Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיאטה לא הייתי מתקרב עם מקל, לא בגלל פקפוק באיכויות הרכב כמו בגלל המילכוד והסחרור המטורף שנהיה מהאוטו,

ובורסת המיאטה מנותקת המציאות.

במדינה נורמלית מתוקנת, המיאטה היא כמעט הבחירה היחידה האידאלית לחובב נהיגה דל אמצעים,

רק בארץ המיאטה הפכה לרכב עשירים או כאלו שפוגשים את מנהל הבנק שלהם עם מגיני ברכיים,

ביחד עם ההייפ המוגזם שנערך לאוטו בסגנון עדות מעריצי אפל, הבעלות עליו נהפכה לעיקר , לא רואה הבדל גדול בין

מיאטיסט ישראלי לאייפוניסט, אותו סוג סגידה נתעב.

פורסם

אתה שוכח איפה אנחנו חיים,אין פה יותר מידי אפשרויות למי שרוצה הנעה אחורית וגג פתוח,היחידה שאפשר למצוא בעלויות סבירות היא המיאטה.

פורסם
אתה יכול להכניס MX5 בתקציב הזה, 2005 יהיה גבולי אבל 2004 יכנס.

אם אתה רוצה ספורט hardcore, אז למה ללכת על סופר מיני כשאפשר רכב הנעה אחורית. כמובן שאם רק קו ישר מעניין אותך אז יש אופציות חזקות וזולות יותר.

אני מעוניין בהמלצה לרכב ידני עדיפות למרכב סופרמיני ולא משפחתית.

הרכב המבוקש לא חייב להיות ספורט hardcore (למשל , TYPE R) אך אני כן רוצה משהו עם יכולות ספורטיביות 8).

עדיפות גדולה לרכבים אירופאיים מעל שנת 2005...

אני מחפש אוטו קטן עקב מגבלות חנייה והעובדה ש- 95% מהזמן אני נמצא באוטו לבד.

מה הבחור ביקש, ומה אתה מציע לו... :roll:

ולמה הנעה אחורית, כשאפשר להמליץ על 4X4 שמונה מקומות, אמריקאית?

בנוסף, תקנו אותי אם אני טועה:

מיאטה NC משנת 2006 נמכרת בכ-85K,

ה-NB נמכרת בסביבות ה-70K.

הבחור ציין שהוא מעדיף שלא לנצל את מלוא הסכום על מנת שלא ייאלץ לקחת הלוואה, זאת בתנאי ויש רכבים שעומדים בדרישותיו, דייהנו: קטנות מיימדים, ידניות, אירופאיות, וספורטיביות.

פורסם

הבחור גם ביקש ספורט hardcore.

אולי הוא לא יודע שהוא יכול להשיג מיאטה במחיר הזה, על זה חשבת?

למיאטה לא הייתי מתקרב עם מקל, לא בגלל פקפוק באיכויות הרכב כמו בגלל המילכוד והסחרור המטורף שנהיה מהאוטו,

ובורסת המיאטה מנותקת המציאות.

במדינה נורמלית מתוקנת, המיאטה היא כמעט הבחירה היחידה האידאלית לחובב נהיגה דל אמצעים,

רק בארץ המיאטה הפכה לרכב עשירים או כאלו שפוגשים את מנהל הבנק שלהם עם מגיני ברכיים,

ביחד עם ההייפ המוגזם שנערך לאוטו בסגנון עדות מעריצי אפל, הבעלות עליו נהפכה לעיקר , לא רואה הבדל גדול בין

מיאטיסט ישראלי לאייפוניסט, אותו סוג סגידה נתעב.

אני לא יודע על מה אתה. מדבר המיאטה נסחרת מתחת למחירון לוי יצחק.

הרכב רחוק ממושלם ועדיין זה הרכב ספורט הנעה אחורית הכי זול שיש.

אתה יכול לגם להשוות לרכבים באותו סכום ולראות שהמיאטה איבדה ערך באותה מידה. ככה שהטענות לגבי הילול לא מוצדק חסרות בסיס.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הבחור גם ביקש ספורט hardcore.

לנקד?

הרכב המבוקש לא חייב להיות ספורט hardcore (למשל , TYPE R) אך אני כן רוצה משהו עם יכולות ספורטיביות 8).

שלא תבין אותי לא נכון, דווקא לי אין לי מילה רעה אחת להגיד בגנות המיאטה ( :sissies: ) אבל אני מעט מתקשה להבין מדוע לפי דעתך דווקא היא עונה על דרישותיו, למרות שהיא לא עונה בקנה אחד עם רצונותיו.

*הסמיילי ברוח טובה, נראה לי שאנשים מעט רציניים מדי בשרשור הזה. :lol:

פורסם

כשנחיה במדינה שבה יש לוטוס אליס, נדבר...

תגיד אתה בכלל נהגת באחת?

לנקד?

שלא תבין אותי לא נכון, דווקא לי אין לי מילה רעה אחת להגיד בגנות המיאטה ( :sissies: ) אבל אני מעט מתקשה להבין מדוע לפי דעתך דווקא היא עונה על דרישותיו, למרות שהיא לא עונה בקנה אחד עם רצונותיו.

*הסמיילי ברוח טובה, נראה לי שאנשים מעט רציניים מדי בשרשור הזה. :lol:

פיספסתי את הלא, מסתבר...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

המליצו לי על קליאו ספורט דור שני (גרסת 197 כ"ס).

משיטוט באינטרנט עולות הנקודות הבאות:

לחיוב:

א. הרכב ספורטיבי מאוד וכיפי 8)

ב. הרכב לא "צועק" ולא נראה קרבי מדי - זה חשוב לי כי החנייה במקום העבודה שלי היא במקום לא סימפטי.

