Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה להודות ליוסי על התקנה מעולה ועל סבלנות רבה, והסבר מפורט על כל שאלה שהייתה ! הבנאדם פשוט תותח.

אז מתחילים :

השבוע הייתי אצל יוסי להתקנה של מערכת חדשה בגולף שלי (הכל מחדש כולל חווט +בניה ) - {יצא מדהיםם!} :-) ,

אחרי שהתיקנו לי ברכב בעבר ברדיו מילנו מערכת ויצא זוועה !! גם מבחינת השמיעה וגם מבחינת העבודה: חווט ברמה הכי נמוכה שיש ! אחרי שהובטח חווט יקר , ולקינוח היו רעשים.

ואז הגעתי ליוסי והתחיל תהליך הפירוק המערכת הישנה שרדיו מילנו התקינו ,ואז מ0 מתחיל הכל מחדש התקנת המערכת + בניה בבגז ,

הציוד :

דאבל דין מקורי RCD510

מנחת של jl audio cleansweep

קומפננט 6.5 אינץ שהיה לי

מגבר מונובלוק סאונדון שנקנה מיוסי

מגבר 4 ערוצים סאונדון שנקנה מיוסי

קבל של רוקפורד

וסאב 12 אינץ של פיוניר שהיה לי

(בעתיד מתכנן להחליף את הקומפננט למורל הייבריד , וסאב של JL AUDIO 10 אינץ או של סאונדון 10 אינץ)

אני חייב לציין ששומעים מדהים! אני ממש ממש מרוצה מאיכות השמיעה וגם מהבניה בבגז יצא פשוט מדהים :-)

תמונות מצורפות

תודה רבה ליוסי

IMG_2609.jpg

IMG_2607.jpg

IMG_2605.jpg

פורסם

תענוג ויזואלי ואני בטוח שזה גם תענוג מבחינת אודיו (תחליף את הסאב

:) )

סאן דאון זה מותג שנותן תמורה אדירה לכסף ששילמת עליו - מנסיון.

אני לא כל כך אוהב הנחתה של מערכת מקורית אבל אפשר להגיע לתוצאות טובות סה"כ.

ולגבי העבודה של יוסי - מטמטם, אי אפשר לטעות איתו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, נראה מעולה, וכשמדובר בהתקנה של יוסי, אני בטוח שגם נשמע כך, באמת שאי אפשר לטעות איתו.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

תענוג לעיניים , ואני בטוח שגם לאוזניים.

תתחדש ותהנה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
תתחדש ותהנה :wink:

עכשיו השרשיר הזה חתום ע"י זכויות יוצרים - גם אני יכול :-P

תתחדש ותהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדר"כ אני לא בעד לדים וכאלה בהתקנות, אבל פה זה פשוט נראה טואאאוב,

תתחדש !

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תוכן חדש...