר הצבעים משעממים והיחיד שתפס את העין שלי הוא ברונזה מטאלי. מצאתי כמה תמונות של הרכב בצבע הזה ביד 2 ובכל תמונה הצבע נראה שונה. זה משגע אותי.. פעם אחת הוא ממש חום, פעם אחת דומה מאוד לצבע זהב.. רציתי לדעת האם מישהו כאן ראה I35 בצבע הזה, מה דעתו ומה רמת הכהות שלו.

תודה :)

אגב, אם תוכלו לצרף תמונה אני ממש אשמח.

פורסם

יש נחושת שהוא ממש חום ודיי מזעזע ויש ברונזה שזה משהו כמו בז' כהה.

לדעתי הברונזה נראה לא רע וגם הכסוף הכהה, מעין אפור עכבר והוא מגיע עם ריפודים בהירים.

בכל אופן, בסוכנות בדרך כלל יש קיר עם דוגמיות צבע, נסו להציץ בו.

פורסם
אמא שלי (שהאוטו יהיה שלה) טענה שזה צבע לא בטיחותי ולא ממש משתלב עם ריפוד בז',

שאר הצבעים משעממים והיחיד שתפס את העין שלי הוא ברונזה מטאלי.

אולי תתן לאמא להחליט על האוטו שלה?:wink:

תאמין לי, צבע האוטו לא ישפיע על איכות חיי המין שלך.

אה. כן. אמא שלך צודקת. עפור זה צבע הכי מסוכן מבחינת ראות כי הוא משתלב עם האספלט. צהוב - הכי בטיחותי.

פורסם

הצבע הזה באמת נראה שונה בתנאי אור שונים.

בשמש הוא נראה יותר כמו זהב, באור רגיל הוא נראה כמו נחושת.

לטעמי צבע יפה מאוד.

פורסם

בתמונה הזו רואים בצורה הכי נאמנה למציאות את הצבע המדובר:

55290175.jpg

הוא אכן צבע לא רע.

אישית, לקחתי את הצבע הלבן, אך אם הייתי יכול לחזור אחורה בהחלט הייתי בוחר באפור עכבר מטאלי או בורדו. הצבע פשוט מדהים על הרכב הזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בתמונה הזו רואים בצורה הכי נאמנה למציאות את הצבע המדובר:

55290175.jpg

הוא אכן צבע לא רע.

אישית, לקחתי את הצבע הלבן, אך אם הייתי יכול לחזור אחורה בהחלט הייתי בוחר באפור עכבר מטאלי או בורדו. הצבע פשוט מדהים על הרכב הזה.

מתמזג יפה עם הכביש. רגע... איפה נעלם האוטו? ;)

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

ראית אחת בצבע חום כהה יחסית, צבע מדהים!

כיף לראות כזה צבע ולא אפור לבן כמו תמיד.

מתאים לרכב.

אני חושב שזה לא אותו צבע של הוולוסטר למעלה, אלא אם כן הגוון משתנה בשמש, לדעתי זה צבע אחר כהה יותר ויותר חום מאשר כתום.

פורסם

בגדול, צבע ברונזה/זהב, או שאנשים אוהבים אותו מאוד, או שזה ממש מכוער לטעמם.

הרכב הקודם שלי היה בצבע דומה, וחלק מהאנשים לא הפסיקו להתלהב מזה שהצבע

היה מיוחד, וחלק היו שואלים אותי, למה קנית כזה צבע?

attachment.php?attachmentid=213574&d=1284239174

פורסם

תודה לכולם... לפי התיאור של הסוכן מכירות הצבע של הוולוסטר שהביאו כאן הוא נחושת, לטעמי צבע מחריד. מצאתי בחו"ל המון תמונות של הרכב והראיתי לאמא שלי... הגענו למסקנה שבחושך הצבע נהיה יותר גוון חום אבל בשמש הוא פצצה (כמו הX5 שהביא זה מעליי, מדהימה). בקיצור, כנראה נלך על הברונזה, אעדכן עם תמונות שיגיע הרכב :)

• תוכן חדש...