Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מה קרה לעולם הקולנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיה פשוט בושה.

כבר הרבה זמן שלא ראיתי סרט טוב. כל סרט "קומדיה" הוא בהשתתפותה של הנוראית- מיילי סיירוס שהופכת את הסרט מסרט קומדיה לסרט נערות (בנות 12 שחושבות שהן) מתבגרות. כל סרט אקשן מתחיל בפיו פיו ונגמר.. בפיו פיו, ובין לבין באף סרט שראיתי לאחרונה לא הייתה שום עלילה מעניינת ששווה לעקוב אחריה. זה התחיל ב"הבלתי נשכחים", "חטיפה לאור יום", "ההוביט", "הורג אותם ברכות", "סקייפול" שהיה סביל אך ללא פואנטה (והחלק המעניין ביותר היה כשאדל שרה), "טד" שמבחינתי הוא אכזבת השנה, "הדיקטטור", "גברים בשחור 3"

ובעיקר גם לא נגמר בסרטים מעוררי הבחילה, ברצינות, הבאים:

הזמנה לגירושין

מרגלת מתבגרת (של כוכבניתינו, מיילי סיירוס שמוכיחה את הכשרון שלה- להיות שחקנית גרועה)

LOL (נוראי לגמרי, וגם כן של מיילי סיירוס)

והקטע שבו נשבר לי, היה כשאתמול ראיתי את הסרט "הטיסה"- סרט שלועג לכל פיזקאי וחובב תעופה שמדגים יכולות לא אפשריות של MD-80 כמו לכסח צריח של כנסייה עם הכנף מבלי שיש לכך השפעה על תעופת המטוס, לטוס הפוך על מנת לעצור descend חריף (עכשיו תסבירו לי איך זה עובד בדיוק...) , וכלה בנחיתת אונס שהיא בעצם קפיצת גחון של מטוס ענק, ומאזנות שבורות עקב תחזוקה לקוייה שגרמו גם לשריפת ה..מנועים(מה הקשר..?) ובעיקר המסר הוא זה שהפריע לי, המסר- בזבתי שעתיים וחצי מהחיים שלי, בשביל שב2:28:00 הטייס השיכור והמסומם הגיע להתפכות שסמים זה חולירע- ושבשביל להצליח בחיים אסור לשתות סמים ולעשן אלכוהול. ממילא הקטע הכי מעניין בסרט היה בסצינת הפתיחה, כשהדיילת היפהפיה (שמתה חמש דקות לאחר מכן) הופיעה בעירום פרונטלי מלא (כן, רוצו לראות, אני מרגיש את ההורמונים...).

בקיצור חברים, בשנת 2012, HELL, גם בשנת 2011 וגם בשנת 2010 לא יצא לי ללכת לסרט שהרגשתי שואללה נהניתי, ושלא בזבזתי את זמני היקר סתם כך. לאן עולם הקולנוע הגיע? והאם זה אני שהתבגרתי וסרטים החלו לשעמם אותי, או שבאמת ליוצרי סרטים כבר נגמרו הרעיונות והם החלו לייצר סרטים רדודים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

savages? אחד הטובים שיצאו השנה! בניסיו דל טורו ברוב תפארתו. לא ראיתי חלק מהסרטים שכתבת, לגבי טד אני נוטה שלא להסכים, הוא די חמוד ומשעשע, לא יותר. אבל כנראה שאתה צודק, יצאו לא מעט סרטים גרועים השנה, האם זו מגמה? לא מחייב. אם אתה שואל אותי, לטכנולוגיית ה 3d יש חלק לא מבוטל בהרס הקולנוע, שלא תבין לא נכון, זה נחמד מדי פעם לצפות בסרט אקשן טוב בתלת מימד, אבל רבאק, איפה הימים שמשפטים של דה נירו העיפו אותך לירח..

פורסם

האממ אני לא חובב יותר מדי קולנוע, אבל בסרטים היחידים שראיתי של שנת 2012 - "שומרים על השכונה", "טד" ו- "רק אהבה" , זה היה פשוט אשפה שאין כדוגמתה. ככה שאני די מסכים איתך

פורסם

why so much hate?

גברים בשחור 3, בלתי נשכחים 1+2, dredd, טד, הדיקטטור.. ראיתי את כולם ונהניתי מבידור זול.

סרטים היום זה לא הסרטים של פעם, היום הכל cheap thrills, חוויות בלתי נשכחות כמו טרילוגיית שר הטבעות \ אוואטר \ מלחמת הכוכבים יוצאים "פעם ב". ובטח שלא כל שנה.

נ.ב.

אני בד"כ בודק ב imdb לפני שאני הולך לראות סרט; מתחת ל7.0 אני מוריד - מעל אני הולך לראות בקולנוע.

עד עכשיו השיטה לא אכזבה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
why so much hate?

גברים בשחור 3, בלתי נשכחים 1+2, dredd, טד, הדיקטטור.. ראיתי את כולם ונהניתי מבידור זול.

סרטים היום זה לא הסרטים של פעם, היום הכל cheap thrills, חוויות בלתי נשכחות כמו טרילוגיית שר הטבעות \ אוואטר \ מלחמת הכוכבים יוצאים "פעם ב". ובטח שלא כל שנה.

נ.ב.

אני בד"כ בודק ב imdb לפני שאני הולך לראות סרט; מתחת ל7.0 אני מוריד - מעל אני הולך לראות בקולנוע.

עד עכשיו השיטה לא אכזבה.

אני ממש לא חייב אפקטים והפקות ענק. תן לי פיסת אומנות אדירה כמו "פורסט גאמפ" ללא שום אפקטים, ואני שמח מעל ומעבר :)

פורסם

הבנתי שהשנה הולכים לצאת סרטים טובים.

