Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כיום בבעלותי פיג'ו 106 xs ידנית שנת 98'.

ממגוון סיבות החלטתי להחליף את הרכב.

אני מעוניין בהמלצה לרכב ידני עדיפות למרכב סופרמיני ולא משפחתית.

הרכב המבוקש לא חייב להיות ספורט hardcore (למשל , TYPE R) אך אני כן רוצה משהו עם יכולות ספורטיביות 8).

עדיפות גדולה לרכבים אירופאיים מעל שנת 2005.

התקציב המבוקש הוא עד 70000 ש"ח.

תודה רבה מראש לכל המגיבים, שי.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קליאו ספורט דור שלישי \ פג'ו 207GTI - נכנסות ממש בקצה העליון של התקציב שלך, ויענו בצורה טובה על מבוקשך.

עוד אופציות אפשריות שישאירו לך לא מעט עודף: סיטרואן C2 VTS וC4 VTS.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

אתה יכול ללכת על איביזה קופרה שנתון 2007, אולי 2008 תכנס. תקבל מנוע פנינה ובלמים טובים אבל נוחות נסיעה גרועה והתנהגות לא טובה, למרות שאפשר לשפר את המצב בעזרת עבודה על המתלים.

פורסם

על האיביזה לא נהגתי אבל מבחינת התנהגות היא די מבעסת לפי מה שאומרים,על הדור השלישי של הקליאו דווקא יש לי ניסיון של 10-12 הקפות על הרינג ובהחלט מדובר בספורטיבית קלילה וכיפית לנהיגה,קל להתחבר לרכב וקל לנהוג אותו על הקצה.

השאלה היא מה אתה מחפש?פוזה?מנוע חזק?סיבובים?

פורסם

אני מחפש אוטו קטן עקב מגבלות חנייה והעובדה ש- 95% מהזמן אני נמצא באוטו לבד.

האוטו הוא לשימוש יומיומי קבוע ולכן אני רוצה רכב שלא ירסק לי את הגב :wink: אבל כן שתהיה לו יכולת ספורטיבית.

פורסם

כל הרכבים שהוצעו לך בשרשור הם קטנים יחסית.

הC2 תהיה הקטנה ביותר מפגוש לפגוש (ואני מאמין שגם הזולה ביותר, אבל זה בא על חשבון היכולת הספורטיבית).

מה לעשות, ככה זה כשהסופרמיניז של היום תפחו למימדים של המשפחתיות של פעם.

לפי דעתי גש לראות את כל האופציות העומדות לפניך, תראה למי מהן אתה הכי מתחבר ונמשיך משם.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

מה לגבי יאריס ספורט? גם מאוד קצרה, גם חמימה וגם אמינה.

גילוי נאות: (בצער רב) ובגלל שלאחרונה אני כבר לא נוסע לבד, שלי עומדת למכירה...

פורסם

אם הבחור לא מעוניין מעוניין להשקיע את מלוא הסכום שהוא הקציב לעצמו, והוא מוכן לרדת בשנתוני הרכב, ניתן להכניס לרשימה עוד לא מעט רכבים טובים וראויים.

השאלה היא האם פותח השרשור מחפש את הרכב המודרני והחדש ביותר שנכנס בתקציבו, או שהוא פתוח להצעות?

פורסם

א. תודה רבה לכל העוזרים.

ב. אני פתוח לכל ההצעות. כדי להגיע לסכום המקסימלי אני צריך לקחת הלוואה,

אז אם אפשר למצוא משהו מומלץ בתקציב קטן יותר - הרי זה משובח!

פורסם

מבחינת ירידה בתקציב ובשנתון - פרט לC2 והיאריס ספורט שכבר הוזכרו,

יש את הקליאוספורט דור 2 בכמעט חצי מהמחיר שהקצבת (החל מ-42K והלאה, לפי יד2..)

שמבחינת יתרונות היא קטנה, חזקה (172 כ"ס), מתנהגת ונותנת את הוואליו הטוב ביותר פור מאני מבחינת אבזור ופינוקים.

אתה גם קונה בתקופה טובה, שהרכב הזה היה אמור לעבור כבר את ה"טיפול הגדול" של הטיימינג היקר יחסית שזה משחק לטובתך.

מבחינת חסרונות צריך למצוא אחת טובה, שנשמרה וטופלה בקפדנות לאורך השנים (במקרה יש כמה טובות עכשיו למכירה :wink: ).

בהצלחה,

אלי.

פורסם

אתה יכול להכניס MX5 בתקציב הזה, 2005 יהיה גבולי אבל 2004 יכנס.

אם אתה רוצה ספורט hardcore, אז למה ללכת על סופר מיני כשאפשר רכב הנעה אחורית. כמובן שאם רק קו ישר מעניין אותך אז יש אופציות חזקות וזולות יותר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...