Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בHTC בשביל להחליף אזור לרום(CID) צריך רוט וSOFF מה שמוריד את האחריות, בנוסף אם האנלוק הוא מHTC DEV אז האחריות הולכת לתמיד ללא אפשרות להחזיר.

ככה שמי שרוצה סתם לצרוב רום מXDA שיהיה מודע לעצמו.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אתה אוהב להתחדש ויש לך SG2 אז אין לך כל כך לאן אלא אם תבחר לעבור מערכת הפעלה לאייפון 5 או לומיה.

לא רואה סיבה להשקיע אלפי שקלים כדי לעבור מגלקסי 2 ל3...

ובחיאת,ה NOTE זה לא סמארטפון אלא טלוויזית LCD ניידת.. זה יכנס לכיס של הג'ינס אבל אנשים יחשבו שאתה "שמח" לראות אותם...

פורסם
הHTC לא טוב, יש לו 16GB בלי הרחבה, ורק 11GB זמין, זה ממש לא מספיק לי. :?

מנסה כרגע ב1500₪.

בהצלחה.אני אפילו לא אחשוב לקנות מכשיר משומש במחיר הזה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אם אתה אוהב להתחדש ויש לך SG2 אז אין לך כל כך לאן אלא אם תבחר לעבור מערכת הפעלה לאייפון 5 או לומיה.

לא רואה סיבה להשקיע אלפי שקלים כדי לעבור מגלקסי 2 ל3...

ובחיאת,ה NOTE זה לא סמארטפון אלא טלוויזית LCD ניידת.. זה יכנס לכיס של הג'ינס אבל אנשים יחשבו שאתה "שמח" לראות אותם...

אני גם חשבתי כמוך, אבל הנוט 2 פשוט מכשיר מדהים, אני אומר לך בתור אחד שיש לו אייפון וS3. פשוט לא סופר אותם!

שווה ''לסבול'' את הגודל שלו כדי להנות מהשאר

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...