ג. מחיר הביטוח סביר בהחלט.

ד. אין בעיות אמינות מיוחדות (אני בוגר צרפתיות כך שאני לא מאמין בסטיגמה שכולן סיוט).

פחות לחיוב:

ב. המנוע "לא חי" מתחת ל - 5000 סל"ד - זה נראה לי קצת בעיה בנסיעות מנהלתיות יומיומיות שמהוות 95% מפרופיל הנסיעה.

ג. המתלים קשים והרכב לא נוח על כבישים משובשים (שהם הרוב בגוש דן).

ד. עלויות טיפולים גבוהות יחסית וצריכת דלק של פחות מ - 1:10.

ה. הרכב נוסע רק על אוקטן 98.

אשמח לקבל התייחסות לנקודות הללו מבעלי הרכב בעבר/ הווה.

בנוסף, האם הרכב בד"כ נמכר במחיר המחירון או מעל / פחות?

הרכב כאמור אמור להיות הרכב העיקרי שלי, כך שאיכות החיים היומיומית היא חשובה מאוד.

תודה מראש,

שי.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

משיטוט באינטרנט עולות הנקודות הבאות:

לחיוב:

א. הרכב ספורטיבי מאוד וכיפי 8)

ב. הרכב לא "צועק" ולא נראה קרבי מדי - זה חשוב לי כי החנייה במקום העבודה שלי היא במקום לא סימפטי.

ג. מחיר הביטוח סביר בהחלט.

ד. אין בעיות אמינות מיוחדות (אני בוגר צרפתיות כך שאני לא מאמין בסטיגמה שכולן סיוט).

פחות לחיוב:

ב. המנוע "לא חי" מתחת ל - 5000 סל"ד - זה נראה לי קצת בעיה בנסיעות מנהלתיות יומיומיות שמהוות 95% מפרופיל הנסיעה.

אשמח לקבל התייחסות לנקודות הללו מבעלי הרכב בעבר/ הווה.

בנוסף, האם הרכב בד"כ נמכר במחיר המחירון או מעל / פחות?

הרכב כאמור אמור להיות הרכב העיקרי שלי, כך שאיכות החיים היומיומית היא חשובה מאוד.

תודה מראש,

שי.

יש לך בילבול.

דור שני - 172 כ"ס - שנים 2002-2003.

דור שלישי - 197 כ"ס - שנים 2009-2012.

על מה מדובר?

מגאן 265

פורסם

פחות לחיוב:

ברשותך שי, אגע רק בנקודות שציינת לשלילה:

ב. להגיד שהמנוע לא חי זו הגזמה, זה עדיין מנוע 2000 סמ"ק על רכב קומפקטי. אז נכון שלא תקבל בעיטה בגב בכל תחומי הסל"ד, אבל כח אף פעם לא חסר.

ג. המתלים אמנם קשים, אך נוחים משמעותית מאלו של המתחרות, כמו האיביזה קופרה למשל. הרכב ממש לא 'נשבר' ואפשר להגיד שהוא אפילו נח יחסית.

ד. עלויות טיפולים בדר"כ גבוהות לפי התמחור של קרסו ואין מספיק ידע על הרכב במוסכים המומחים, בעניין הזה אין כל כך מה לעשות.

ה. אני חושב שאוקטן 98 זה מומלץ, יכול להיות שניתן לתדלק 95 (אך לא מומלץ כאמור). בכל מקרה, עם כרטיס תדלוק ניתן לקבל הנחה שמקרבת את המחיר לזה של 95. בכל מקרה, מרבית המתחרות גם צורכות 98 (סיביק, קופרה, לאון).

יש אחת למכירה אצל מאור מהפורום, שווה לבדוק מה המחיר שמבקשים עליה.

בהצלחה.

פורסם
יש לך בילבול.

דור שני - 172 כ"ס - שנים 2002-2003.

דור שלישי - 197 כ"ס - שנים 2009-2012.

על מה מדובר?

כנראה באמת התבלבלתי. :oops:

אני התכוונתי אז לדור השלישי.

פורסם

תחפש אלפא 147, הרוב אמנם משנתונים מוקדמים יותר, אבל אני מניח שתמצא גם 2005 (אחרי מתיחת הפנים, למיטב זכרוני).

המכונית מאוד נוחה ונעימה כרכב יומיומי עם סביבת נהג מהטובות שישנן, מכל בחינה. איכות הרכבה די טובה אם כי ברכב ש"עבד קשה" אתה צפוי למצוא הרבה פלסטיקים מכרכשים וחלקים חורקים. העיקר - שילדה מעולה והגה מצויין, שנותנים חוויית נהיגה ספורטיבית גם אם הביצועים בקו ישר (בפרט בדגמי 1.6) אינם מלהיבים. המנוע סוחב מספיק טוב בסל"ד נמוך בשביל להתנייע בפקקים בלי בעיה, אפילו אם אתה נשאר על הילוך שני עד עמידה, אין בעיה, אבל גם מושך בכיף עד הקו האדום כשצריך ונושם מצויין בסל"ד גבוה.

בקיצור חפש 147 שמורה - לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
כנראה באמת התבלבלתי. :oops:

אני התכוונתי אז לדור השלישי.

שי בוקר טוב.

הדור השלישי מצויינת, אך חורגת לך בכ-15k מהתקציב העליון שהקצבת לעצמך (מבחינת מחירון).

פורסם
שי בוקר טוב.

הדור השלישי מצויינת, אך חורגת לך בכ-15k מהתקציב העליון שהקצבת לעצמך (מבחינת מחירון).

aino תודה רבה.

השאלה היא האם הרכב באמת נמכר בפועל במחיר המחירון או פחות.

• תוכן חדש...