הבעיה היום שמתעסקים יותר מידי עם האפקטים ותלת מימד.

מה שיוצא זה אפקטים מדהימים של חרא בינוני.

פורסם

אני חולק עליך (בחלק מהסרטים).

ההוביט סרט מצויין. פשוט כך. התרגום של הספר למסך נעשה בצורה מצויינת, עם מעט דילוגי סצינות ועיוותים. ג'קסון התעלה על עצמו.

טד סרט נחמד, לא משהו שהייתי משלם עליו כרטיס, אבל גם לא סרט רע כמו שאתה אומר.

את הדיקטטור דווקא אהבתי.

מה שכן, מבחינת סרטי דרמה ומתח, אנחנו נמצאים כבר המון זמן (שנים טובות) בשפל. איפה תמצא היום במאי שיביא לך את "החבר'ה הטובים", "גנגסטר אמריקאי" וכו'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

"טד" ו"הדיקטטור" הם כמעט זהים בשבילי- שניהם הצחיקו, ושניהם העבירו את הזמן בצורה נחמדה אבל בסופו של דבר נשארים עם תחושת החמצה. ראיתי אותם בבית למזלי, ואני יודע שלא הייתי משלם והולך לקולנוע במיוחד בשבילהם. כאן הבעיה...

פורסם

אבל כאן אין שינוי. תמיד היו סרטים ששווה ללכת בשבילם לקולנוע וכאלה שרואים בבית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חוויות בלתי נשכחות כמו טרילוגיית שר הטבעות \ אוואטר \ מלחמת הכוכבים יוצאים "פעם ב". ובטח שלא כל שנה.

על מה היה אוואטר? שכחתי...:roll:

האמת, מי שאשם בזה שהסרטים של היום הם זבל תעשייתי, אלה דווקא הפיראטים. בניגוד לדעה הרווחת, תעשיית הקולנוע למדה להסתגל למצב שבו הסרט מגיע לטורנטים עוד לפני הקרנת הבכורה, ומהסיבה הזאת, כל הCHEAP THRILLS שאנחנו רואים הם העדפה של חברות סרטים ללכת על הימור בטוח, כזה שיחזיר את ההשקעה בשבוע-חודש הראשונים של ההקרנה, ויהיה מפוצץ אפקטים, כדי שיהיה שווה ללכת לבית קולנוע, או שיפנה לקהל יעד מסויים שירוץ לבתי קולנוע (אני בטוח שסרט בכיכובו של ג'סטין ביבר יהיה שוס השנה), או שינצל מומנטום ממשהו אחר ("טד", מהיוצרים של איש משפחה, מגיע איש משפחה, רק פחות טוב).

הבעיה היא שסרטים נועזים ושונים לא יצאו, כי מאחר וההכנסות של האולפנים קטנו, אז הם כבר לא יכולים להרשות לעצמם לתת הזדמנות לטרנטינו הבא, לכן את "כלבי אשמורת" הבאים לא נראה (אל תתחילו איתי עם קולנוע עצמאי, כי זה זבל מסוג אחר, והרבה יותר גרוע מהמיינסטרים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על זה אני מדבר, אולי לא הייתי ברור מספיק.

הוביט, שר הטבעות ועוד קלאסיקות מבוססי ספרים (אפילו סדרת נרניה) - אלו סרטים שאפשר לראות מאה פעמים. (לפחות אני)

גם משחקי הרעב טוב.

ההוביט מבחינתי התעלה על שר הטבעות. ממש נאמן למקור. הבחור התעקש על כמעט כל משפט מהספר. והשינויים דווקא לא צורמים. (חוץ מהקטע במערות הגובלינים שם הכל לא נכוןׂ)

אבל איפה יש עוד סרטים חדשים כאלו?

אני הגעתי למצב שיש לי 3 טרה סרטים רובם לא שווים אפילו צפיה אחת.

הבעיה היא שסרטים נועזים ושונים לא יצאו, כי מאחר וההכנסות של האולפנים קטנו, אז הם כבר לא יכולים להרשות לעצמם לתת הזדמנות לטרנטינו הבא

לא בטוח שזאת הבעיה. היום 99 אחוז מעלילות הסרטים נוצרים מול קיר ירוק. לא צריך אוניות, לא מכוניות, לא חומרי נפץ ולא לסגור את מנהטן לשבוע.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל הסרט האחרון שיצא לי להגיד וואו ולזכור אותו להרבה זמן היה השומרים [WATCHMAN]

סרט שיוצאים ממנו ולא מפסיקים לחשוב

http://www.youtube.com/watch?v=R3orQKBxiEg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חוץ ממנו כל שאר הסרטים שראיתי ובמיוחד השנה היו פשוט בינונים מינוס.

הבלתי נישכחים 2 היה מצחיק בגלל כל הקריצות העצמיות שהתכתבו עם הז'אנר שלו.

DARK SHADOWS עם גוני דפ היה מלנכולי ומצחיק ביחד [בגלל ההומור השחור]

כל הסרטים של אדם סנדלר [ג'ק וג'יל ,זה הבן שלי] פשוט חר* ובזבוז משוועה של זמן.

דרד ,גוסט ריידר ,פרומיתיאוס ,בטמן וספיידרמן החדש פשוט רימייקים עלובים שדקה אחרי שהסרט נגמר שכחתי מה קרה שם.

דרך אגב אמור לצאת איירון מן 3 ופרוטוטייפ שאמורים להיות סרטי אקשן טובים ,מצד שני לפי הטריילרים הכל נראה נפלא גם "המבריח" שיצא על הפנים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...