Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מה קרה לעולם הקולנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוביט דווקא מהנה ושווה השקעה.

אני אישית קצת השתעממתי ב25דקות הראשונות (לא קראתי את הספר) אבל האקשן שלאחר מכן נתן אחלה פיצוי.

צפיתי ביס פלאנט במפרץ חיפה (אין הפסקה,לשיקולך,3שעות כמעט!)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמנזר, היום הולך לראות, אעדכן אותך :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
savages? אחד הטובים שיצאו השנה! בניסיו דל טורו ברוב תפארתו. לא ראיתי חלק מהסרטים שכתבת, לגבי טד אני נוטה שלא להסכים, הוא די חמוד ומשעשע, לא יותר. אבל כנראה שאתה צודק, יצאו לא מעט סרטים גרועים השנה, האם זו מגמה? לא מחייב. אם אתה שואל אותי, לטכנולוגיית ה 3d יש חלק לא מבוטל בהרס הקולנוע, שלא תבין לא נכון, זה נחמד מדי פעם לצפות בסרט אקשן טוב בתלת מימד, אבל רבאק, איפה הימים שמשפטים של דה נירו העיפו אותך לירח..

+

מה גם שאת הגרועים קל יותר לזכור מהטובים , חוץ מהטובים ממש :)

אבל , השנה הייתה שווה את זה , בגלל עלייתו של האביר האפל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
צפיתי ביס פלאנט במפרץ חיפה (אין הפסקה,לשיקולך,3שעות כמעט!)

זה בסדר, לאור הניסיון שלי עם בתי קולנוע, אני מעדיף לראות סרט על מסך 4.25" של סמסונג גלקסי (בעצם, גם על מסך 128 על 128 פיקסל של נוקיה 3100) באיכות CAM, ולא שם.

הכוונה שלי, אם כדאי לראות בכללי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לאור ההמלצות, אוריד את טד (כן, עדיין לא ראיתי) ואת ענן אטלס.

לקראת סוף השנה הנוכחית אמור לצאת לאקרנים (בארה"ב) הסרט RUSH.

סרט מומלץ לחובבי מירוצים בכלל ו-F1 בפרט (האתר הרשמי של הסרט).

מה הסיכוי שהסרט יוקרן על אקרני ארצנו?

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

נראה לי שכל מי שהתאכזב, פשוט תולה ציפיות במקום הלא נכון.

כמו כל האמנויות (מוזיקה ספרות וכו') גם יוצרי הקולנוע מתחלקים לאלה שבאים לעשות קופה ולתת בידור פשוט ואפקטיבי, ואלה שבאים מתוך רצון אמיתי להביא לקהל משהו שונה ומאתגר.

בתחום הבידור הפשוט והאפקטיבי יש אכן בעיה רצינית - "מרוץ חימוש" שגורם לכך שכל הפקה מנסה לשרוף כמה שיותר כסף על כמה שיותר כוכבים ו/או אפקטים רצוי בשילוב תלת-מימד וכמה שיותר פיקסלים, והתוצאה הסופית היא לרוב כאב ראש כאב ראש כאב ראש. בד"כ גם מתלווה לזה רצון לעשות סרט "רציני" "כבד" והקללה החדשה, "אפל". WTF? למה כל סרטון באטמן צריך פתאום להיות "אפל"? זה גם גורם לכך שהסרטים נהיים רציניים כמו מופז וארוכים באופן בלתי סביר, מגמה שנמשכת כבר כמה שנים.

לשמחתי, אלה סרטים שבד"כ מלכתחילה לא מעניינים אותי, מבחינתי הם משמשים להעברת הזמן בטיסות.

בתחום היותר רציני ומאתגר, למרבה השמחה, אין שום התדרדרות, יוצרים רציניים היו ויהיו - פשוט צריך לזכור לחפש גם קצת מחוץ לאמריקה. גם לאמריקאים יש יציאות מעולות לפעמים (סרטים מהשנים האחרונות למשל winter's bone, monsters) אבל יש אוצרות בשפות אחרות - "הניצוד" הדני, שראיתי באחרונה הוא סרט ענק שיהפוך לקלאסיקה בוודאות, "היו זמנים באנטוליה" התורכי נפלא, ומרומניה יצאו בשנים האחרונות סרטים פשוט פנומנליים (יום שלישי אחרי החגים אולי הטוב שבהם, בימוי שחקנים שצריך ללמוד בחוג לקולנוע).

בקיצור אם אתה רוצה בידור - כנראה שעדיף לך לחפש בתחום משחקי מחשב מרובי משתתפים. אם רוצים קולנוע יצירתי, המצב מצויין.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בתחום היותר רציני ומאתגר, למרבה השמחה, אין שום התדרדרות, יוצרים רציניים היו ויהיו - פשוט צריך לזכור לחפש גם קצת מחוץ לאמריקה. גם לאמריקאים יש יציאות מעולות לפעמים (סרטים מהשנים האחרונות למשל winter's bone, monsters) אבל יש אוצרות בשפות אחרות - "הניצוד" הדני, שראיתי באחרונה הוא סרט ענק שיהפוך לקלאסיקה בוודאות, "היו זמנים באנטוליה" התורכי נפלא, ומרומניה יצאו בשנים האחרונות סרטים פשוט פנומנליים (יום שלישי אחרי החגים אולי הטוב שבהם, בימוי שחקנים שצריך ללמוד בחוג לקולנוע).

בקיצור אם אתה רוצה בידור - כנראה שעדיף לך לחפש בתחום משחקי מחשב מרובי משתתפים. אם רוצים קולנוע יצירתי, המצב מצויין.

הו! סופסוף הגיעה הישועה.

99% מסרטי הסינמה-סיטי ודומיו הם טראש זול, מוצלח יותר או פחות, אבל טראש. אפקטים, הוליווד, שמוליווד - מדובר בסרטים רדודים למדי שפונים לטווח קהל רחב שמטרתם להביא כמה שיותר כסף.

הסרטים הטובים ביותר שראיתי בשנתיים האחרונות הם "סרטי האיכות" הזרים, אלה שמוקרנים בבתי קולנוע קטנים וסנימטקים. רובם טובים פי כמה מסרטי ה mass production \ main stream שמוקרנים בבתי הקולנוע הגדולים וחבל שמרבית האוכלוסייה לא נחשפת אליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...