Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטיין ויבוא מאיביי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לרגל יום ההולדת של אחי הבקשה שלו היתה וולנטיין 1 ,

לאור המחירים המוגזמים שדורשים בארץ חשבתי על לקנות אחד באי ביי תמורת 300$ או אפילו משומש גרסה 1 [שהיא לא הכי אחרונה] בסביבות ה 130$.

השאלות שלי:

1. האם אפשרי ליבא בלא בעיות ? או שמה עלי לקחת בחשבון שהמכס או מישהו יכול לעצור לי את זה ללא אפשרות שיחרור.

2. האם אפשרי לעדכן לו את התוכנה\גרסה לגירסה החדשה יותר ?

3. האם הוא תומך במפות GPS לאיתור המצלמות החדשות ?

והשאלה האחרונה האם ישנם מחירים שפויים בארץ למוצר ?

תודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

1. אין לי מושג אם מחוייב במכס/מע"מ. את שלי רכשתי ישירות מאתר היצרן, שלחתי לכתובת בארה"ב, ומישהו שהגיע לארץ הביא לי את המכשיר.

2. באתר היצרן, בפינה הימנית העליונה יש משבצת שלתוכה אתה מקליד את המספר הסריאלי של המכשיר, ומקבל תשובה האם המכשיר הוא בר-עדכון.

3. המכשיר לא נתמך GPS, הוא מזהה מכשירי מולטינובה נייחים (שכבר כמעט אינם בשימוש) וניידים (בד"כ על גבי ניידות, דבורה ואקדחי לייזר.

לא, בארץ המחיר ממש לא שפוי.

פורסם

גלאי רדאר כמו ה-V1 הוא חוקי לחלוטין בישראל והמיסים עליו הם מע"מ בלבד. אין בעיות מכס כאלו ואחרות.

קח בחשבון שהוא לחלוטין לא רלוונטי מול המצלמות החדשות, כלומר כוחו בעיקר מול (1) מולטנובה ניידת (בתוך הפגוש של ניידת חונה בצד) ו(2) דבורה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ולנטיין חדש מאיביי יעלה כולל משלוח בסביבות 2000 ש"ח, לפני מכס.

לגבי המכס- זה עניין של מזל. במידה וייעצר, תצטרך לשלם לפחות מע"מ.

אני בדיוק מוכר חדש בקופסא אם מעוניין.

עריכה:

כמו ש wil ציין- הולנטיין לא יעיל בנוגע למצלמות החדשות. אם מעוניין בכיסוי גם נגד המצלמות עלייך להצטייד גם בצ'יטה/מכשיר מבוסס GPS אחר.

פורסם

בנוסף לאמור לעיל,יש לשים לב לכך שהמכשיר יהיה בעל גרסת EURO MODE, POP2 על מנת שיתאים לתדרים בארץ.

• תוכן חדש...