Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי, במונית עם ג'אנטים 17' :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

רק בדרכים טובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על התגובות.

בלוח שעונים מצוין כי האוטו עבר 260K ק''מ, אני מאמין שבפועל הוא עבר הרבה יותר.

אני מאוד התחברתי לבודי קיט שהבעלים הקודמים הרכיב.

מבחינה חיצונית התכנונים שלי, לסדר את הטמבון הקדמי שישב ישר באותו קוו עם הכנפיים ולהעיף כמה מדבקות וסמלים מיותרים.

צריכה דלק, לא משהו בכלל, כרגע סביבות ה1:7-8. אחת הסיבות זה הג'אנטים הענקיים (עדיין מתלבט אם לרדת במידה או להישאר).

בתכנון להכניס את הרכב למכון שמתמחה במערכות הזרקה, לדעתי צריך לכוון כמה דברים.

תמונות נוספות אפרסם בערב, כשהחברה תחזור עם המצלמה :)

JEP.

פורסם

תתחדש, רכב מגניב. נדיר בארץ עם גיר ידני. מנוע 2.3 מאוד מוצלח. אני יותר אוהב את המראה המקורי, הקישוטים לדעתי גורעים מהעיצוב, אבל כמובן לטעמך. אני רגיל ליראות גריל בצבע כרום והפנסים הראשיים עם אנג'ל אייז או WHATEVER ממש לא מתאימים לפרצוף החמוד (במיוחד עם אורות חניה של: "מאוד רוצה להיות אודי אבל נגמר התקציב ללדים אז שמתי סתם נורות") שיש למרצדס המקורית. גם פגוש עם גריל מזוייף לא ניראה להיט. לדעתי כדאי לך להתחיל ממציאת חלקים מקוריים כדי להחזיר את המראה המקרי והמהודר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע מאוד עצלן :) אבל גם זה ישתנה.

חיצונית אני לא מתכוון להוריד טמבונים או פנסים, אני מאוד אהבתי.

את הגריל הלבן אני רוצה לצבוע לשחור ולהוריד את הסמל של גרמניה.

JEP.

פורסם
מנוע מאוד עצלן :) אבל גם זה ישתנה.

חיצונית אני לא מתכוון להוריד טמבונים או פנסים, אני מאוד אהבתי.

את הגריל הלבן אני רוצה לצבוע לשחור ולהוריד את הסמל של גרמניה.

JEP.

אכן מדהימה .

אל תצבע את הגריל בשחור : או שתשאיר כך או שתצבע בצבע ניקל (לא כסף) ...עדיף להשקיע ב"טבילה" של ניקל .

או כמו שכתב צבי : מקורי.

בברכה

מוטי

פורסם

אצלי לא, אצלי הרכב במקור היה אוטומטי ועשו לו הסבה לידני.

עד כמה שידוע לי זה רק ב16V.

JEP.

פורסם

תתחדש! רכב מיוחד וחביב עלי במיוחד :-)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

V8 עם 2.3 שילוב קצת מוזר , בכל מקרה חבל שאין לה את הווישרים לפנסים זה נראה ממש מגניב לדגם הזה .

אני מחזק מה שאחרים אמרו לגבי הפנסים מקדימה,לדעתי יותר יפים המקוריים .

נראה טוב !

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...