Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוכחי (דור 6) עולה 120 אלף. הדור הבא צפוי לעלות כ-130 אל"ש אבל על פי כל ההתרשמויות הוא טוב יותר מבחינת התנהגות כביש, חיסכון בדלק ומימדים (ארוך, נמוך ורחב יותר). המנועים אותם מנועים אבל עברו שיפורים והשילדה שונה. ההחלטה שלך צריכה להתבסס על הצרכים שלך - עשרת אלפים שקלים זה סכום נכבד לחסוך ובסך הכל מדובר על מכוניות די דומות עם עדיפות בפרמטרים שהזכרתי לטובת הדור החדש שיגיע. תחשוב אם זה שווה לך עשרת אלפים שקלים או לא.

פורסם

, ביצעתי הזמנה על דור 6 במבצע הזה רק על מנוע 1.4 tsi , וביטלתי כמה ימים אחרי כי עדיף לחכות לדור 7 ולא לשלם מחיר דומה על דור 6 , עם היתה לי את האופציה לחכות היתי מחכה . כמובן הבנתי גם שלי אישית לא ישתלם להחזיק אותה והעדפתי לחסוך את הכסף לטיפולים שיבואו והלכתי על אופציה אחרת.

פורסם

תודה על התגובות, אני יכול לחכות לדור 7 וגם להוסיף את ההבדל במחירים אבל בגלל שאין הבדל גדול בביצועים ובגלל שברור שברגע שהדור 7 יצאו אז המחירים של הדור 6 ירדו עוד יותר אולי עדיף לחכות ואז לקנות את הדור 6?

פורסם
תודה על התגובות, אני יכול לחכות לדור 7 וגם להוסיף את ההבדל במחירים אבל בגלל שאין הבדל גדול בביצועים ובגלל שברור שברגע שהדור 7 יצאו אז המחירים של הדור 6 ירדו עוד יותר אולי עדיף לחכות ואז לקנות את הדור 6?

בדיוק , הדור 7 תעלה במרץ לכבישים בארץ , עד אז תנסה ללכת על אופציות אחרות או לחכות.

• תוכן חדש...